Jump to content

karatza_7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by karatza_7

  1. Ελλάς Γαλλία συμμαχία... 😁
  2. Ναι, το έβαλα σε Γερμανία, μου έβγαλε την ενημέρωση και άρχισα το κατεβασμα, ξανάλλαξα σε Ελλάδα και εγκατέστησα την ενημέρωση.
  3. Μετά το Poco x5 pro 5g ήρθε και στο Redmi note 12 pro 5g της γυναίκας...
  4. Πρόσθετες ρυθμίσεις, αλλαγή περιοχής σε Γερμανία και εμφανίστηκε η ενημέρωση. Άρχισα το downloading και ξανάλλαξα την περιοχή σε Ελλάδα.
  5. Δοκίμασα αρχικά 2 τζαμάκια (όχι full screen) και τα 2 μετά από λίγο άφησαν κενό πάνω δεξιά ή/και πάνω αριστερά στην οθόνη, οπότε αφαιρέθηκαν και πλέον είμαι μόνο με μεμβράνη προστασίας και θήκη σιλικόνης πλάτης μόνο. Έχει πέσει μερικές φορές κάτω, προς το παρόν όλα καλά... 😁
  6. Ενσωματωμένη μεμβράνη προστασίας έχει η οθόνη όταν το αγοράζεις, όχι τζαμάκι...
  7. Μόλις γύρισα και εγώ την περιοχή σε Ηνωμένες Πολιτείες στις ρυθμίσεις και μου έβγαλε update.
  8. Μια λύση για πιο μικρά εικονίδια είναι να πας ρυθμίσεις > αρχική οθόνη > ρυθμίσεις αρχικής οθόνης > διάταξη και να επιλέξεις 5Χ6. Έτσι θα χώρα περισσότερα εικονίδια η οθόνη (θα είναι και πιο μικρά).
  9. Καλησπέρα, μόλις λήφθηκε ενημέρωση κώδικα ασφαλείας Σεπτεμβρίου 2020 (10.1.0.269) 211 MB.
  10. Καλημέρα, μόλις λήφθηκε ενημέρωση κώδικα ασφαλείας Αυγούστου 2020 (10.1.0.249) 150 MB.
  11. Καλησπέρα, νέος κάτοχος του κινητού, δοκίμασα με αντάπτορα hdmi σε usb c αλλά δεν έπαιζε. Υπόψη με τον ίδιο αντάπτορα έπαιζε στο P20 Pro που είχα παλιότερα.
  12. Ναι υποστηρίζει OTG.
  13. Καλησπέρα, σχετικά με το WiFi calling με Vodafone μου εξηγείς πως λειτουργεί χωρίς την ειδική εφαρμογή ? (προφανώς ενεργοποιημένη η λειτουργία στις ρυθμίσεις) Φαντάζομαι όταν δεν έχεις σήμα κινητής και είσαι συνδεδεμένος στο WiFi του σπιτιού θα μπορέσω να καλέσω από την κανονική εφαρμογή κλήσης του κινητού ?
  14. Καλησπέρα σας, μετά την αναβάθμιση σε Android 10 δεν λειτουργεί η εφαρμογή του Vodafone WiFi calling. Επικοινώνησα με Voda και μου είπαν ότι ετοιμάζουν τη νέα εφαρμογή που θα υποστηρίζει το τελευταίο Android 10 και σε λίγο χρόνο θα είναι διαθέσιμη...
  15. Καλησπέρα και από εμένα, εδώ και 1 μήνα κάτοχος του κινητού, πρώην χρήστης Huawei P20 Pro (αλλαγή λόγω πτώσης), μερικώς ικανοποιημένος από σχέση απόδοσης - τιμής λόγω των κάτωθι προβλημάτων : α. Την τελευταία εβδομάδα παρατηρώ συνεχόμενες τυχαίες αποσυνδέσεις και συνδέσεις του Wi-Fi, ευτυχώς μετά από επανεκκίνηση στρώνει για κάποιο χρονικό διάστημα τυχαίο, γιατί το πρόβλημα επανεμφανίζεται. Υπόψη ελεγμένο με έτερο κινητό (διαφορετικό μοντέλο) της συζύγου συνδεδεμένο στο ίδιο δίκτυο του σπιτιού. β. Από την αρχή παρατηρώ αρκετές φορές ότι όταν εκτελώ κλήση και σβήνει η οθόνη με τη προσέγγιση στο αυτί μου, αυτή δεν ξανανοίγει όταν απομακρύνω το τηλέφωνο από το αυτί. Τυχαία άλλοτε ανοίγει... Έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάποια ρύθμιση για τον εν λόγω αισθητήρα. γ. Η ρύθμιση της αυτόματης φωτεινότητας σε χαμηλό φωτισμό είναι ιδιαίτερα χαμηλή (ενδεχομένως προσωπική παραξενιά...). δ. Και σε εμένα κάποιες φορές βγάζει ενημερώσεις για fb και insta μερικών kb οι οποίες φυσικά δεν τρέχουν. Όταν διατίθενται βέβαια οι κανονικές ενημερώσεις αυτών των εφαρμογών εγκαθίστανται κανονικά. ε. Από ενημερώσεις ασφαλείας είμαι ακόμα σε αυτή του Νοεμβρίου (01-11-2019), νομίζω 3 μήνες είναι αρκετό διάστημα για να μιλάμε για απρόσκοπτη υποστήριξη. στ. Τέλος, παρατήρησα σε μια smart tv turbo-x ότι συνδέθηκα κανονικά ασύρματα την πρώτη φορά που επιχείρησα, αλλά τις επόμενες φορές είχα αδυναμία σύνδεσης, ενώ αντίστοιχα το κινητό της συζύγου δεν παρουσίαζε αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα λυνόταν όταν έκανα επαναφορά ρυθμίσεων στο Wi-Fi, με την ταυτόχρονη βέβαια απώλεια όλων των κωδικών Wi-Fi στα μόντεμ που είχα συνδεθεί. Λογισμικό έχω το MIUI Global 11.0.3.
×
×
  • Create New...