Jump to content

kouerti

Members
  • Δημοσιεύσεις

    125
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kouerti

  1. kouerti

    CU Liquid

    @johndoukπες μου πού έγραψα ψέμματα.
  2. Ξέρει κανείς εάν το CU θα δώσει τίποτα για το 3ημερο Καθ.Δευτέρας;
  3. kouerti

    CU Liquid

    Μόνο που οι 750 κρύσταλλοι που δείχνεις είναι στην μισή τιμή έως τέλος Φεβρουαρίου (κανονική τιμή 1500 κρύσταλλοι) και τα 100 λεπτά είναι 3λεπτα, ενώ το liquid χρεώνει ανά 1 λεπτό... Εχω παρατηρησει ότι οι 2 φανατικοί υποστηρικτές του liquid "ξεχνάνε" τις μισές πληροφοριες (και όλως τυχαίως τις αρνητικές πληροφορίες), ή απλά έχουν ελλειπης ενημέρωση. Το liquid εάν συνεχίσει ετσι θα "σκοτώσει" το απλό CU και θα φέρνει στην εταιρία τα μισά μηνιαία έσοδα, να δω πως θα το μαζέψουν μετά...
  4. kouerti

    CU Liquid

    Μόνο εσυ το βλεπεις έτσι φίλε μου. Και μάλλον εσυ έχεις αρπαχτει. Εγώ σε ρώτησα να μου πεις κόστος όλων απεριοριστων στο f2g (αφου ισχυριστηκες ότι δεν έχει διαφορά με το συμβόλαιο νοβα 15€) και εσυ αντί να απαντήσεις άρχισες να λες για liquid... Έτσι βεβαιωσες ότι έχω απόλυτο δίκιο. Το ξαναγράφω για τελευταία φορά, ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ανάμεσα σε α) απλό CU VS liquid, το CU είναι πανακριβο, και β) f2g VS νοβα 15€, το f2g είναι πανακριβο. Οποιοσδήποτε δει τις χρεώσεις δεν μπορεί να διαφωνήσει.
  5. Εγώ στη θέση σου θα τους έστελνα 1 e-mail κάθε μέρα (ευγενικό πρηξιμο, ρωτωντας "τι θα γίνει με την αίτηση μου) μέχρι να το κάνουν. Εχω διαβάσει για άτομα που δεν ενόχλησαν και περιμεναν πολυ καιρό.
  6. kouerti

    CU Liquid

    Το smart pocket είναι πραγματι μια βολική υπηρεσία, αρκεί να μην ζητάει αγορά πακετου, που όπως είπαν οι φίλοι εδώ δεν ζητάει στο liquid.
  7. kouerti

    CU Liquid

    Εάν διαβάσετε ξανά το ποστ που πρωτοαναφέρομαι για το συμβόλαιο της νοβα, θα δείτε ότι απαντάω στην ερώτηση του φίλου της Nova τον λογο που το f2g είναι πιο ακριβό από το συμβόλαιο των 15€. Μετά το επόμενο μου ποστ ήταν απάντηση στον φίλο του liquid που είπε ότι δεν έχουν διαφορά το f2g με το Nova 15€. Διαβάστε ξανά τα 2 ποστ και μην με σταυρωνετε... Πιο πριν από όλα αυτά έγραψα ότι το liquid είναι πολυ πιο φτηνό από το απλό CU (συγκεκριμένα το είπα CU killer) και ότι όταν καταφέρω να φάω τα πολλά λεπτά ομιλίας που έχω στον βάτραχο θα τον φέρω φορητότητα στο liquid... ΥΓ. Ουδέποτε σύγκρινα το liquid με το συμβόλαιο της Nova.
  8. kouerti

    CU Liquid

    Ε τωρα εαν τα κόβεις και τα ραβεις οπως σε βολευει για μα μην παραδεχτεις οτι εκανες λαθος τι να πω. ΥΓ: ξεχασες να γραψεις "συν δωρεαν σμσ". Βασικα "απεριοριστα" ειναι.
  9. kouerti

    CU Liquid

    Πες μου πόσο κοστιζει στο F2G απεριοριστα λεπτα/σμσ/ιντερνετ. Το συμβόλαιο nova 15 τα δινει με 15€ (μετά τα 2gb συνεχιζει απεριοριστο ίντερνετ με κόφτη).
  10. kouerti

    CU Liquid

    Προφανώς πονταρει στην αγνοία και αδιαφορία του καταναλωτή. Όπως και στο F2G VS συμβόλαιο ΝΟVA 15€. Και στο F2G βάζεις αναγκαστικά 15€ για να αγοράσεις πακετο, αλλά με τα ίδια λεφτά έχεις όλα απεριόριστα στο συμβόλαιο NOVA 15€. Το ένα είναι πανακριβο σε συγκριση με το άλλο.
  11. kouerti

    CU Liquid

    Άλλο πραγμα το "CU" και άλλο πραγμα το "CU LIQUID". Το πρωτο έχει πανακριβες χρεώσεις με αποτέλεσμα να αναγκαζει τον κόσμο να αγοράζει πακετα (που όπως πολυ σωστά είπατε " πέταμα χρημάτων για 1 μήνα") ενώ το δευτερο είναι παμφτηνο και έχει και τις ίδιες παμφτηνες τιμές στο εξωτερικό. Στο πρωτο αναγκαστικά βάζεις 15€/μηνα ενώ στο δεύτερο κάνεις κολπάκι και βάζεις 12€/2μηνο και τρως τα λεφτά όπως θες. CU killer είναι το LIQUID.
  12. kouerti

    CU Liquid

    Δεν υπάρχει πιά λογος να είναι καποιος cu...
  13. kouerti

    CU Liquid

    Καθόλου ενοχλητικο. Οταν καταφερω να καταναλωσω τα 2.000+ λεπτα του βατραχου, θα τον κανω φορητοτητα. Το cu που ηδη εχω το εχω για 200gb του big bang με υπόλοιπο 550.000+ κρυστάλλους.
  14. kouerti

    CU Liquid

    Πολυ καλο αυτο. Σαμποταρει το cu κανονικότατα σε όλους τους τομείς!
  15. kouerti

    CU Liquid

    Ξεχνάτε και αυτό:
  16. Αυριο το επόμενο καουνταουν. Να δούμε εάν θα συνεχίσει να δίνει 15ημερα, παρολο που έφαγε πολυ κράξιμο στο φβ.
  17. Δεν ξέρω εάν ισχυουν οι χαμηλότερες χρεώσεις του liquid, ή αυτές που λέει εάν δεν υπάρχει αγορασμενο πακετο. Ας ελπίσουμε ότι ο υπάλληλος με τον οποίο μίλησε ο φίλος ξέρει τι γίνεται. Υπάρχει και η περιπτωση να μην είναι updated το λινκ. Τουλάχιστον όποιος κάνει ρομινγκ και δει υψηλότερες χρεώσεις, θα έχει το σκρινσοτ για να ζητήσει εξηγήσεις.
  18. Σκρηνσοτ που να σου απαντουν οτι ισχυει η περιαγωγη με τις ιδιες χρεωσεις έχεις; Ειπες οτι εκανες chat. Σκρηνσοτ απο αυτο εννοω φιλε μου.
  19. Οταν μπορέσεις δωσε και ενα σκρηνσοτ και απο αυτό το chat.
  20. Τα μέλη που με ξέρουν, ήδη έχουν καταλάβει ποιος είμαι. Οι υπόλοιποι μου είναι αδιάφοροι. Τελικά θα απαντήσει κάποιος πως ο άλλος χρεώθηκε χρήμα χωρίς να παρει δωρο;
  21. Κάνε μου μήνυση. Το ότι ο φίλος χρεώθηκε αμέσως πως το εξηγουν οι σωματοφύλακες του liquid ;
  22. Υπάρχει "επιλογή" να βγεις από το liquid πριν λήξει ο μήνας, ή σε βγάζει έξω το συστημα όταν δει 2 ανεπιτυχείς ανανεώσεις;
  23. 1η φορά που μπαίνει κάποιος στο liquid: Α) ενεργοποίηση δώρου Β) επιλογή ημέρας χρέωσης στον επόμενο μήνα. 2η φορά που μπαίνει κάποιος στο liquid: Α) χρέωση (δεν ξαναπαίρνεις δώρο) Β) επιλογή ημέρας χρέωσης στον επόμενο μήνα. Με άλλα λόγια δεν ισχύει αυτό που γράφεις (ότι κάποιος όταν ξαναμπεί θα μπορεί να διαλέξει να χρεωθεί 1 μήνα μετά και να σουλατσάρει στο liquid χωρίς χρέωση)
×
×
  • Create New...