king2009 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Ευχαριστώ φιλαράκι πάλι καλά που θα μείνει αυτό με 8,5 Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι πολλά τα 6 έφταναν και περίσσευαν για τους περισσότερους. Για να μην ξεχνιόμαστε Μην τους αφήνετε ούτε GB ούτε λεπτό αφού φέρονται έτσι χωρίς ντροπή ότι έχετε να το τρώτε πριν λήξει. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascham Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Καλησπέρα μου έστειλε σήμερα ένα νούμερο watch up δωρεάν η cosmote πού με 8.5 ευρώ μου δίνει 1500 λεπτά προς όλους και 1.5 ιντερνέτ. Γιε έξτρα ιντερνέτ τι άλλα πακέτα έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Καλησπέρα μου έστειλε σήμερα ένα νούμερο watch up δωρεάν η cosmote πού με 8.5 ευρώ μου δίνει 1500 λεπτά προς όλους και 1.5 ιντερνέτ. Γιε έξτρα ιντερνέτ τι άλλα πακέτα έχει;Μπες στην εφαρμογή και δες, μη γράφουμε τα ίδια σε κάθε σελίδα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 A μαλιστα....για τα 450λεπτα θελουν τωρα οχι 4, αλλα 5 ευρω.... κουραγιο...η 10ευρη χρεωση ειναι κοντα... Αν μας ελεγαν πριν 10 χρονια (με αλλη αγοραστικη δυναμη κιολας!), οταν 10 χρονια μετα, με μισθους πεινας, οτι και οι χρεωσεις θα ηταν στο Θεο, δεν θα το πιστευαμε.... Εχει κι αλλο πάτο το βαρέλι στη χωρα μας.... έτσι.... κινητη τηλεφωνια μονο για τους ζαπλουτους, οπως οταν ξεκινησε στα mid-nineties.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 (edited) A μαλιστα....για τα 450λεπτα θελουν τωρα οχι 4, αλλα 5 ευρω.... κουραγιο...η 10ευρη χρεωση ειναι κοντα... Αν μας ελεγαν πριν 10 χρονια (με αλλη αγοραστικη δυναμη κιολας!), οταν 10 χρονια μετα, με μισθους πεινας, οτι και οι χρεωσεις θα ηταν στο Θεο, δεν θα το πιστευαμε.... Εχει κι αλλο πάτο το βαρέλι στη χωρα μας.... έτσι.... κινητη τηλεφωνια μονο για τους ζαπλουτους, οπως οταν ξεκινησε στα mid-nineties.... Έχεις δίκιο...γιατί πάντα αυτό που μετράει είναι η ουσία!... Γι'αυτό και μεις ούτε πενηνταράκι παραπάνω σε όλες τις εταιρείες που νομίζουν ότι μπορεί να αλωνίζουν!!! Edited February 23, 2018 by XP130TD εκτός ΟΠΧ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Εγώ πάντως από Απρίλη θα ξαναγυρίσω στο f2go που το έχω αφήσει εδώ και 1,5 χρόνο. Το μεγάλο πλήγμα για μένα είναι τα mb και οι 15 μέρες του reload it είναι ανεπαρκείς. Και σε άλλο ένα θέμα.... Μέσα Μάρτη πάω ένα 5νθημερο στην Πολωνία και ψάχνοντας, ένα από όλα τα ζητήματα, για να έχω mb λέω να ενεργοποιήσω τα 3gb για μια εβδομάδα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Διαβάζω τα ψιλά γράμματα.... Για περιαγωγή εντός Ε.Ε είναι μόνο τα 1,1 και στα υπόλοιπα έχει χρέωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Με το πάρε μοίρασε έχουμε σωθεί, εάν δεν το αλλάζουν όλα μια χαρά είναι Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Εγώ πάντως από Απρίλη θα ξαναγυρίσω στο f2go που το έχω αφήσει εδώ και 1,5 χρόνο. Το μεγάλο πλήγμα για μένα είναι τα mb και οι 15 μέρες του reload it είναι ανεπαρκείς. Και σε άλλο ένα θέμα.... Μέσα Μάρτη πάω ένα 5νθημερο στην Πολωνία και ψάχνοντας, ένα από όλα τα ζητήματα, για να έχω mb λέω να ενεργοποιήσω τα 3gb για μια εβδομάδα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Διαβάζω τα ψιλά γράμματα.... Για περιαγωγή εντός Ε.Ε είναι μόνο τα 1,1 και στα υπόλοιπα έχει χρέωση! Με την αλλη καρτα που εχεις χρησιμοποιεις ολα τα Mb του πακετου.Και ανανεωνεις αν θελεις εξτρα πακετο MB. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Αν ενεργοποιήσω ένα pare_dwse στις 28 Φεβρουαρίου θα το έχω ως 2 Μαρτίου και θα αφαιρεθεί από τα τρία pare_dwse του Φεβρουαρίου και όχι του Μαρτίου. Καλά τα λέω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Αν ενεργοποιήσω ένα pare_dwse στις 28 Φεβρουαρίου θα το έχω ως 2 Μαρτίου και θα αφαιρεθεί από τα τρία pare_dwse του Φεβρουαρίου και όχι του Μαρτίου. Καλά τα λέω; Ναι Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Καλημέρα, αν περάσουν 13 μήνες από την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας και ακυρωθεί το καρτοκινητό πως μπορούμε να το πάρουμε πίσω; Ξέρει κάποιος την διαδικασία; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Πας εντος 6μηνου και ζητας εκ νεου απο την εταιρία να σου εκδώσει ξανά την sim. Εννοείται οτι θα είναι σαν νέα σύνδεση, χωρίς το υπόλοιπο που είχες κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Πας εντος 6μηνου και ζητας εκ νεου απο την εταιρία να σου εκδώσει ξανά την sim. Εννοείται οτι θα είναι σαν νέα σύνδεση, χωρίς το υπόλοιπο που είχες κλπ. Πάω σε κατάστημα εννοείς και κάνω όλη την γραφειοκρατία ή μπορώ και τηλεφωνικά με αίτημα γρήγορα και ωραία; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Θα καλέσεις τηλεφωνικά την cosmote θα δώσεις τα στοιχεία σου και τον αριθμό της SIM (τα 20 ψηφία που βρίσκονται στο πίσω μέρος ) Σε λίγες ώρες η κάρτα θα συνδεθεί ξανά στο δίκτυο αλλά απαιτείται ταυτοποίηση σε κατάστημα για να δουλέψει ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Θα καλέσεις τηλεφωνικά την cosmote θα δώσεις τα στοιχεία σου και τον αριθμό της SIM (τα 20 ψηφία που βρίσκονται στο πίσω μέρος ) Σε λίγες ώρες η κάρτα θα συνδεθεί ξανά στο δίκτυο αλλά απαιτείται ταυτοποίηση σε κατάστημα για να δουλέψει ξανά. Χμμ...Γιατι χρειάζεται πάλι ταυτοποίηση; Θα είναι χωρίς στοιχεία αν ξαναενεργοποιηθει; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Αυτό που φαίνεται είναι ότι οι καρτοκινητές όλων των εταιρειών θα έχουν πολυ πιο ακριβά πακέτα, κατι σαν μίνι συμβόλαια με το μήνα. Οι κάρτες ανανέωσης πιθανώς θα έχουν ισχύ ενός μήνα σε λίγο καιρό. Πολύς κόσμος λόγω της κρίσης έχει κόψει συμβόλαια που έπαιζαν στα €30-50 το μήνα, οπότε οι εταιρείες πασχίζουν να εισπράττουν σώνει και ντε ένα €10 το μήνα για να σταματήσουν την κατρακύλα των εσόδων τους. Βέβαια να σκεφτούν να μειώσουν τα πάγια στα συμβόλαια φωτιά, ούτε λόγος. Η άμεση εξελιξη αυτού είναι, για όσους έχουν