Jump to content

Ploiarxos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    235
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About Ploiarxos

  • Ημ. Γέννησης 21/04/1972

Ploiarxos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι 8 plus, για όσο αντέξω βέβαια :)
  2. Το πήρα ευχαριστώ για τη βοήθεια/σχόλια.
  3. Αφού ενημερώθηκα (και δεν ενθουσιάστηκα από το mate 10), λέω λοιπόν να πάω στο 8 πλας, (αν και συνάδελφος μου είπε και το 7 πλας δεν έχει ουσιαστικές διαφορές - ισχύει???). Ωστόσο και διαφορές να μην έχει, δεν είναι περσινό μοντέλο?
  4. Αιτούμαι τη συνδρομή των καλοπροαίρετων χρηστών για να αλλάξω συσκευή σύντομα. Έχω επιδότηση 800 ευρώ, και βάζω το μέγιστο άλλα 200 (ελέω οικογενειακών βαρών). Η εγγύηση δύο ετών δεδομένη. Δύο βαθμούς πρεσβυωπία = μεγάλη οθόνη (όχι κάτω από 5.5). Λόγω της φύσης της εργασίας μου λαμβάνω ~1500 email από τα οποία τα περισσότερα διαβάζω από το κινητό, και επιπρόσθετα μιλάω περίπου 4 ώρες ημερησίως. Η μεγάλη αυτονομία και η αλαγκάριστη εμπειρία είναι αδιαπραγμάτευτη. Πολύ καλή κάμερα επίσης, και από παιχνίδια ελάχιστα θα έλεγα. Η αγορά πρέπει να γίνει σύντομα καθώς η τελευταία συσκευή μου (huawei mate 9 είχε απροσδόκητο "ατύχημα", μου την έκλεψαν στο μετρό / κακό χρόνο νά'χει ο/η ελαφροχέρης).
  5. note 5 με κλειστά τα μάτια φίλε αν θέλεις πραγματικά ένα άκρως επαγγελματικό εργαλείο στα χέρια σου, (εκτός αν θέλεις να λες ότι πήρες το iphone 6S).
  6. Ε καλά γούστα είναι αυτά, αν και δεν είναι μακρυά από τον ανταγωνισμό σε σχέση τιμή/απόδοση για αυτά που προσφέρει ένα κινητό made in japan. Όταν πρωτοβγήκε έκανε τόσο, τώρα περίπου 300 έχει.
  7. Καλησπέρα στην παρέα, Προσπαθώ να αγοράσω το εν λόγω κινητό από Ιαπωνία και δυστυχώς παρά τις επίμονες προσπάθειες μέσω συνεργατών, δε μπορεί να αγοραστεί παρά μόνο από πολίτες Ιαπωνίας. http://www.softbank.jp/en/mobile/product/smartphone/304sh/ Μήπως υπάρχει κάποια άλλη άκρη, πχ από άλλη ασιατική χώρα..., γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ.
  8. Κι όμως υπάρχουν κινητά FDD 4G dual sim που είναι και dual sby όπως το ascend mate 7. Κατά τα άλλα πολύ καλό στα χρήματά του, με μοναδικό μείον την έκδοση 16gb.
  9. Χαίρομαι, δες το ποστ #171 μια σελίδα πίσω και θα έχεις κανονικότατα ελληνικά και google applications.
  10. Μήπως να αλλάξεις sdcard ?
  11. Όλα καλά κι ωραία, αλλά η μπαταρία του θα είναι η αχίλλειος πτέρνα του (το ascend mate 7 με σχεδόν παρόμοια χαρακτηριστικά έχει μπαταρία 4100mah)
  12. Κανείς μας δεν το έχει αγοράσει Ελλάδα, μόνο από internetομάγαζα θα το βρεις.
×
×
  • Create New...