Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν θες να τις κάνεις μία μία , ναι έτσι θα γίνει.

Δικαιούσε όμως εφόσον έχεις τον ανάλογο χρόνο να κάνεις μέχρι 4 μεταφορές στην γυναίκα σου στον ίδιο μήνα.

Αμέσως μετά η γυναίκα σου θα προσθέσει 5 ευρώ , και τώρα έχοντας κάνει συνολικά 20 ευρώ τους τελευταίους 4 μήνες μπορεί και αυτή να κάνει 4 μεταφορές.

• Απαντήσεις 47,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αν θες να τις κάνεις μία μία , ναι έτσι θα γίνει.

Δικαιούσε όμως εφόσον έχεις τον ανάλογο χρόνο να κάνεις μέχρι 4 μεταφορές στην γυναίκα σου στον ίδιο μήνα.

Αμέσως μετά η γυναίκα σου θα προσθέσει 5 ευρώ , και τώρα έχοντας κάνει συνολικά 20 ευρώ τους τελευταίους 4 μήνες μπορεί και αυτή να κάνει 4 μεταφορές.

Ας πούμε ότι έχει κάνει 20 ευρώ τους τελευταίους 4 μήνες εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι μετά από λήψη μεταφοράς θέλει ανανέωση μια φορά η κάθε φορά που στέλνει κάποιος σε άλλον ένα ποσο.Δηλαδη άμα στείλω 3 5ευρα για να τα πάρω πίσω 3 φορές ο άλλος πρέπει να κάνει 3 ανανεωσεις η μία? Σόρρυ αλλά προσπαθώ να το καταλαβω

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Ας πούμε ότι έχει κάνει 20 ευρώ τους τελευταίους 4 μήνες εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι μετά από λήψη μεταφοράς θέλει ανανέωση μια φορά η κάθε φορά που στέλνει κάποιος σε άλλον ένα ποσο.Δηλαδη άμα στείλω 3 5ευρα για να τα πάρω πίσω 3 φορές ο άλλος πρέπει να κάνει 3 ανανεωσεις η μία? Σόρρυ αλλά προσπαθώ να το καταλαβω

Συγνώμη , αλλά γράφω απλά. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις , μπορείς να κάνεις μία δοκιμή. Έτσι η θεωρητική συζήτηση θα μετασχηματιστεί σε εμπειρία.

Μετα απο φραγή 6 μηνών ισως και παραπάνω εβαλα μια κάρτα ανανέωσης 10 ευρω στην δεύτερη σιμ για το ταμπλετ.

Πρέπει να κανω κατι εγω να ξεμπλοκαρει η αυτόματα;

Περασαν 20 λεπτα και ενω βλεπω απο το application τα χρηματα κανονικα αλλα δεν εγγράφεται στο δίκτυο..

Cosmokarta το πακέτο

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Εκανα ... Λοιπον το πρόβλημα βρεθηκε. Ενω επανήλθε στο ταμπλετ και εισερχομενα sms κλήσεις κτλπ..στο α7 (2015) samsung δεν μπορεί να κάνει register το δίκτυο.. Το βρίσκει κανονικά αλλα δεν κάνει εγγραφή

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

και που χρησιμεύει αυτός ο αριθμός;
Παίρνεις τηλέφωνο χωρίς να χρεώνεσαι ανά δευτερόλεπτο. Είναι σαν να καλείς σε σταθερό σπιτιού.

Καλησπέρα. Έχω 2 νούμερα what's up με την υπηρεσία 2 in 1. Την Τρίτη πάω Ρουμανία. Υπάρχει καμία χρέωση στην υπηρεσία;

Καλησπέρα. Έχω 2 νούμερα what's up με την υπηρεσία 2 in 1. Την Τρίτη πάω Ρουμανία. Υπάρχει καμία χρέωση στην υπηρεσία;
Όχι, αν έχεις όμως προώθηση κλήσης από την 1 στην 2 και αντίστροφα, η προώθηση θα χρεώνεται σαν κλήση προς Ελλάδα (και θα καταναλώνει τα λεπτά της αντίστοιχης SIM ή θα χρεώνει τον λογαριασμό αν δεν έχει λεπτα).

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

εκτός από τα 7gb με 7 ευρώ υπάρχει άλλο πακέτο με πιο πολλά mb?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Από όσο ξέρω όχι για καρτοκινητα... Μπορείς να δοκιμάσεις να το βάλεις 2 ταυτόχρονα τον 7GB εάν γίνεται και να έχεις 14GB

ΠΡΟΣΟΧΉ μέχρι 2 φορές το μήνα μπορείς να βάλεις το πακέτο τον 7GB

Εάν έχεις FROG

Μπορείς να βάλεις

2 X 5GB- 17€

2 Χ 2GB -8.88€

και εάν σε αφήνει ταυτόχρονα 2Χ 7GB

2X 7GB - 14€

Μέχρι 2 το μήνα για τα παραπάνω δεν ξέρω εάν τον 7GB μπορούν να μπουν 2 ταυτόχρονα τα άλλα μπορούν

συνολικα 28GB

συνολικο κόστος

8.50+8.50+4.44+4.44+7.00+7.00 = 39.88€

8.50€ τα πακέτα τον 5GB

4.44€ τα πακέτα το 2GB

7.00€ τα πακέτα τον 7GB

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Αυτό με το πακέτο της καλοκαιρινής προσφοράς, πώς μπορούμε να κάνουμε να μαζέψουμε 4x7GB=28GB σύνολο; Έχω βάλει ήδη 2 πακέτα τον Ιούλιο, και λήγουν 8 Αυγούστου. Αν πάω να βάλω τρίτο πακέτο των 7€ λίγο πριν λήξουν αυτά που έβαλα, θα με αφήσει, ή θα μου ενεργοποιήσει 700ΜΒ αντί για 7GB; Μήπως να βάλω το πακετάκι των 3.02€ με 120ΜΒ λίγο πριν λήξουν, και μόλις περάσει ο ημερολογιακός μήνας να βάλω ξανά πακέτο με 7€ ώστε να μου βάλει 7GΒ; :what: Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδια ερωτηση. Ειχα βαλει μια πενταρα καρτα 23/06 και αλλη μια πενταρα 22/07. Πιανονται για μια των 10€ για να μου ερθει reload ή θα πρεπει να ειναι μεσα στον ιδιο μηνα;

Παιδια ερωτηση. Ειχα βαλει μια πενταρα καρτα 23/06 και αλλη μια πενταρα 22/07. Πιανονται για μια των 10€ για να μου ερθει reload ή θα πρεπει να ειναι μεσα στον ιδιο μηνα;
Οι 2 5αρες θα πρέπει να είναι εντός λίγων ωρων.

Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

@panosz75 Αν δεν σου φτάνουν τα ΜΒ μπορείς να ενεργοποιείς τα πακέτα 24 ωρών με 1 ευρώ για 1 GB.

Επίσης το πακέτο του Σαββατοκύριακου με 3 GB και μόνο 2 ευρώ που είναι η πιο οικονομική λύση.

Όσο αφορά τα πακέτα των 7 GB θα μπορέσεις να αγοράσεις ξανά την πρώτη Αυγούστου για να πάρεις παράταση .

Αύριο με το πακέτο της καλοκαιρινής προσφοράς, πώς μπορούμε να κάνουμε να μαζέψουμε 4x7GB=28GB σύνολο; Έχω βάλει ήδη 2 πακέτα τον Ιούλιο, και λήγουν 8 Αυγούστου. Αν πάω να βάλω τρίτο πακέτο των 7€ λίγο πριν λήξουν αυτά που έβαλα, θα με αφήσει, ή θα μου ενεργοποιήσει 700ΜΒ αντί για 7GB; Μήπως να βάλω το πακετάκι των 3.02€ με 120ΜΒ λίγο πριν λήξουν, και μόλις περάσει ο ημερολογιακός μήνας να βάλω ξανά πακέτο με 7€ ώστε να μου βάλει 7GΒ; :what:
7 Αυγούστου βάλε ξανά 7GB και θα μεταφερθουν από τον προηγούμενο μήνα. Επίσης μπορείς να μεταφέρεις τα GB με το πακέτο 120MB. Από 2/9 δεν θα ισχύει η προσφορά άρα όσα GB μπορείς τα παίρνεις πριν λήξει η προσφορά.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Αύριο με το πακέτο της καλοκαιρινής προσφοράς, πώς μπορούμε να κάνουμε να μαζέψουμε 4x7GB=28GB σύνολο; Έχω βάλει ήδη 2 πακέτα τον Ιούλιο, και λήγουν 8 Αυγούστου. Αν πάω να βάλω τρίτο πακέτο των 7€ λίγο πριν λήξουν αυτά που έβαλα, θα με αφήσει, ή θα μου ενεργοποιήσει 700ΜΒ αντί για 7GB; Μήπως να βάλω το πακετάκι των 3.02€ με 120ΜΒ λίγο πριν λήξουν, και μόλις περάσει ο ημερολογιακός μήνας να βάλω ξανά πακέτο με 7€ ώστε να μου βάλει 7GΒ; :what:

Την προσφορά μπορούμε να την ενεργοποιησουμε δύο φορές το μήνα. Δηλαδη 2x7=14 γίγα τον Ιούλιο και αλλα 14 την Αύγουστο. Δε ξέρω αν γίνεται να την ενεργοποίησουμε και άλλες δύο φορές 1η Σεπτεμβρίου.