paanos Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Εγώ το είχα αυτό λόγω VoLTE, δεν διορθώθηκε και άλλαξα εταιρία. Έφτιαχνε με END WIFICALL στο 1333, επανεκκίνηση, μήνυμα WIFICALL στο 1333 ξανά, για λίγες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 τεχνικη ερωτηση : Στις ρυθμίσεις cosmote internet apn , κάτω κάτω έχει μια επιλογή , πρωτόκολλο apn : IPv4/IPv6 , η ερώτηση εάν το πειράξω και το βάλω μόνο IPv4 πρόσεξα οτι είναι λίγο ποιο γρήγορο το ιντερνετ , έχει τίποτα μειονέκτημα εάν το αφήσω έτσι ? κατι ακομα και σε xiaomi αλλα και σε huawei το ειδα , εχει επιλογη "ιδιωτικο dns" επιλογες "αυτοματο" , "να γραψουμε εμεις" , "τιποτα" , ως προεπιλογη εχει αυτοματο , αλλα και τιποτα να μην βαλουμε παλι δουλευει , τι ειναι καλυτερο?Καλό είναι να βάλεις εσύ ένα από τα παρακάτω : 1) dns.google 2) 1dot1dot1dot1.cloudflare-dns.com Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Το συγκεκριμένο νουμερο το έχω σε Redmi 8Δεν ξέρω αν έχει να κάνει κάτι σε συμβατότητα ίσως το δίκτυο με την xiaomi. Την ίδια στιγμή στο ίδιο σημείο όταν το έκανε σε μένα σε άλλα τηλέφωνα samsung και iphone που είχα δίπλα μου με cosmote δεν το έκανε! Σε συνάδελφό με xiaomi και cosmote το έκανε την ίδια στιγμή με εμένα και έτσι καταλήγω προς ότι μάλλον ήταν θέμα συμβατότητας. Μπορεί να λέω και χαζομάρες και απλά να έτυχε τι να πω.. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Πάντως σε Motorola και Alcatel δεν μου έτυχε ποτέ με κοσμοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Δεν ξέρω αν έχει να κάνει κάτι σε συμβατότητα ίσως το δίκτυο με την xiaomi. Την ίδια στιγμή στο ίδιο σημείο όταν το έκανε σε μένα σε άλλα τηλέφωνα samsung και iphone που είχα δίπλα μου με cosmote δεν το έκανε! Σε συνάδελφό με xiaomi και cosmote το έκανε την ίδια στιγμή με εμένα και έτσι καταλήγω προς ότι μάλλον ήταν θέμα συμβατότητας. Μπορεί να λέω και χαζομάρες και απλά να έτυχε τι να πω.. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣίγουρα είναι θέμα VOLTE . Σίγουρα το κινητό σου το υποστηρίζει; Αν ναι τότε είναι θέμα συμβατότητας. Είτε από πλευράς Xiaomi είτε η Cosmote έχει κάνει πατάτα. Εσύ απο πλευράς σου μπορείς να φροντίσεις να έχεις ενημερωμένο το λογισμικό σου. Αλλιώς κλείσε το 4g και επέλεξε μόνο 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Volte έχεις άλλες χρεώσεις?πως το ενεργοποιούν?έχω το samsung note 20 Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Στέλνεις sms με τη λέξη WIFICALL στο 1333 Οι χρεώσεις δεν αλλάζουν Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Έστειλα μνήμα και όλα οκ,πραγματική μεταμόρφωση των κλήσεων σε ταχύτητα και ηχο Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Μια περίληψη τι είναι το wificall κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Μια περίληψη τι είναι το wificall κάποιος; Πιάνεις σήμα και πραγματοποιείς κλήσεις από το WiFi. Ακόμα και σε πτήση να έχεις το κινητό, όσο έχεις WiFi λαμβάνεις και κάνεις κλήσεις. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Γιατί δεν το ανοίγουν αυτόματα σε όλους εκεί στην Cosmote? Πληρώνουν με το κομμάτι; :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Εγώ θυμάμαι πως μετά την ενεργοποίηση του volte/wifi calling, δεν μπορούσα να ρυθμίσω την προώθηση κλήσεων βάζοντας την sim σε συσκευή που δεν υποστήριζε τα παραπάνω. Ίσως αυτός είναι ένας λόγος να μην το ενεργοποιήσουν σε όλους αυτόματα. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Ετσι ακριβώς. Σε μη υποστηριζόμενες επίσημα συσκευές, προκύπτουν διάφορα προβλήματα. Πάντως πλέον έχουν υποστηρίξει μεγάλη γκάμα συσκευών για σχεδόν όλες τις τσέπες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Αφού έχω πληρώσει τον λογαριασμό σταθερού τηλεφώνου με το cosmote app δεν μπορώ να πάρω τα δωρεάν mb. Ξέρει κάποιος πως το κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Πληρώνεις τον λογαριασμό και σου βγάζει να επιλέξεις ποιο νούμερο θα τα πάρει. Αν δεν διαλέξεις νούμερο, χάνεις το δώρο. Μέσα σε 24 ώρες πρέπει το νούμερο που επέλεξες να μπει στο shop του cosmote app και θα δει πάνω πάνω επιλογή ενεργοποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Αφού έχω πληρώσει τον λογαριασμό σταθερού τηλεφώνου με το cosmote app δεν μπορώ να πάρω τα δωρεάν mb. Ξέρει κάποιος πως το κάνουμε;Και εμένα δε μου το είχε βγάλει την τελευταία φορά που πλήρωσα. Πρέπει να είναι κάποιο bug της εφαρμογής. Μίλησα μαζί τους και μου έβαλαν τα mb μετά Poco x3 pro με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Δεν μου έβγαλε καμία επιλογή για να πάρω τα δεδομένα, τώρα τους έστειλα μήνυμα και δεν ξέρω τι θα γίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 (edited) Αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα στην εφαρμογή του whatsup σε παλιό iphone; (5) Εμφανίζει ένα "κενό" στο μέσο της οθόνης, οπότε δεν μπορώ να δω τα διαθέσιμα λεπτά & ΜΒ. Edited April 13, 2021 by user_one Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Το φρογκ έδωσε τουμπανο δώρο στους συνδρομητές του, το what's up πότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Τι έδωσε? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Τι έδωσε? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.frogmobile.gr/el/prosfora-8gb-200-pros-ethnikoys-proorismoys-dorean Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Πολύ καλό,θα δώσει και στο what's up λέτε? Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeljen Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Καλησπέρα. Προσπαθώ εδώ και 30 λεπτά να μπω στο my Cosmote από το κινητό καθώς και στην ιστοσελίδα από το pc και όλα πεσμένα!!!! Γνωρίζει κανείς???? Πώς κάνουμε ανανέωση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Πιθανως έχει επανέλθει, αλλά το λινκ για ανανέωση καρτοκινητού χωρίς σύνδεση είναι αυτό https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/topUp.jsp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panarmon74 Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Αν βάλω χρήματα σε κάρτα SIM μετά από φραγή και πριν περασει το 12μηνο και λήξει η κάρτα, αυτή ενεργοποιητε άμεσα; Με ενδιαφέρει κύριος για το θέμα του ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts