gsioutas Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 ερώτηση: μπορώ να εντάξω αριθμό cosmoκάρτα σε οικογενειακό πακέτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 ερώτηση: μπορώ να εντάξω αριθμό cosmoκάρτα σε οικογενειακό πακέτο? Μπορείς http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/section/family_pack_prs Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Σε νέα σύνδεση Cosmoκαρτα που ενεργοποίησα, στην πρώτη κάρτα 10€ που έβαλα, μου τράβηξε αυτόματα και χωρίς να το γνωρίζω 5€ για την αγορά του πακέτου των 200'. Όπως έπειτα διάβασα στο site τους: Η Υπηρεσία της Αυτόματης ενεργοποίησης του πακέτου διατίθεται προενεργοποημένη για νέους συνδρομητές COSMOKAΡΤΑ από 11/12/2013 Προσοχή όποιος θέλει να το απενεργοποιήσει: κλήση στο 1330. Μεγάλη απάτη, μεγάλη απογοήτευση. Ναι, ισχύει. Βέβαια προς εξυπηρέτηση για τις μεγάλες ηλικίες το έχουν κάνει. Και για τους περισσότερους χρήστες που έτσι κι αλλιώς θα χρειαστούν το πακέτο 200'. Το πρόβλημα υπάρχει σε χρήστες που αγοράζουν κοσμοκάρτα είτε μόνο για ιντερνετ είτε γιατί στο κατάστημα τέλειωσαν τα whatsup και κάνουν αλπακ για να το γυρίσουν. Βάζουν κάρτα χωρίς να ξέρουν ότι θα τους τα τραβήξει αμέσως για το πακέτο. Με αίτημα στην εξυπηρέτηση πελατών για μη ενημέρωση από κατάστημα ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι προ-ενεργοποιημένη, μπορεί να γίνει πίστωση των 5Ε να ξέρετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Μπορείς http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/section/family_pack_prs ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Δεν ήξερα σε ποιο topic έπρεπε να ρωτήσω . Μου στέλνουν μηνύματα ως Cosmote από τον αριθμό 54155. Για δώρα, διαγωνισμούς και διάφορα άλλα. Είναι όντως Cosmote ή είναι καμιά απάτη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Διαγωνισμός είναι που σε κάνει να στέλνεις sms συνέχεια. Αναλογίσου ακόμα και σε δωρεάν διαγωνισμούς τι πιθανότητες έχεις και μετά σκέψου αν αξίζει να πληρώνεις από πάνω. Χώρια που αν εγγραφείς νομίζω σε πρήζουν στα μηνύματα κατά καιρούς για να συμμετάσχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Τρόπος να σταματήσουν υπάρχει? Κάποτε έστελνες μήνυμα για να μην έρχονται μηνύματα Στέλνουν στους γονείς μου συνέχεια,και δεν ειχαν γραφτεί σε διαγωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 17 του μήνα τελειώνει αυτός ο διαγωνισμός οπότε θα ησυχάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 STOP στο 19545. Ειναι δωρεαν Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 STOP στο 19545. Ειναι δωρεαν Με αυτο δεν μας ξαναενοχλουν με διαγωνισμους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Με αυτο δεν μας ξαναενοχλουν με διαγωνισμους; Εναν διαγωνισμο κανει η κοσμοτε μονο! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Μόλις έστειλα και μου ήρθε απάντηση πως δεν θα λάβω άλλο μήνυμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Λήγει το συμβόλαιο με στην Vodafone στις 23/12. Γίνεται να κάνω φορητότητα του αριθμού μου σε COSMO κάρτα; Και αν ναι, πρέπει να το κάνω μετά τις 23/12 ή μπορώ να το κάνω από τώρα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Λήγει το συμβόλαιο με στην Vodafone στις 23/12. Γίνεται να κάνω φορητότητα του αριθμού μου σε COSMO κάρτα; Και αν ναι, πρέπει να το κάνω μετά τις 23/12 ή μπορώ να το κάνω από τώρα. Ευχαριστώ. την επόμενη εργάσιμη μέρα , αλλά ενημέρωσε κ την κοσμοτε να τό ξέρει ! Πριν ! Αν και μόλις κανεις αίτημά φορητότητας σίγουρα θα σε πάρουν τηλέφωνο από την κοσμοτε για αντιπροσφορά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 την επόμενη εργάσιμη μέρα , αλλά ενημέρωσε κ την κοσμοτε να τό ξέρει ! Πριν ! Αν και μόλις κανεις αίτημά φορητότητας σίγουρα θα σε πάρουν τηλέφωνο από την κοσμοτε για αντιπροσφορά . Από τη vodafone θα τον πάρουν. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Γίνεται και μέσω mycosmote account. Απλά πας εκει που λέει Ανανέωση υπόλοίπου. Αυτό (μεταφορά χρημάτων σε καρτοκινητό) ισχύει και από καρτοκινητά ή μόνο από συνδέσεις; Επειδή δε μπορώ να προσθέσω το καρτοκινητό μου στο mycosmote, να μη μπω στη διαδικασία να τους πάρω τηλέφωνο κτλ αν δε γίνεται online μεταφορά από καρτοκινητό σε καρτοκινητό. ευχαριστώ πολύ Παράθεση Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Ισχύει και από καρτοκινητά. Επιτρέπονται μέχρι 2 μεταφορές τον ημερολογιακό μήνα από 5 μέχρι 15 ευρώ η κάθε μία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Τι χρειάζεται για να γυρισει καρτοσυμβολαιο σε κοσμοκαρτα? ¨εχει ταλαιπωρηθεί ο πατέρας μου 3 φορές και δεν έβγαλε άκρη Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Τι χρειάζεται για να γυρισει καρτοσυμβολαιο σε κοσμοκαρτα? ¨εχει ταλαιπωρηθεί ο πατέρας μου 3 φορές και δεν έβγαλε άκρη Αρχικά, κλήση στο 13838. Από κει παίρνει ένα κωδικό διακοπής. Έπειτα πηγαίνει σε ένα κατάστημα με τον κωδικό και την ταυτότητά του. Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ισχύει και από καρτοκινητά. Επιτρέπονται μέχρι 2 μεταφορές τον ημερολογιακό μήνα από 5 μέχρι 15 ευρώ η κάθε μία . Ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να κάνω την εγγραφή στο my cosmote. Μπήκα με τους κωδικούς που είχα παλιά από το ebill και δοκίμασα να κάνω προσθήκη αριθμού, δε γινότανε με τίποτα. Μίλησα στο τηλέφωνο με κοσμοτέ, επιβεβαίωσα ότι βάζω όλα τα στοιχεία μου σωστά (για όποιον αναρωτιέται: θέλουν τον αριθμό ταυτότητας με κεφαλαία, ελληνικούς χαρακτήρες και οι αριθμοί χωρίς κενό με τα γράμματα) και τίποτα. Μετά μου είπε πως για κοσμοκάρτα δε μπορώ να χρησιμοποιήσω τον παλιό μου λογαριασμό. Δοκίμασα να ανοίξω καινούργιο. Πάλι τίποτα (μου έβγαζε μήνυμα πως δεν είναι σωστή η ταυτότητα). Μετά μου είπε να δοκιμάσω με internet explorer. Πάλι τίποτα. Απλά το μήνυμα λάθους ήταν γενικό και δεν έλεγε συγκεκριμένα για ταυτότητα. Όλες τις φορές έβαζα τα ίδια στοιχεία. Γενικά το σύστημά τους έχει αρκετά θεματάκια.. Παράθεση Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Αν σου λέει ότι η ταυτότητα σου είναι λάθος, αυτό ακριβώς ισχύει . Εγώ επειδή έχω πολλές κάρτες αντιμετώπισα κάποια παρόμοια προβλήματα α) Είχαν περάσει την ταυτότητα με Λατινικούς β) Σε κάποιες κάρτες είχαν ξεχάσει το 0 δηλαδή αντί για ΧΧ0ΝΝΝΝΝ είχαν βάλει ΧΧΝΝΝΝΝ δηλαδή είχαν παραλείψει το πρώτο αριθμητικό μηδέν. Δοκίμασε με Λατινικούς είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Αν σου λέει ότι η ταυτότητα σου είναι λάθος, αυτό ακριβώς ισχύει . Εγώ επειδή έχω πολλές κάρτες αντιμετώπισα κάποια παρόμοια προβλήματα α) Είχαν περάσει την ταυτότητα με Λατινικούς β) Σε κάποιες κάρτες είχαν ξεχάσει το 0 δηλαδή αντί για ΧΧ0ΝΝΝΝΝ είχαν βάλει ΧΧΝΝΝΝΝ δηλαδή είχαν παραλείψει το πρώτο αριθμητικό μηδέν. Δοκίμασε με Λατινικούς είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις . Τα έχω δοκιμάσει όλα. Το περίεργο είναι πως με ίντερνετ εξπλόρερ το μήνυμα έλεγε απλά για Σφάλμα και όχι για ταυτότητα. (Αν βρω άκρη θα το γράψω εδώ μπας και βοηθηθεί και κανέναν άλλος). Παράθεση Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 (edited) παιδιά να ενημεφώσω για όσους δεν ξέρουν, το φοιτητικό πακέτο με τα 7 ευρώ, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου του 2015, αντί για 100 σμς προς όλα τα δίκτυα δίνει 1.200 σμς προς όλα τα δίκτυα!!! με 7 ευρώ δηλαδή έχετε 1.200' προς όλους και 1.200 σμς προς όλους... τυχαία το έμαθα κι εγώ καλώντας στο 1330 Edited December 18, 2014 by ikaros21 Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Μόλις μου έδωσε η cosmote 200' προς όλους + 600' προς what's up χωρίς να κάνω τπτ, και το ίδιο θα μου δίνει για τους επόμενους 6 μήνες στην πρώτη ανανέωση, που δεν διευκρίνιζε αν είναι των 5 ή των 10 ευρώ...άρα θα' ναι και των 5 ευρώ !!! Μια χαρά συνδυαστική προσφορά και προς όλους και προς what's up !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts