Jump to content

panarmon74

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panarmon74

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τον χρονο σας. Μάλλον θα το πάρω για δοκιμή κάποια στιγμή και βλέπουμε.
  2. Αδερφέ , δεν το έχω πάρει ακόμα (το Payzy). Έχω cosmote prepaid mastercard η οποία ακυρώνετε στο τέλος της χρονιάς (31/12/22) με την οποία μπορούσα κανονικά να ανανεώνω και την internet on the go . Ήθελα να κάνω ( δεν έχω κάνει ακόμα) εγγραφή στο Payzy γι αυτό το λόγο , δηλαδή για ανανεώσεις μου στις κάρτες , μεταξύ των οποίων και η internet on the go. Όμως , ένας φίλος παραπάνω ,είπε ότι η Payzy δεν βλέπει την internet on the go για ανανεώσεις . Αυτό ήθελα να ρωτήσω , προς επιβεβαίωση αυτής της πληροφορίας και αν εν τέλει κατάλαβα καλά εγώ ή όχι. Ανανεώνεις τελικά με το Payzy την internet on the go ή όχι; Και το ρωτάω αυτό , γιατί δεν το εχω πάρει ακομα και με ενδιαφέρει αυτή η παράμετρος για το αν θα το πάρω ή όχι.
  3. Τι ακριβώς εννοείς ; Δεν κατάλαβα. Ανανεώνω ή όχι; Μπορείς να μου πεις λίγο ποιο ξεκάθαρα;
  4. Έχω internet on the go. Με Payzy δεν θα μπορώ να ανανεώσω ; Γιατί , αν κατάλαβα καλά , κάτι τέτοιο γράφει ένας φίλος παραπάνω .
  5. Τελευταία ανανέωση καλοκαιρινής προσφοράς που εκανα με τα απεριόριστα η 29/8. Ποια είναι η τελευταία μέρα που μπορώ να ενεργοποιήσω το δώρο χωρίς ανανέωση για να μην το χάσω; Ξέρω ότι στους 3 μήνες μπαίνει φραγή. Με τη φραγή , χάνεται το δώρο; Η μπορώ να το πάρω ακόμα και έτσι; ( με φραγή δηλαδή).
  6. Δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αλλά δε χάνεται. Πρέπει να το κάνεις αποφορτιση στο λογαριασμό σου αλλά έχει εφάπαξ χρέωση. Η συμβουλή μου είναι χρησιμοποίησε τα πριν λήξη κάρτα Ευχαριστώ .
  7. Καλησπέρα . Έχω κάρτα με ημερομηνία λήξης 08/24. Τυχόν υπόλοιπο μετά τη λήξη της κάρτας είναι δυνατόν να το χρησιμοποιώ για online ανανεώσεις (και μόνο γι αυτό ), η το χάνω ; Δεν θέλω να το κάνω ανάληψη . Απλά ρωτάω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω ότι περισσέψει μετά τη λήξη της . Γίνεται αυτό; Δεν ξέρω, γι αυτό ρωτάω .
  8. Το έκανα και αυτό. Τίποτα... Δεν το δίνει.
  9. Δεν έχω πάρει ποτέ μου και δεν σκοπεύω να το κάνω. (Με εξερεση μόνο μια φορά που πήρα σε τράπεζα για την prepaid MasterCard ). Δεν το έχω με την εξυπηρέτηση πελατών. Όλα μου τα προβλήματα πάνω σε αυτα τα θέματα, τα έχω λύση λίγο ή πολύ μέσα από το φόρουμ. Ελπίζω να βρω άκρη σύντομα, αν και δεν με βλέπω να το προλαβαίνω μέχρι το βραδάκι που το ήθελα. (για το ματσάκι, ντε...) Κρίμα, αλλά τι να κάνουμε...; Απ ότι φαίνεται θα φάω από τα ιδη έτοιμα (δωρεάν και αυτά τουλάχιστον, από προηγούμενα tokens).
  10. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το εξαργυρώσω έστω με μήνυμα; Γνωρίζει κανείς; Η μόνη επιλογή που μου μένει αυτή τη στιγμή είναι να κάνω ανανέωση, που τη φιλούσα για το τέλος του μήνα, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να το πάρω.
  11. 😂😂🤪..... Δε νομίζω.... Κάποιος που να είχε το ίδιο πρόβλημα, ή κάποιος που να το ενεργοποίησε , να μας πει πως...;
  12. Πως στο καλό εξαργυρώνω το mystery token; Είχα αλλά δύο από ανανεώσεις και τα εξαργύρωσα. Τώρα πάω για το mystery και δεν.... Πως στο καλό το παιρνω;
  13. Παντος εγω παλαιότερα το ειχα κανει κανα δυο τρεις φορες. Δεν θυμαμαι ακριβως τη διαδικασια αλλα ξερω οτι το εκανα. Απενεργοποιούσα την καρτα, εβαζα την άλλη (whats up και αυτή) και μου έδινε την δυνατότητα να ενεργοποιήσω το reload της προηγουμενης καρτας. Το λεω, γιατι το εκανα και το ξερω. Απλα,τωρα που παω να ξανακανω το ιδιο με το token, δεν....., και ελεγα μηπως καποιος το εχει κανει με καποιον αλλο τροπο εστω...
  14. Μεταφέρεται το token από το ενα νούμερο στο άλλο , όπως παλιά το reload it, και αν ναι, πως;
  15. Αν ενεργοποιήσω σήμερα την προσφορά μετά απεριόριστα giga, θα επεκταθεί μέχρι την Τετάρτη ή θα λήξουν την Δευτέρα τα μεσάνυχτα;
  16. Ενημέρωση για την αλλαγή ορίων της κάρτας. Λοιπόν παιδιά...., πήρα τηλέφωνο σήμερα στο νούμερο που έδωσε ο φίλος λιγο ποιο πάνω (2104848484) και τα πράγματα έχουν ως εξής : αρχικά βγήκε τηλεφωνητής και αφού είπα τη φράση smart pin, μου ζήτησε τον 8ψηφιο κωδικό που μου έχει δώσει η τράπεζα για τις ibank συναλλαγές. Αφού είπα ότι τέτοιο κωδικό δεν έχω, με έβαλε στην αναμονή για λιγα λεπτα ,προκειμένου να με συνδέση με κάποιο υπάλληλο για την εξυπηρέτηση μου. Όντος, μετά από λίγο, βγήκε μια κυρία και μετά τις απαραίτητες συστάσεις με ρώτησε για το πως μπορεί να με εξυπηρέτηση. Για να μην μακρηγορώ λοιπόν, το συμπέρασμα ήταν το εξης: Αλλαγή ορίων της κάρτας μου ΔΕΝ μπορεί να γίνει, ούτε από την εφαρμογή ούτε από την ιστοσελίδα της τράπεζας, αλλά ούτε και η ίδια η υπάλληλος μπορούσε να κάνει κάτι, για τον απλούστατο λόγο ότι, επειδή εγώ δεν έχω δικό μου λογαριασμό στην τράπεζα ούτε κάρτα MasterCard/visa (όχι prepaid) , δεν έχω πρόσβαση στο ibanking της τράπεζας και ως εκ τούτου θα έπρεπε να δημιουργήσω έναν λογαριασμό καινούριο. Κάτι τέτοιο όμως για να γίνει, πρέπει να είμαι ο ίδιος παρών προσωπικά για λόγους ταυτοποίησης και ασφαλείας. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, αν δεν έχετε ιδη λογαριασμό στην τράπεζα ή έστω MasterCard/visa (δηλαδή κανονική κάρτα MasterCard και όχι prepaid), πρόσβαση στην αλλαγή ορίων δεν μπορείτε να έχετε αλλά ούτε και να κάνετε . Δυστυχώς για μένα, δεν έχω λογαριασμό στην Εθνική, ούτε κάποια άλλη κάρτα της από αυτές που υποστηρίζει (3 τον αριθμό) και ως εκ τούτου τα πράγματα μένουν ως έχουν με τά υπάρχον όρια. Αυτά, και ελπίζω να βοήθησα για όσους ενδιαφέρονταν.
  17. Φίλε μου, δεν εχω εποικηνωνήσει ακόμα μαζί τους, αλλά θα το κάνω κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον. Ήθελα, και θέλω ακόμα να αλλάξω τα όρια της κάρτας, αλλά μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός. Όταν με το καλό το κάνω, θα ενημερώσω σχετικά, μιας και σε ενδιαφέρει και σένα. Λίγο υπομονή.
  18. Λεφτά έχει. Κάμποσα τουλάχιστον. Anyway..., σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
  19. Καλό αυτό... Ευχάριστο ακούγεται. Μακάρι να έχεις δίκιο. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.
  20. Μπορεί να γίνει online πληρωμή λογαριασμού από cosmote prepaid MasterCard ; Δεν έχω PayPal. Μόνο αυτή. Το δέχεται;
  21. Σ' ευχαριστώ φίλε..... Είδες...; Και γω που νόμιζα ότι δεν κάνω εγώ κατι σωστα. Να σαι καλά...
  22. Σ' ευχαριστώ φίλε μου, αλλά και πάλι τίποτα. Φαίνεται εν τέλει, πως κάποιο πρόβλημα έχω με το pin. Μάλλον θα πρέπει να το τσεκάρω σε κάποιο κατάστημα της cosmote. Ευχαριστώ παντός, όπως και να χει.
×
×
  • Create New...