Vasileios Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 τα 25 λεπτά που λείπουν είναι το κόστος ενός SMS. Κοίτα ατο κινητό σου αν έστειλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anosamos Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Έπρεπε αναγκαστικά να στείλω σήμερα δύο sms και είδα ότι δεν χρεώθηκα ενώ στις χρεώσεις λέει 0,25/sms..πως έγινε αυτό?? 1. Έχω what's up 2. Δεν έχω δωρεάν sms στο πακέτο μου.. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Ίσως δεν έχει ανανεωθεί το υπόλοιπο στην εφαρμογή, εφόσον δεν έχεις πακέτο θα χρεώθηκες κανονικά. Η άλλη περίπτωση είναι να μην έστειλες SMS, αλλά τα μηνύματα να πήγαν μέσω RCS (chat, δηλαδή μέσω ιντερνετ) στον παραλήπτη. Σε αυτή τη περίπτωση δεν χρεώνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Έπρεπε αναγκαστικά να στείλω σήμερα δύο sms και είδα ότι δεν χρεώθηκα ενώ στις χρεώσεις λέει 0,25/sms..πως έγινε αυτό?? 1. Έχω what's up 2. Δεν έχω δωρεάν sms στο πακέτο μου.. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς να δεις στα μηνύματα αν έφυγαν σαν sms ή iMessage, πράσινο είναι sms και μπλε iMessage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Ίσως δεν έχει ανανεωθεί το υπόλοιπο στην εφαρμογή, εφόσον δεν έχεις πακέτο θα χρεώθηκες κανονικά. Η άλλη περίπτωση είναι να μην έστειλες SMS, αλλά τα μηνύματα να πήγαν μέσω RCS (chat, δηλαδή μέσω ιντερνετ) στον παραλήπτη. Σε αυτή τη περίπτωση δεν χρεώνεσαι.Και πως γίνεται αυτό και γιατί είναι δωρεάν ? Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Και πως γίνεται αυτό και γιατί είναι δωρεάν ? Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι κάτι σαν το Viber ή το messenger. Αν υπάρχει η δυνατότητα το στελνει με αυτό τον τρόπο κατά προτεραιότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Είναι κάτι σαν το Viber ή το messenger. Αν υπάρχει η δυνατότητα το στελνει με αυτό τον τρόπο κατά προτεραιότηταΔε καταλαβαίνω γιατί να το κάνει αυτό?αφού έτσι δεν έχουνε κέρδος φεύγει το μήνυμα δωρεάν Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Καλησπέρα. Στην ανανεωμένη εφαρμογή του what's up στην ανανέωση υπολοίπου γράφει ότι στην ανανέωση με χρεωστική πιστωτική ή PayPal παίρνεις έκπτωση ή gb από το box αλλά δεν αναφέρει από ποιο ποσό και πάνω. Στην προηγούμενη έγραφε από 12€. Ισχύει το ίδιο και τώρα ή παίρνεις το δώρο και από τα 10€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Καλησπέρα. Στην ανανεωμένη εφαρμογή του what's up στην ανανέωση υπολοίπου γράφει ότι στην ανανέωση με χρεωστική πιστωτική ή PayPal παίρνεις έκπτωση ή gb από το box αλλά δεν αναφέρει από ποιο ποσό και πάνω. Στην προηγούμενη έγραφε από 12€. Ισχύει το ίδιο και τώρα ή παίρνεις το δώρο και από τα 10€; Από 12 και πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Δε καταλαβαίνω γιατί να το κάνει αυτό?αφού έτσι δεν έχουνε κέρδος φεύγει το μήνυμα δωρεάν Γιατί χρησιμοποιείς το Messenger ή το Viber και όχι SMS/MMS; Η ίδια απάντηση είναι και για το RCS ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Από 12 και πάνωΕυχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Γιατί χρησιμοποιείς το Messenger ή το Viber και όχι SMS/MMS; Η ίδια απάντηση είναι και για το RCS ;)Πάω να στείλω ένα sms απ' cosmote με χρέωση και στέλνετε εντέλει δωρεαν γιατί συμβαίνει αυτό ρωτάω Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Οταν οι λειτουργίες συζήτησης (rcs) ειναι ενεργες και στις 2 συσκευές (μεσω google messages ή μιας ειδικής εφαρμογής που έχει η cosmote),δεν χρεώνεται το μήνυμα. Χρειάζεται βέβαια ίντερνετ. Ειναι σαν να στελνεις μεσω viber. Ειναι μετεξέλιξη των sms (μπορει να σταλει και εικονα) η οποία βέβαια δεν έχει εξαπλωθεί και τόσο πολύ. Πρόλαβαν οι αλλες messaging εφαρμογές, άργησαν και οι ελληνικοί πάροχοι να το εφαρμοσουν,δεν το διαφήμισαν και ιδιαίτερα. Δεν τους πολυνοιαζει να χασουν απο το sms,το χοντρο παιχνίδι γίνεται στα data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Πάω να στείλω ένα sms απ' cosmote με χρέωση και στέλνετε εντέλει δωρεαν γιατί συμβαίνει αυτό ρωτάω Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌταν είναι στο ίντερνετ συνδεδεμένοι και οι 2 η εφαρμογή sms της Google δεν χρεώνεται και μπορείς να στείλεις και φώτο - ήχο σαν mms ,πως την λένε την αντίστοιχη σε iOS; Φτάνει όπως είπα να είναι στο νετ και να έχουν την επίσημη εφαρμογή καί βλέπω ότι έχεις το mi a3 , android one δλδ Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Ευχαριστώ παιδιά κατάλαβα Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Το πάρε δώσε δεν μου λειτουργεί πάνω από δύο μήνες. Εχει αλλάξει κάτι; Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 Ναι έχει αλλάξει προς το χειρότερο όπως και το πάρε-μοιρασε Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 (edited) 3+3 GB για σένα και έναν φίλο σου από What's Up με 1.90€. Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μια φορά ως 31/03. Αυτό που δεν διευκρινίζει είναι αν εγώ αγοράσω και δώσω και σε έναν φίλο μου, θα μπορεί μετά ο φίλος μου να αγοράσει και να δώσει σε μένα; Λογικά ναι, αλλά με μπερδεύει το γεγονός ότι ενεργοποιείται μία φορά, ενώ εγώ και ο φίλος μου θα έχουμε επωφεληθεί 2 φορές της προσφοράς. Edited March 23, 2021 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Θέλω τη βοήθειά σας, σας παρακαλώ. Δεν μπορώ να μπω σε καμία εφαρμογή, μου λέει η εφαρμογή διακόπηκε. Δεν μπορώ να στείλω ούτε μνμ από το κινητό μου, ούτε να μπω στην Google, μήπως ξέρει κάποιος γιατί? Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Κάνε ενημέρωση από το playstore τον chrome και το android webview και θα λυθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Κάνε ενημέρωση από το playstore τον chrome και το android webview και θα λυθεί. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, το πρόβλημα λύθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 (edited) Παιδιά όταν καλώ το 1314 μου λέει ότι ο αριθμός που καλείτε δε χρησιμοποιείται; Έχει αλλάξει; Έχω μήνες να τον χρησιμοποιήσω, τα κάνω όλα μέσο της εφαρμογής. Edited March 24, 2021 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Μήπως έχεις δυο κάρτες και καλείς από την άλλη; Το 1314 και το 1330 συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Μήπως έχεις δυο κάρτες και καλείς από την άλλη; Το 1314 και το 1330 συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά. Μόνη sim έχει το κινητό μου, ούτε το 1314 μπορεί να καλέσει ούτε το 1330. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ανέφερα στο chat στο cosmote.gr και μέσα σε λίγα λεπτά έφτιαξε. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 καλησπερα καλω τον ανηψιο μου και μου λεει οτι εχει φραγη εισερχομενων κλησεων , ξερω οτι δεν εχει βαλει καρτα και του εχει ληξει το υπολοιπο , το νουμερο του θα ληξει σε 12 μηνες απο την ημερομηνια ληξης του υπολοιπου; δηλαδη απο την ημερα απο μηδενιστηκε το υπολοιπο; ή μετραμε 12 μηνες απο την ημερομηνια φραγης εισερχομενων κλησεων ; . Καθε 2 μηνες διαρκει το υπολοιπο ; και στον 3 μηνα μπαινει φραγη; οπως και στα καρτοκινητα της vodafone ; ή οχι; . Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts