GREGORYMO Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 On 14/4/2022 at 7:55 ΠΜ, minotavros said: Κάποια λεπτά πριν τη λήξη καντο και θα ανανεωθούν. Τώρα αν φάει εκείνη την ώρα κανένα σκάλωμα η εφαρμογή, κλάφτα. Ιδανικά κάποιες ώρες πριν τη λήξη το κάνω εγώ. Εννοείς να προστεθούν στα προηγούμενα reload, σωστά? Από poco f3 με Tapatalk Expand Τι εννοείς κάποια λεπτά πριν την λήξη ? Η ανανέωση γίνεται αυτόματα σε συγκεκριμένη ώρα. Τα token έχουν άλλη ώρα λήξης ? On 14/4/2022 at 7:55 ΠΜ, minotavros said: Κάποια λεπτά πριν τη λήξη καντο και θα ανανεωθούν. Τώρα αν φάει εκείνη την ώρα κανένα σκάλωμα η εφαρμογή, κλάφτα. Ιδανικά κάποιες ώρες πριν τη λήξη το κάνω εγώ. Εννοείς να προστεθούν στα προηγούμενα reload, σωστά? Από poco f3 με Tapatalk Expand ΝΑΙ. Να προστεθούν, εννοω. Η αυτόματη ανανέωση θα γίνει στις 20 το πρωί και τα token γράφει ότι λήγουν στις 20. Θα μπερδεψει η ανανέωση των tokens ? Όταν γράφει ότι λήγουν 20, δεν πάει μέχρι 23.59 η όχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 On 14/4/2022 at 7:58 ΠΜ, GREGORYMO said: ΝΑΙ. Να προστεθούν, εννοω. Η αυτόματη ανανέωση θα γίνει στις 20 το πρωί και τα token γράφει ότι λήγουν στις 20. Θα μπερδεψει η ανανέωση των tokens ? Όταν γράφει ότι λήγουν 20, δεν πάει μέχρι 23.59 η όχι ?Θα δεις ποτέ λήγουν τα προηγούμενα που έχεις μαζέψει από reload ή τοκεν, και πριν λήξουν αυτά θα ανανεώσεις. Όταν λέει 20 εννοεί 20 όλη μέρα μέχρι 23:59Από poco f3 με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 On 14/4/2022 at 8:05 ΠΜ, minotavros said: Θα δεις ποτέ λήγουν τα προηγούμενα που έχεις μαζέψει από reload ή τοκεν, και πριν λήξουν αυτά θα ανανεώσεις. Όταν λέει 20 εννοεί 20 όλη μέρα μέχρι 23:59 Από poco f3 με Tapatalk Expand Μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 On 13/4/2022 at 5:37 ΜΜ, king2009 said: 5gb για social συν 5gb για YouTube συν 1gb για όλα. Συν 200 λεπτά προς όλους. Με 10 ευρώ. Και περνω ακόμα 1gb από cosmote one το μήνα συν 1gb από πληρωμή λογαριασμών ote. Στάλθηκε από το SM-T720 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk12,5€ το βγάζει σε εμένα γιατί σε ρωτάωΣτάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 Στο πακέτο άφησε την μπάρα στο πρώτο επίπεδο και στα gb και στα λεπτά και μετά επιλέγεις τα 2 δώρα απο κάτω και είναι 10€. Στα 12,50 πάει αν πχ επιλέξεις 2gb ιντερνετ γενικής χρήσης ή 1gb ιντερνετ και 400 προς όλους Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 On 14/4/2022 at 11:41 ΠΜ, vrwmiaris said: 12,5€ το βγάζει σε εμένα γιατί σε ρωτάωΣτάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 Μου ηρθε ενα sms (την ωρα που κοιμομουν κιολας! - σπάστηκα!!! 😞 ), οτι αλλαζουν λεει οι οροι χρησης της καρτοκινητης cosmote. Μηπως ξερει κανεις, τι αλλαζουν, αν ειναι τιποτε ουσιαστικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 On 14/4/2022 at 4:43 ΜΜ, karib said: Μου ηρθε ενα sms (την ωρα που κοιμομουν κιολας! - σπάστηκα!!! 😞 ), οτι αλλαζουν λεει οι οροι χρησης της καρτοκινητης cosmote. Μηπως ξερει κανεις, τι αλλαζουν, αν ειναι τιποτε ουσιαστικο; Expand Πάντα στο σύνδεσμο και διάβασε την ανακοίνωση. 1 Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 On 14/4/2022 at 4:43 ΜΜ, karib said: Μου ηρθε ενα sms (την ωρα που κοιμομουν κιολας! - σπάστηκα!!! 😞 ), οτι αλλαζουν λεει οι οροι χρησης της καρτοκινητης cosmote. Μηπως ξερει κανεις, τι αλλαζουν, αν ειναι τιποτε ουσιαστικο; Expand Καταργούν τα περισσότερα προγράμματα και κρατάνε αυτό με τα 10.90€. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 On 14/4/2022 at 4:45 ΜΜ, minast said: Καταργούν τα περισσότερα προγράμματα και κρατάνε αυτό με τα 10.90€. Expand Μένει το DIY με 10€. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 On 14/4/2022 at 4:45 ΜΜ, Ilovemetal said: Πάντα στο σύνδεσμο και διάβασε την ανακοίνωση. Expand Ειναι στο κινητο μου το εν λογω λινκ. Βολευει να το διαβαζω στον υπολογιστη. Αλλα δεν εχω το λινκ προχειρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSL Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 καλημέρα σε όλους. μια ερώτηση. μπορώ να έχω συγχρόνως 2 πακέτα με αυτόματη ενεργοποίηση? π.χ 1 combo και 1 giga month? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 Καλησπερα εχθες μου ηρθε μια καρτα sim με ενα νουμερο whats up που ειχα ζητηση για τον γιο μου , την εβαλε το παιδι και οταν κατεβασε το app και εκανε εγραφη με το τηλεφωνο του εμφανιστικε ενα μηνυμα που του ελεγε να διαλεξει ενα cosmote id και του ειχε καμια 10αρια σε μια λιστα με αστερακια και κατω κατω να φτιαξει ενα καινούργιο id ...... ξερει κάποιο παιδι που μας βοηθαει αυτο το ID? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 Ήπειρος 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 On 15/4/2022 at 11:12 ΠΜ, Inevar said: ΉπειροςΑεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) iPhone 3GS Lenovo Vibe X2 Nokia 7 plus Samsung Galaxy Note S10 plus Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 On 15/4/2022 at 12:23 ΜΜ, Ipokratis said: Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒούλγαρη, θεσσαλονικηΣτάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 On 15/4/2022 at 10:36 ΠΜ, DARKMAN74 said: Καλησπερα εχθες μου ηρθε μια καρτα sim με ενα νουμερο whats up που ειχα ζητηση για τον γιο μου , την εβαλε το παιδι και οταν κατεβασε το app και εκανε εγραφη με το τηλεφωνο του εμφανιστικε ενα μηνυμα που του ελεγε να διαλεξει ενα cosmote id και του ειχε καμια 10αρια σε μια λιστα με αστερακια και κατω κατω να φτιαξει ενα καινούργιο id ...... ξερει κάποιο παιδι που μας βοηθαει αυτο το ID? thanks Expand Σε ποιο ονομα ταυτοποιηθηκε? Ειναι περιεργο μαλλον ειναι νουμερο που παλιότερα το ειχε αλλος αλλα θα επρεπε να ειχε διαγραφει απο τα αλλα id. Καθε id (λογαριασμος mycosmote) περιεχει ταυτοποιημένες συνδέσεις που κατέχει ή ελέγχει ο συνδρομητής. Θα έλεγα να το αναφερετε πρωτα στην εταιρεία. Λογικα μετα η μονη επιλογη θα είναι νεο id. Αν μιλαμε για whatsup καλύτερα να βαλει την αντίστοιχη εφαρμογή (whatsup app) και οχι mycosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 On 15/4/2022 at 1:09 ΜΜ, pexths said: Βούλγαρη, θεσσαλονικηΣτάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια 4G μιλάω όμως εγώ κι όχι για 5G.Εκεί είναι το θέμα...Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) iPhone 3GS Lenovo Vibe X2 Nokia 7 plus Samsung Galaxy Note S10 plus Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 Καλά ρε αδέλφια. Λυπηθείτε και εμάς που όσοι έρχονται επίσκεψη με cosmote αφήνουν το κινητό τους στο παράθυρο και βγαίνουν στο μπαλκόνι για να μιλήσουν. Νέα Ιωνία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 On 15/4/2022 at 6:14 ΜΜ, balkos said: Καλά ρε αδέλφια. Λυπηθείτε και εμάς που όσοι έρχονται επίσκεψη με cosmote αφήνουν το κινητό τους στο παράθυρο και βγαίνουν στο μπαλκόνι για να μιλήσουν. Νέα Ιωνία. Expand Ισχύει σε πολλές περιοχές. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 On 15/4/2022 at 6:41 ΜΜ, p_k said: Ισχύει σε πολλές περιοχές. Expand Και για να μην παρεξηγηθώ. Η cosmote έχει το καλύτερο σήμα στην Ελλάδα. https://www.speedtest.net/awards/greece/ Απλά τυχαίνει να έχω πέσει στην περίπτωση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 On 16/4/2022 at 4:43 ΠΜ, balkos said: Και για να μην παρεξηγηθώ. Η cosmote έχει το καλύτερο σήμα στην Ελλάδα. https://www.speedtest.net/awards/greece/ Απλά τυχαίνει να έχω πέσει στην περίπτωση. Expand Εννοείται πως έχει το καλύτερο σήμα στην Ελλάδα με διαφορά,απλά αν στο σπίτι σου και στα σημεία που κινείσαι και χρειάζεσαι ίντερνετ έχεις θέματα,αναγκαστικά κοιτάς σε άλλη εταιρία.Φανταζομαι για να λες επισκέπτες εσύ δεν έχεις Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 Παίζει esim με το what’s up???Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 (edited) On 16/4/2022 at 11:09 ΠΜ, tsagod123 said: Παίζει esim με το what’s up??? Sent from my iPhone using Tapatalk Expand Ναι, κανονικά. Edited April 16, 2022 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 On 15/4/2022 at 2:32 ΜΜ, kmpatra said: Σε ποιο ονομα ταυτοποιηθηκε? Ειναι περιεργο μαλλον ειναι νουμερο που παλιότερα το ειχε αλλος αλλα θα επρεπε να ειχε διαγραφει απο τα αλλα id. Καθε id (λογαριασμος mycosmote) περιεχει ταυτοποιημένες συνδέσεις που κατέχει ή ελέγχει ο συνδρομητής. Θα έλεγα να το αναφερετε πρωτα στην εταιρεία. Λογικα μετα η μονη επιλογη θα είναι νεο id. Αν μιλαμε για whatsup καλύτερα να βαλει την αντίστοιχη εφαρμογή (whatsup app) και οχι mycosmote Expand Καλησπερα , Ναι την εφαρμογη whats up εχει εκει του το βγαζει το μηνυμα , υποτίθεται οτι ειναι καινουργιο .... εκανα την αιτηση μεσα απο το site του whats up και μου το εστειλαν σαν νεο , στην φορμα εβαλα τα στοιχεια του μικρου αλλα και τα δικα μου γιατι μου ειπαν λογο οτι ειναι 15 δεν μπορει να μπει σε αυτον και ετσι θα το βαλουν στα δικα μου στοιχεια απλα θα το κανουν να ειναι μαθητικο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts