Jump to content

Kyprios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    135
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About Kyprios

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cytamobile-Vodafone - Κύπρος

Kyprios's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. κανεις??? τι εγινε ρε παιδια φυγατε ολοι διακοπες?:p
  2. γιατι δεν δοκιμαζεις με autoglym polish?? δες εδω: http://www.autoglym.com/enGB/product-proddetail.asp?v06VQ=HD&Range=1
  3. Ρε παιδια τι γινετε? Ολα καλα ελπιζω? καποιος απο μας ειχε στειλει e-mail στην Γερμανια σχετικα με το γνωστο προβλημα του κιβωτιου ταχυτητων. μπορει καποιος να μου πει σε πια σελιδα βρισκεται? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  4. Ο συνεχομενος ηχος ακουγετε μολις γυρνας το κλειδι στο πρωτο σταδιο και κατα την διαρκεια των διαφορων ελεγχων πριν σβησουν τα λαμπακια οποταν και να μην ακους τον ηχο, απλα περιμενε να σβησουν τα λαμπακια και μετα βαζεις μπρος. για να ακουσεις παντος πιο καθαρα τον συνεχομενο ηχο αφησε την πορτα σου ανοικτη. Mεχρι προσφατα το εβαζα μπροστα κατευθειας αλλα τελευταια το αφηνω 3-5 δευτερολεπτα και μετα το βαζω μπροστα αφοτου σβησουν τα λαμπακια (ελεγχοι) και σταματησει αυτος ο συνεχομενος ηχος.
  5. Οφειλω να ευχαριστησω το Νικολα ως δημιουργο αυτου του thread που μας εχει δωσει αυτη την ευκαιρια να ανταλλαξουμε αποψεις, αλλα και οσους απο εσας δινετε χρησιμες πληροφοριες πανω στο θεμα. Οσο γι' αυτους (τους εξυπνακηδες) που απλα γραφουν στο thread για να περασουν την ωρα τους αγνοηστε τους και καποτε θα βαρεθουν. Συνεχιστε την καλη δουλεια ρε παιδια και 'γω μαζι σας (οσο μπορω:p). TSI ENGINE THE BEST AND F..K THE REST!!!
  6. amelidis για πες μας τι αυτοκινητο οδηγας? το VW GT μηπως λεω τωρα εχει τυχη να το οδηγησεις, να το ζησεις απο κοντα ή οπως το φιλο μας το clarkson το εχεις δει και 'συ απο μακρια?
  7. 2006 Winners Best New Engine: Volkswagen 1.4-litre TSI Twincharger Link - http://www.ukintpress.com/engineoftheyear/previous04.html 2007 Winner 1-litre to 1.4-litre Engine: Volkswagen 1.4-litre TSI Twincharger Link - http://www.ukintpress.com/engineoftheyear/winners_07/1_14.html Reviewed by: 62 No. International Motor Journalists "Verdict: One of the five worst cars ever made" Reviewed by: Jeremy Clarkson ONE AND LONELY!!!! I would say.... απλα παραθετω τι εχω γραψει πιο παλια στο site του κυριου clarkson. αν πιστευετε σε ενα ατομο οποιος αρεσκεται απλα να τον σχολιαζουν για αυτο το σαρκαστικο του χιουμορ και δεν πιστευετε σε ολους αυτους που εχουν ψηφισει και εχουν γραψει τοσα καλα σχολια για αυτη την επιτυχια της VW, τι να σας πω??? α... κατι ακομα και το σημαντικοτερο, αν δεν πιστευετε στην δικη σας κριση!!!!!!!!!!
  8. αυτο ελπιζω να βοηθηση αν και ειναι στα γερμανικα. http://www.volkswagen.de/vwcms_publish/vwcms/master_public/virtualmaster/de3/unternehmen/Innovation/motoren/tsi/start.html
  9. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ!!! :happy::happy::happy:
  10. Καλες γιορτες να εχετε παιδια και απο την ομορφη μας Κυπρο. :) Δειτε πιο κατω ακομα δυο awards για την τεχνολογια TSI απο τους Ιαπωνες. Σημαντικο το βρισκω, εσεις τι λετε??? http://www.autospectator.com/cars/volkswagen/0035683-volkswagen-tsi-receives-two-awards-japan
  11. Exellent web site my friend.:up: σε αυτο το site μπορεις να βρεις και να μαθεις αρκετες πληροφοριες οχι μονο για τα λαδια. μηπως υπαρχουν και αλλα παρομιας φυσης web sites τα οποια γνωριζεις????
  12. Ελπιζω να βρεις την απαντηση πιο κατω: http://en.wikipedia.org/wiki/Synthetic_oil http://www.mobil.com/Canada-English/Lubes/PDS/IOCAENPVLMOMobil_1_5W-30.asp http://www.atis.net/oil_faq.html
  13. ********* Φιλε Κωσταντινο πολυ ωραιο e-mail, να σε καλα που το μοιραζεσε μαζι μας!! Θα συμφωνησω και 'γω με τη σειρα μου οτι πρεπει να ξανα στειλεις e-mail στη Γερμανια για περαιτερω εξηγησεις. Ελπιζω να μην αργησα πολυ, δουλειες βλεπεις :superman: H απευθειας επικοινωνια που ειχα για πρωτη φορα με την VW Γερμανιας ειναι με το πιο κατω e-mail: "KUNDENBETREUUNG@volkswagen.de" αν δεν τα καταφερεις τοτε δοκιμασε το πιο πανω site που σου εχει συστησει ο Κωστας. παντος οταν ειχα στειλει e-mail στη Γερμανια ειχα βρει το web site, τωρα δεν ξερω τι εγινε :confused:
  14. Σου ευχομαι να το πετυχεις για πιο ξεκουραστα και οικονομικα ταξιδια!!!
  15. Διορθωση Εδω στην Κυπρο μου ειχε κοστισει για να βαλω το cruise control σαν extra περιπου 190 Ε οταν παραγγειλα το αμαξι. Νομιζω οτι αξιζει και ειναι αρκετα βολικο ειδικα οταν κανεις αρκετα ταξιδια. Ακομα ενα + πιστευω οτι κατα την διαρκεια ενος ταξιδιου και με την βοηθεια του cruise control εχω χαμηλοτερη καταναλωση. π.χ. Λευκωσια - Λαρνακα 50 Km περιπου αποσταση και με ταχυτητα 120 Km/h η καταναλωση ηταν 6.3 λιτρα / 100 χλμ.
×
×
  • Create New...