Jump to content

panarmon74

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panarmon74

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

panarmon74's Achievements

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τον χρονο σας. Μάλλον θα το πάρω για δοκιμή κάποια στιγμή και βλέπουμε.
  2. Αδερφέ , δεν το έχω πάρει ακόμα (το Payzy). Έχω cosmote prepaid mastercard η οποία ακυρώνετε στο τέλος της χρονιάς (31/12/22) με την οποία μπορούσα κανονικά να ανανεώνω και την internet on the go . Ήθελα να κάνω ( δεν έχω κάνει ακόμα) εγγραφή στο Payzy γι αυτό το λόγο , δηλαδή για ανανεώσεις μου στις κάρτες , μεταξύ των οποίων και η internet on the go. Όμως , ένας φίλος παραπάνω ,είπε ότι η Payzy δεν βλέπει την internet on the go για ανανεώσεις . Αυτό ήθελα να ρωτήσω , προς επιβεβαίωση αυτής της πληροφορίας και αν εν τέλει κατάλαβα καλά εγώ ή όχι. Ανανεώνεις τελικά με το Payzy την internet on the go ή όχι; Και το ρωτάω αυτό , γιατί δεν το εχω πάρει ακομα και με ενδιαφέρει αυτή η παράμετρος για το αν θα το πάρω ή όχι.
  3. Τι ακριβώς εννοείς ; Δεν κατάλαβα. Ανανεώνω ή όχι; Μπορείς να μου πεις λίγο ποιο ξεκάθαρα;
  4. Έχω internet on the go. Με Payzy δεν θα μπορώ να ανανεώσω ; Γιατί , αν κατάλαβα καλά , κάτι τέτοιο γράφει ένας φίλος παραπάνω .
  5. Τελευταία ανανέωση καλοκαιρινής προσφοράς που εκανα με τα απεριόριστα η 29/8. Ποια είναι η τελευταία μέρα που μπορώ να ενεργοποιήσω το δώρο χωρίς ανανέωση για να μην το χάσω; Ξέρω ότι στους 3 μήνες μπαίνει φραγή. Με τη φραγή , χάνεται το δώρο; Η μπορώ να το πάρω ακόμα και έτσι; ( με φραγή δηλαδή).
  6. Δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αλλά δε χάνεται. Πρέπει να το κάνεις αποφορτιση στο λογαριασμό σου αλλά έχει εφάπαξ χρέωση. Η συμβουλή μου είναι χρησιμοποίησε τα πριν λήξη κάρτα Ευχαριστώ .
  7. Καλησπέρα . Έχω κάρτα με ημερομηνία λήξης 08/24. Τυχόν υπόλοιπο μετά τη λήξη της κάρτας είναι δυνατόν να το χρησιμοποιώ για online ανανεώσεις (και μόνο γι αυτό ), η το χάνω ; Δεν θέλω να το κάνω ανάληψη . Απλά ρωτάω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω ότι περισσέψει μετά τη λήξη της . Γίνεται αυτό; Δεν ξέρω, γι αυτό ρωτάω .
  8. Το έκανα και αυτό. Τίποτα... Δεν το δίνει.
  9. Δεν έχω πάρει ποτέ μου και δεν σκοπεύω να το κάνω. (Με εξερεση μόνο μια φορά που πήρα σε τράπεζα για την prepaid MasterCard ). Δεν το έχω με την εξυπηρέτηση πελατών. Όλα μου τα προβλήματα πάνω σε αυτα τα θέματα, τα έχω λύση λίγο ή πολύ μέσα από το φόρουμ. Ελπίζω να βρω άκρη σύντομα, αν και δεν με βλέπω να το προλαβαίνω μέχρι το βραδάκι που το ήθελα. (για το ματσάκι, ντε...) Κρίμα, αλλά τι να κάνουμε...; Απ ότι φαίνεται θα φάω από τα ιδη έτοιμα (δωρεάν και αυτά τουλάχιστον, από προηγούμενα tokens).
  10. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το εξαργυρώσω έστω με μήνυμα; Γνωρίζει κανείς; Η μόνη επιλογή που μου μένει αυτή τη στιγμή είναι να κάνω ανανέωση, που τη φιλούσα για το τέλος του μήνα, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να το πάρω.
  11. 😂😂🤪..... Δε νομίζω.... Κάποιος που να είχε το ίδιο πρόβλημα, ή κάποιος που να το ενεργοποίησε , να μας πει πως...;
  12. Πως στο καλό εξαργυρώνω το mystery token; Είχα αλλά δύο από ανανεώσεις και τα εξαργύρωσα. Τώρα πάω για το mystery και δεν.... Πως στο καλό το παιρνω;
×
×
  • Create New...