PapaDarxon Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Σ' ευχαριστώ πολύ! Εν τω μεταξύ, χθες έψαξα για update, δεν βρήκε τίποτα. Το κινητό είναι με Android 9 & EMUI 9.1, οπότε δεν θα έπρεπε να βρει την 10; Να φταίει ότι δεν έχω βάλει ακόμα μέσα κάρτα; Πρεπει να βαλεις καρτα SIM για να βρει ενημερωσεις. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxen Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Πρεπει να βαλεις καρτα SIM για να βρει ενημερωσεις. Α, το υπέθεσα αλλά δεν ήμουν σίγουρος. Ευχαριστώ για την απάντηση! Ξέρεις αν μπορεί να τις βρει πχ μόνο με την SIM 2; Σ' αυτήν δεν έχω δεδομένα και την χρησιμοποιώ λιγότερο, οπότε δεν θα μου μείνει και το P9 Lite ανενεργό μέχρι να φέρω το Nova στην κατάσταση που το θέλω (και μέχρι να παραλάβω την θήκη, γλιστράει σαν χέλι το άτιμο!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Α, το υπέθεσα αλλά δεν ήμουν σίγουρος. Ευχαριστώ για την απάντηση! Ξέρεις αν μπορεί να τις βρει πχ μόνο με την SIM 2; Σ' αυτήν δεν έχω δεδομένα και την χρησιμοποιώ λιγότερο, οπότε δεν θα μου μείνει και το P9 Lite ανενεργό μέχρι να φέρω το Nova στην κατάσταση που το θέλω (και μέχρι να παραλάβω την θήκη, γλιστράει σαν χέλι το άτιμο!). Απλά βαλτην μέσα και κάνε έλεγχο για ενημερώσεις μέσω WiFi. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxen Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Απλά βαλτην μέσα και κάνε έλεγχο για ενημερώσεις μέσω WiFi. Μια χαρά πήγαν όλα, και οι δυόμιση αναβαθμίσεις και η μεταφορές με το clone tool. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και την βοήθεια! Κανένα καλό τζαμάκι έχουμε να προτείνουμε; Και ελπίζω να μη σας ζαλίσω άλλο...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Καλησπέρα. Καθώς δεν υπάρχει θέμα στην αντίστοιχη κατηγορία για το Honor 20 Dual, ήθελα να ρωτήσω αν με αυτά που διαβάζω ψάχνοντας για το Honor, ισχύει ότι είναι το Nova 5t με άλλο όνομα για την Honor ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Κάπου είδα στο YouTube ότι ήρθε πριν λίγες ώρες emui 11... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Παιδιά γειά, το παραγγειλα και το περιμένω. Ελπίζω να βγει αξιόπιστο και καλό στις φωτογραφίες. Να ρωτήσω κάτι; Στο διπλανό νήμα με το p30 pro γράφουν ότι με αναβάθμιση λογισμικού χάθηκε η ποιότητα των καμερών. Υπάρχει και εδώ το ίδιο πρόβλημα με αναβάθμιση σε Android 10; Να μείνω στο 9 για να μην χάσω την κάμερα; Είναι από τις πιο βασικές απαιτήσεις μου η ποιότητα των φωτογραφιών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Emui 11 δεν ήρθε ακόμα, αλλά από χτες έγινε διαθέσιμο το security patch Νοεμβρίου. Αυτό για τις κάμερες δεν έχω προσέξει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manowar1908 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε τα εικονίδια πιο μικρά; Ή να είναι όπως σε google τηλέφωνο; Προερχομαι από android one τηλέφωνο και προσπαθώ να συνηθίσω την νέα εικόνα εδώ. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ψάχνω τη ρύθμιση που αποτρέπει την οθόνη από το να κλείνει όσο την κοιτάω. Στο p8 lite υπήρχε σίγουρα και επίσης βρήκα και αυτό το λινκ αλλά δε τη βρίσκω στο κινητό. Βρέθηκε λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε τα εικονίδια πιο μικρά; Ή να είναι όπως σε google τηλέφωνο; Προερχομαι από android one τηλέφωνο και προσπαθώ να συνηθίσω την νέα εικόνα εδώ. Με αλλαγή launcher https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher&hl=el&gl=US Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manowar1908 Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 Ναι αυτό έκανα εν τέλει. Είναι εντάξει ο nova launcher? Κάπου έγραφε ότι δεν υποστηρίζει όλα τα gestures του android 10. Eχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 (edited) Ναι αυτό έκανα εν τέλει. Είναι εντάξει ο nova launcher? Κάπου έγραφε ότι δεν υποστηρίζει όλα τα gestures του android 10. Eχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο;Βάζεις τον premium(βγαίνει συχνά σε προσφορές) και τα έχεις όλα και ακόμα παραπάνω, αφού είναι πλήρως παραμετροποιήσημος. Σε ότι συσκευή είχα, απλά δοκίμαζα για λίγη ώρα τον στοκ launcher, και πάντα κατέληγα Nova. Edit: παίζει στα 0.59€ Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Edited December 25, 2020 by hara75gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2020 Καλησπέρα. Δουλεύει καλά το Volumee στο Nova για να αλλάζει σταθμούς στο VRadio; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARIOSVRS Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Καλησπερα σε όλους καί χρόνια πολλά! Εχει βαλει κανεις gcam app στο nova και αν ναι υπαρχει καποιος οδηγός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatza_7 Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Μια λύση για πιο μικρά εικονίδια είναι να πας ρυθμίσεις > αρχική οθόνη > ρυθμίσεις αρχικής οθόνης > διάταξη και να επιλέξεις 5Χ6. Έτσι θα χώρα περισσότερα εικονίδια η οθόνη (θα είναι και πιο μικρά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manowar1908 Δημ. January 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2021 Καλησπερα σε όλους καί χρόνια πολλά! Εχει βαλει κανεις gcam app στο nova και αν ναι υπαρχει καποιος οδηγός; Έχω την ίδια απορία κι εγώ. Οι φωτό της μαμισιας εφαρμογής είναι υπερβολικά φωτεινές και αλλοιωνουν την εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DESO Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Το έχω στα χέρια μου εδώ και περίπου 1μιση μήνα. Λίγο η διάρκεια της μπαταρίας με ενοχλεί (συνηθισμένος βέβαια από xiaomi με μεγαλύτερη μπαταρία και με οθόνη στα 2/3 του Nona 5T), κατά τα λοιπά τέλειο σε όλα. Μου έχει πάρει και 2-3 αναβαθμίσεις η emui από τον Δεκέμβρη μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Παρελαβα κι εγω σημερα ενα κομματι για να το κανω δωρο στο θειο μου, αλλα πρωτα το σεταρω λιγακι. (βρηκα Update σε android 10) Παρατηρησα ομως το εξης. Σε ενα unboxing βιντεο, ειδα πως ειχε μεσα μια διαφανη θηκη σιλικονης. Ανοιγοντας εγω σημερα τη συσκευασια (με ζελατινα απ εξω) δεν βρηκα θηκη μεσα. Ετσι ηταν και το δικο σας. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Χωρίς θήκη ήταν και σε μένα. Έχω την εντύπωση πως όλα τα ευρωπαϊκά είναι χωρίς θήκη. Εκτός ίσως από της Γαλλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Χωρίς θήκη ήταν και σε μένα. Έχω την εντύπωση πως όλα τα ευρωπαϊκά είναι χωρίς θήκη. Εκτός ίσως από της Γαλλίας.Ευχαριστω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DESO Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Και το δικό μου χωρίς θήκη. Βέβαια αυτή της σιλικόνης δεν ξέρω κατα πόσο όντως προστατεύει και γενικά ακούω ότι τα Huawei δεν αντέχουν στην κακοποίηση:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Είναι το πρώτο κινητό που χρησιμοποιώ χωρίς θήκη. Και το χαίρομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Υπάρχει τρόπος προστασίας της κάμερας από γρατσουνιές; Ίσως τζαμάκι ή ζελατίνα; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis33 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Καλημέρα παιδιά. Κάτοχος και εγω εδω και 1 βδομαδα. Είχα P30 lite πριν και προχωρησα σε αναβαθμιση. Γρηγορο το κινητο αλλα απογοητευτηκα με την καμερα σε φωτογραφιες χαμηλού φωτισμου. Τι ρυθμισεις χρησιμοποιειτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Ηρθε και το emui 11.οσοι δεν το βρησκετε ψαχτε απο τημ υποστήριξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts