Jump to content

gsioutas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    872
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    97%

Everything posted by gsioutas

  1. gsioutas

    iPhone XS Max

    Κοιτώντας στο eshop της ΠΛΑΙΣΙΟ στα τεχνικά χαρακτηριστικά δηλώνει ότι το τηλέφωνο είναι dual sim (με esim την 2η). Είναι ακριβές; Το XS max που πουλιεται στην α Ελλάδα είναι με αυτή τη δυνατότητα;
  2. καλησπέρα, αναζητώ ασύρματο σταθερό τηλέφωνο με δυνατότητα blacklist και ανοιχτή ακρόαση/ ομιλία. Κάποια πρόταση? κάπου άκουσα για android ασύρματα σταθερά τηλέφωνα αλλά αναζητώντας δεν βρήκα κάτι.
  3. ναι, για αγορά κινητού// με ενδιαφέρει ουσιαστικά να τρέχει 1-2 εφαρμογές που δεν υπάρχουν για iOs και αν είναι δυνατόν να είναι 2καρτο. Το βασικότερο απ'όλα: να κρατά πολύ η μπαταρία του και να είναι σε compact μέγεθος.
  4. καλή χρονιά! υπάρχει κάποια πρόταση σε android με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας σε μικρό μέγεθος? (οχι 5+ ίντσες)
  5. αν είναι μόνο για 3 μήνες τότε πάρε 1 καρτοκινητό και αγόρασε extra data/ δεν χάθηκε ο κόσμος για 30-40 ευρώ παραπάνω για τους 3 μήνες.
  6. ως προς την mtn, νομίζω καλύτερα να προσπαθήσεις να πάρεις κάποιο συμβόλαιο. Ως φαντάρος, μην περιμένεις τα hotspots να είναι πολύ χρήσιμα όταν είσαι εκτός μεγάλων αστικών περιοχών/ επίσης, τα δίκτυα και των 2 δεν είναι τα καλύτερα εκτός των μεγάλων αστικών περιοχών όσον αφορά τις ταχύτητες data- ειδικά όταν είσαι στο δρόμο.
  7. BOSE HEADSET SERIES 2: το είχα/ έχω, αλλά ο καιρός του παρήλθε και χρειάζεται να το αντικαταστήσω (φυσικά με το ίδιο). Είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε ακουστική, σε άνεση στο αυτί, κλπ. Στα αρνητικά η τιμή του και ενδεχομένως η μπαταρία που θέλει φόρτιση ανά 2 ημέρες (με πολλή ομιλία εννοείται) και προσοχή στο A2DP γιατί ξοδεύει πολύ μπαταρία, οπότε στο iPhone το απενεργοποιείς ώστε να κτυπούν και οι ήχοι κανονικά... Το θέμα είναι ότι δεν το βρίσκεις πλέον. Συμπέρασμα: Κάνει τα υπόλοιπα να φαίνονται ως απλές οδοντόκρεμες και φυσικά απορώ ποιος πάει και πετά τα λεφτά του για το "ERA" όταν υπάρχει το BOSE headset
  8. καλησπέρα, γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ το BOSE headset series 2 (left ear) στην Ελλάδα? εκτός από το i-buy.gr και την επίσημη αντιπροσωπεία, καθώς δεν πουλούν με δόσεις...
  9. αστειεύεσαι, έτσι?!? αυτό κάνει μπαμ από μακρυά ότι πρόκειται για απάτη!!!
  10. τι θέμα δλδ θα μπορούσε να έχει το facetime?!?
  11. ερώτηση: μπορώ να εντάξω αριθμό cosmoκάρτα σε οικογενειακό πακέτο?
  12. γνώμη μου είναι ότι όχι- η εγγύηση εξαρτάται από την χώρα αγοράς.
  13. H λογική αλλά και η πρακτική δηλώνει ότι η τιμή αγοράς αντικατοπτρίζει/ περιλαμβάνει και το κόστος εγγύησης.
  14. γνωρίζει κανείς αν τα ξεκλείδωτα iPhone 6 plus από ΗΠΑ παίζουν κανονικά το LTE ή πρέπει να προσέξω για κάποια συγκεκριμένη έκδοση? αν ναι, ποια είναι αυτή?
  15. αν εννοείς ως προς τη χρήση/ διάρκεια μπαταρίας, περίπου 1,5 μέρα με αρκετή ως μεγάλη χρήση emails, browsing, FaceTime audio, κλήσεις, μηνυματα
  16. και το 1password δεν παίζει καλύτερα... :(
  17. πήρα 1 iphone 6 plus πριν λίγες μέρες: παρατηρώ ότι εφαρμογές και OS θέλουν λίγη δουλειά: απρόσμενα κλεισίματα σε εφαρμογές όπως αυτή της cosmote, κάποια νεκρά διαστήματα όταν εναλλάσσεις την εμφάνιση από κάθετα σε οριζόντια στο safari για παράδειγμα. Το πληκτρολόγιο στην οριζόντια θέση απέκτησε κουμπιά που δεν χρειάζονται, ενώ θα μπορούσε να είναι πιο μεγάλα και "αραιά" τα εμφανιζόμενα γράμματα.
  18. εδώ νομίζω υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό για την κοινότητα του myphone. Όπως λαμβάνει συσκευές για reviews και προσκλήσεις σε παρουσιάσεις, νομίζω μπορεί να θέσει το ερώτημα ευθέως στην isquare και να απαιτήσει μία ευθεία απάντηση χωρίς υπεκφυγές, την οποία φυσικά να αναρτήσει στο site. Αν η σχετική απάντηση δεν συνάδει με τα ισχύοντα στη χώρα μας και στην ΕΕ, μπορεί πολύ απλά να ενημερώσει για τη σχετική απάντηση την Γ.Γ. Καταναλωτή για να πράξει αυτή πλέον τα δέοντα. Νομίζω μία κοινότητα με δεκάδες χιλιάδες μέλη έχει το ειδικό βάρος (και την πυγμή αν χρειαστεί) να απαιτεί και να λαμβάνει (τις ορθές) απαντήσεις.
  19. 1000 ευχαριστώ!!! αυτό ακριβώς ήθελα να μάθω, καθώς έχω 2 γραμμές σε κάρτα για τους μικρούς, τους οποίους ανανεώνω με πακέτα 200 λεπτών+ sms με 10 ευρώ ανά μήνα. Αγοράζοντας των 20 ευρώ και 10 ευρώ ανανεώσεις ένιωθα λίγο :wacko: και δεν ήξερα πως θα βάλω 1 τάξη στο θέμα. Συμπληρωματικό ερώτημα: καθώς και τα 2 νούμερα cosmoκάρτα είναι στο όνομά μου (σε διαφορετικά κινητά), μπορώ να αγοράσω 1 ανανέωση στα 60€ και να την μοιράσω? ή πρέπει να πάρω 2 των 30€ ?
  20. Τα φώτα σας: ποιος είναι ο οικονομικότερος τρόπος ανανέωσης/ να βάλεις χρήματα σε cosmoκάρτα και ποιο το "ιδανικό" ποσο; Υπάρχει δλδ τρόπος για λιγότερες παρακρατήσεις κατα την ανανέωση?
  21. γνωρίζει κανεις για διαθεσιμότητα σε iphone 6 plus (κατά προτίμηση 64gb) σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη?
  22. γνωρίζει κανεις για διαθεσιμότητα σε iphone 6 plus (κατά προτίμηση 64gb) σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη?
  23. Γνωρίζει κάποιος αν και οι δύο κάρτες μπορούν να δέχονται κλήσεις ταυτόχρονα; Το 630 Έχει πρόβλημα σε αυτό το θέμα. Όταν Είσαι σε κληση, η δεύτερη κάρτα φαίνεται ως κλειστό Και στέλνει την κλήση στον τηλεφωνητή.
  24. Κάποια καταστήματα έχουν ανεβάσει στις σελίδες τους φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το iphone 6 και 6plus. Μεταξύ αυτών ήταν και το istorm, το οποίο περιέργως, ενώ διατηρεί αντίστοιχη για το ipad, κατέβασε αυτή για το iphone 6. Στο public υφίσταται σχετική φόρμα, αλλά με ευδιάκριτα γράμματα σημειώνεται στο τέλος ότι προτεραιότητα θα έχουν νέες συνδέσεις ή φορητότητες. Νομίζω εκδήλωση ενδιαφέροντος είχα δει και το PLAISIO, αλλά πρέπει να την κατέβασαν, καθώς αναζητώντας την σήμερα, δεν είδα κάτι. Προτείνει κάποιος- κάποιο από τα καταστήματα ή αλυσίδες ηλεκτρονικών για προ-παραγγελία για σκέτη συσκευή (χωρίς σύνδεση)?
×
×
  • Create New...