tamp Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε, ύστερα 8 Χρόνια συμβόλαιο έκανα και εγώ αίτηση σε δυο νούμερα για κάρτα περιμένω να έρθει σε καμία βδομάδα απο τις 31/12 που εκανα την αίτηση, το συμβόλαιο μου τελειώνει στις 9/1/18 και θέλω να ρωτήσω τα εξής: πρώτον θα πληρώσω κάτι άλλο εκτος απο το πρόστιμο τον 15ευρώ γία Κάθε αριθμό; δεύτερον τη με συμφέρει cosmokarta ή wu με παροχές 500 λεπτά Προς όλους και 1gb ίντερνετ και να μην βάζω πανω απο 20 ευρω το μήνα για κάθε νούμερο; και τρίτο τα δώρα του wu ή της cosmokartas με συμφέρει να βάζω 5-5 ευρω ή 10αρα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Όταν ήμουν στην περιοχή του αεροδρομίου μπορούσα να καταναλώσω από τα mb ( δεν θυμάμαι από ποια από τα πάρε μοίρασε, reload it και promo καταναλωσε, δε μπορώ να διαπιστωσω τώρα...), τώρα στην zone 1 δεν μπορώ να συνδεθώ. Αναγνώριση Λονδίνο έχει; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε, ύστερα 8 Χρόνια συμβόλαιο έκανα και εγώ αίτηση σε δυο νούμερα για κάρτα περιμένω να έρθει σε καμία βδομάδα απο τις 31/12 που εκανα την αίτηση, το συμβόλαιο μου τελειώνει στις 9/1/18 και θέλω να ρωτήσω τα εξής: πρώτον θα πληρώσω κάτι άλλο εκτος απο το πρόστιμο τον 15ευρώ γία Κάθε αριθμό; δεύτερον τη με συμφέρει cosmokarta ή wu με παροχές 500 λεπτά Προς όλους και 1gb ίντερνετ και να μην βάζω πανω απο 20 ευρω το μήνα για κάθε νούμερο; και τρίτο τα δώρα του wu ή της cosmokartas με συμφέρει να βάζω 5-5 ευρω ή 10αρα; Ευχαριστώ 15€ θα πληρωσεις μονο αν εκανες διακοπη συμβολαιου λογω αυξησεων στο παγιο σου ή αν εχει ληξει.Αν μεχρι τις 9/1 δεν γινει το νουμερο κοσμοκαρτα απο συμβολαιο θα χρεωθεις την τιμη καταλογου αναλογικα με τις μερες που εμεινες στο συμβολαιο.Δηλαδη το ποσο χ δια 30 μερες.Για τις παροχες που ζητας, η κοσμοκαρτα δινει 300' προς ολους και 500Mb με 8,5€.Αρα θελεις 2 καρτες των 10€ συν τα 200Mb δωρο με την ανανεωση.Το Whats Up ομως ειναι καλυτερο.Εχει με 7€ 400' προς Whats Up και 300' προς ολους.Αλλα τον Μαρτιο θα γινουν αλλαγες.Το πακετο αυτο θα κοστιζει απο 7€ στα 7,5€ και θα προσφερει 100Mb εξτρα. Τα 600Mb του Reload it θα ισχυουν για 15 μερες και οχι για 30 μερες. Επειδη πεφτεις σε περιοδο αλλαγων,καλο ειναι να βαζεις 10€ ανα 15 μερες αν αλλαξει. Αλλιως για την χρηση σου,κανε φορητοτητα στο F2G της Wind. Edited January 2, 2018 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 με εθνικη τραπεζα μπορουμε να κανουμε καταθεση σε wu? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) καλη χρονια σε ολους!!!!!!!!!!! εχω διαθεσιμα sms και λεπτα απο την χριστουγενιατικη προσφορα και θελω mb! ΔΙΝΩ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ SMS .στειλτε pm TEΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Edited January 2, 2018 by DEERHUNTER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 καλη χρονια σε ολους!!!!!!!!!!! εχω διαθεσιμα sms και λεπτα απο την χριστουγενιατικη προσφορα και θελω mb! ΔΙΝΩ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ SMS .στειλτε pm Σε περιαγωγή (τελικά) "δούλευαν" τα xmas δώρα της C-Ote; Φέτος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 με εθνικη τραπεζα μπορουμε να κανουμε καταθεση σε wu? Δεν γνωριζω,μονο αν εχεις Paypal και το συνδεσεις με τραπεζικο λογαριασμο απο την Εθνικη τραπεζα ωστε να προσθεσεις χρηματα στην Paypal και να γινει η ανανεωση. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Νομίζω πως ο μόνος τρόπος να βάλεις χρήματα στο PayPal(balance) είναι να στείλεις έμβασμα σε λογαριασμό τράπεζας εξωτερικού. Δεν μπορείς να συνδέσεις άμεσα λογαριασμό, παρά μόνο κάρτα που τραβάει από λογαριασμό. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) με εθνικη τραπεζα μπορουμε να κανουμε καταθεση σε wu? Έχω κάνει ανανέωση υπολοίπου με debit mastercard εθνικής από το site και από το app του whatsup, καθώς και μέσω paypal με την ίδια κάρτα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Edited January 2, 2018 by Alexpag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Αναγνώριση Λονδίνο έχει; Ναι κανονικά Μάνο. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Λογικά, οταν ζητήσει το νούμερο η βονταφον απο τη κοσμοτε, η 2η δε θα το δωσει λόγω οφειλουμενων. Οι πάροχοι δεν μπορούν να αρνηθούν φορητότητα λόγω οφειλής. Για αυτό το λόγο ίδρυσαν τον ΤΗΛΕΓΝΟΥ για να καταγράφουν τους κακοπληρωτές και να μην φεσώνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Θέλω να προσθέσω στο app τα νούμερα των δικών μου για να τα φορτιζω κλπ. Αφού βάλω το νούμερο στις έξτρα συνδέσεις και συμπληρώσω ΑΤ και ημ.γέν, πατάω να μου σταλεί πιν*και βγάζει μήνυμα "κάτι δεν πήγε καλά, προσπαθήστε αργότερα". Με βρηκε γκαντεμιά και είναι όντως θέμα timing ή έχει κανένα Bug η εφαρμογή και δεν μπορείς να προσθέσεις έξτρα συνδέσεις; *αυτό το πιν που θα το χρησιμοποιώ; αφού μπαίνω στην εφαρμογή με την σιμ μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Σε περιαγωγή (τελικά) "δούλευαν" τα xmas δώρα της C-Ote; Φέτος; Το internet δουλεύει. Για τα άλλα δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 καλη χρονια σε ολους!!!!!!!!!!! εχω διαθεσιμα sms και λεπτα απο την χριστουγενιατικη προσφορα και θελω mb! ΔΙΝΩ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ SMS .στειλτε pm TEΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Το internet δουλεύει. Για τα άλλα δεν ξέρω. Κι αναρωτιόμουν γιατί το έγραφαν αυτό (στο 3.): https://xmas.cosmote.gr/terms Έτσι για να υπάρχει: Μήπως κανείς δεν το'ξερε...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Έχω και από το δώρο αλλά και από πακέτο. Προς το παρόν καταναλώνονται τα του δώρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yioula Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 ποια λογικη? βαζω 10αρα με πεηπαλ, στελνει δωρο 200 ΜΒ για ΕΝΑ μηνα και αφου ανοιγω την υπηρεσια reload it με ενημερωνει οτι εχω 149ΜΒ για 15 ημερες !!!!!!!! ΓΙΑΤΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) Θέλω να προσθέσω στο app τα νούμερα των δικών μου για να τα φορτιζω κλπ. Αφού βάλω το νούμερο στις έξτρα συνδέσεις και συμπληρώσω ΑΤ και ημ.γέν, πατάω να μου σταλεί πιν*και βγάζει μήνυμα "κάτι δεν πήγε καλά, προσπαθήστε αργότερα". Με βρηκε γκαντεμιά και είναι όντως θέμα timing ή έχει κανένα Bug η εφαρμογή και δεν μπορείς να προσθέσεις έξτρα συνδέσεις; *αυτό το πιν που θα το χρησιμοποιώ; αφού μπαίνω στην εφαρμογή με την σιμ μου Προσθέτω και 2ο πρόβλημα: Πάω να κάνω ανανέωση με χρεωστική εθνικής από το σάιτ τς κοσμοτέ. Συμπληρώνω τα της κάρτας, σε άλλη σελίδα ζητάει να μου στείλει αριθμό OTP, τον λαμβάνω με sms, τον συμπληρώνω, και στο επόμενο βήμα μου πετάει σελίδα με error "message from the ISAPI pluggin, can not open temp file... μπλα μπλα" ... και δεν ολοκληρώνεται η συναλλαγή. :mad: Edited January 2, 2018 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) Αυτο μπορεί να ειναι θέμα της πύλης πληρωμών. Για δοκιμασε την ανανέωση χωρις login απο το site του whatsup. Για το αλλο θεμα,πρέπει ολες οι συνδέσεις να ειναι στο ιδιο ονομα για να μπουν στο ιδιο account ή να εμφανιστούν στο app χωρίς account αυτόματα. Τα δε προβλήματα με το pin ειναι γνωστά και συχνά. Απλά δοκίμασε πάλι άλλη στιγμή. Το pin το ζητάει στη σελίδα ή στο app,έρχεται στο κινητό και το συμπληρώνεις εκεί. Αν μπαίνεις με sim δεν χρειάζεται account για να δεις το υπολοιπο,αν θες να βλέπεις τα νουμερα των αλλων πρεπει να φτιάξεις account (ξεχωριστό username/pass εφόσον φυσικά τα νούμερα δεν είναι στο όνομά σου). ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/020118_allages_xrevseis_roaming.pdf Αλλαγές στην περιαγωγή και μάλιστα για όσους είναι εκτος Ελλάδος ανω των 4 μηνών. Edited January 2, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Αυτο μπορεί να ειναι θέμα της πύλης πληρωμών. Για δοκιμασε την ανανέωση χωρις login απο το site του whatsup.[/QUOte] Πάει τώρα, αν και δεν ήθελα να το κάνω από εκεί, το έκανα από το κινητό και προχώρησε κανονικά. Αλλά για την επόμενη φορά, η ανανέωση στη σελίδα του whatsup δέχεται αριθμούς κοσμοκάρτας; Για το αλλο θεμα,πρέπει ολες οι συνδέσεις να ειναι στο ιδιο ονομα για να μπουν στο ιδιο account ή να εμφανιστούν στο app χωρίς account αυτόματα. Τα δε προβλήματα με το pin ειναι γνωστά και συχνά. Απλά δοκίμασε πάλι άλλη στιγμή. Το pin το ζητάει στη σελίδα ή στο app,έρχεται στο κινητό και το συμπληρώνεις εκεί. Αν μπαίνεις με sim δεν χρειάζεται account για να δεις το υπολοιπο,αν θες να βλέπεις τα νουμερα των αλλων πρεπει να φτιάξεις account (ξεχωριστό username/pass εφόσον φυσικά τα νούμερα δεν είναι στο όνομά σου).[/QUOte] Των γονιών μου θέλω να βάλω, οπότε όχι δεν είναι στο όνομα μου. Οπότε φτιάχνω ξεχωριστά ακάουντς για τον καθένα και μετά θα μπαίνω στην εφαρμογή ξεχωριστά με τα pass του καθενός, δεν γίνεται να μπαίνω μια κι έξω στο δικό μου και να τους έχω ως έξτρα συνδέσεις στις έως- 5 που επιτρέπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 στη σελιδα του wu μπορεις να κανεις ανανεωση επιπλεον σε οποιοδηποτε αριθμο κοσμοκαρτα και φρογκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Οκ, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 @myCosmote τουλάχιστον, προσθέτεις κάθε χωριστό -βάσει ΑΦΜ- λογαριασμό μέσω «προσθήκης σύνδεσης» σε οποιονδήποτε άλλον· ελέγχοντας έτσι@εμφανιζόμενες "συνδέσεις σου" όλους από 1, επί παραδείγματι —παρεμπιπτόντως, δεν χρειάζεται οι υπόλοιποι να βλέπουν τον δικό σου ή εαυτούς & αλλήλους, αρκεί να δημιουργηθούν κι απλώς να υπάρχουν…:geek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Τραγικό... Ούτε από το σάιτ της cosmote ουτε του what's up μπορώ να κάνω ανανέωση. Θα γίνει φραγή σε μια ώρα και δεν μπορώ να ανανεώσω!!! Ας το κλείσουν το μαγαζί να τελειώνουμε!!! Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 15€ θα πληρωσεις μονο αν εκανες διακοπη συμβολαιου λογω αυξησεων στο παγιο σου ή αν εχει ληξει.Αν μεχρι τις 9/1 δεν γινει το νουμερο κοσμοκαρτα απο συμβολαιο θα χρεωθεις την τιμη καταλογου αναλογικα με τις μερες που εμεινες στο συμβολαιο.Δηλαδη το ποσο χ δια 30 μερες.Για τις παροχες που ζητας, η κοσμοκαρτα δινει 300' προς ολους και 500Mb με 8,5€.Αρα θελεις 2 καρτες των 10€ συν τα 200Mb δωρο με την ανανεωση.Το Whats Up ομως ειναι καλυτερο.Εχει με 7€ 400' προς Whats Up και 300' προς ολους.Αλλα τον Μαρτιο θα γινουν αλλαγες.Το πακετο αυτο θα κοστιζει απο 7€ στα 7,5€ και θα προσφερει 100Mb εξτρα. Τα 600Mb του Reload it θα ισχυουν για 15 μερες και οχι για 30 μερες. Επειδη πεφτεις σε περιοδο αλλαγων,καλο ειναι να βαζεις 10€ ανα 15 μερες αν αλλαξει. Αλλιως για την χρηση σου,κανε φορητοτητα στο F2G της Wind. Καλημέρα Ευχαριστώ για την απάντηση μια διευκρίνιση τη εννοείς όταν λες πληρώνω τα 15 ευρω όταν λήξη το συμβόλαιο; Δηλαδή αν η αλλαγή γίνει έως 9/1 πληρώνω τα 15 ευρώ; και απο τις 10/1 πληρώνω το συμβόλαιο αναλογικά; και πάλι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts