george_mech Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Σωστός eliasj! Λοιπόν, παίδες...ενα θα πω.....ΤΟ ΠΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Συγνώμη αν γίνομε ενοχλητικός αλλά έχει βάλει κανείς σας USB ? το εργοστασιακό ή κάποιο άλλο ? πόσο του κόστισε ? ID3 Tag Information εμφανίζονται ή εμφανίζει TRACK 1, TRACK 2, και αν εμφανίζονται, με τα ελληνικά Tags τη γίνετε τα δείχνει σωστά ή ...... ? Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeK_890 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 File mikek_890 asto kalitera min aneveis gia xalkidiki ftiaxnoun ton dromo sta N.Plagia me Moudania kai mpaineis mesa apo xwria,moni lwrida k.a. Kalitera piase kamia pelopponiso. Kai egw file se kana 2-3 vdomades to pairnw! Άσε τα 'χω μάθει.Μια φορά που θα πάω Κρυοπηγή και μια που θα γυρίσω.Τις υπόλοιπες μέρες εκεί. Στο θέμα μας για το στρώσιμο έχω διαβάσει όλες τις απόψεις τεκμηριωμένες με το δικό τους τρόπο η κάθεμια. Έστειλα και για πλάκα ενα mail στη volkswagen να δω τι θα μου απαντήσουν. Πάντως την πιο ενδιαφέρουσα άποψη τη βρήκα σε ενα forum του myphone.gr διαβάστε και αν θέλετε σχολιάσετε. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=66558#post66558 Τώρα επειδή δεν είχα ποτε turbo δεν ξέρω αν θέλει κάποια ειδική μεταχειριση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Άσε τα 'χω μάθει.Μια φορά που θα πάω Κρυοπηγή και μια που θα γυρίσω.Τις υπόλοιπες μέρες εκεί. Στο θέμα μας για το στρώσιμο έχω διαβάσει όλες τις απόψεις τεκμηριωμένες με το δικό τους τρόπο η κάθεμια. Έστειλα και για πλάκα ενα mail στη volkswagen να δω τι θα μου απαντήσουν. Πάντως την πιο ενδιαφέρουσα άποψη τη βρήκα σε ενα forum του myphone.gr διαβάστε και αν θέλετε σχολιάσετε. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=66558#post66558 Τώρα επειδή δεν είχα ποτε turbo δεν ξέρω αν θέλει κάποια ειδική μεταχειριση; Απλα περιμενεις να ζεσταθει πριν το πατησεις, κανα 10 λεπτο usually, και αν το εχεις πιεσει πολυ πριν σταματησεις, ρελαντι 1-2 λεπτα. Ουτε turbo-timers, ουτε τιποτα. Το στρωσιμο πια ειναι για τα φρενα, αναρτησεις, κλπ,. οχι για τη μηχανη. Εγω στα 1002 χλμ!!! επιασα κοφτες μεχρι και τη 4η. Σχεδον, γιατι το DSG απλα αλαζει μερικα χιλιοστα ΠΡΙΝ πιασει τον κοφτη, ακομα και στο manual mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s4ris4 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 καλο ειναι να μην πιανεις κοφτες μεχρι τα πρωτα 1500 κμ...γνωμη μου.. Κινδυνευεις απο engine misfire.. Παράθεση Audi Q7 4.2 FSI [sIGPIC][/sIGPIC] The prince of Whales and me! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 καλο ειναι να μην πιανεις κοφτες μεχρι τα πρωτα 1500 κμ...γνωμη μου.. Κινδυνευεις απο engine misfire.. Σου εχει συμβει φιλε μου αυτο? Γιατι στα αμαξια που εχουμε στην οικογενεια, δε μας εχει τυχει κατι τετοιο.;) Και σε σκληροτερη χρηση απο οτι εκανα το Golfaki και το C30 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyprios Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Απλα περιμενεις να ζεσταθει πριν το πατησεις, κανα 10 λεπτο usually, και αν το εχεις πιεσει πολυ πριν σταματησεις, ρελαντι 1-2 λεπτα. Ουτε turbo-timers, ουτε τιποτα. Το στρωσιμο πια ειναι για τα φρενα, αναρτησεις, κλπ,. οχι για τη μηχανη. Εγω στα 1002 χλμ!!! επιασα κοφτες μεχρι και τη 4η. Σχεδον, γιατι το DSG απλα αλαζει μερικα χιλιοστα ΠΡΙΝ πιασει τον κοφτη, ακομα και στο manual mode. Φιλε Ηλια, Συμφωνω με αυτα που λες και ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι πρεπει να ακολουθητε πιστα το manual του κατασκευαστη, δηλαδη εαν ο κατασκευαστης λεει οτι το αμαξι πρεπει να στρωθει μεχρι τα 1200 Κm και μεχρι τις 3000 χιλιαδες στροφες να στροφαρουμε, τοτε αυτο πρεπει να κανουμε. Απο κει και περα εξαρταται απο το καθε οδηγο το πως θα οδηγα το αμαξι του, με πια ταχυτητα, στις ποσες στροφες κτλ. για το υπολοιπο της ζωης του. Αυτο πιστευω θα ειναι το ιδανικο στρωσιμο για καθε αμαξι. Κατι ξερουν οι καταστευαστες παραπανω απο εμας, ιδικα αφου εχουν κανει ελεγχο σε 250 πρωτοτυπα μεχρι τις 300.000 χλμ χωρις κανενα απολυτος προβλημα. Μιλαω για τους TSi κινητηρες. http://www.vwvortex.com/artman/publish/volkswagen_news/printer_1496.shtml Παράθεση http://car.biglobe.ne.jp/newcar/testdrive_report/200704/img/volkswagen-golf_gt_tsi_tdr004.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s4ris4 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Σου εχει συμβει φιλε μου αυτο? Γιατι στα αμαξια που εχουμε στην οικογενεια, δε μας εχει τυχει κατι τετοιο.;) Και σε σκληροτερη χρηση απο οτι εκανα το Golfaki και το C30 ;) Ναι με κοφτες γιατι ημουν ανυπομονος να το χαρω πριν το αμαξι στρωσει.. Παράθεση Audi Q7 4.2 FSI [sIGPIC][/sIGPIC] The prince of Whales and me! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Ναι με κοφτες γιατι ημουν ανυπομονος να το χαρω πριν το αμαξι στρωσει.. Αλλαξε αμαξι τοτε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s4ris4 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 nice joke:) Παράθεση Audi Q7 4.2 FSI [sIGPIC][/sIGPIC] The prince of Whales and me! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 nice joke:) It's no joke pal. If your car can't handle it, throw it away:lol: Το μωρακι σου ειναι ενα Q7. Αν σου εβγαλε engine misfire, as you say, engine mis failure, θα ελεγα εγω, αλλαξε το. Ειναι προφανες οτι εχει προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COSTAS_ Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Συγνώμη αν γίνομε ενοχλητικός αλλά έχει βάλει κανείς σας USB ? το εργοστασιακό ή κάποιο άλλο ? πόσο του κόστισε ? ID3 Tag Information εμφανίζονται ή εμφανίζει TRACK 1, TRACK 2, και αν εμφανίζονται, με τα ελληνικά Tags τη γίνετε τα δείχνει σωστά ή ...... ? Ευχαριστώ. Φίλε mentor667, Υπάρχουν αρκετά posts για αυτό το θέμα (πχ. #3222 - #3226). Υπάρχει 1 εργοστασιακή για arm rest και 1 από την ελεύθερη αγορά. Ο φίλος Opus πρέπει να το έβαλε πρόσφατα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s4ris4 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 θα βγουμε off-topic αν συνεχιστει οποτε το αφηνω να πεσει :) Αυτο που ηθελα να πω το ειπα , προσοχη στο στρωσιμο του αυτοκινητου. ;) Παράθεση Audi Q7 4.2 FSI [sIGPIC][/sIGPIC] The prince of Whales and me! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Φίλε mentor667, Υπάρχουν αρκετά posts για αυτό το θέμα (πχ. #3222 - #3226). Υπάρχει 1 εργοστασιακή για arm rest και 1 από την ελεύθερη αγορά. Ο φίλος Opus πρέπει να το έβαλε πρόσφατα. Δυστυχως δεν ηρθε ακομη.......:( :( :( Μεσα στην επομενη εβδομαδα μου ειπαν....Εχω πει οταν το βαλω θα ενημερωσω...!!!! Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Παιδια για κοιταχτε το παρακάτω site..... http://automoto.pathfinder.gr/autos/models/reviews/280065.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannists Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Δυστυχως δεν ηρθε ακομη.......:( :( :( Μεσα στην επομενη εβδομαδα μου ειπαν....Εχω πει οταν το βαλω θα ενημερωσω...!!!! Με το καλό... περιμένω κι εγώ να μάθω για το αν δείχνει τις ονομασίες των mp3 στην οθόνη... Πήρα το jetta TSI για test drive και παρατήρησα κάποια "πραγματάκια", και θα ήθελα την γνώμη όσων έχουν εμπειρία με τα TSI γενικότερα... 1. Στις αλλαγές των ταχυτήτων άκουγα πολύ έντονα κλακ-κλακ από έξω από το παράθυρο του οδηγού - είναι λογικό ή απλώς το είχαν "σκίσει" το test drive αυτοκίνητο? Οι ταχύτητες άλλαζαν πανεύκολα, μόνο ο θόρυβος με ανησύχησε. 2. Ξεκινώντας με πρώτη (νορμάλ ξεικίνημα πάντα - όχι "σκίσιμο") ακουγόταν σαν πετρελαιοκίνητο (δυνατό γρύλισμα) για λίγο μέχρι να ακουστεί το φσσσ της τουρμπίνας. Φυσιολογικό? Ποιό κατά τη γνώμη σας είναι το χρώμα που θα πηγαίνει καλύτερα με καφέ-μπεζ εσωτερικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyZero3 Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 me kafe-mpez eswteriko tha phgaine kalytera h to Shadow Blue h isws to Black Magic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwgt Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 1. Στις αλλαγές των ταχυτήτων άκουγα πολύ έντονα κλακ-κλακ από έξω από το παράθυρο του οδηγού - είναι λογικό ή απλώς το είχαν "σκίσει" το test drive αυτοκίνητο? Οι ταχύτητες άλλαζαν πανεύκολα, μόνο ο θόρυβος με ανησύχησε. 2. Ξεκινώντας με πρώτη (νορμάλ ξεικίνημα πάντα - όχι "σκίσιμο") ακουγόταν σαν πετρελαιοκίνητο (δυνατό γρύλισμα) για λίγο μέχρι να ακουστεί το φσσσ της τουρμπίνας. Φυσιολογικό? Ποιό κατά τη γνώμη σας είναι το χρώμα που θα πηγαίνει καλύτερα με καφέ-μπεζ εσωτερικό? για το πρωτο δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως ειναι αυτος ο ηχος... για το δευτερο ναι ετσι κανει... (το γρυλισμα ειναι ο kompressor...ετσι δεν κανουν και οι mercedes με kompressor?) μετα που μπαινει και το t/c στο παιχνιδι ακους το φυσιμα... το μπεζ εσωτερικό ταιριαζει γαντι με σκουρο πρασσινο (το εχω δει και μου αρεσε...) τωρα αν το σκουρο πρασσινο παει με το jetta... δεν ξερω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannists Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 για το πρωτο δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως ειναι αυτος ο ηχος... για το δευτερο ναι ετσι κανει... (το γρυλισμα ειναι ο kompressor...ετσι δεν κανουν και οι mercedes με kompressor?) μετα που μπαινει και το t/c στο παιχνιδι ακους το φυσιμα... το μπεζ εσωτερικό ταιριαζει γαντι με σκουρο πρασσινο (το εχω δει και μου αρεσε...) τωρα αν το σκουρο πρασσινο παει με το jetta... δεν ξερω... Ο ήχος ακουγόταν την στιγμή που "κούμπωνε" η ταχύτητα όπως περίπου ακούγεται όταν αλλάζεις ταχύτητα σε παπάκι. Μπορεί να είναι φυσιολογικό αν και ούτε στο scirocco που είχα παλιά ούτε στο golf II που έχω μέχρι τώρα ακούγεται τόσο. Η πρώτη σκέψη ήταν το πράσινο/κυπαρισσί αλλά θα πρέπει να "ψήσω" και τη γυναίκα για το συγκεκριμένο χρώμα!!! Το test drive αμάξι ήταν σε deep black (υπέροχο και σε Jetta) αλλά αν και το είχαν πλύνει το πρωί όπως μου είπε ο πωλητής, η σκόνη το απόγευμα έβγαζε μάτι πάνω στο μαύρο (και δεν είμαι και πολύ του πλυσίματος πλέον δυστυχώς!) οπότε λέω να το αποφύγω. Το shadow blue πρέπει να το δώ - πρέπει να το έχει ένας φίλος στο Golf GT του. Σε jetta δύσκολα θα δω οποιοδήποτε χρώμα γιατί πριν βγεί με τον TSI κινητήρα πούλησε ελάχιστα - πήγαινε ο κόσμος σε Passat. Μόλις αποφασίσω για το χρώμα και μάθω από τον opus (ή όποιον άλλο γνωρίζει) για την USB θύρα αν δείχνει τις ονομασίες των MP3 στο RCD300, πάω για παραγγελία! (Τα 4 επιπλέον ηχεία αξίζουν?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Ο ήχος ακουγόταν την στιγμή που "κούμπωνε" η ταχύτητα όπως περίπου ακούγεται όταν αλλάζεις ταχύτητα σε παπάκι. Μπορεί να είναι φυσιολογικό αν και ούτε στο scirocco που είχα παλιά ούτε στο golf II που έχω μέχρι τώρα ακούγεται τόσο. Η πρώτη σκέψη ήταν το πράσινο/κυπαρισσί αλλά θα πρέπει να "ψήσω" και τη γυναίκα για το συγκεκριμένο χρώμα!!! Το test drive αμάξι ήταν σε deep black (υπέροχο και σε Jetta) αλλά αν και το είχαν πλύνει το πρωί όπως μου είπε ο πωλητής, η σκόνη το απόγευμα έβγαζε μάτι πάνω στο μαύρο (και δεν είμαι και πολύ του πλυσίματος πλέον δυστυχώς!) οπότε λέω να το αποφύγω. Το shadow blue πρέπει να το δώ - πρέπει να το έχει ένας φίλος στο Golf GT του. Σε jetta δύσκολα θα δω οποιοδήποτε χρώμα γιατί πριν βγεί με τον TSI κινητήρα πούλησε ελάχιστα - πήγαινε ο κόσμος σε Passat. Μόλις αποφασίσω για το χρώμα και μάθω από τον opus (ή όποιον άλλο γνωρίζει) για την USB θύρα αν δείχνει τις ονομασίες των MP3 στο RCD300, πάω για παραγγελία! (Τα 4 επιπλέον ηχεία αξίζουν?) Οχι :( Ναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwgt Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Ο ήχος ακουγόταν την στιγμή που "κούμπωνε" η ταχύτητα όπως περίπου ακούγεται όταν αλλάζεις ταχύτητα σε παπάκι. Μπορεί να είναι φυσιολογικό αν και ούτε στο scirocco που είχα παλιά ούτε στο golf II που έχω μέχρι τώρα ακούγεται τόσο.Η πρώτη σκέψη ήταν το πράσινο/κυπαρισσί αλλά θα πρέπει να "ψήσω" και τη γυναίκα για το συγκεκριμένο χρώμα!!! Το test drive αμάξι ήταν σε deep black (υπέροχο και σε Jetta) αλλά αν και το είχαν πλύνει το πρωί όπως μου είπε ο πωλητής, η σκόνη το απόγευμα έβγαζε μάτι πάνω στο μαύρο (και δεν είμαι και πολύ του πλυσίματος πλέον δυστυχώς!) οπότε λέω να το αποφύγω. Το shadow blue πρέπει να το δώ - πρέπει να το έχει ένας φίλος στο Golf GT του. Σε jetta δύσκολα θα δω οποιοδήποτε χρώμα γιατί πριν βγεί με τον TSI κινητήρα πούλησε ελάχιστα - πήγαινε ο κόσμος σε Passat.Μόλις αποφασίσω για το χρώμα και μάθω από τον opus (ή όποιον άλλο γνωρίζει) για την USB θύρα αν δείχνει τις ονομασίες των MP3 στο RCD300, πάω για παραγγελία!(Τα 4 επιπλέον ηχεία αξίζουν?) στο golf δεν τον εχω παρατηρησει αυτον τον ηχο... γενικά αυτο το κλακ-κλακ που λες το θυμαμαι μονο σε περιπτωση: ανοιχτα παραθυρα-και αργη αλλαγη σε πολυ χαμηλες στροφες...για το χρωμα που λες για κοιτα και το πιο κατω link (πλακα-πλακα δεν βλεπω πρασσινο): http://www.volkswagen.de/vwcms_publish/vwcms/master_public/virtualmaster/de3/modelle/jetta.html πατα "konfigurator" και μπορει να σου δωσει μια ιδεα για τα χρωματα...για τα ηχεια που λες αν και δεν τα εχω βαλει ειναι ενα απο τα ελαχιστα πραγματα που σκεφτομαι (μαζι με το usb)... το μονο τωρα που με πιανουν "τυψεις" του τυπου να τα βαλλω στην εταζερα ή στις θεσεις που υπαρχουν στις πισω "πορτες" (3d) + το ξηλωμα κονσόλας-επενδυσης πορτας κτλ... οποτε αν ειναι να θεσεις τετοια ερωτηματα και εσυ στον ευατό σου καλυτερα να τα βαλεις τωρα...(δεν ξερω αν ειναι τα καλυτερα απο πλευρας αποδοσης αλλα τουλαχιστον "ξενιαζεις") Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannists Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Ευχαριστώ Eliasj και vwgt. Ίσως να πάω αργότερα σε aftermarket πηγή ήχου για MP3 με ονομασίες τελικά... Τα 4 επιπλέον ηχεία "μέσα" στη σούμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Παιδια για κοιταχτε το παρακάτω site..... http://automoto.pathfinder.gr/autos/models/reviews/280065.html 1000 φορες το Edition 30 τα καθίσματα ειναι σαν να τα πατησε ναταλικα το κλασικο καρο τα σπαει . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 πλέον το RCD 300 παίζει και mp3 :w00t: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannists Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 πλέον το RCD 300 παίζει και mp3 :w00t: Βλέπεις ονόματα αρχείων MP3 στην οθόνη του RCD300? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts