Jump to content

aggeljen

Members
  • Δημοσιεύσεις

    59
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aggeljen

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

aggeljen's Achievements

  1. Άντε μη γκρινιάζετε ... μπήκε και στην εφαρμογή της Cosmote.
  2. Μάλιστα....... Σε ευχαριστώ πολύ.
  3. Υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθεί το 5G της cosmote σε 1+nord 8/128 (αγορασμένο από μεγάλο... κατάστημα σε Ελλάδα) άμεσα ή να περιμένουμε πότε θα γίνει συμβατό (αν γίνει);;;
  4. Καλησπέρα. Προσπαθώ εδώ και 30 λεπτά να μπω στο my Cosmote από το κινητό καθώς και στην ιστοσελίδα από το pc και όλα πεσμένα!!!! Γνωρίζει κανείς???? Πώς κάνουμε ανανέωση???
  5. Πώς γίνεται η ενεργοποίηση των 15 Gb για 15 ημέρες μέσα από την εφαρμογή της Cosmote; Δεν το βλέπω πουθενά. (Εννοείται ότι η εφαρμογή είναι ενημερωμένη.)
  6. Μετά και από το μικρό update (σε Ελληνικό S10) το Wi-Fi call (COSMOTE) στα δικά σας κινητά λειτουργεί??? Η διαχείριση της μπαταρίας στο δικό μου είναι καλύτερη με την 11.
  7. Με έστειλες!!!!!! Έπρεπε να ξαναδιαβάσω το μύνημα πολλές φορές για να καταλάβω που κολλάει. Η αυτόματη διόρθωση...... έκανε πάλι το θαύμα της. Για την ιστορία παντρεμένος 23 χρόνια. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πραγματικά στις στις Ρυθμίσεις> Κάρτες SIM & Κινητά δίκτυα> ήταν η επιλογή.
  8. Καλησπέρα στην παρέα. Σε Redmi Note 9 pro για να είμαι συνδεδεμένους σε wife Calling θα πρέπει να έχω το κινητό σε λειτουργία πτήσης. Υπάρχει τρόπος ώστε να λειτουργεί η υπηρεσία (wife Calling) χωρίς να είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία πτήσης, να μπαίνει δηλαδή αυτόματα, όπως στα Samsung?
  9. Καλησπέρα στη παρέα Αν αλλάξω από Κοσμοκαρτα σε what's up θα χαθεί 1) το cosmote one; 2) ο χρόνος ομιλίας προς όλους; 3) τα ΜΒ; σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...