Jump to content

mikeK_890

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mikeK_890

  1. παιδιά τελικά μου ξαναέκανε διακοπές άναψε και το CHECK και το πήγα στο Φιλοσίδη, το έβαλε στο διαγνωστικό και μου είπε πως είναι τελικά δότης στροφων????? ,πρέπει να το κρατήσει για έλεγχο και να μείνει και καμιά μέρα... Ξέρει κανένας περί τίνος πρόκειται?
  2. Παιδιά SOS πρόβλημα.. Έχω γκολφ tsi 140 εδώ και 10 μήνες 18000χλμ και εμφάνισε σημερα πρόβλημα τρομακτικό!!!Ενώ ήμουν αττική εδώ και εκάνα ήρεμα τις αλλαγές μου κάπου στις 2-2500 στροφές κάθε φορά, διαπίστωσα πως μόλις εφτανε το στροφόμετρο στις 3000 ( αλλά όταν λέμε 3 εννούμε 3000 ακριβώς ) το αμάξι γονάτιζε....Δοκίμασα να πατήσω πιο πολύ, απότομα κλπ μπας και ξεκολλήσει αλλά τίποτα..Σταμάτησα στο φαναρι,εσβησα και ξανάναψα και άρχισα να μαρσαρω με νεκρά..τά ίδια ακριβώς....κόφτης στις 3000 ακριβως!! Λέω "την κατσαμε τωρα" και ξεκινάω να φύγω και μετά ανέβαζε κανονικά... Το έχετε ξανακουσει; Κατι νομιζω εγω είχε πάρει το αυτί μου πέρσι αλλα΄δεν θυμαμαι!!Παιδιά βοηθήστε!!Ξερετε το τρεχει?
  3. Λοιπόν παιδιά εχω πολύ καιρό να γράψω στο forum και είπα να πω τις εντυπώσεις μου μετά από 3,5 μήνες παρέα με το TSI και 9500 χιλιομετρα. 1.Λάδια : δεν έχει κάψει ούτε ml. το τσεκάρω αρκέτά συχνά και η στάθμη δεν έχει κατέβει.Δεν εχω αλλάξει ακόμα πρώτα λαδια και σκεφτομαι να τοκάνω στα 15000 όπως λεει η εταιρεία αφού τόσο συντομα έκανα τα 9500 είναι τσάμπα λεφτα μου φαινεται. 2. Κατανάλωση : μέση κατανάλωση με βάση το trip computer 7,8λιτρ/100χλμ. Στα ταξίδια με clima 7,2 χωρίς 6,2. Με ένα τεπόζιτο γύρω στα 700-750 χλμ εκ των οποίων 100 εντός πόλης. 3. Προβλήματα : Μερικές φορές στο παρκάρισμα μου έχει κολλήσει η όπισθεν.Δλδ εκεί που πάω να βάλω πρώτη ξανά για τη μανούβρα δεν βγαίνει και θέλει ζόρι μεγάλο. Εχει συμβεί αυτό σε κανέναν από σας; 4. Φρένα : Γενικά ικανοποιημένος. Βέβαια με λαστιχα και τακακια καινουρια προς το παρον ε; ουτε το ABS δεν προλαβαινει να πιασει. 5. Απορίες : Εχω ESP αλλά επειδή δεν κατέχω και πολλά θελω να ρωτησω κάτι. Το έχω ενεργοποιημένο δηλαδη τα λαμπακια και στο λεβιέ και στο ταμπλό σβηστά. λογικά δεν θα έπρεπε να μην πατινάρει το αμάξι. Πολλές φορές και ενώ έχω το ESP ενεργοποιημένο ειτε σε ανηφόρα ειτε σε αποτομη επιταχυνση με 2α πχ το αυτοκινητο σπιναρει και και αναβει στο ταμπλο η κιτρινη ενδειξη της ολισθησης όπως όταν το esp ειναι απενεργοποιημένο. Τι συμβαινει;Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή ετσι συμβαινει κανονικα; Περιμένω την φανατική παρέα να παρέξει συμβουλές!!!
  4. Παιδιά επιβεβαιώνω και εγώ!Δεν ξέρω τι ττροποποιήσεις έχουν κάνει στον fsi οι Γερμανοί πάντως στο tsi και στα 3200km μέχρι τώρα σ'ενα μήνα οδήγησης δεν έχει μετακινηθεί καθολου ο δείκτης λαδιού.Δοξα το Θεό γιατι νομίζω όλοι το ειχαμε ένα αγχος...
  5. Παιδιά αυτή η αναμονή είναι το χειρότερο πράγμα..Σας καταλαβαίνω..Το polo που είχα πριν έκανε 3 μήνες να έρθει και όταν ήρθε ήρθε σε λαθος χρώμα οπότε άλλοι 3 μήνες... Γι'αυτό αυτή τη φορά πήρα Φιλοσίδη τηλ.."Υπαρχει TSI ετοιμοπαράδοτο;" και εκλεισε..μεθαυριο παραλαμβάνω..
  6. Άσε τα 'χω μάθει.Μια φορά που θα πάω Κρυοπηγή και μια που θα γυρίσω.Τις υπόλοιπες μέρες εκεί. Στο θέμα μας για το στρώσιμο έχω διαβάσει όλες τις απόψεις τεκμηριωμένες με το δικό τους τρόπο η κάθεμια. Έστειλα και για πλάκα ενα mail στη volkswagen να δω τι θα μου απαντήσουν. Πάντως την πιο ενδιαφέρουσα άποψη τη βρήκα σε ενα forum του myphone.gr διαβάστε και αν θέλετε σχολιάσετε. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=66558#post66558 Τώρα επειδή δεν είχα ποτε turbo δεν ξέρω αν θέλει κάποια ειδική μεταχειριση;
  7. Παιδιά τι προτείνετε για στρώσιμο; Σκέφτομαι με το που θα το πάρω την άλλη εβδομάδα με το καλό να κανώ ένα ταξιδάκι γνωριμίας στη χαλκιδική.Δλδ 600+600=1200 χιλιομετράκια βάλε και κάμποσα μέσα έξω να τα.Καλυτερα 1η-2α αντε 3η στην Αθήνα σε κανα 2 μήνες; Εσείς μετά από πόσα χιλιόμετρα το ανοίξατε;
  8. EKO kinitron 95 plus βάζεις deyan?
  9. Παιδιά να ρωτήσω εγώ κάτι πιο ουσιαστικό; Τι βενζίνη βάζετε; Απλή ή 100άρα; Παίζει ρόλο τόσο για την απόδοση όσο και για την ασφάλεια του κινητήρα; Και πως μπορείς να εμπιστευτείς τον βενζινά ότι είναι πραγματικά 100άρα; Αν μπείτε στο site του υπουργείου ανάπτυξης θα δείτε πως τα πιο συχνά πρόστιμα είναι για νοθευμένη super αμόλυβδη..επειδή είναι πολύ εύκολο...Λοιπόν; Αξίζουν τα πολλά περισσότερα euros..? θυμίζω περιμένω το tsi σε λίγες μέρες.
  10. Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες.. Το αυτοκίνητο δεν είναι έκθεσης είναι τελωνείο οπότε δεν νομίζω πως θα υπάρξει πρόβλημα. Όσο για το λάδι αλλά και γενικότερα ο προβληματισμός περί αξιοπιστίας είναι επειδή έχει φοβηθεί το μάτι μου.Στο polo που είχα πριν άλλαξα μεχρι και μπλοκ κινητήρα γιατί είχε ***** ένας κύλινδρος..στην εγγύηση βέβαια αλλά η ρετσινιά ρετσινιά..
  11. Καλησπέρα παιδιά. Παρήγγειλα κ εγώ την πεντάθυρη sportline έκδοση χωρίς να το ψαξω βέβαια και πολύ και εκ των υστέρων ανακάλυψα αυτό το φόρουμ. Οφείλω να σας πω πως είστε όλοι καταπληκτικοί και προβληματιστηκα πολλές φορές αυτές τις μέρες που διάβαζα τις 160 σελίδες του φόρουμ αν έκανα καλή επιλογή. Γι αύτό θέλω να μοιραστώ τις απορίες μου μαζί σας. 1. Το πήρα από το Φιλοσίδη στο Βυρωνα αφου πρώτα τον πήρα τηλ και τον ρώτησα αν υπάρχει κάτι ετοιμοπαράδοτο σε TSI πεντάθυρο και μου είπε πως υπάρχει ένα με κάτι έξτρα.Προφανώς κάποιος άλλος το παρήγγειλε και την έκανε διακριτικά. Να μην τα πολυλογώ εγώ το πήρα (την επομενη εβδομαδα παραλαμβάνω) γιατί ήθελα αυτοκίνητο επειγόντως. Λέτε να υπάρχει πουθενά παγίδα; 2. Με το θέμα των λαδιών τι γίνεται παιδιά; Είχα ένα polo 100ps και ξέρω τουλάχιστο άλλα 2 αυτοκίνητα που τσιμπάνε αρκετά στο 5-30 λάδι της volkswagen. Επίσης ξέρω πως η seat αλλά και κάποιοι που κάνουν στα αυτοκίνητά τους μόνοι τους ή σε γνωστό service βάζουν 10-40 λαδάκι.Ξέρετε κάτι για αυτό το μεγάλο θέμα? 3. Το θέμα των φρένων ρε παιδιά πόσο σοβαρό είναι λέτε για το tsi με τις μικρές δισκόπλακες και τις μικρές δαγκάνες; 4. Το αυτοκίνητο που πήρα έχει έξτρα esp.Είναι διαφορετικός ο διακόπτης απενεργοποίησης από αυτόν του asr; Εσείς σε ποιές περιπτώσεις το απενεργοποιείτε;Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που επιβάλλεται να το απενεργοποιήσεις; 5. Ελπίζω με τον καιρό να αποδειχθεί η αξιοπιστία του twincharged...για το καλό όλων μας.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...