nickolas84 Δημ. March 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Tί αυτοκίνητο είχες πριν και τί κατανάλωση είχες με αυτό στις αντίστοιχες συνθήκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos73gr Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΣΤΟ TSi ΕΧΩ ΤΟ RCD500 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ! ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΑΛΩ!!! ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimKav Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΣΤΟ TSi ΕΧΩ ΤΟ RCD500 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ! ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΑΛΩ!!! ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ??? File nikos73gr kai egw to RCD500 exw kai to exw parathrhsei kai egw auto. Egw exw parathrhsei pws ginete auto otan o sta8mos den pianei kala kai pathsw to koumpi pou einai apo8ikeumenos sth mnhmh tote deixnei alantalon....Esena sto kanei se olous?,Rwthses sthn antiproswpoia? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakisSs Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 an kleidwseis tis portes apo mesa kai meta 3ekleidwseis to port bagage DEN 3ekleidwnei!! ti vlakeia... ξερω δεν ειναι συμαντικο αλλα γιατι!? Οσο για τν καταναλωση, οταν εχω 1η και ξεκιναω παω στο 99,9%!!!! χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos73gr Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗ ΕΝΑ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΟΡΡΗ! ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑ! ΑΛΛΑ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ (ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΗΝΕΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimKav Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗ ΕΝΑ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΟΡΡΗ! ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑ! ΑΛΛΑ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ (ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΗΝΕΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ! Emena mou to ekane panta...To exw 2 mhnes kai egw.Abhsos h psuxh tou GOLF......Pantos an ma8eis kati 8a sou eimastan upxreoi na to moirasteis mazi mas....xexe Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 an kleidwseis tis portes apo mesa kai meta 3ekleidwseis to port bagage DEN 3ekleidwnei!! ti vlakeia... ξερω δεν ειναι συμαντικο αλλα γιατι!? Αυτό παίζει να γίνεται για λόγους ασφάλειας για τις κλοπές που γίνονται στα φανάρια όταν είσαι μέσα στο αυτοκίνητο... Υπόθεση κάνω όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Emena mou to ekane panta...To exw 2 mhnes kai egw.Abhsos h psuxh tou GOLF......Pantos an ma8eis kati 8a sou eimastan upxreoi na to moirasteis mazi mas....xexe Παιδιά δεν είμαι κάτοχος Golf αλλά διαβάζω το forum γιατί σκοπεύω να γίνω Το πρόβλημα που λέτε το έχω στο Peugeot 307 μου (8/2004). Εχω αλλάξει και RadioCD στην εγγύηση παρότι μου είπαν ότι δεν πρόκειται να διορθωθεί. Μου είπαν ότι ο λόγος που συμβαίνει είναι ότι μερικού σταθμοί εκπέμπουν εκτός προδιαγραφών σε συχνότητα που κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν πληροφορίες για την κίνηση. Αυτό που έχω κάνει είναι με το χρόνο βρήκα ποιοι σταθμοί μου δημιουργούν το πρόβλημα και δεν τους έχω αποθηκευμένους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Παιδιά υπάρχει και το Opel Astra 1.600 με 180 ίππους στις € 21.000!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Επίσης εξαιρετική επιλογή είναι και το Audi Α3 1,8 160ps με τιμή 25.600€:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konin Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Παιδιά υπάρχει και το Opel Astra 1.600 με 180 ίππους στις € 21.000!!! " Astra με κινητήρα turbo από το Meriva OPC, που αποδίδει 180 ίππους και 23,4 kgm ροπής, σταθερά στις 1.980-5.500 σ.α.λ. Τα 0-100 km/h έρχονται σε 8,2 sec, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 223 km/h, με τη μέση κατανάλωση στα 7,7l/100km." Μάλλον το GT θα κερνάει τσαγάκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Οκ..να επανέλθουμε τώρα πάλι στο θέμα μας που είναι το Golf και μόνο; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boomer Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Οκ..να επανέλθουμε τώρα πάλι στο θέμα μας που είναι το Golf και μόνο; :) Νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τις κινήσεις των άλλων εταιριών στην κατηγορία. Ζούμε την αναγέννηση των υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων μικρού κυβισμού από τη στάχτη τους :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: Fiat, Opel, Peugeot-Bmw και είμαστε ακόμα στην αρχή. Παράθεση Αστους να λένε Η δύναμη συμπιέζεται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos73gr Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ TSi ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΗ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ) ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΝΑ "ΣΠΑΕΙ" ΛΙΓΑΚΙ! ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ? (ΥΠΟΘΕΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ AFTER MARKET TUNING ΚΤΛ....!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 " Astra με κινητήρα turbo από το Meriva OPC, που αποδίδει 180 ίππους και 23,4 kgm ροπής, σταθερά στις 1.980-5.500 σ.α.λ. Τα 0-100 km/h έρχονται σε 8,2 sec, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 223 km/h, με τη μέση κατανάλωση στα 7,7l/100km." Μάλλον το GT θα κερνάει τσαγάκι... Nαι αλλά η τιμή δεν είναι δελεαστική για € 4.000-5.000 φθηνότερα; :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boomer Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Η σύγκριση πρέπει να γίνεται με το tsi λόγω τιμής. Είναι άκρως δελεαστική τιμή όντως. Ποιός ήλπιζε πριν την έλευση του tsi ότι με 20Κ θα μπορούσε να πάρει αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας με τόσο γκάζι? Παράθεση Αστους να λένε Η δύναμη συμπιέζεται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Nαι αλλά η τιμή δεν είναι δελεαστική για € 4.000-5.000 φθηνότερα; :cool: Δελεαστικοτατη μπορω να πω......!!!! :cool: :cool: :cool: Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Απο αυριο λοιπον και ωρα 15.30 θα ειμαι ενας πανευτυχης κατοχος του Golf GT. Και το χρωμα αυτου κοκκινο!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aneuthinos Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Καλοταξιδο και περιμενουμε εντυπωσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Χτές με πήρανε και μένα τηλ και είπαν ότι το TSI μου έφτασε Αθήνα!! Πόσο καιρό θα κάτσει άραγε τελωνείο; 1-2 βδομάδες μέχρι να το πάρω στα χέρια μου συμπεριλαμβανομένων και ταξινόμησης κλπ; Άντε σιγά σιγά πλησιάζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Καλοταξιδο και περιμενουμε εντυπωσεις! Σευχαριστω φιλε μου!!!:) Χτές με πήρανε και μένα τηλ και είπαν ότι το TSI μου έφτασε Αθήνα!! Πόσο καιρό θα κάτσει άραγε τελωνείο; 1-2 βδομάδες μέχρι να το πάρω στα χέρια μου συμπεριλαμβανομένων και ταξινόμησης κλπ; Άντε σιγά σιγά πλησιάζει! Εμενα εκανε 7 εργασιμες απο τοτε που ηρθε Ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Το να πάρεις από κινητήρα που φοράει και κομπρέσορα και τούρμπο 180 ίππους από 1400 κε δεν το θεωρώ θαύμα, ίσα ίσα θα περίμενα και περισσότερους ίππους. Θαύμα όμως σίγουρα είναι το επίτευγμα της honda που από 2 λίτρα (s2000) έβγαλε 240 ίππους από καθαρά ατμοσφαιρικό κινητήρα - χωρίς κομπρέσορα και τούρμπο. Καλοπροαίρετα το λέω και χωρίς να κρύβω ότι τα golf gt και gti μου αρέσουν πολύ. Εσείς τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Το να πάρεις από κινητήρα που φοράει και κομπρέσορα και τούρμπο 180 ίππους από 1400 κε δεν το θεωρώ θαύμα, ίσα ίσα θα περίμενα και περισσότερους ίππους. Θαύμα όμως σίγουρα είναι το επίτευγμα της honda που από 2 λίτρα (s2000) έβγαλε 240 ίππους από καθαρά ατμοσφαιρικό κινητήρα - χωρίς κομπρέσορα και τούρμπο. Καλοπροαίρετα το λέω και χωρίς να κρύβω ότι τα golf gt και gti μου αρέσουν πολύ. Εσείς τι λέτε? Aπο νουμερα και μονο μιας και ειμαι Ηλεκτρολογος Μηχανολογος και οχι Μηχανικος ΜΗχανολογος :p ναι ο κινητηρας του S2000 ειναι εκπληκτικος!Ομως κοστιζει και οσο 2 GT μαζι...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 kamia ofra omos isos na kolaei to rhto ton Ellinon: oti plironeis perneis..oxi pos exie pantote apixisi...alla prosopika nomizo oti mia tetiou eidus sygrisi einia tleios atypi Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 alla prosopika nomizo oti mia tetiou eidus sygrisi einia tleios atypi Γιατί το λες? Έγινε σύγκριση δύο τεχνολογικών μηχανικών θαυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts