Jump to content

frix_ath

Members
  • Δημοσιεύσεις

    609
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by frix_ath

  1. frix_ath

    iOS 15

    Ναι έκανα unistall την εφαρμογή και την ξαναπέρασα μετά. Δεν άλλαξε κατι όμως, τα ίδια και χειρότερα!
  2. frix_ath

    iOS 15

    Εχω βαλει την 15.1.1 αλλά το viber κολλάει συνέχεια. Κρασσαρει και reload μετά. Μόνο στο viber πουθενά αλλού.
  3. frix_ath

    iOS 15

    Παιδιά, από ios 15 και μετά το viber μου κρασσάρει συνέχεια! Είμαι με 12 pro max. Το κάνει και σε σας? Υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί?
  4. Ρε παιδιά τι λέμε; Κανένας δεν σέβεται τον πελάτη πόσο μάλλον ο Κωτσοβολος?! Είναι δυνατόν? Αυτός που πάει και ακουμπάει 1,5 χιλιάρικο και περιμένει πότε θα παραλάβει...είναι άξιος της μοίρας του. Όλοι πρόβατα είμαστε γι'αυτό παθαινουμε ό,τι παθαίνουμε. Ο κωτσος εισπραττει 2-3 εκατ. από προπαραγγελίες-ζεστό χρήμα και τα τζιραρει 1-2 μήνες μέχρι να παραλαβεις εσύ. Ουσιαστικά δάνειο του δίνετε με μηδενικό επιτόκιο. Και όπως πολύ σωστά λένε τα παιδιά εδώ....αν ακυρωθεί προπαραγγελία δεν πάει στον επόμενο της ουράς αλλά στον πρώτο τυχοντα που θα εμφανιστεί ή σε γνωστούς & φίλους. Επιεικώς απαράδεκτο!
  5. Εχω ενεργοποιησει την καρτα, ολα ειναι οκ., αλλα δεν μου βγαζει 4g !μου δειχνει H / H+ γιατι? Τι πρεπει να κάνω παιδιά?
  6. Οπότε το έχεις ήδη δώσει φαντάζομαι, ποσες μέρες το κράτησες;
  7. frix_ath

    iPhone 12 Pro Max

    Δεν είναι διαθέσιμο στην Αθήνα ή στα βορ. προάστια? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ασε τις εξυπνάδες πανέξυπνε. Οι υπόλοιποι καταλάβανε τι εννοούσα.
  8. frix_ath

    iPhone 12 Pro Max

    Τι θα πει έχω κάλυψη; 5g συσκευή έχω
  9. frix_ath

    iPhone 12 Pro Max

    Ένδειξη 5G σας βγάζει? Έχει ενεργοποιηθεί? Έχω κάρτα vodafone και μόνο 4G μου βγάζει, αλλά μου έχει δώσει η voda τους 3 μήνες δωρεάν data ως 5g συσκευή.
  10. Και πολύ πιό όμορφο το Note10 plus! Να τα λέμε και αυτά. Αυτό το camera module του S21 ultra πίσω καθώς και το πόσο στενόμακρο είναι το κινητό δεν χωνεύονται με τίποτα.
  11. frix_ath

    iPhone 12 Pro Max

    Και μένα εξωπραγματικό μου ακουγόταν...μέχρι που πήρα το κινητό και είδα το φως...το αληθινόν... Χρήση:....wifi-4G 70-30%....φωτεινότητα 60-70%....Bluetooth συνδεδεμένο...όλα ανοιχτά....πολύ browsing & youtube....όχι games....1-2 ώρες κλήσεις...normal-μέτρια χρήση δηλαδή...όχι πολύ βαριά.
  12. frix_ath

    iPhone 12 Pro Max

    Τις 10-12-14h SOT τις έχει για πρωινό...τουλάχιστον 30-40% καλύτερη μπαταρία από το προηγούμενο μου κινητό...Note20 ultra...Ξενιάζεις με λίγα λόγια. Επίσης έχω συνδεδεμένο ένα απλό ασύρματο Bluetooth samsung, όχι buds, και συνδέεται/ακούγεται καλύτερα με το iphone απ'ό,τι με το Samsung κινητό!!
  13. frix_ath

    iPhone 12 Pro Max

    Μέσα στο σπίτι γυμνό, έξω το έχω με θήκες. Όταν λεω εύκολη χρήση εννοώ το smoothness και την απλότητα του ios σε επιλογές. Το android κάνει παπάδες στην παραμετροποίηση, γιαυτό είναι σύνθετο με περισσότερες επιλογές. Δεν λέω αν είναι καλύτερο ή χειρότερο. Ανάλογα τα γούστα και την όρεξη του καθενός. Και τα 2 καλά είναι. Είναι άλλη η φιλοσοφία στο αιφόνι, εδώ υπάρχει κουμπί hardware για αθόρυβη λειτουργία εν έτη 2021!
  14. frix_ath

    iPhone 12 Pro Max

    Κοίτα θα σου πω, η αλήθεια είναι ότι λίγο το πενάκι μού λείπει, μικρή χρήση έκανα αλλά όποτε την έκανα βοηθούσε και ήξερα ότι ήταν εκεί. Το ιδανικό θα ήταν να είχε υποστήριξη s-pen το αιφόνι, έστω και σαν το s21 ultra, χωρίς τρύπα δηλαδή, κάτι σαν έξτρα αξεσουάρ. Το note είναι μία κατηγορία μόνο του, ό,τι και να πούμε. Για κάποιον που έχει ανάγκη μεγάλου αποθηκευτικού χώρου το φάουλ της sammy με την αφαίρεση κάρτας sd ειναι μεγάλο! Εγώ με 256gb είμαι υπέρ καλυμμένος. Από κει και πέρα...το 12 pro max μ'αρέσει πιο πολύ σαν design, η πλάτη του ειναι ανέγγιχτη χωρίς δαχτυλιές, δεν βρωμίζει καθόλου. Την οθόνη την βρίσκω πιό καλή, δεν κάνει τόσο εύκολα γρατζουνιές-αραχνιές όσο του note. Εξάλλου μου είχε λείψει κ η flat οθόνη. Το vs 60-120hz δεν μου λέει κάτι. Είναι για αυτούς που βλέπουν σε αργή κίνηση βιντεάκια στο youtube και λένε τι ωραία ρολάρει το κινητό. Στη καθημερινή χρήση δεν βρίσκω διαφορές. Το notch πάλι δεν είναι τόσο ενοχλητικό όσο φοβόμουν στην αρχή! Δεν με ενοχλεί καθόλου. Ακόμα και το camera bump δεν εξέχει τόσο όσο του note20ultra, για μένα σημαντικός λογος που το έδωσα,δεν χωνεύεται με τίποτα!! Αυτά εξωτερικά....εσωτερικά το ios είναι πιό smooth, πιό εύκολη η χρήση του, πιο καθαρό, τα περισσότερα apps είναι πιό καλογραμμένα από Android , δεν κολλάει πουθενά, πιό simple. Δεν είναι για παραμετροποίηση σαφώς. Ακόμα και κάποια απλά πράγματα...π.χ. οι ειδοποιήσεις έρχονται πιό γρήγορα, τα bluetooth συνδέονται ευκολότερα (οχι air pods, τρίτων κατασκευαστών), η ποιότητα κλήσεων είναι καλύτερη. Γενικά πιό premium συσκευή το pro max. Και το note βέβαια είναι έρωτας, μακάρι να βγει και note21. Εδώ θα είμαστε! Είναι ακριβό το σπορ παιδιά, τι να κάνουμε, οι 2 εταιρείες κάνουν ό,τι θέλουν κυριολεκτικά! Έδωσα 30€ για να αγοράσω φορτιστή....Έχει θήκη η apple που κάνει 150€ και είναι και μάπα!! Τι να λέμε... Ιδανικά αν σε τρώει πολύ, κράτα το νοτέλι και πάρε και 12 pro max για να έχεις και τα 2. Υ.Γ...ξέχασα να αναφέρω την μπαταρία! Ειναι 30-40% καλύτερη χωρίς υπερβολή! Πώς τα κατάφερε η Apple σ'συτόν τον τομέα δεν ξέρω. Ξενιάζεις αληθινά!
  15. frix_ath

    iPhone 12 Pro Max

    Καλώς ήρθες, δεν θα το μετανιώσεις, την ίδια μετάβαση έκανα και εγώ πριν 1 μήνα! (σεσημασμένος νοτάκιας από note4 και μετά). Αν δεν είσαι της παραμετροποίησης....θα κολλήσεις στο iphone.
  16. frix_ath

    iPhone 12 Pro Max

    Γενικά σαν πρώτο σχόλιο...αν είσαι της παραμετροποίησης το iphone δεν κάνει για σένα, ούτε για κανέναν. Εγώ π.χ. δεν είμαι και δεν εχω μετανιώσει ούτε λεπτό που έκανα τέτοιο άλμα! Και είμαι φανατικός νοτάκιας, από note4 και μετά τα είχα όλα. Το μόνο που μου λείπει είναι λίγο το s-pen χωρις να λέω οτι δεν μπορώ ν ζήσω χωρίς αυτό. Ιδανικά πρέπει να έχεις και τις 2 ναυαρχίδες και να τις δουλεύεις εναλλάξ ανάλογα τα κέφια σου. Και ειδικά το note10+ θεωρώ ότι είναι ένα από το πιό όμορφα κινητά της Samsung,αν όχι το ομορφότερο. Ενα μίνι συγκριτικό με Note20 ultra: α) Μπαταρία δεν υπάρχει σύγκριση! Ειναι σαν να συγκρίνουμε πορτοκάλια με μήλα....μιλάμε για 10-11h sot. εύκολα, τεράστια ικανοποίηση,ξενιάζεις! Φόρτιση γρήγορη, λιγο πιο αργή απο note με τον 20w φορτιστή. β) καμερα δεν ειμαι ειδικός,ούτε πολύ ασχολούμαι, καλές φωτος και με τα 2., λένε για βιντεο καλύτερο το αιφόνι, γ) η smooth-ιλα του ios δεν υπάρχει! Ικανοποίηση όταν βλέπεις να δουλεύει ετσι το κινητό σου! Εχει κάνει βήματα προόδου το android αλλά η διαφορά είναι μεγάλη, δ) build quality: εδω θα δώσω προβάδισμα στο iPhone, πολύ υψηλό το επίπεδο, πιο premium συσκευή και από το premium note. Είναι μια κατηγορία μόνο του. Ακόμα και η οθόνη του ειναι καλύτερη, εμένα με ικανοποιεί περισσότερο, η αίσθηση ειναι καλύτερη,πιο "καθαρή" οθόνη, δεν αρπάζει τόσο εύκολα γρατζουνιές και αραχνιές σαν την οθόνη του note. Ceramic shield vs gorilla glass victus σημειώσατε 1. (Βλέπε και σχετικά vs στο youtube). Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το οικόπεδο-notch του iPhone δεν με χάλασε τόσο πολύ όσο περίμενα! Είναι εκεί αλλά εμένα προσωπικά δεν με χαλάει. Εν κατακλείδι....δεν γυρνάς εύκολα πίσω αν έχεις αποδεχτεί μέσα σου τα limitations του ios. Αν αυτό δεν σε ενοχλεί το iphone ειναι καλυτερο τηλέφωνο, πιο premium συσκευή, πιο όμορφη. Ακόμα και σε κάποιες λεπτομέρειες κερδίζει: συνδεσεις bluetooth, wifi, ποιότητα κλήσεων, haptic engine,
  17. frix_ath

    iPhone 12 Pro Max

    Εμένα γιατί δεν μου εμφανίζει ενδειξη 5G ;; Μονο 3g & 4g, έχω καρτα vodafone.
  18. χαχαχα....Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα?! Μην ξεχάσετε μαζί με το εξώδικο να τους στείλετε και ένα κουτί κουραμπιέδες για τα Χριστούγεννα, μα θέλετε και τα γράφετε..? πού ζείτε άραγε?
  19. Πόσο στοιχίζει ο φορτιστής..?...10?...ούτε 30 σεντς δεν του στοιχίζει να ξέρεις.. Το περιθώριο κέρδους των προιόντων τους είναι πολύ μεγάλο,,γι'αυτό apple, samsung κλπ...έχουν δις καθαρά κέρδη κάθε χρόνο. Π.χ. το note20 ultra έχει τελικό κόστος (landed cost) 300-350$....και αν έχει και τόσο. Αναφέρομαι στα καθαρά κόστη των προιόντων και όχι στα υπόλοιπα: π.χ. έρευνα, ανάπτυξη, κλπ....αυτά πάνε στα έξοδα. Αυτοί οι κολοσσοί έχουν τουλάχιστον 100% κέρδος (50% gross profit), δεν κόβουν τίποτα από τιμές, αντίθετα αφαιρούν φορτιστές, ακουστικά κλπ....Σε λίγο θα πουλάνε τα κινητά χωρίς οθόνες...
  20. Κανονικά εγγύηση Ελλάδα, 2χρόνια. Και unbranded. Αν έχεις το imei παίρνεις και την samsung εδώ και στο επιβεβαιώνει.
  21. Καλά τώρα ερώτηση ειναι αυτή?.. το A41 ειναι σκουπίδι, ενώ το Α51 ειναι ενα αξιοπρεπές μικρομεσαίο...και στην κάμερα.
  22. frix_ath

    iPhone 12 Pro Max

    Τελικά ποιός ειναι ο φορτιστής-μαμά του 12 pro max? Δηλαδή αν το κουτί είχε μέσα φορτιστή apple ποιός θα ήταν αυτός? Μπορεί να απαντήσει κάποιος που γνωρίζει σίγουρα.
  23. frix_ath

    iPhone 12 Pro Max

    Ναι το ξέρω, εννοώ σε vodafone, cosmote, wind και τέτοια.
  24. frix_ath

    iPhone 12 Pro Max

    Πού μπορούμε να το δούμε live προς βόρεια προάστια?
×
×
  • Create New...