περισσότερους αριθμούς καρτοκινητής, να κρατήσουν τους απολύτως απαραίτητους. Νομίζω πως όλο το 2018 θα είναι γεμάτο αυξησεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Μακάρι να στοχεύουν στα 10€. Εγώ έτσι όπως το βλέπω πάνε για 15-20€. Θα δούμε και μετά τις 26/03 πως θα κυλήσουν οι αλλαγές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Αν ειναι να δινουμε 10-15€ το μηνα σαν παγιο σε καρτοκινητα,τουλαχιστον ας φερουν πακετα με παροχες οπως στο εξωτερικο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 πως υπολογιζετε τοσο μεγαλο ποσο? αν ειναι ετσι βαζουμε και παγια συνδεση τοτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Δεν ξέρω που θα φτάσουν οι αυξήσεις στην κινητή τηλεφωνία, σίγουρα όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για την Ελλάδα γενικότερα. Οπότε επηρεάζεται κάθε τομέας. Προς το παρών η κατάργηση του δεύτερου νούμερου, μάλλον αποτελεί μονόδρομο. Αν πάνε και η Cosmote / Vodafone τη διάρκεια υπολοίπου από 3μηνες σε 2μηνες, τότε προσωπικά θα διατηρήσω ενεργό μόνο έναν αριθμό. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 πως υπολογιζετε τοσο μεγαλο ποσο? αν ειναι ετσι βαζουμε και παγια συνδεση τοτε!Με τις τελευταίες αλλαγές αν θες χρόνο ομιλίας και δεδομένα, 7,5 ή 8,5 ευρώ για ομιλία συν 6 ευρώ για μηνιαία χρήση δεδομένων κι όλα αυτά χωρίς μηνύματα (εγω δεν στέλνω, αλλά δεν μπορείς να παραβλέψεις το γεγονός πως αρκετοί τα χρησιμοποιούν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Αν πηγαινει τοσα πολλα για εναν που θα θελει ολα μαλλον ποιο πολυ θα συμφερει το παγιο! προσωπικα βαζω ΜΟΝΟ δεδομενα και ΠΟΤΕ δεν εχω βαλει πακετο ομιλιας απο οταν εβαλα καρτοκινητη, δουλευω με VOIP και εχω παντου και παντα το σταθερο μου αρκει να εχει καλο σημα η Cosmote. Για εκτακτη αναγκη εχω παντα και ευρω μεσα στην καρτα μου, αλλα δεν μου εχει τυχει ποτε να μου χρειαστει. Για sms εχω μεσω ιντερνετ και τα δωρεαν απο nova + web2sms app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Εγώ προσωπικά, όσο και να το ακριβύνουν το καρτοκινητο, σε συμβόλαιο δεν επιστρέφω. Ζούμε στην εποχή όπου οι Έλληνες μανατζερς θα φάνε αξέχαστη ήττα, η οποία θα τους κοστίσει τη θέση τους. Είναι σίγουρο αυτό που σας λέω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Έχουμε κάπου συγκεντρωτικά τις ερχόμενες αλλαγές από 26/3 όσον αφορά τις τιμές και τα πακέτα; Γιατί αναφέρουν πως θα βρούμε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της cosmote και με μια γρήγορη ματιά δε βρήκα κάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Έχουμε κάπου συγκεντρωτικά τις ερχόμενες αλλαγές από 26/3 όσον αφορά τις τιμές και τα πακέτα; Γιατί αναφέρουν πως θα βρούμε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της cosmote και με μια γρήγορη ματιά δε βρήκα κάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ρίξε μια ματιά εδώ: https://www.whatsup.gr/el/anakoinoseis Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts