Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και πως μπορει ρε παιδια να δει ποιοι αριθμοι ειναι cosmote και ποιοι οχι και να τα υπολογισει?

Δεν υπολογιζει τιποτα. Στελνει μονο του μηνυμα στο 1256 και οταν ερθουν τα μηνυματα της Cosmote παιρνει τις πληροφοριες απο εκει.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Καλησπερα, εδω και ενα μηνα πηγα απο vodafone σε cosmote και θελω να μου πειτε ποτε (ποσο του μηνος) μηδεβιζουν τα δωρεαν λεπτα του προγραμματος μου και τα mb τα προπληρωμενα που μου δινει για ιντερνετ. Νομοζω οτι μηδενιζουν σε διαφορετικη ημερομηνια και ρωταω μην την πατησω και φαω καμια καλη χρεωση χωρις λογο. Επεισης υπαρχει καποιος αριθμος οπως στην vodafone που περνεις και σου λενε ποσα λεπτα σου μενουν και τετοια; Περιμενω απαντησεις σας! Ευχαριστω προκαταβολικα!!

Όλη η χρήση που περιλαμβάνει το πρόγραμμα σου (λεπτά ομιλίας, SMS, mobile internet) ανανεώνεται την ημέρα που βγαίνει ο λογαριασμός σου. Αν ο λογαριασμός σου π.χ εκδίδεται κάθε 8 του μήνα, κάθε 8 του μήνα έχεις και από την αρχή το χρόνο ομιλίας, τα sms και τα ΜΒ. Μπορείς να ενημερώνεσαι για το υπόλοιπο στέλνοντας με μήνυμα ΕΥ στο 1256 (δωρεάν).

Επειδή πολλές φορές υπάρχει πρόβλημα με το ΕΥ στο 1256, μπορείς να το στείλεις με λατινικούς χαρακτήρες ή απλά να στείλεις τον αριθμό 1 στο 1256.

Και όπως σωστά ήδη ειπώθηκε για τον καθένα μηδενίζουν σε διαφορετική ημερομηνία. Όταν το μήνυμα σου λέει έχετε 100 λεπτά μέχρι 13/06 εννοεί ότι 13/06 έχεις πάλι όλο τον χρόνο σου.

καλημερα και καλη ανασταση σε ολους.

5 Μαιου ληγει το συμβολαιο μου απ οτι μου ειπαν σε ενα oteshop..τους ρωτησα αν εχει βγει επιδοτηση και μου ειπαν οχι,θα βγει την ημερα της ληξης του συμβολαιου.ειναι δυνατον?περσι θυμαμαι ειχα παρει επιδοτηση περιπου 15 μερες πριν ληξει το συμβολαιο!

και ενα δευτερο,μπορω να κανω φορητοτητα σε αλλη εταιρεια πριν τις 5 Μαιου ή πρεπει να περιμενω μεχρι τοτε για να μη πληρωσω αποζημιωση?

ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις.

εγω απο wind που ειμαι τωρα και ληγει το συμβολαιο μου στις 10 μαιου μπορω να κανω φορητοτικα αριθμου και αλλαγη σε αλλη εταιρια(cosmote).Συγκεκριμενα ρωτησα εχθες και θα παω απο βοδμαδα,ρωτησα και στην wind για την αποζημιωση και μου ειπαν οτι δεν πληρωνω τιποτα καθως επισης οτι εχει βγει η επιδοτηση που δικαιουμε.

thanks πέτρο, είσαι και επίκαιρος.

:)

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

καλημερα και καλη ανασταση σε ολους.

5 Μαιου ληγει το συμβολαιο μου απ οτι μου ειπαν σε ενα oteshop..τους ρωτησα αν εχει βγει επιδοτηση και μου ειπαν οχι,θα βγει την ημερα της ληξης του συμβολαιου.ειναι δυνατον?περσι θυμαμαι ειχα παρει επιδοτηση περιπου 15 μερες πριν ληξει το συμβολαιο!

και ενα δευτερο,μπορω να κανω φορητοτητα σε αλλη εταιρεια πριν τις 5 Μαιου ή πρεπει να περιμενω μεχρι τοτε για να μη πληρωσω αποζημιωση?

ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις.

εχουν δικιο.μαλιστα αν καποια φορα ξεχασεις τον λογαριασμο και κοπει αλαζει εκ νεου η ημερομηνια καταργησης

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

.μαλιστα αν καποια φορα ξεχασεις τον λογαριασμο και κοπει αλαζει εκ νεου η ημερομηνια καταργησης

Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

ετσι κι αλλιως δεν εχω ξεχασει κανενα λογαριασμο ρε παιδια.επιδοτηση δινουν μονο στα απεριοριστα ή και στα αλλα προγραμματα?με ενδιαφερει π.χ το cosmote 180.ο λογος ειναι οτι οι κλησεις που κανω ειναι διασπαρτες προς ολα τα δικτυα δεν μιλαω δηλαδη αποκλειστικα πιο πολυ με cosmote.

ετσι κι αλλιως δεν εχω ξεχασει κανενα λογαριασμο ρε παιδια.επιδοτηση δινουν μονο στα απεριοριστα ή και στα αλλα προγραμματα?με ενδιαφερει π.χ το cosmote 180.ο λογος ειναι οτι οι κλησεις που κανω ειναι διασπαρτες προς ολα τα δικτυα δεν μιλαω δηλαδη αποκλειστικα πιο πολυ με cosmote.

Υπάρχουν προγράμματα σε άλλες εταιρίες με 150 λεπτά προς όλα τα δίκτυα και πληρώνεις 23€ το μήνα. Ψάξτο λίγο... Ρώτα πόσο σου προσφέρει η COSMOTE αντίστοιχο τέτοιο πρόγραμμα για τη χρήση που κάνεις

επιδοτηση μολις 85 ευρω για λογαριασμους μεσου ορου ανα μηνα 55-60 ευρω.

πολυ λιγα.

θα επισκεφτουμε και βοντα αλλα και wind. δε νομιζω να αλλαξει κατι ομως

Γιατι υπαρχει περιπτωση να μεταφερεις την επιδοτηση μαζι με το νουμερο και να σου δωσουν παραπανω ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

επιδοτηση μολις 85 ευρω για λογαριασμους μεσου ορου ανα μηνα 55-60 ευρω.

πολυ λιγα.

θα επισκεφτουμε και βοντα αλλα και wind. δε νομιζω να αλλαξει κατι ομως

Ένα χρόνο πριν πρέπει να έδιναν 100-120 ευρώ τουλάχιστο για τα ποσά αυτά.

Φέτος όμως έχουν γίνει περικοπές... Οι άλλοι δύο παίκτες δίνουν λίγο μεγαλύτερες επιδοτήσεις. Κάποια στιγμή πρέπει όμως να σταματήσουν οι επιδοτήσεις με τη μορφή που έχουν σήμερα και να γίνονται σημαντικές εκπτώσεις...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Κάποια στιγμή πρέπει όμως να σταματήσουν οι επιδοτήσεις με τη μορφή που έχουν σήμερα και να γίνονται σημαντικές εκπτώσεις...

Το θέμα είναι κάθε 2-3 μήνες κάνουν αυξήσεις...

Καλησπέρα παιδιά. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πόσο θα είναι το συνολικό ποσό που θα πληρώνω ανά μήνα αν πάω στο πρόγραμμα Cosmote Απεριόριστα 25;

Ευχαριστώ :)

A man's dreams are an index to his greatness...

Καλησπέρα παιδιά. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πόσο θα είναι το συνολικό ποσό που θα πληρώνω ανά μήνα αν πάω στο πρόγραμμα Cosmote Απεριόριστα 25;

Ευχαριστώ :)

28 ευρώ. (25 πάγιο + 12% φόρος). Αν δεν ξεπεράσεις το χρόνο ομιλίας σου και αν δεν κάνεις κάποια άλλη χρεώσιμη κλήση/ μήνυμα (υπηρεσίες cosmote, πληροφορίες καταλόγου κτλ).

Ερώτηση: το απεριόριστα 15 είναι διαθέσιμο ως πρόγραμμα σε ήδη υπάρχοντες συνδρομητές ή το δίνουν μόνο για νέα συμβόλαια; Νομίζω ότι του έχουν κόψει και την επιδότηση καθώς είναι τιμή σου να πληρώνεις 15 ευρώ για... απεριόριστα 1500 μέσα στο δίκτυό τους (μηδενικό κόστος) και κάτι ψιλά εκτός... :(

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

28 ευρώ. (25 πάγιο + 12% φόρος). Αν δεν ξεπεράσεις το χρόνο ομιλίας σου και αν δεν κάνεις κάποια άλλη χρεώσιμη κλήση/ μήνυμα (υπηρεσίες cosmote, πληροφορίες καταλόγου κτλ).

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Με το βασικό πάγιο με ενδιαφέρει, απλά δεν ήξερα πως υπολογίζονται οι τελικές τιμές με φόρο :(

A man's dreams are an index to his greatness...

Καλημέρα σε όλους.

Πριν από 1 χρόνο έκανα ένα φοβερό και τρομερό συμβόλαιο με cosmote απεριόριστα 35, το οποίο είχε αρχική τιμή 37 ευρώ (όλα μαζί) και πήρα έκπτωση -12 ευρώ από την επιδότηση που δεν πήρα + -10 ευρώ από μια προσφορά που έπαιζε εκείνες τις ημέρες στο Γερμανό.

Το αποτέλεσμα ήταν να έχω με 15 ευρώ το μήνα(!), 1500' προς κοσμοτέ και σταθερά + 100 μηνύματα προς όλα τα δίκτυα + 120 λεπτά προς όλα τα δίκτυα.

Το όνειρο κάπου εδώ τελείωσε μιας και το συμβόλαιο μου έληξε. Συνεχίζω να είμαι στο Παλιό απεριόριστα 35 με 37 ευρώ ( τώρα έχει 35 ) αλλά χωρίς την έκπτωση που είχα φυσικά και με μια επιδότηση του κόλου, 60 ευρώ, για να συνεχίσω.

Ερώτηση κρίσεως: Αξίζει να συνεχίσω με 60 ευρώ επιδότηση σε ένα νέο πρόγραμμα που πλέον δεν δίνει την επιλογή 1500' σε σταθερά (προσφέρεται από το 45 και πάνω) αλλά έχει + 100mb internet ή να το κάνω what's up και μετά ξανά νέα σύνδεση μήπως πετύχω καμιά καλύτερη προσφορά;

Πάντως, αυτό το κόψιμο των σταθερών έκανε μεγάλη ζημιά γενικότερα.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Καλημέρα σε όλους.

Ερώτηση κρίσεως: Αξίζει να συνεχίσω με 60 ευρώ επιδότηση σε ένα νέο πρόγραμμα που πλέον δεν δίνει την επιλογή 1500' σε σταθερά (προσφέρεται από το 45 και πάνω) αλλά έχει + 100mb internet ή να το κάνω what's up και μετά ξανά νέα σύνδεση μήπως πετύχω καμιά καλύτερη προσφορά;

Πάντως, αυτό το κόψιμο των σταθερών έκανε μεγάλη ζημιά γενικότερα.

Μιας και θέτεις ερώτηση ΚΡΙΣΕΩΣ ( :-P ) άρα ζητάς την άποψή μας. Η άποψή μου είναι να βάλεις το φθηνότερο unlimited πρόγραμμα και να περάσεις όλες τις υπόλοιπες κλήσεις σου μέσω inter telecom. Κάνε τους νταβατζήδες της cosmote να πονέσουν.

Edited by rodriguez
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

με λογαριασμους 60-70€/μηνα δινει μονο ~80€ επιδοτηση.

δε θελω να δοκιμασω με αιτηση φορητοτητας.

υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να αυξηθει η επιδοτηση?

με λογαριασμους 60-70€/μηνα δινει μονο ~80€ επιδοτηση.

δε θελω να δοκιμασω με αιτηση φορητοτητας.

υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να αυξηθει η επιδοτηση?

Κάνε αίτηση να γίνει καρτοκινητό.

Θα σε πάρουν σίγουρα τηλέφωνο να σου πουν να μείνεις σε συμβόλαιο .

Αλλά και στην περίπτωση που δεν σε πάρουν ( χλωμό το βλέπω) μπορείς να το ακυρώσεις