craneman400 Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Επανέφεραν την καλοκαιρινή προσφορά των 15GB με 10€ μέχρι και 30/09. Καλημέρα. Θα μπορούσε κάποιος να μας θυμίσει το πώς ενεργοποιούμε την καλοκαιρινή προσφορά των 15Gb με 10 ευρώ; Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 (edited) τι χρηση κανεις γενικα; σιγουρα τα 35 ευρω ειναι παρα πολλα για ενα μηνα αλλα ειναι καθαρα θεμα χρησης, καλεις νουμερα κοσμοτε ; υπαρχει στην κοσμοκαρτα η υπηρεσια 0,02 ευρω το λεπτο δες εδω https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pros_2_arithmous_cosmote.html εχει παγιο ενεργοποιησης 5,04 ευρω και αφορα 2 νουμερα κινητης κοσμοτε , εαν παλι καλεις κοσμο που ειναι στο whats up τοτε δεν σε συμφερει θα πρεπει να κανεις whats up . Τελος αμα καλεις κοσμο που ειναι στην κοσμοτε αλλα οχι whats up η κοσμοκαρτα εχει πακετα προς ολη την κοσμοτε και προς ολους δες εδω https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/paketa_ethnika_diktya.html , δεν εχει πολλα data , αλλα το whats up δινει περισσοτερα data . Και επισης μπορεις να μεταφερεις τον χρονο ομιλιας και τα mb στον επομενο μηνα αρκει να ενεργοποιησεις το πακετο πριν την ληξη του πρωτου. Σήμερα είμαι με το συμβόλαιο "700' προς όλους, 700sms και 1500mbs". Κατά μέσο όρο χρησιμοποιώ 350' χρόνο ομιλίας προς όλους, και 500 περίπου mbs.Tα υπόλοιπα φαίνεται ότι δεν τα χρειάζομαι. Ο περισσότερος χρόνος ομιλίας υπολογίζω πως είναι προς κινητά Vodafone, σε ποσοστό 65%-35%, λόγω γυναίκας και παιδιών. Επειδή η γυναίκα έρχεται και αυτή cosmokarta συγχρόνως, το ποσοστό θα αλλάξει. Έχω και σταθερή Vodafone home, που μου δίνει 300 λεπτά προς όλα τα κινητά, εκ των οποίων χρησιμοποιώ 30-50 min.. Αν βάλω και τα υπόλοιπα στο "καλάθι " νομίζω πως καλύπτομαι αρκετά καλά. Χρειάζεται μόνο λίγος χρόνος προσαρμογής στη νέα κατάσταση και αλλαγή στις συνήθειες. Πιστεύω πως με την ομιλία δεν θα έχω πρόβλημα. Όσον αφορά τα mbs, θα μου έρχονται λίγο τσίμα-τσιμα, αλλά θα το δω στην πορεία. Με περισσότερη χρήση WiFi, που τώρα υπάρχει παντού, θα τα βολέψω. Edited September 21, 2020 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Το whatsup σου δίνει περισσότερα δεδομενα. Κατέβασε το whatsup app και χωρίς να κανεις σύνδεση, δες πόσες από τις επαφές που μιλάς συχνά έχουν whatsup. Αν δεν είναι πολλοί, ίσως να μην σε συμφερει η cosmote, και να πρέπει να κοιτάξεις κάποια άλλη εταιρία που δίνει λεπτά προς όλο το δίκτυο της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 (edited) Το whatsup σου δίνει περισσότερα δεδομενα. Κατέβασε το whatsup app και χωρίς να κανεις σύνδεση, δες πόσες από τις επαφές που μιλάς συχνά έχουν whatsup. Αν δεν είναι πολλοί, ίσως να μην σε συμφερει η cosmote, και να πρέπει να κοιτάξεις κάποια άλλη εταιρία που δίνει λεπτά προς όλο το δίκτυο της. Κοίταξα το watsup και είναι λίγες οι επαφές μου, που φαίνονται. Νομίζω πως το whatsup δεν με βολεύει. Το cosmokarta combo max δίνει 300' προς όλους, 300' προς cosmote και 800 mb με 12+ ευρώ. Αυτό είναι πιο ισορροπημένο και νομίζω πως με καλύπτει. Το vodafone cu compo L δίνει 500' προς όλους και 700 mg με 12+ ευρώ. Επιπλέον φεύγοντας από vodafone συμβόλαια για vodafone καρτοκινητή θα μας χρεώσει τέλος αποσύνδεσης 20 ευρώ. Που σημαίνει 40 ευρώ για εμένα και τη σύζυγο. Αυτά όταν κάνουμε φορητότητα προς cosmote τα γλυτώνουμε. Επομένως και από πλευράς κόστους και από πλευράς παροχών μας συμφέρει η cosmokarta. Για να μην υπολογίσω και τα 75 ευρώ που πληρώνουμε τώρα και οι δύο για συμβόλαια κάθε μήνα. Edited September 21, 2020 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Απλά το 12€ πακέτο σημαίνει ότι πρέπει να βαζεις 15€ κάρτα το μήνα οπότε θα βγαίνεις με 30€/μηνα. Σε σχέση με αυτά που δίνεις τώρα, φαίνεται πως σε συμφέρει Επίσης υπολόγισε ότι στην καρτοκινητή η ελάχιστη χρέωση είναι ανά 3 λεπτά και όχι ανά ένα που είναι στο συμβόλαιο οπότε αν έκανες μικρές κλήσεις, τα λεπτά θα φεύγουν πιο γρήγορα. Αλλά και πάλι θεωρώ ότι σε συμφέρει. Και για έξτρα κλήσεις δες και κανένα φθηνό voip πακέτο και θα είσαι οκ Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Απλά το 12€ πακέτο σημαίνει ότι πρέπει να βαζεις 15€ κάρτα το μήνα οπότε θα βγαίνεις με 30€/μηνα. Σε σχέση με αυτά που δίνεις τώρα, φαίνεται πως σε συμφέρει Επίσης υπολόγισε ότι στην καρτοκινητή η ελάχιστη χρέωση είναι ανά 3 λεπτά και όχι ανά ένα που είναι στο συμβόλαιο οπότε αν έκανες μικρές κλήσεις, τα λεπτά θα φεύγουν πιο γρήγορα. Αλλά και πάλι θεωρώ ότι σε συμφέρει. Και για έξτρα κλήσεις δες και κανένα φθηνό voip πακέτο και θα είσαι οκ Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σίγουρα με συμφέρει. Όπως έγραψα και πιο πάνω έχω και από το σταθερό 300' προς όλους, που δεν τα χρησιμοποιούσα καθόλου. Τους τελευταίους μήνες είχα καταναλώσει 30 λεπτά το μήνα, οπότε θα μπουν και αυτά στο καλάθι. Το voip δεν το γνωρίζω καθόλου. Θα το ψάξω τώρα όμως και θα είναι στα υπόψιν. Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Το πάρε-καβάτζα δίνει πλέον 5GB αντί για 500ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Όντως καλό Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Ήταν 1 ωρα προς whatsup και έγινε προς όλους? Το απεριόριστα εφοσον διαρκεί 1 ώρα δεν έχει νόημα μάλλον για το θεαθήναι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Είδες τι σου είναι το μάρκετινγκ. Σου λέει απεριόριστα, τσιμπάς (όχι εσύ, ο καθένας), και μετά σου λέει μια ώρα. Το μια ώρα οι περισσότεροι θα σκεφτουν "πολύ ωραία, έχω απεριόριστα, αυτή την μια ώρα θα μπορώ να μιλάω όπου θέλω δωρεάν", χωρίς να σκέφτονται ότι μόνοι τους είπαν για μια ώρα. Τα gb αν δεν έχεις να κατεβάσεις τίποτα ή να δεις κάνα live TV δε παίζει να τα φάει κανένας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 (edited) Ρε παιδιά έλεος! Σας χαρίζουν κυριολεκτικά τον γάιδαρο και τον κοιτάτε στα δόντια! Αν δεν σας βολεύει, μην την ενεργοποιείτε την υπηρεσία. Δωρεάν είναι. Εννοείται ότι είναι μαρκετιστικο κόλπο, όπως κάνουν όλες οι εταιρείες. Μια χαρά είναι να μιλας 2 ώρες συνεχόμενα το μήνα δωρεάν! Αν και νομίζω το απεριόριστα σημαίνει, ότι μπορείς να πάρεις σε όποιον θέλεις, χωρίς να έχεις περιορισμό στον αριθμό κλήσεων που θα πραγματοποιήσεις. Γι αυτό γράφει : "απεριόριστα με όλους". Δεν γράφει απεριόριστα λεπτά. Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 22, 2020 by pank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Αντίθετα το panic button της κόκκινης που σου δίνει 500mb για 1 ώρα (2 φορές τον μήνα) είναι καλύτερο δηλαδή... Να κοιτάμε και τι προσφέρει ο ανταγωνισμός. Όχι να γκρινιάζουμε απλά για να γκρινιάξουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Αντίθετα το panic button της κόκκινης που σου δίνει 500mb για 1 ώρα (2 φορές τον μήνα) είναι καλύτερο δηλαδή... Να κοιτάμε και τι προσφέρει ο ανταγωνισμός. Όχι να γκρινιάζουμε απλά για να γκρινιάξουμε. Καλά ούτε μια μέρα δεν έχει γίνει η αλλαγή στο WU. Μην φοβάσαι, θα ρθεί και στην κόκκινη αυτή η αλλαγή.. Όπως και κάθε άλλη αλλαγή.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Με την ίδια λογική κάπιος θα μπορούσε να αμφιβητήσει τα απεριόριστα για ένα μήνα διότι έχουν όριο τον ένα μήνα. Αυτή η αμφισβήτηση είναι προφανώς λάθος. Απεριόριστα για 1 μήνα η για μία ημέρα ή για 1 ώρα δεν παύουν να είναι απεριόριστά. Μιλάς όσο θες για μία ώρα. Η Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Εξαιρετική κίνηση της What's Up. Ελπίζω να κρατήσει μόνο. Όσο για τη διαφωνία περί των λεκτικών του μάρκετινγκ, μην ξεχάσετε να κραξετε όταν η ενεργοποίηση καποιου πακετου δίνει ΔΩΡΕΑΝ λεπτά ομιλίας (μα πως γίνεται να ειναι δωρεάν αφου τα πληρωσες), και οταν κάποιος σας κανει έκπτωση -50% (αφου δε μπορει μια έκπτωση να ειναι αρνητική). Όσοι ασχολούμαστε με την αγορά της τηλεφωνίας ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνουν κατα κανονα λέξεις όπως "για παντα", "απεριόριστα", "δωρεαν", "προσφορα μονο για σενα". Καλύτερα να παίζουν με τις λέξεις παρά με τη νοημοσύνη μας, όπως σε αλλες περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Το δούλεμα πάει σύννεφο πάντως. Καλύτερα να άφηναν τα 500mb της καβατζας και να το έκαναν για 5 μέρες. 5gb για 1 ώρα οκ. Μην ξεχνάμε το ανέβασμα όλων τον πακέτων και χρειάζεται ελάχιστη ανανέωση 12 ευρώ το μήνα όταν κάποτε θέλαμε 3 και στο δίμηνο μας κλέβουν τα χρήματα. Το καρτέλ καλά κρατεί και όχι το ανέβασμα της καβατζας είναι ένα τίποτα στα τόσα κακά που έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια εις βάρος των καταναλωτών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Αντίθετα το panic button της κόκκινης που σου δίνει 500mb για 1 ώρα (2 φορές τον μήνα) είναι καλύτερο δηλαδή... Να κοιτάμε και τι προσφέρει ο ανταγωνισμός. Όχι να γκρινιάζουμε απλά για να γκρινιάξουμε.Ο ανταγωνισμός προσφέρει (για οσο καιρό το προσφέρει όπως το προσφέρει) το παιχνίδι.. Περίμενα κάτι καλύτερο από το wu ώστε να το χτυπήσει αυτό Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 Παιδιά καλημέρα, το σταθερό τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών το ξέρουμε; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 Παιδιά καλημέρα, το σταθερό τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών το ξέρουμε; 2106513888 ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο ανταγωνισμός προσφέρει (για οσο καιρό το προσφέρει όπως το προσφέρει) το παιχνίδι.. Περίμενα κάτι καλύτερο από το wu ώστε να το χτυπήσει αυτό Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Το παιχνίδι εχει παρει την κατιουσα, οποτε δε θα ειχε νοημα εκ μερους της Κοσμοτε να "απαντήσει" ανταγωνιστικά σε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 2106513888 ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Το παιχνίδι εχει παρει την κατιουσα, οποτε δε θα ειχε νοημα εκ μερους της Κοσμοτε να "απαντήσει" ανταγωνιστικά σε αυτο. Από πού και πώς προκύπτει ότι έχει πάρει την κατιούσα; Η πράσινη ποτέ δεν απαντούσε έτσι και αλλιώς. Είναι γνωστή για την ακριβή πολιτική της, οπότε δεν αναμέναμε κάτι διαφορετικό. Και στο παιχνίδι, αλλά και στις ανύπαρκτες προσωπικές προσφορές της. Επειδή είμαστε εκτός θέματος, αν θέλει κάποιος συντονιστής, ας μεταφερθεί στο ανάλογο θέμα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Καλησπέρα παιδιά! Γνωρίζετε κάποιο email της Cosmote, να επικοινωνήσω γραπτώς μαζί τους. Εδώ και 15 μέρες έχω ταλαιπωρηθεί αφάνταστα, μιλώντας με δεκάδες εκπροσώπους και έχω φάει άλλες τόσες πόρτες από την πράσινη........ και ακόμη δεν έχω βρει άκρη. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Από τη φόρμα επικοινωνίας μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Γνωρίζετε αν τα 15 giga της καλοκαιρινής προσφοράς μεταφέρονται στον άλλο μήνα; Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Οχι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts