Jump to content

JiMiS_13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    110
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

JiMiS_13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα στη παρέα, θα ήθελα τη βοήθεια σας μιας και στις 13/7 ολοκληρώνεται το οικογενειακό συμβόλαιο που έχω στη κοσμοτε (3 γραμμές gold με 112€ συνολικά) και ψάχνω τρόπους να μπορέσω να ξαναπάρω μεγάλη έκπτωση παγίου. Κάθε φορά με τη λήξη του συμβολαίου η προσφορά ήταν με μικρότερη έκπτωση παγίου αλλά μετά από μια φορητότητα για άλλο δίκτυο επέστρεφαν με νέα καλύτερη προσφορά και ανανέωνα πάλι στη κοσμοτε. Πλέον θα ήθελα τη βοήθειά σας για το πως μπορώ να πιέσω για καλύτερη προσφορά μιας και με τα νέα μέτρα αν κάνεις φορητότητα σε "δεσμεύει" και υφιστάμενος πάροχος ενημερώνεται για αυτό αργά ώστε να μπορέσει να κάνει αντιπροσφορά. Ποιές είναι οι κινήσεις που μπορώ να κάνω πλέον για να πετύχω καλύτερη προσφορά με τα νέα μέτρα αλλά και να μη μείνω και χωρίς τηλέφωνα; Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας, κάθε λύση ευπρόσδεκτη
  2. Καλησπέρα, αυτό το μήνα λήγει το 18μηνο συμβόλαιο που είχα στη Cosmote για 3 αριθμούς οικογενειακό με 1500 προς όλους, 1500 μηνύματα προς όλους και 2 gb internet με 21€ και κάτι ψιλά η κάθε γραμμή. Θα ήθελα να το ανανεώσω και να μείνει ως έχει από άποψη τιμών-πακέτων, πως πρέπει να ενεργήσω; Δίνουν πλέον αυτά τα πακέτα σε τέτοιες τιμές είτε Cosmote είτε Vodafone; Τη τελευταία φορά για να πετύχω αυτή τη προσφορά είχα φύγει από Cosmote, πήγα Vodafone για 2 βδομάδες περίπου και έκανα υπαναχώρηση σε Cosmote αφού μου δώσανε αυτή τη προσφορά. Έπειτα με είχε ξανά καλέσει η Vodafone για ακόμα χαμηλότερη αλλά είχα βαρεθεί τη ταλαιπωρία και η διαφορά ήταν αμελητέα οπότε έμεινα Cosmote. Ελπίζω να μη χρειαστεί να κάνω τα ίδια πάλι γιατί έχω βαρεθεί αυτές τις διαδικασίες, σας ευχαριστώ!
  3. Η αλήθεια είναι με τα σχόλιά σας περι αυθεντικότητας και λοιπά με απελπίσατε λίγο... Δηλαδή απο που πρέπει να αγοράσω άρωμα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο; Παλιότερα ψώνιζα όπως είπα απο strawberry και ποτέ δεν είχα αντιμετωπίσει θέμα ποιότητας, τα πάντα ήταν τέλεια και ακόμα έχω αρώματα απο κει που διαρκούν και με το παραπάνω. Το κακό εκεί είναι πως για να πετύχεις καλή τιμή πρέπει να περιμένεις να βγάλει καμια προσφορά αλλιώς δε συμφέρει. Βέβαια πάντα ψάχνω τη φθηνότερη τιμή για να μη δίνω ''τζάμπα'' λεφτά για το ίδιο πράμα γι αυτό είμαι στο ψάξιμο αλλά πλέον έχω μπερδευτεί. Το βουλγάρικο site να πω την αλήθεια δε μου πολυγέμισε το μάτι, λίγο ότι είναι βουλγαρία, λίγο η φτωχή google μετάφραση που έχει στα Ελληνικά, μου κάνει λίγο προχειροδουλειά οπότε το αποκλείω. Για την Ελληνική aromania διαβάζω πως πάλι μούφα και ας έχει πολλές καλές κριτικές οπότε και αυτή χ. Συνοψίζοντας να ψωνίσω τελικά απο fragrancex και να πληρώσω τα μεταφορικά μιας και το strawberry δεν έχει κάποια προσφορά σε αυτά που με ενδιαφέρουν +ότι δεν έχει tester ή υπάρχει κάποια άλλη σελίδα για αξιόπιστα και φθηνά αντίστοιχα με fragrancex;
  4. Παλιότερα εδώ μέσα είχα δει μέλη να λένε πως δεν υπήρχε περιορισμός στα δωρεάν μεταφορικά (ή τουλαχιστον ήταν στα 25$, δε θυμαμαι σίγουρα) γι αυτό και μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον ως σελίδα, λογικά πλέον έχει αλλάξει πολιτική. Υπάρχει κάποια άλλη σελίδα με παρόμοιες τιμές και νορμάλ (αν όχι καθόλου) μεταφορικά; Προπάντως βέβαια με αυθεντικά προϊόντα και αν έχει και tester, καλυτερα :rolleyes:
  5. Καλησπέρα, εδώ και λίγες μέρες προσπαθώ να αγοράσω απo fragrancex.com μιας και εκεί βρίσκω τις πιο συμφέρουσες τιμές απο όσα καταστήματα ξέρω (παλιά ψώνιζα απο strawberry) αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα μεταφορικά. Ενώ κατα καιρούς και σε προσφορές δίνει coupon code για δωρεάν μεταφορικά συν κάποια έκπτωση ή με το κλασσικό FSW στο checkout μου χρεώνει κανονικά μεταφορικά που κυμαίνονται γύρω στα 15 ευρώ για Ελλάδα. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος παρόμοιο θέμα; Τελικά μπορούμε να παραγγείλουμε Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά γιατί για παράδειγμα αγοράζω ένα tester 100ml 25 ευρώ και 15 βγαίνουν τα μεταφορικά, άλλο ένα άρωμα σχεδόν.
  6. Καλησπέρα, τώρα τελευταία το genesis για ταινιες μου κανει νερά, πχ ενω εμφανίζει μια ταινια στη λιστα οταν πατησω για να παίξει μου λεει δεν υπάρχει διαθέσιμη ροη και τέτοια. Υπάρχει κάποια άλλη πηγή για καινούριες ταινίες; Για παράδειγμα πήγα σήμερα να δω το mechanic με το statham το καινούριο όμως, και ενώ το έχει στη λιστα λεει δεν υπάρχει διαθέσιμη ροή όπως και σε πολλές άλλες νέες ταινίες.
  7. Καλησπέρα, νέος χρήστης του kodi και πρόσφατα έβαλα απο πηγές superrepo, husham, fusion, podgod και xinfinity κάποια λίγα πράματα αλλά με προβλημάτισε το γεγονός πως είδα να αναφέρεται ότι μέσω του kodi και των προσθετων που βάζεις κινδυνεύεις απο κακόβουλο λογισμικό κάτι που πρέπει να αποφύγω όπως και να έχει, έστω και αν χρειαστεί να σβήσω όλο το πρόγραμμα. Θα ήθελα να μου πείτε οι πιο έμπειροι τι ισχύει και τι θα πρέπει να προσέξω. Αναφέρω τις πηγες αναλυτικά για να καταλάβετε πως δεν πήρα σβάρνα να βάζω ότι βρω μπροστά μου, αλλά και αν υπάρχει κάποια κακόβουλη να την αφαιρέσω, βασικά με ενδιέφεραν ταινίες και ντοκιμαντέρ που πλέον με αυτά νομίζω είμαι καλυμένος.
  8. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, να πω την αλήθεια πρόσθεσα αυτά που μου είπες αλλά περισσότερο-καλύτερο υλικό (κανάλια) βρήκα στο .m3u του ποστ σου της προηγούμενης σελίδας, αν και πολλά δεν παίζουν, πέτυχα και discovery, nat geo κλπ που να λειτουργούν. Επίσης έσβησα και ξαναπέρασα το sportsdevil κατεβασμένο απο το λινκ σου και πάλι βγάζει το ίδιο error, δε ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. Κανένα .m3u με συνδρομητικά ελληνικά υπάρχει για να έχουν και υπότιτλους; (πολλα ζητάω? :p )
  9. Καλησπέρα, πρόσφατα έμαθα για το kodi όπου και εγκατέστησα και έμαθα-έκανα τα βασικά. Έχω προσθέσει Genesis, Hellenic TV και παίζουν κανονικά ενώ προσθέτω το SportsDevil απο zip και όταν πάω βίντεο->πρόσθετα->Sportsdevil μου βγάζει ένα παραθυράκι error running sportsdevil, συμβαίνει σε όλους ή κάτι πάει στραβα σε εμένα; Επίσης θα ήθελα απο όσους γνωρίζουν πηγές που μπορώ να προσθέσω για ταινίες και ντοκιμαντέρ-κανάλια εξωτερικού (τύπου Discovery channel national geografic και τέτοια, νομίζω η δυνατότητα αυτή αναφέρεται γενικα σαν iptv) αλλά και από ότι έχω δει υπάρχει η δυνατότητα και για ote tv και λοιπα συνδρομητικά. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πως προσθέτω κανάλια μέσω έγγραφου κειμένου που το μετατρέπω σε .xml. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!
  10. Καλησπέρα, πριν λίγες μέρες και ενώ είχα κάνει φορητότητα απο cosmote σε vodafone (εχοντας υπογράψει κιόλας στην τελευταία, περιμένοντας να ενεργοποιηθούν οι κάρτες) με κάλεσαν απο την cosmote και ως αντιπρόταση για να μείνω μου δώσαν για τις 3 γραμμές μου το cosmote plus 65 με τελική τιμή 24Ε για 18μηνο. Πλέον έχω κάνει υπαναχώρηση για να γυρίσω ξανά cosmote με τη παραπάνω προσφορά και περιμένω τον κούριερ με τις κάρτες και τα συμβόλαια. Η ερώτηση μου είναι, μετά τη λήξη του 18μηνου η προσφορά στο πάγιο διατηρείται ή θα επανέλθει στα κανονικά όπως πριν την έκπτωση; Αν ναι υπάρχει δυνατότητα να κάνω κάτι για να κρατήσω σε ισχύ την έκπτωση που πήρα και μετά τη λήξη του συμβολαίου ή πρέπει ξανά φορητότητες και τέτοια; Αυτό ήταν κάτι που ξέχασα να διευκρινήσω με τον πωλητή που μίλησα και γι αυτο ρωτάω εδω αν ξέρετε σίγουρα
  11. Τι να σας πω παιδιά, ίσως θυμόμουν λάθος.. Βασικά αν έκανα το συμβόλαιο απο τηλεφωνική προσφορά δε θα υπέγραφα όταν έφερνε ο κούριερ τις κάρτες που σημαίνει θα κοβόταν προσεχώς η παλιά σύνδεση; Εκεί μπερδευόμουν.. Βασικά να πω την αλήθεια ήμουν επιφυλακτικός και με το κατάστημα γιαυτό ρώτησα εδώ να σιγουρευτώ γιατί κατα καιρούς πολλά έχω δει που παν με βάση την άγνοια του άλλου να του ζητάν πράματα που δεν προβλέπονται και δε θέλω με τίποτα να είμαι ένας από τα ''κορόιδα''. Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες, τελικά υπέγραψα και μου είπαν αύριο μετά το μεσημέρι θα αλλάξει σε vodafone :)
  12. Καλησπέρα, πρόσφατα έκανα αίτηση φορητότητας σε ενα κατάστημα vodafone για 3 νουμερα απο cosmote. Τα προγραμματα είναι ένα red 1 και 2 με 700 προς όλους όλα με 85 ευρώ νομίζω (όχι και τρελή προσφορά αλλα το προσπερνάμε). Αφού πήγα ταυτότητα και λογαριασμό cosmote για να ξεκινήσει η φορητότητα, μετά απο κανα 2 μέρες αφού μου είχε έρθει ήδη μήνυμα στο κινητό απο vodafone ότι έγινε το αίτημα φορητότητας μου ζητάνε να πάω να υπογράψω το συμβόλαιο ΠΡΩΤΟΥ κοπούν οι γραμμές και ΠΡΩΤΟΥ παραλάβω τις νέες κάρτες και τους απαντάω ότι θα υπογράψω το συμβόλαιο όταν κοπεί η σύνδεση cosmote και πάω να πάρω τις νέες κάρτες για να ενεργοποιήσω τη vodafone (όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία δηλαδή). Με αφήνουν για 2-3 μέρες και με ξανακαλούν απο το κατάστημα λέγοντας πως πρέπει για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να κοπούν οι γραμμές απο cosmote πρέπει να παω να υπογράψω το συμβόλαιο ενώ ακόμα δουλεύουν και έχω cosmote! και αυτό για να μη μπορώ να μετανιώσω μετά και να μείνω cosmote μετά απο πιθανή αντιπρόταση που μου γίνει. Παλιά ήξερα πως υπέγραφες μόνο όταν κοβόταν η παλιά σύνδεση και έπαιρνες τις νέες κάρτες για ενεργοποίηση έχει αλλάξει κάτι πλέον στη διαδικασία; Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί το κατάστημα εδώ είναι γνωστό για τέτοιου είδους ''μα*****ές'' για να σε δένει. Ποιά είναι η προβλεπόμενη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω εγώ; Πότε πρέπει να υπογράψω το συμβόλαιο;
  13. Για δώσε μου περισσότερες πληροφορίες για αυτο το κορδονάκι, πως το χρησιμοποιεις δηλαδή, οταν χτυπάει το τηλ το βαζεις κατευθείαν στο αφτί με το κορδονάκι και μετά το αφήνεις πάλι να κρέμεται; Έχει ενας φίλος μου κάτι ανάλογο αλλα είναι κουμπωτό το ακουστικό στο κορδόνιε αποτέλεσμα να ξεκουμπώνει και να το χάνει
  14. Καλησπέρα, θα ήθελα να μου προτείνετε ενα clip on bluetooth αλλά όχι στερεοφωνικό μεχρι 40€. Με ενδιαφέρει να έχει καλό ήχο και καλή αυτονομία. Βασικά το ιδανικό που ψάχνω εδω και 1μιση χρόνο θεωρώ είμαι το Nokia bh 218 αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Εχω σαν σκέψη για το samsung hm1500 αλλά δεν έχω δει κριτικές. Μετά επόμενη εναλακτική, αλλά όχι clip on κατι θα είχα για έσχατη λύση ειναι plantronics m25 ή marque 2 αλλά όπως είπα θέλω clip on για ευκολία στη χρήση. Αν γνωρίζετε κάτι άλλο είμαι ανοικτός σε προτάσεις ή εμπειρίες.
  15. Αυτο ρωτάω να μάθω, αν υποθετικά υπάρχει περίπτωση να ψαχτεί απο οποιοδήποτε αρμόδιο κάτι τέτοιο. Οπως είπα δεν έχω άμεσο πρόβλημα, οι συνολικες αγορές είναι πτέσματα απλά θέλω να ξέρω τι ισχύει και θα είναι και μια καλή δικαιολογία για να μην κάνω εγώ για όλους τις αγορές τους. Ελπίζω να έγινα σαφης
×
×
  • Create New...