Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδη, διατηρειται μεν το 3μηνο για να μην χασεις το υπολοιπο σου, αλλα πρεπει να βαλεις 12 ευρω, καθε ποτε, κατ'ελαχιστο;

Ισχυει και για cosmokarta αυτο, ή μονο για what'sup? (γιατι ειδα οτι η ανακοινωση ειναι απο το site του whatsup)

• Απαντήσεις 44,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εμένα πιο πολυ απ'ολα με ενοχλει η 3λεπτη ελαχιστη χρεωση στα πακετα ομιλιας, το βρισκω φοβερή αδικία και απορώ πως η εεττ το αφήνει.

Συμφωνώ με τον Βασίλειο. Οι περισσότεροι βάζουμε 10€ το μήνα (από όσο έχω δει γύρω μου) , οπότε τέτοιες αλλαγές δεν πρόκειται να μας αγγίξουν.

Ωστόσο, συμφωνώ απόλυτα με τον survivor, όσον αφορά την ελάχιστη διάρκεια κλήσης.

Είναι τεράστια αδικία. Είναι αδιανόητο να μιλάει κάποιος 10 δευτερόλεπτα και να του αφαιρούνται από το πακέτο 3 λεπτά.

Δεν έχω καλή άποψη για την ΕΕΤΤ και η μη προσπάθειά της να αποκαταστήσει την αδικία αυτή, επιβεβαιώνει την γνώμη που έχω γι'αυτούς.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Τελικά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η Cosmote...Τελη Φεβρουαριου ηθελα να κανω φορητοτητα απο Wind σε Cosmote και σε ΟΛΑ τα καταστηματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ μου ελεγαν οτι υπαρχει ελλειψη σε καρτες σιμ για καρτοκινητη φορητοτητα. Απο τοτε....σημερα πηγα σε 6 καταστηματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και μου εδωσαν ακριβως την ιδια απαντηση: «υπαρχει ελλειψη σε καρτες σιμ».... Το ανεφερα στα social media στην Cosmote και μου απαντησαν με ενα ξερο «καλεστε στο 13897 για διευκρινησεις»......ΕΛΕΟΣ!!!!!

Εγώ πάλι έναν αριθμό whatsup τον έκανα στην άκρη εδω και μια εβδομάδα και δεν πρόκειται να τόν ξαναχρησιμοποιησω επειδή απλα και μόνο δέχομαι πολλά ενοχλητικά τηλεφωνήματα μιλάμε για τέσσερα πέντε την μέρα σε ώρες που θες να τους ξεσκισεις κυριολεκτικά από νούμερα που ξεκινούν όλα από 697315.... μιλάμε για δύο μήνες τώρα αυτοί το βιολί τούς άντε και να παν να ...... τώρα Edited by Vasileios

Εγώ πάλι έναν αριθμό whatsup τον έκανα στην άκρη εδω και μια εβδομάδα και δεν πρόκειται να τόν ξαναχρησιμοποιησω επειδή απλα και μόνο δέχομαι πολλά ενοχλητικά τηλεφωνήματα μιλάμε για τέσσερα πέντε την μέρα σε ώρες που θες να τους ξεσκισεις κυριολεκτικά από νούμερα που ξεκινούν όλα από 697315.... μιλάμε για δύο μήνες τώρα αυτοί το βιολί τούς άντε και να παν να ...... τώρα

αυτό και σώθηκες από τους ενοχλητικούς. Έβαλα και φραγή στα 5ψηφια και ησύχασα.

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/mhtrwo_11.html

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Δεν είδα κανένα να σχολιάζει αυτά τα δύο και μου φάνηκε κάπως περίεργο μάλλον δεν τα είδατε

(1)

Στο πακέτο «1.000’ προς όλα τα δίκτυα + 400ΜΒ για ένα μήνα» αυξάνεται η ενσωματωμένη χρήση από 400ΜΒ Internet σε 600ΜΒ, ενώ αυξάνεται η χρέωσή του από 6€ σε 7€. Τα λοιπά χαρακτηριστικά του πακέτου παραμένουν ως έχουν.Στο πακέτο «1.200’ και 100SMS προς όλα τα δίκτυα + 1GΒ για ένα μήνα» αυξάνεται η ενσωματωμένη χρήση από 1GB Internet σε 1.200ΜB και από 100SMS σε 1.200SMS, ενώ αυξάνεται η χρέωσή του από 8€ σε 8,5€. Τα λοιπά χαρακτηριστικά του πακέτου παραμένουν ως έχουν.Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει τα παραπάνω πακέτα έως και την 3/9/2018, θα συνεχίζουν να χρησιμοποιούν αυτά με τις υφιστάμενες παροχές έως τη λήξη τους ή μέχρι την εξάντληση των παροχών τους.

(2)

** Η διάρκεια ισχύος του δώρου των 600ΜΒ που είναι διαθέσιμο μέσω του «Reload It» μειώνεται από* 1 μήνα σε 15 ημέρες

https://www.whatsup.gr/el/anakoinoseis

Να τα χαιρόμαστε τα μπακάλικα... όλα όχι μόνο την cosmote

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Τραγικοι δεν υπάρχει κάτι άλλο να πεις.

Για μένα μόνο promo 4 και πάρε μοίρασε αξίζουν τίποτα άλλο. 4 ευρω για ομιλία και τελείως δωρεάν δεδομένα από πάρε μοίρασε.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είδα κανένα να σχολιάζει αυτά τα δύο και μου φάνηκε κάπως περίεργο μάλλον δεν τα είδατε

(1)

Στο πακέτο «1.000’ προς όλα τα δίκτυα + 400ΜΒ για ένα μήνα» αυξάνεται η ενσωματωμένη χρήση από 400ΜΒ Internet σε 600ΜΒ, ενώ αυξάνεται η χρέωσή του από 6€ σε 7€. Τα λοιπά χαρακτηριστικά του πακέτου παραμένουν ως έχουν.Στο πακέτο «1.200’ και 100SMS προς όλα τα δίκτυα + 1GΒ για ένα μήνα» αυξάνεται η ενσωματωμένη χρήση από 1GB Internet σε 1.200ΜB και από 100SMS σε 1.200SMS, ενώ αυξάνεται η χρέωσή του από 8€ σε 8,5€. Τα λοιπά χαρακτηριστικά του πακέτου παραμένουν ως έχουν.Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει τα παραπάνω πακέτα έως και την 3/9/2018, θα συνεχίζουν να χρησιμοποιούν αυτά με τις υφιστάμενες παροχές έως τη λήξη τους ή μέχρι την εξάντληση των παροχών τους.

(2)

** Η διάρκεια ισχύος του δώρου των 600ΜΒ που είναι διαθέσιμο μέσω του «Reload It» μειώνεται από* 1 μήνα σε 15 ημέρες

Καλημέρα Oxxy,

Η αλλαγή του Reload It είναι από παλαιότερη ανακοίνωση και (ευτυχώς) δεν έχει ισχύσει ακόμη.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Εχει ισχυσει για τις ανανεώσεις που δεν γινονται online νομιζω.Online δινει 1200 για 1 μήνα.

(1)

(2)

Δεν το σχολιάσαμε διότι

το (1) αφορά τα φοιτητικά καρτοκινητά και μπορείς να το σχολιάσεις στο ανάλογο θέμα .

το (2) αφορά την ανακοίνωση της 26/3 και όχι την τωρινή σχολιάστηκε τότε , και όπως διευκρινήστηκε δεν άλλαξε η διάρκεια του reload για online ανανεώσεις.

Παιδιά όταν κάνεις αίτηση μετατροπής από συμβόλαιο κοσμοτε σε κοσμοκαρτα έχεις φραγή 3 ημέρες μέχρι να γίνει η μετατροπή? Επίσης μετά την αίτηση χρειάζεται και η επίσκεψη σε κατάστημα για να ολοκληρωθεί η μετατροπή ή θα γίνουν όλα αυτόματα στην ίδια SIM? Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Για καρτες πλεον κατω απο 12 ευρω τα λεφτα διατηρουνται μονο για 2 μηνες απο 3 και η φραγη γινεται σε 3 απο 4 μηνες. Πανω απο 12 ευρω ισχυει οτι και πριν.
Samsung S21 Ultra

Καλησπέρα.

Την άλλη βδομάδα θα βρεθώ για λίγες μέρες στην Πολωνία και θα ήθελα να μου πείτε τι ισχύει σχετικά με τα δεδομένα που μπορώ να χρησιμοποιήσω εκεί. Ξέρω ότι κλήσεις μπορώ να κάνω ελεύθερα ανάλογα το πρόγραμμα που έχω. Με το ίντερνετ τι γίνεται όμως;

Έχω whats up.

Ισχύουν μόνο τα ΜΒ από αγορασμένα προγράμματα και τα ΜΒ από Πάρε μοίρασε .

Από το πακέτο των 7 GB ισχύουν 1900 ΜΒ στην περιαγωγή στην Ε.Ε

δεν ισχύουν reloadit και άλλες δωρεάν προσφορές..

Καλησπέρα.

Την άλλη βδομάδα θα βρεθώ για λίγες μέρες στην Πολωνία και θα ήθελα να μου πείτε τι ισχύει σχετικά με τα δεδομένα που μπορώ να χρησιμοποιήσω εκεί. Ξέρω ότι κλήσεις μπορώ να κάνω ελεύθερα ανάλογα το πρόγραμμα που έχω. Με το ίντερνετ τι γίνεται όμως;

Έχω whats up.

Πήγαινε σε κατάστημα Play ή Orange και αγόρασε μία τοπική sim για Internet only.. Με 5€ αγόρασα από την Orange 7GB

Δεν είχε η play κάρτες αλλιώς είχε με 7€ απεριόριστα γιγα για 1 μήνα νομίζω.. Δε σε συμφέρει να χαλάσεις τα δικά σου με τέτοιες τιμές..

Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν η πλοήγηση στο 0.facebook.com χρεώνεται σε whatsup; Δε με ενδιαφέρει να έχω πρόσβαση με μηδενικό υπόλοιπο. Έχω διαθέσιμα δεδομένα. Απλώς αν χρεώνει. Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν σε χρεώνει. Αν έχεις το MyInternet ενεργό μπαίνεις και χωρίς MB.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Τελικα τσεκαρε παιδια κανεις αν η προσφορα των 7giga προστιθεται σε υπολοιπο απο αγορασμενα mb?
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Καλημέρα στην παρέα, πώς βλέπουμε πότε λήγει ένας αριθμός ο οποίος έχει φραγή;

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα, Πριν λίγο πήρα sms ότι έχω μήνυμα στον τηλεφωνητή. Συνήθως δεν τα ακούω γιατί ξέρω ότι χρεώνει το 123. Μετά θυμήθηκα το +306971000123 και εφόσον είχα λεπτά προς όλους είπα να το χρησιμοποιήσω. Με χρέωσε 50 λεπτά. Τι παίζει; Είναι φυσιολογικό ή να διαμαρτυρηθώ;

Καλημέρα, Πριν λίγο πήρα sms ότι έχω μήνυμα στον τηλεφωνητή. Συνήθως δεν τα ακούω γιατί ξέρω ότι χρεώνει το 123. Μετά θυμήθηκα το +306971000123 και εφόσον είχα λεπτά προς όλους είπα να το χρησιμοποιήσω. Με χρέωσε 50 λεπτά. Τι παίζει; Είναι φυσιολογικό ή να διαμαρτυρηθώ;

Φυσιολογικο. Ο τηλεφωνητης χρεωνεται

Samsung S21 Ultra

Το 697...123 είναι για να καλείς από εξωτερικό που δεν μπορείς να καλέσεις το 123, χρεώνεται κανονικά.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Εμενα δεν μου φαίνεται φυσιολογικο. Καλεσε 10ψηφιο απο 697... οποτε επρεπε να αφαιρεθει απο το πακέτο. Αν το συγκεκριμένο νούμερο εξαιρείται θα επρεπε να αναφερεται ρητως. Επισης αποσο θυμαμαι δεν χρησιμευει μονο απο το εξωτερικο αλλά και απο αλλο κινητο ή σταθερο. Εμένα που μολις καλεσα απο q μου αφαιρεσε απο το πακέτο π.χ.