Mark_K Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Τους έχεις ζητήσει να επικοινωνήσουν και σε έχουν γράψει; Sent from my moto g(6) play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Σήμερα με κάλεσαν για ανανέωση των 2 γραμμών του οικογενειακού μου πακέτου στο mobile xl. Πληρωνα με τις εκπτώσεις 25 ευρώ ανά γραμμή και τώρα πρότειναν 37 ευρώ ανά γραμμή που θεωρώ απαράδεκτη αύξηση. Με δεδομένο ότι σκεφτόμουν να μεταβώ σε mobile family l ζήτησα έκπτωση εκει, με την χαρακτηριστική απάντηση ότι σε τέτοια πακέτα αρμόδια είναι μόνο τα καταστήματα και κάπου εκεί διεκόπη η συζήτηση. Πώς μπορώ να καταφέρω μειώσεις παγίων με δεδομένο ότι έχουν αλλάξει λίγο τα χρονικά περιθώρια της φορητότητας? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικα Μπορείς να κάνεις και αίτημα μετατροπής σε κάρτα, αναλαμβάνοντας το ρίσκο να μην ενδιαφερθούν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Μπορείς να κάνεις και αίτημα μετατροπής σε κάρτα, αναλαμβάνοντας το ρίσκο να μην ενδιαφερθούν... Με φορητότητα?ή έχει αλλάξει πλέον η διαδικασία ριζικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Σήμερα με κάλεσαν για ανανέωση των 2 γραμμών του οικογενειακού μου πακέτου στο mobile xl. Πληρωνα με τις εκπτώσεις 25 ευρώ ανά γραμμή και τώρα πρότειναν 37 ευρώ ανά γραμμή που θεωρώ απαράδεκτη αύξηση. Με δεδομένο ότι σκεφτόμουν να μεταβώ σε mobile family l ζήτησα έκπτωση εκει, με την χαρακτηριστική απάντηση ότι σε τέτοια πακέτα αρμόδια είναι μόνο τα καταστήματα και κάπου εκεί διεκόπη η συζήτηση. Πώς μπορώ να καταφέρω μειώσεις παγίων με δεδομένο ότι έχουν αλλάξει λίγο τα χρονικά περιθώρια της φορητότητας? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικα Πήγαινε σε κατάστημα COSMOTE (κατά προτίμηση) ή εναλλακτικά Γερμανός, ζήτησε αυτο που θέλεις και πες τους οτι αν δεν έχεις απάντηση σε Χ χρονικό διάστημα (το καθορίζεις εσύ) θα κάνεις φορητότητα και τις δύο γραμμές σου. Ανεφερέ τους ευγενικά (αλλά ξεκάθαρα) οτι δεν θέλεις να δώσεις παραπάνω και οτι έχεις ήδη βρει καλύτερες τιμές. Μπορεί να πετύχεις κάτι καλύτερο μπορεί και όχι αλλά αξίζει να δοκιμάσεις Η φορητότητα είναι δίκοπο μαχαίρι πλέον.. ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι απαράδεκτοι ακόμα να επικοινωνήσουν μαζί μου για την ενημέρωση του Premium. Ντροπή τους. Θα τα ακούσουν χοντρά. Κάποια στιγμή θα καλέσουν. Μην νομίζεις οτι νοιάζονται τόσο πολύ. Οταν έχεις δεσπόζουσα θέση στην αγορά φέρεσαι ανάλογα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Κάποια στιγμή θα καλέσουν. Μην νομίζεις οτι νοιάζονται τόσο πολύ. Οταν έχεις δεσπόζουσα θέση στην αγορά φέρεσαι ανάλογα... Να δούμε πόσο δεσπόζουσα θα κρατήσουν όταν αλλάξω όλο το πελατολόγιο από cosmote στους άλλους και στις τηλεμετρίες και στα συμβόλαια δεδομένων. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 (edited) Αν έχεις τόσο μεγάλο πελατολόγιο δεν σου έχουν δώσει προσωπικό agent ? Εμείς 50 συνδέσεις έχουμε +2 VDSL 50άρες και μας έχουν στα ώπα-ώπα :) Edited December 18, 2018 by babakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Πήγα σε κατάστημα cosmote..ότι τιμή σαν είπαν αυτήν βλέπουμε κι εμείς, μου είπαν και δεν μπορούμε να κάνουμε επιπλέον εκπτώσεις. Ότι δείξει το σύστημα.. Αν μπορείς ή κάποιος άλλος, ας περιγράψει τι είδους αλλαγή έχει γίνει στην φορητότητα..Δλδ αν κάνω φορητότητα για πίεση, δεν θα με καλέσουν ώστε να παραμείνω με καλύτερη προσφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskor Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Πήγα σε κατάστημα cosmote..ότι τιμή σαν είπαν αυτήν βλέπουμε κι εμείς, μου είπαν και δεν μπορούμε να κάνουμε επιπλέον εκπτώσεις. Ότι δείξει το σύστημα.. Αν μπορείς ή κάποιος άλλος, ας περιγράψει τι είδους αλλαγή έχει γίνει στην φορητότητα..Δλδ αν κάνω φορητότητα για πίεση, δεν θα με καλέσουν ώστε να παραμείνω με καλύτερη προσφορά? Εχεις πρόταση στα χέρια σου που είναι καλύτερη από αυτη την πρόταση ανανέωσης? Αν βρεις, τότε κάνε τη μεταφορά στην άλλη εταιρεία και μην κοιτάξεις πίσω. Αν δε βρεις κάτι καλύτερο σε τιμή, γιατί μόνο αυτό μετράει για σένα, τότε κάνε ανανέωση και μείνε στο κορυφαίο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα. Απλά και όμορφα. Τζάμπα δεν υπάρχει τίποτα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Εχεις πρόταση στα χέρια σου που είναι καλύτερη από αυτη την πρόταση ανανέωσης? Αν βρεις, τότε κάνε τη μεταφορά στην άλλη εταιρεία και μην κοιτάξεις πίσω. Αν δε βρεις κάτι καλύτερο σε τιμή, γιατί μόνο αυτό μετράει για σένα, τότε κάνε ανανέωση και μείνε στο κορυφαίο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα. Απλά και όμορφα. Τζάμπα δεν υπάρχει τίποτα. Δεν είναι θέμα τσάμπα φίλε μου. Όταν στην ανανέωση πληρώνεις 50% μεγαλύτερο πάγιο από ότι αρχικά, είναι θέμα. Και είναι θέμα ιδιαίτερα σε πελάτες που έχουν επιλέξει να έχουν και το σταθερό τους στην κορυφαία αυτή εταιρεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 απο αυριο διαθεσιμη η esim απο κοσμοτε Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 απο αυριο διαθεσιμη η esim απο κοσμοτε Με το καλό να έρθει επιτέλους και να μπορεί να λειτουργεί παράλληλα με πολλές συσκευές όπως είναι έξω. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Δεν είναι θέμα τσάμπα φίλε μου. Όταν στην ανανέωση πληρώνεις 50% μεγαλύτερο πάγιο από ότι αρχικά, είναι θέμα. Και είναι θέμα ιδιαίτερα σε πελάτες που έχουν επιλέξει να έχουν και το σταθερό τους στην κορυφαία αυτή εταιρείαΚαι εμένα τα ίδια και χειρότερα μου είχαν κάνει, από 25€ ζητούσαν 42€. Δυστυχώς είναι καρτέλ, δεν τους αγγίζει τίποτα. Μπορείς να ζητήσεις να πας σε χαμηλότερο πρόγραμμα. Αν πάλι δεν συμφέρει και φοβάσαι να κάνεις φορητότητα, το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι αίτηση για μετατροπή σε καρτοκινητό cosmote. Αλλά υπάρχει περίπτωση να μην πάρεις αντιπροσφορά. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Καρτέλ δεν είναι γιατί θα είχαν ίδιες τιμές. Όλοι ξέρουμε ότι θα βρείς καλύτερη τιμή αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Καρτέλ δεν είναι γιατί θα είχαν ίδιες τιμές. Όλοι ξέρουμε ότι θα βρείς καλύτερη τιμή αλλού. καλημέρα! φυσικα και δεν είναι, ουτε εγω το πιστευω και εχω βαρεθεί να το βλεπω παντου, δεν ισχυει! όπως τα λες! για την τιμη ναι μπορεις να βρεις, σημα δεν θα βρεις....τουλάχιστον αυτό ισχυει στην περιπτωση μου εννοωντας παντα τα μερη που κινουμε εγω. Οποτε Cosmote one way road for me :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 (edited) Που βρίσκετε φθηνότερα συμβόλαια δηλαδή? Γιατί εγώ τις ίδιες τιμές βλέπω στα αντίστοιχα προγράμματα των άλλων εταιριών με πχ του medium της cosmote. Αντε να έχουν 1-2€ διαφορά. Και όσες φορές έχω πάρει τηλέφωνο να ρωτήσω τι προσφορά δίνουν για να κάνω φορητότητα μου είπαν τις τιμές του site. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited December 19, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Που βρίσκετε φθηνότερα συμβόλαια δηλαδή? Γιατί εγώ τις ίδιες τιμές βλέπω στα αντίστοιχα προγράμματα των άλλων εταιριών με πχ του medium της cosmote. Αντε να έχουν 1-2€ διαφορά. Και όσες φορές έχω πάρει τηλέφωνο να ρωτήσω τι προσφορά δίνουν για να κάνω φορητότητα μου είπαν τις τιμές του site. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Τιμές σελίδας δίνουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Απαραδεκτη για αλλη μια φορα η Κοτε. εδω και ωρες σημερα , το site δεν σε βαζει και σε παει σε λουμπα , βαζεις κωδικο και παλι σε παει απο την αρχη σαν να μην εχεις βαλει , και απο την εφαρμογη δεν μπορω να αγορασω κανενα εξτρα πακετο. Επισης οτι εδω και μια εβδομαδα κανενα αρχειο αναλυσης δεν μπορει να εξαχθει απο το site τους, παρολο που με καθοδηγησαν και απο το παλιο που μας εβγαζε την πιστη. Ολοι ηξεραν εκει μεσα οτι δεν ηταν δυνατον να γίνει αλλα παρολα αυτα σφυριζαν αδιαφορα ολοι σε καθε επικοινωνια εκαναν του ανηξερους... εξω φρενων ειμαι. Κατα τα αλλα έχουμε και προσωπικο εκπροσωπο εξυπηρετησης , και VIP με κωδικους και τα ρεστα αμα καλεσουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Χτες είχε πάθει κάτι το 13818 (εξυπ εταιρικών) και έκλεινε μετά απο 2λεπτά η κλήση... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Μου ήρθε επιτέλους το συμβόλαιο (έστω και σε email) 6 σελίδες και λόγω δουλειάς δεν πρόλαβα ακόμα να διαβάσω.Αυτο που είδα είναι ότι η επιδότηση που αναγράφεται είναι 189€ ενώ εγώ πήρα 160€.Επίσης είδα ότι αν σπάσω το συμβόλαιο στο πρώτο 18μηνο θα πληρώσω το 100%.Αυτο σημαίνει ότι πρέπει να δώσω 189€;Απλά δεν γνωρίζω από συμβόλαια και ήθελα να ρωτήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Μου ήρθε επιτέλους το συμβόλαιο (έστω και σε email) 6 σελίδες και λόγω δουλειάς δεν πρόλαβα ακόμα να διαβάσω.Αυτο που είδα είναι ότι η επιδότηση που αναγράφεται είναι 189€ ενώ εγώ πήρα 160€.Επίσης είδα ότι αν σπάσω το συμβόλαιο στο πρώτο 18μηνο θα πληρώσω το 100%.Αυτο σημαίνει ότι πρέπει να δώσω 189€;Απλά δεν γνωρίζω από συμβόλαια και ήθελα να ρωτήσω. Καλησπέρα George και καλή χρονιά, Ισχύει ό,τι γράφει το συμβόλαιο - συμφωνήσατε. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Καλησπέρα George και καλή χρονιά, Ισχύει ό,τι γράφει το συμβόλαιο - συμφωνήσατε. Απλά δεν ήμουν σίγουρος αν το 100% επιστροφή σημαίνει το ποσό που γράφει ότι πήρα σαν επιδότηση ή κάτι άλλο.Καλή χρονιά φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisma_1998 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Καλημέρα, Μια ερωτησούλα.σε εταιρικά συμβόλαια Cosmote,όταν σου δίνει 300€ επιδότηση ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ και η συσκευη που θες κάνει περίπου 750€ χωρίς το φπα θα δώσεις απ την τσέπη σου 450€ λόγο του ΠΟΛ 1150 που λέει ότι δε χρειάζεται απόδοση ΦΠΑ για αγορα συσκευων η πρπει να γίνει κανονική αγορα υπολογίζοντας τον ΦΠΑ;(https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/27089) Αγορασα συσκευη χωρίς επιδότηση και επειδή τη δήλωσα για την επιχείρηση με μερικά δικαιολογητικά δε πλήρωσα τον ΦΠΑ.. Ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1987 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Καλημέρα μας... Ερώτηση:Θέλω να βαλω το double play της cosmote σε νεα γραμμή.Υπαρχει καποιος που το έχει σε προνομιακή τιμή να δω σε τι τιμες κυμαίνεται; ;) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Καλημέρα μας... Ερώτηση:Θέλω να βαλω το double play της cosmote σε νεα γραμμή.Υπαρχει καποιος που το έχει σε προνομιακή τιμή να δω σε τι τιμες κυμαίνεται; ;) Ευχαριστώ καλημέρα, δεν εχει να κανει…. πρεπει να μιλησεις να σου κανουν προσφορα. Εμενα για το εξοχικο μου εδωσαν 24μηνες με 21.70 ευρω για ADSL 24αρα χωρις χρονους ομιλιας, με VOIP τηλεφωνια. Είναι ένα πρόγραμμα που δεν το εχει στην σελιδα του όμως κατοπιν συμφωνιας από το τηλεφωνο με πωλητρια. Cosmote Home Double Play S λεει αλλα δεν εχω περιορισμούς στο ιντερνετ (δεν είναι το εξοχικο που λεει η σελιδα και εχει περιορισμούς), επισης δεν ειχε αναγνωριση κλησεων την εβαλα μετα με μια επιπλέον χρεωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1987 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση... Γνωρίζεις μήπως το τηλέφωνο για τις προσφορές που πρέπει να καλέσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts