Jump to content

mentor667

Members
  • Δημοσιεύσεις

    499
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mentor667

  • Ημ. Γέννησης 04/01/1970

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

mentor667's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το Photorama είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να περιηγηθείτε, να προβάλετε, να εξερευνήσετε , να ανακαλύψτε και να "ταξιδέψετε" σε συναρπαστικά μέρη μέσα από τις φωτογραφίες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας τη υπηρεσία Panoramio του Google. http://www.exandas.net/today/images/photorama/icon.png - Δείτε φωτογραφίες πάνω χάρτη, χρησιμοποιώντας την τρέχουσα θέση σας. - Περιηγηθείτε στο χάρτη και πατήστε refresh για να δείτε φωτογραφίες σε οποιοδήποτε σημείο του χάρτη - Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας αρέσει με e-mail, Facebook και Twitter - Δείτε την φωτογραφία σε πλήρη οθόνη, κάνοντας διπλό άγγιγμα τη φωτογραφία - Μπορείτε να δείτε το χάρτη αλλά και τις φωτογραφίες σε κάθετο ή οριζόντιος προσανατολισμό -Δείτε τη σελίδα στο Panoramio της φωτογραφίας -Δείτε τη σελίδα στο Panoramio του φωτογράφου AppStore Link http://www.exandas.net/today/images/photorama/first.jpghttp://www.exandas.net/today/images/photorama/second.jpghttp://www.exandas.net/today/images/photorama/third.png
  2. mentor667

    iPhone 4

    Convert Mini SIM in to Micro SIM Yourself. http://bit.ly/d66u7Z
  3. To Σ/Κ μπήκαν σε σπίτι φίλου και του έκλεψαν ΜΟΝΟ το iPhone. (Μάλλον μόνο αυτό πρόλαβαν να κλέψουν επειδή υπήρχε κόσμος στο σπίτι) Δεδομένου ότι δεν είχε ενεργοποιήσει ούτε Mobile-Me αλλά ούτε και Exchange, υπάρχει περίπτωση για εντοπισμό ή κλείδωμα από την εταιρία (Vf) ή οτιδήποτε τέτοιο?
  4. Κάποιος φίλος πλήρωσε για αλλαγή μπαταρίας και μάλλον του ξανάβαλαν την ίδια.
  5. Υπάρχει τρόπος να δούμε αν η μπαταρία που έχει ένα macBook είναι η δικιά του ή έχει αλλάξει ? και πώς ?
  6. Σημαντικότερες αλλαγές : Δυνατότητα αναζήτησης POIs από τη λίστα με όνομα ή διεύθυνση ή τηλέφωνο. Νέα δυνατότητα στην οθόνη "Map". Μετακινήστε τον χάρτη στην περιοχή που θέλετε και πατήστε το "Refresh" (πάνω δεξιά) για να δείτε τα POIs σε εκείνη την περιοχή. (αυτή η λειτουργία χρειάζεται πρόσβαση στο internet για τους χάρτες). Προσθήκη στα "Favorites". Μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε όποιο σημείο ενδιαφέροντος θέλετε στα αγαπημένα σας και να τα διαχειριστείτε. Δυνατότητα διαγραφής POI από την προσωπική βάση και δυνατότητα διαγραφής και αναφοράς προς διαγραφή POI από την κεντρική βάση. Εύκολη πρόσβαση στα τελευταία (πιο πρόσφατα) POI Reviews για να μπορείτε εύκολα να διαβάζετε κριτικές άλλων χρηστών. (αυτή η λειτουργία χρειάζεται πρόσβαση στο internet).
  7. Να συμπληρώσω ότι όταν γίνεται update η εφαρμογή από την Version 1.x στη νέα έκδοση 2.0 δεν προστίθενται νέα POIs. Για να προστεθούν στην εφαρμογή τα νέα POIs θα πρέπει από τα Settings να εκτελεστεί το Live Update. Η εργασία αυτή ενημερώνει την βάση δεδομένων iPhone του χρήστη με τα τελευταία νέα POIs που βρίσκονται στον Exandas Server και που διαρκώς αυξάνονται. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 5.000 νέα POIs που θα ενημερωθούν μόνο με LiveUpdate.
  8. Γιατι να το κάνεις αυτό ? Και στο Πλαισιο (The Mall) υπήρχε διαθέσιμο, αλλα και η System Graph απ' όπου το πήρα και 'γω. Για δες το.
  9. Η νέα έκδοση 2.0 είναι διαθέσιμη μέσω του AppStore. Μεταξύ άλλων παρέχει τις παρακάτω δυνατότητες : Ενσωμάτωση χαρτών. (Google maps) Συγχρονισμός με την κεντρική Exandas database. Edit των POIs από το iPhone. (Δεν συγχρονίζονται) Προσθήκη POI από το iPhone με δυνατότητα αυτόματης εύρεσης διεύθυνσης και μετακίνησης του POI με drag n’drop το POI πάνω στο χάρτη. Συγχρονίζονται μόνο τα POI που δεν είναι χαρακτηρισμένα σαν Private POI. Δυνατότητα Review για κάθε POI
  10. Διαβάστε και εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=246497&page=2
  11. Θα είναι διαθέσιμη τις επόμενες ώρες η έκδοση 1.2. Δεν είναι αυτή που είχα υποσχεθεί η οποία θα καθυστερήσει λίγο ακόμα. Σε αυτή την έκδοση εκτός από κάποια bug-ακια που διορθώθηκαν έγιναν κάποιες βελτιώσεις ούτως ώστε να αποφεύγονται οι διπλοεγγραφές. Αυτό είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή μετά μάλιστα από την απόφαση του GPSPocketPC forum να εξάγει και στο format του Exandas τα σημεία ενδιαφέροντος που συντηρεί στο site index.pois.gr και τα οποία είναι αποτέλεσμα εργασίας των χρηστών του forum. Η διάθεση των POIs από το παραπάνω Site είναι εντελώς δωρεάν. Τους ευχαριστώ πολύ.
  12. Eίναι ένα από το συμπτώματα. Δες εδώ : Πρόβλημα η μπαταρία........ Απενεργοποίησε το push notification.
  13. Pretty thin rumor, but too cool, if true Dual-Core Processor Could Be Among Next iPhone’s Improvements http://theappleblog.com/2009/06/16/dual-core-processor-could-be-among-next-iphones-improvements/
  14. Έχει δίκιο σε αυτό που λες αλλά δεν είναι αυτό που περιγράφω, και έχω μέτρο σύγκρισης με ενός συναδέλφου το iPhone (OS 2.2.1). Δεν έχω ενεργοποιήσει τίποτα νέο παρά μόνο τις παραμέτρους που πρότεινε το iTunes. Αν του βγάλω τη SIM η μπαταρία κρατάει όπως παλιά, βέβαια μόνο με Web Surfing, mails & μουσική. Με την SIM μέσα αρχίζει τα «τουτ του ρου του του ρου του τοοουυυυ» και την εξαντλεί μέσα σε 4 ώρες.
  15. Μπαταρίας (?) συνέχεια.... Περιμένοντας την official κυκλοφορία του OS 3.0 για να το πάω για έλεγχο, παρατήρησα ότι το πρόβλημα δεν είναι η μπαταρία αλλά κάποια διαρκής εκπομπή σήματος. Θα έχετε παρατηρήσει καμία φορά πριν χτυπήσει, όταν χτυπάει, ή όταν κάνετε μια κλήση που ακούγονται παρεμβολές-παράσιτα στις γύρο συσκευές ήχου. Ε αυτό εμένα το κάνει συνέχεια. Του άλλαξα κάρτα και έβαλα μια της Wind τα ίδια. Το δοκίμασα σε μέρη με διαφορετική ποιότητα σήματος, με ανοιχτό και κλειστό το 3G, τα ίδια. Μάλλον ως εδώ ήταν τα «ψωμιά του».
×
×
  • Create New...