Pppe Δημ. January 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2023 Αν ο μοναδικός τρόπος ενεργοποίησης των πακέτων είναι μέσω My Cosmote app , ΝΑΙ. Αν υπάρχει, και τον μάθεις τότε, εναλλακτικό τρόπο ενεργοποίησης πχ με sms η τηλεφωνικά , ΟΧΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. January 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2023 (edited) η εφαρμογη whtasup λειτουργει κανονικα αφου διεγραψα το id,επομενως υπαρχει θεμα; εχει τα πακετα ολα οτι ειχα και μετα τη διαγραφη id,απλα ηθελα να ξερω αν οι προσφορες για δωρεαν gb που δινουν θα ερχονται κανονικα χωρις το id και κατι ακομα ,αφου η εφαρμογη cosmote εχει τα παντα το whtas up γιατι υπαρχει; Edited January 7, 2023 by MeteorX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. January 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2023 To Whats Up app έχει ακόμα περισσότερα πακέτα συνήθως. Ελάχιστα (πχ "Συμμετοχή σε έρευνα" για 500ΜΒ για 5 μέρες) δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. January 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2023 (edited) ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου ,σου ευχομαι οτι καλυτερο χρονια πολλα καλη χρονια !! επομενως αφου διεγραψα το id δεν εχω θεμα οσο ειμαι στην εφαρμογη whatsup σωστα; Edited January 7, 2023 by MeteorX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. January 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2023 Δεν κατάλαβα εξα'αρχής, γι'αυτό σου απάντησα έτσι "γενικά", γιατί εάν είχες Cosmokarta (και όχι WU ή frog) το μόνο app είναι το MY Cosmote app. Δεν έχει αποκλειστικά δικό της app η Cosmokarta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. January 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2023 πολυ ωραια ευχαριστω ,whtasup εχω,να εισαι καλα και παλι ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 (edited) Ρε παιδί μου να έκαναν τα Εβδομαδιαία unlimited για ακόμα δύο βδομάδες δηλαδή να μην έβαλαν αυτούς τους περιορισμούς … Edited January 9, 2023 by Eliseos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 3 ώρες πριν, Eliseos said: Ρε παιδί μου να έκαναν τα Εβδομαδιαία unlimited για ακόμα δύο βδομάδες δηλαδή να μην έβαλαν αυτούς τους περιορισμούς … Ποιο ξέρει μπορεί και να τα κάνουν αν ζοριστούν από τον ανταγωνισμό αλλά να περιμένετε και όρια ξεφραγκο αμπέλι δεν θα μπορούν να τα αφήσουν γιατί μετά κανιβαλιζουν τα συμβόλαια. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 (edited) Να έδινε 200Gb το μήνα με 9.90 € θα ήταν υπέροχο! 🤸 Edited January 10, 2023 by andreas545 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Να έδινε 200Gb το μήνα με 9.90 € θα ήταν υπέροχο! Η μηνιαίο με 30 ευρώ. Το καλοκαίρι έδιναν με 10 ευρώ το μήνα απεριόριστα πέρσι. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 Αυτό με τις αναβαθμίσεις είναι καινούριο φαινόμενο; Θέλω να κάνω ανανέωση των πακέτων μου και έφαγα πόρτα.. Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 (edited) Παρατηρώ ότι κάποιες μέρες ή κάποιες περιόδους το box δίνει 2GB για μία εβδομάδα με αφαίρεση 50 πόντων μετά από παραγγελία. Συνήθως αν θυμάμαι καλά δίνει ένα GB για κάποιες μέρες με 50 πόντους. Ξέρει κανένας πότε δίνει τα 2 giga για μία εβδομάδα και πότε όχι? Ή το κάνουν όποτε θέλουν αυτοί χωρίς μοτίβο? Edited January 11, 2023 by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 Παρατηρώ ότι κάποιες μέρες ή κάποιες περιόδους το box δίνει 2GB για μία εβδομάδα με αφαίρεση 50 πόντων μετά από παραγγελία. Συνήθως αν θυμάμαι καλά δίνει ένα GB για κάποιες μέρες με 50 πόντους. Ξέρει κανένας πότε δίνει τα 2 giga για μία εβδομάδα και πότε όχι? Ή το κάνουν όποτε θέλουν αυτοί χωρίς μοτίβο?Νομίζω ότι δίνει 1gb για 2 μέρες για παραγγελίες κάτω των 15€ και 2gb για 7 ημέρες για παραγγελίες άνω των 15€. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 Ναι το ξέρω αυτό είναι στάνταρ. Όμως και κάποιες φορές δίνει 2 GB για 7 μέρες και για μικρότερες παραγγελίες. Σήμερα για παράδειγμα με παραγγελία 7 ευρώ έδωσε 2 GB για 7 μέρες σε μένα. Και μέσα στις γιορτές πρέπει να τανε καθημερινό. Άλλες μέρες όμως δεν το έδινε και ακολουθούσε αυτό το οποίο λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 Μου επεστρεψαν σημερα τα χρηματα απο το πακετο που ειχα ενεργοποιηση καταλαθος το giga unlimited. Ειχα κανει το αιτημα Σαββατο πρωι λιγες ωρες μετα την ενεργοποιηση και σημερα τα επεστρεψαν. Ελπιζω να μπορω να το ενεργοποιησω 2 φορες για τον Ιανουαριο και να μην πιανετε η ενεργοποιηση αυτη ως μια. Εχουν ακριβως απο κατω το βελακι για τους ορους χρησης και ειναι πολυ ευκολο να πατηθει οταν μιλαμε για αφη πρεπει να το βαλουν λιγο πιο κατω ακομα στην εφαρμογη ωστε να μην γινονται τετοια λαθη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 Το δώρο με τα απεριόριστα data από το payzy σε πόσο καιρό το πήρατε; Εμενα δεν μπήκε ποτέ, η payzy ισχυρίζεται πως μπήκε όταν εκανα την εγγραφή και η COSMOTE ακόμη το ελέγχει. Μετά την εγγραφή το μόνο μήνυμα που ήρθε από την COSMOTE ήταν αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 Το δώρο με τα απεριόριστα data από το payzy σε πόσο καιρό το πήρατε; Εμενα δεν μπήκε ποτέ, η payzy ισχυρίζεται πως μπήκε όταν εκανα την εγγραφή και η COSMOTE ακόμη το ελέγχει. Μετά την εγγραφή το μόνο μήνυμα που ήρθε από την COSMOTE ήταν αυτό. Τα παίρνεις μόλις γίνει η ταυτοποίησηΣτάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 Το δώρο με τα απεριόριστα data από το payzy σε πόσο καιρό το πήρατε; Εμενα δεν μπήκε ποτέ, η payzy ισχυρίζεται πως μπήκε όταν εκανα την εγγραφή και η COSMOTE ακόμη το ελέγχει. Μετά την εγγραφή το μόνο μήνυμα που ήρθε από την COSMOTE ήταν αυτό. Σε περιπου 10 λεπτα μετα τη ταυτοποιηση, χθες, εχουν μπει τα απεριοριστα. 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 (edited) Εδω και πολλές εβδομάδες εχουν πεσει οι γέφυρες στο API του Server myinternet.cosmote.gr οταν ο συνδρομητής δεν εχει ενεργό πακέτο δεδομένων. Ολοι άδεια πηραν? @Notus @mixtri Edited January 13, 2023 by HORGRAP Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 8 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Το δώρο με τα απεριόριστα data από το payzy σε πόσο καιρό το πήρατε; Εμενα δεν μπήκε ποτέ, η payzy ισχυρίζεται πως μπήκε όταν εκανα την εγγραφή και η COSMOTE ακόμη το ελέγχει. Μετά την εγγραφή το μόνο μήνυμα που ήρθε από την COSMOTE ήταν αυτό. Εμένα μπήκε σφαίρα, στα 15’ Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 8 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Το δώρο με τα απεριόριστα data από το payzy σε πόσο καιρό το πήρατε; Εμενα δεν μπήκε ποτέ, η payzy ισχυρίζεται πως μπήκε όταν εκανα την εγγραφή και η COSMOTE ακόμη το ελέγχει. Μετά την εγγραφή το μόνο μήνυμα που ήρθε από την COSMOTE ήταν αυτό. Μήπως είναι internet on the Go? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 7 minutes ago, GREGORYMO said: Μήπως είναι internet on the Go? Whatsup είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 38 minutes ago, CaptainNickGR said: Whatsup είναι. Έχεις ανανεώσει τον τελευταίο μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 Just now, paanos said: Έχεις ανανεώσει τον τελευταίο μήνα; Μόλις είχα κάνει την ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 ειχα νουμερο κοσμοτε πριν σχεδον 20 χρονια..μετα αλλαξα αριθμο..τον αριθμοπ το παλιο μου μπορει να τον εχει δωσει η κοσμοτε μετα απο τοσα χρονια σε νεο χρηστη??Λογικα εχει καταργηθει μετα απο τοσα χορνια αχρηστειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts