Jump to content

djfog

Members
  • Δημοσιεύσεις

    280
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About djfog

  • Ημ. Γέννησης 18/06/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

djfog's Achievements

  1. djfog

    Realme 7 pro

    Μετά και τα τελευταία updates βελτιώθηκε η κατάσταση με το android auto. Ακόμα παρουσιάζει κάποια κολλήματα, αλλά πλεόν γενικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Σε άλλο θέμα. Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό tempered glass που να ταιριάζει με την original θήκη που είναι στο κουτί; Μέχρι στιγμής όποιο έχω δοκιμάσει μου το πεταέι (ξεκολλάει) η θήκη επειδή είναι πολύ στενή και εφάπτεται πάνω στο τζάμι. Άλλη λύση θα ήταν κάποια aftermarket θήκη, αλλά αυτή είναι πραγματικά λεπτή σε σημείο που αισθάνεσαι ότι δεν έχεις θήκη στο κινητό.
  2. djfog

    Realme 7 pro

    Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να αναφέρω ένα πρόβλημα που μόλις χθες παρατήρησα πρώτη φορά, οπότε δεν ξέρω και πότε εμφανίστηκε. Έχω κάνει την αναβάθμιση σε Android 11, RMX2170_11_C23. Μόλις συνέδεσα το καλώδιο με το κινητό και το αυτοκίνητο για το Android Auto, ενώ η εφαρμογή ξεκίνησε κανονικά παρατήρησα πως μόλις κλείδωνε η οθόνη του κινητού το Android Auto στο αυτοκίνητο πάγωνε και δε λειτουργούσε. Με το που πατούσα το πλήκτρο power για να ανοίξει η οθόνη το Android Auto δούλευε κανονικά και ακολούθως σταματούσε μόλις ξανακλείδωνε η οθόνη. Έχω την αίσθηση πως το Android Auto το είχα χρησιμοποιήσει χωρίς πρόβλημα και μετά από την αναβάθμιση σε Android 11, αλλά δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος. Στο Android 10 πάντως δούλευε χωρίς το παραμικρό κόλλημα. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο;
  3. djfog

    Realme 7 pro

    Έχουμε κανένα νεότερο για υποστήριξη VoLTE από τη Vodafone; Η Cosmote το υποστηρίζει κανονικά.
  4. djfog

    Realme 7 pro

    Cosmote πάντως υποστηρίζει και τα δύο. Την περισσότερη ώρα το κινητό δουλεύει σε 4G αλλά το έχω πετύχει και σε 4G+.
  5. djfog

    Nokia 8

    Ρε παιδιά.. Το κινητό το έχω 2 χρόνια τώρα, με σταθερό ξεζούμισμα της μπαταρίας λόγω διαφόρων παιχνιδιών - το φόρτιζα μέχρι και 2 φορές την ημέρα μια περίοδο, 5-6 πτώσεις με τη μία να είναι σίγουρα από το 1,5 μέτρο, έχει πέσει μέσα σε χιόνια, έχει αδειάσει πάνω του ποτήρι με νερό και τα προβλήματα που έχω παρατηρήσει είναι ότι το τελευταίο δίμηνο περίπου η οθόνη παρουσιάζει ghosting, κυρίως στο μαύρο και όχι πάντα, καμιά φορά μπλοκάρει το VoLTE ή VoWiFi και ότι πλέον η μπαταρία κρατάει αισθητά λιγότερο. Η ποιότητα κατασκευής για μένα είναι σίγουρα εντυπωσιακή.
  6. djfog

    Nokia 8

    Έχει ξεκινήσει να μου εμφανίζεται σχετικά έντονα την τελευταία εβδομάδα. Αν μείνω αρκετή ώρα σε μία εφαρμογή στην αλλαγή οθόνης αχνοφαίνονται τα στοιχεία της προηγούμενης εφαρμογής στην επόμενη. Άλλο θέμα που μου προέκυψε από χθες... Με ενεργοποιημένο VoLTE και VoWiFi δε μπορώ να κάνω κλήσεις. Μου βγάζει μόνιμα το μήνυμα Service Unreachable. Αντίθετα κλήσεις δέχομαι κανονικά. Μόλις απενεργοποιώ VoLTE και VoWiFi μπορώ και ξανακάνω κλήσεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Είμαι σε δίκτυο Cosmote και πρώτη φορά το πρόβλημα μου παρουσιάστηκε χθες.
  7. djfog

    Nokia 8

    Όλα καλά με την αναβάθμιση. Λύθηκε και το πρόβλημα με VoLTE και VoWiFi. Η πυξίδα πάλι άλλη ιστορία.. Τις περισσότερες φορές δουλεύει και δείχνει σωστά, αλλά κάποιες μπλοκάρει και δείχνει πάλι ανάποδα. Κάποιες φορές στρώνει μόνη της μετά από λίγη ώρα, αλλιώς με επανεκκίνηση της συσκευής στρώνει πάλι. Σε σχέση με πριν που έδειχνε πάντα ανάποδα είναι σημαντική βελτίωση. Ίσως έχω παρατηρήσει μία μικρή αύξηση στην κατανάλωση της μπαταρίας, αλλά αυτό θα φανεί.
  8. djfog

    Nokia 8

    Ευχαριστώ πολύ. Μόλις ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση και στην επανεκκίνηση εμφανίστηκε άμεσα και το security patch Μαΐου. Σε λίγο ολοκληρώνεται και αυτή η εγκατάσταση και θα δω για τις διορθώσεις.
  9. djfog

    Nokia 8

    Δηλαδή πρέπει υποχρεωτικά να βάλω κάρτα μνήμης;
  10. djfog

    Nokia 8

    Δοκίμασα τη διαδικασία αναβάθμισης, αλλά το recovery μου βγάζει μήνυμα "couldn't mount sd card / installation aborted". Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει; Το zip αρχείο το πετάω χύμα μέσα στο χώρο αποθήκευσης του κινητού.
  11. djfog

    Nokia 8

    Και εγώ έχω το κινητό 15 μήνες, έχει φάει 3 καλές πτώσεις, ειδικά η μία από το ύψος του αυτιού μου, όρθιος και με την οθόνη κάτω σε πλακάκι και δεν έχει πάθει τίποτα. Όλα λειτουργούν άψογα και η οθόνη δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα.
×
×
  • Create New...