Jump to content

KarlBarks

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.295
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

2 Followers

About KarlBarks

  • Ημ. Γέννησης 18/09/1985

KarlBarks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1777987
  2. Παιδιά έβαλα την EOS JB 100 και απογοητεύτηκα. Σχετικά αργή απόκριση και αρκετά Bug. Χθες όμως πέρασα την 102 και δεν έχω λόγια!!! Δεν υπάρχει η ταχύτητα της JB!!!
  3. Δεν παίζει να το αλλάξω στα κοντά αυτό το κινητό. Έχει την τέλεια οθόνη και μέγεθος και με την Cyanogen 9 + sema πάει Σ Φ Α Ι Ρ Α!!! Που να βγει και σωστή JB...
  4. με ποιον τρόπο γίνεται να αλλαξω το μενου απο αγγλικα σε ελληνικα η συσκευή μου ειναι κυπριακή !! Ε7 πρέπει να πληρώσω σε nokia care ?
  5. Παιδιά χθες πέρασα την Team EOS ICS Nightly 9 και έπαθα πλάκα... Άλλο μηχανάκι πλέον. Που να βγει και σταθερή έκδοση. Το ICS σε ταχύτητα απλά μετράει.
  6. Ψήθηκα και εγώ να τον δοκιμάσω, που θα τον βρω όμως για την JVU+Semaphore;
  7. Εγώ πήρα αυτήν: http://www.myincipio.com/Motorola-Xoom-3G-4G-Cases-Accessories/Incipio-Motorola-Xoom-3G-4G-Premium-Kickstand-Case.asp Απλά άργησε να έρθει αλλά την θεωρώ τέλεια.
  8. Εδώ δες: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1433179 Κάτι άλλο που παρατήρησα με την JVU είναι ότι μου ανοίγει σε κάθε κλήση την ανοιχτή ακρόαση. Ακόμα και με το Viber... Σαν να είναι default η ανοιχτή ακρόαση.. :wacko:
  9. Συγνώμη για τα συνεχόμενα post αλλά τώρα επεξεργάζομαι την JVU... Λοιπόν πήγα να στείλω ένα μήνυμα και με προειδοποίησε για κάτι (να βάλω κάτι στο αυτόματο) και το έστειλε όπως ναναι με ερωτηματικά! Τι μπορεί να φταίει;
  10. Έβαλα και εγώ την νέα JVU με τον CF τον καινούργιο. Φαίνεται καλή, αν και το face unlock είναι λίγο για παιδάκια. Ειδικά όταν σε παίρνουν τηλέφωνο χάλια. Κλειστό πάντα. Πέρασα και το ελληνικό πληκτρολόγιο της Samsung! Ευχαριστώ σε αυτόν που το ανέβασε. Τίποτα άλλο ξέχασα; :happy: Το Battery % δουλέυει, το CRT-Off όχι.. Πρέπει να το ενεργοποιήσω κάπου;
×
×
  • Create New...