Jump to content

kostakisSs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostakisSs

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

kostakisSs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χαιρετω την ομορφη παρεα σας! Προκειται να προχωρισω στην αγορα νεου κινητου και το Viewty μου φαινεται καλο Value4Money ωστοσο σαν κατοχοι του 8ελω να σας ρωτησω καποια πραματα. Γενικα το budget μου ειναι μεχρι 450ε και ειμαι αναμεσα σε μεταχειρησμενο iphone3g (η τιμη του επεσε με την ανακοινωση του 3gs) η ενος νεου Viewty. 1. Μπορουμε να "περασουμε" διαφορα προγραμματα πλοηγησης οπως Garmin κτλ? και αν ναι, ποια? πως χαρακτηρίζετε την καλυψη του Gps? 2. Διαβασα αρκετα πραγματ σε προηγουμενες σελιδες για την φωτογραφικη.. Γενικα κινήται σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο τυπου Cyber-shot 5.0Mp? 3. το μενου η πλοηγηση και η πληκτρολογηση πως ειναι? 4. θα ξαναγοραζατε το viewty σας?? Ευχαριστω εκ των προταιρων
  2. δυστηχως εχω προβλημα με την εγκατασταση! λοιπον εχουμε και λεμε εχω κανει Install ολο το προγραμμα και πρεπει να περασω τον χαρτη συγκεκριμενα το autodrive 1.κατι τι πρεπει να κανω?? Plz help!
  3. Συγνωμη το βρικα! ευχαριστω παιδια!
  4. ρε παιδια τα χω παιξει! παω να κανω εγκατασταση και μου λεει οτι το πιστοποιητικο εχει ληξει κτλ... τι παιζει? κανει συνδεση στο νετ.. σε νοκια 6120
  5. αυτος ο περιβοητος φακελος που ειναι?? ευχαριστω...
  6. Καλημερα παιδια! πηρε η μητερα μου ενα 6120 και λεω να της εγκαταστησω το Garmin! μηπως να με βοηθουσε καποιος με καποιο Pm σχετικα με την εγκατασταση? (rapideshare κτλ εννοω γιατι χαθηκαν!)
  7. καλησπερα παιδια! εχει γενεθλια το golfaki μου σε ενα μηνα και λεω να του κανω μια αλλαγη στην μασκα του. εχετε κατι καλυτερο να προτινετε απο τα 1000+ που μου ζηταει η VW για να βαλω την μασκα του Gt? ΣΩΣΤΕ ΜΕ!!:wacko:
  8. kapoios p na mporei telws pantwn na mas enimerwsei se 8ema TSIP uparxei?? aman pia!!
  9. Παιδια καλησπερα! εχω και εγω ενα wii και ενδιαφερομαι γ τ θεμα τσιπ! καποιος να με ενημερωσει πληρως? ακομα και απο ebay αγοραζω.. αλλα τι παιζει?
  10. Παιδια οσο αναφορα τις τελικες: εχω κανει 18000κμ με TSI140 και πηγα 230 στην αττικη οδο με αλλα 2 ατομα μεσα. Παρατηρω επισης και εγω οτι φρεναρει καπως το αυτοκινητομετα απο καποια φαση... 2. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ πρωτο service μου εγινε στν AUDI του Φιλιππαιου.. ενω ημουν πραγματικα ευχαριστημενος και μια μερα μετα το service μου ζηταει ενας φιλος μου να δει τον κινητηρα.. Ανοιγω το καπο και.... ΕΛΕΟΣ! παντου λαδια... το τραγικοτερο?? ειχαν 3εχασει να βαλλουν την ταπα!!!!! ελεος! μλκς! αυριο 8α παω απο εκει (εβαλα ωστοσο αλλη στην VW toy φιλιπαιου) και μου αλλαξαν και την γλωσσα απο γερμανικα σε αγγλικα για να με καλοπιασουν! ποσο ανευθυνοι μπορει να ειναι?
  11. To πακετο χρωμιου ηθελα να το βαλω αλλα 1ον δεν ειχαν Τοοοοτε ουτε μια φωτογραφια να μου δειξουν και υστερα επρεπε να περιμεεεενω και ποιος περιμενει 3 μηνες οταν το εχει μπροστα του? αχχχ αντε να ερθει η δευτερα να το παρω πισω... μου λειψε!
  12. me tis zantes tou Gt sport ti paizei? mporei kaneis na kanei kamia ekimisi poso paei to tsi na valw maska gt sport? Oso g tn filo p rwtaei gia tis 4000strofes einai kai gia na mn uper8ermenetai askopa o kinhthras...
  13. ξερουμε ποσο κοστιζει να κανω την μασκα του Tsi Gt sport? δεν ειναι θεμα καγκουριας για να προλαβω πολλους! το ιδιο αυτοκινητο ειναι και το βγαζει η vw etsi! λοιπον καποιος να με φωτισει? και φυσικα... αν 3ερετε τι πρεπει να αλλαξω..
  14. Γεια ρε παιδες... Τα φρενα μου εμενα μου αρκουν αν και δεν εχω pirelli εχω hankook εχω κανει και 160-0 και η συμπεριφορα τους μου αρεσε.. βεβαια πρωτο μου αυτοκινητο ειναι οποτε τι ξερω απο αυτα?? τεσπα... Εχει βαλει κανεις σας ηχεια πισω aftermarket? ισχυει οτι υπαρχει αναμονη της καλωδιωσης η πρεπει να μου τ γδυσουν ολο? το καημενο τ gofaki m einai για τ πρωτο service tou!! 14960! ><Και ακομα να σπασει ο κινητηρας :lol: :p >< ΑΑΑΑ εχει κανεις προβλημα στην αλλαγη 1ης-2ας? παταω τερμα συμπλεκτη και στισ υψηλες στροφες μου γρατσουναει!!! γιαττιιιιιιι? (θα 3ερω συντομα το γιατι...:rolleyes: ) τελικα εχουμε TSI h Gt Sport?
  15. kati paizei me to otan kleidwneis tis asfaleies apo mesa... 8a paw na t koita3w molis gurisw...
×
×
  • Create New...