Inevar Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Σας ευχαριστώ πολύ, τα mb μολις τα κατανάλωσα οπότε δεν έχει νόημα. Θα αρκεστώ με το άλλο promo των 4E. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Συγγνώμη που το ρωτάω μιας και σίγουρα θα έχει απαντηθεί. Αν ενεργοποιησω πάλι την promo προσφορα της WU αυτη των 8,5Ε , πριν λήξει η προηγούμενη , τότε δεν αθροίζονται ολα μαζί σε νέα ημερομηνία; Μεταφέρονται αποκλειστικά και μόνο τα δεδομένα, όχι τα λεπτά. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Μεταφέρονται λεπτά και gb από combo call them all 7,06 αν πας σε combo call them all plus I 8,5 ευχαριστώ Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Υπάρχει τρόπος ενεργοποίησης της προσφοράς των 300 λεπτών με SMS; Ναι Στειλε Λ στο 1330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Μεταφέρονται λεπτά και gb από combo call them all 7,06 αν πας σε combo call them all plus I 8,5 ευχαριστώ Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι μεταφέρονται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Ναι Στειλε Λ στο 1330 Ευχαριστούμε φίλε! Το What's Up μου το έχω σε απλή συσκευή, οπότε η ενεργοποίηση μέσω sms ήταν αυτό ήθελα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Ναι μεταφέρονται κανονικά.Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Χαζή ερώτηση. Μου λέει το whatsup app ότι ο κωδικός reload it λήγει στις 30/1. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τον βάλω και τις 30 ή μέχρι τις 29; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Μέχρι 23:59:59 στις 30/1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeljen Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Τα 300' και σε cosmoΚαρτα: EINAI ΩPAIO NA EIΣAI ANOIXTOΣ ΣE OΛO TON KOΣMO.ME TH COSMOKAPTA MΠOPEIΣ!ΓIATI EXEIΣ ΔΩPO 300' ΠPOΣ OΛOYΣ ΓIA 3 MEPEΣ.ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE Λ ΣTO 1330 EΩΣ 28/1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Τί "λήξη σύνδεσης" σας λέει το app WU; Το βλέπετε ΑΝ πατήσετε πάνω πάνω εκεί που λέει τα αρχικά του ονόματός σας στο app WU. Βλέπω να είναι στο 13μηνο από κάρτα πια, σε σχέση με πριν λίγες μέρες που έγραφε το 4μηνο από κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 και εμενα τους 13 μηνες απο την τελευταια ανανεωση γραφει,που ειναι και το πιο σωστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Στο γουατσαπ μου δε βλέπω κανένα δώρο λεπτών προς όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 στην εφαρμογη υπηρεσιες -> προσφορες ειναι. Αλλιώς στέλνεις Λ στο 1330. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 στην εφαρμογη υπηρεσιες -> προσφορες ειναι. Αλλιώς στέλνεις Λ στο 1330. Έχεις δίκιο, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilos79 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Στο γουατσαπ μου δε βλέπω κανένα δώρο λεπτών προς όλους. ούτε εγώ το έβλεπα αλλά άμα κάνεις αποσύνδεση και μετά ξανά σύνδεση θα το δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Είμαι σίγουρος ότι έχει ξαναειπωθει, αλλά επειδή βιάζομαι δώστε μου τα φώτα σας. Τα 600mb δωρεάν, δίδονται μόνο με ανανέωση 15€ και άνω ή και με την ανανέωση των 10€; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Είμαι σίγουρος ότι έχει ξαναειπωθει, αλλά επειδή βιάζομαι δώστε μου τα φώτα σας. Τα 600mb δωρεάν, δίδονται μόνο με ανανέωση 15€ και άνω ή και με την ανανέωση των 10€; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk απο 15 και πανω. Με λιγοτερα απο 15 παιρνεις 200 mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 αναφερομαι στο μπονους ανανεωσης που ισχυει απο 4/12 στο δικτυο καταστηματων,διοτι ο φιλος μιλησε για ανανεωση 15 ευρω. Ας διευκρινησει αν ρωταει αυτο ή για το reloadit. Μάλιστα,δεν διευκρινιζει αν αναφερεται σε wu. Μπορει να αναφερεται σε κοσμοκαρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Στο γουατσαπ μου δε βλέπω κανένα δώρο λεπτών προς όλους.Πάτα το κουτί εκεί που λέει "λεπτά προς όλους και θα το δεις πάνω πάνω στην λίστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Πάτα το κουτί εκεί που λέει "λεπτά προς όλους και θα το δεις πάνω πάνω στην λίστα. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Καλημέρα στην παρεα. Εχω cosmocarta και συγγεκριμενα το πακετο με τα 300 λεπτα προς ολους και 500mb. Εκανα ανανεωση 23 Ιανουαριου και τωρα βλεπω οτι δεν εχω ουτε 1 λεπτο για να μιλησω. Που μπορω να απευθυνθω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 (edited) Αν είσαι σίγουρος πως δεν τα έχεις καταναλώσει ο ίδιος, και ότι είχες ενεργοποιήσει το πακέτο ή έχεις επιλέξει αυτόματη ενεργοποίηση, στην εξυπηρέτηση πελατών. Sent from my SM-G930F Edited January 28, 2018 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Το 13888 που καλεσα δεν εβγαλα ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 καλησπερα. εχω εναν αριθμος frog, αλλα γραφω εδω γιατι η πολίτικη και η λογικη ειναι η ιδια. Αυτον τον αριθμο τον εχω για να το χρησιμοποιω κυρίως στο χωριο οταν παω, για να εχω ιντερνετ μιας και εκει η αλλη εταιρια που εχω, εχει ακομη GPRS και για να εχω στο ταμπλετ otetv go. εχω μεσα 4,46 €. μου ηρθε ενα sms οπου λεει "εχεις 4,46 € που λήγουν σε 7 ημερες. ανανεωσε εντος 7 ημερων και το συνολικο σου υπολοιπο θα ισχυει για αλλες 90 ημερες" εδω τι θελει να μας πει ? θελει να βαλω χρηματα, ενεξαρτητα με το αν θα τα κανω χρηση μεσω καποιας υπηρεσιας πχ. sms, internet, τηλεφωνια η θελει αυτα τα χρηματα να τα κανω χρηση ? και αν ανεξαρτητα με το τι εννοει, αμα δεν κανω κατι τα χρηματα που εχει ηδη μεσα χανονται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts