Jump to content

nxen

Members
  • Δημοσιεύσεις

    66
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

nxen's Achievements

  1. nxen

    Huawei Nova 5T

    Τριάμιση χρόνια και το θεωρώ καινούργιο. Πραγματικά αγχώνομαι με την ιδέα ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να το αντικαταστήσω.
  2. nxen

    Huawei Nova 5T

    Άσπρα. Το δείχνει και στο preview των θεμάτων. Μόνο στο λευκό έχει μαύρα γράμματα. Εμένα πάντως αυτό δεν με εμποδίζει, ευκρινή είναι και τα λευκά.
  3. nxen

    Huawei Nova 5T

    Μόλις ήρθε και την εγκατέστησα. Δεν πρόλαβα να δω πολλά πράγματα. Αν δω κάτι ενδιαφέρον θα το αναφέρω.
  4. nxen

    Huawei Nova 5T

    Αλληλούια!!! Ήρθε η 11.0.0.177!
  5. nxen

    Huawei Nova 5T

    Σ' ευχαριστώ πολύ!
  6. nxen

    Huawei Nova 5T

    Γεια σας. Παιδιά μη γελάσετε με την άγνοιά μου αλλά πώς μπορώ να διαμοιράσω δεδομένα από το κινητό προς άλλες συσκευές (laptop, tablet); Ευχαριστώ προκαταβολικά. Btw, κι εγώ στην 11.0.0.143 έχω μείνει.
  7. nxen

    Huawei Nova 5T

    Παρατήρησες τπτ αξιοσημείωτο, καλό ή κακό;
  8. nxen

    Huawei Nova 5T

    Με το καλό να το παραλάβεις! Δεν ξέρω τι συσκευή χρησιμοποιείς μέχρι τώρα αλλά πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθείς.
  9. nxen

    Huawei Nova 5T

    Ναι, υποστηρίζει 4G+
  10. nxen

    Huawei Nova 5T

    Θήκη δεν περιλαμβάνεται. Αντάπτορα απ' ό,τι θυμάμαι είχε. Η υποδοχή είναι υβριδική, δλδ αν βάλεις κάρτα μνήμης χάνεις την μία sim.
  11. nxen

    Huawei Nova 5T

    Μια χαρά πήγαν όλα, και οι δυόμιση αναβαθμίσεις και η μεταφορές με το clone tool. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και την βοήθεια! Κανένα καλό τζαμάκι έχουμε να προτείνουμε; Και ελπίζω να μη σας ζαλίσω άλλο...;)
  12. nxen

    Huawei Nova 5T

    Α, το υπέθεσα αλλά δεν ήμουν σίγουρος. Ευχαριστώ για την απάντηση! Ξέρεις αν μπορεί να τις βρει πχ μόνο με την SIM 2; Σ' αυτήν δεν έχω δεδομένα και την χρησιμοποιώ λιγότερο, οπότε δεν θα μου μείνει και το P9 Lite ανενεργό μέχρι να φέρω το Nova στην κατάσταση που το θέλω (και μέχρι να παραλάβω την θήκη, γλιστράει σαν χέλι το άτιμο!).
  13. nxen

    Huawei Nova 5T

    Σ' ευχαριστώ πολύ! Εν τω μεταξύ, χθες έψαξα για update, δεν βρήκε τίποτα. Το κινητό είναι με Android 9 & EMUI 9.1, οπότε δεν θα έπρεπε να βρει την 10; Να φταίει ότι δεν έχω βάλει ακόμα μέσα κάρτα;
  14. nxen

    Huawei Nova 5T

    Ευτυχής κάτοχος κι εγώ εδώ και λίγη ώρα (ελπίζω να έκανα καλή επιλογή), θα ήθελα τη βοήθειά σας για το στήσιμο. 1. Ποιος είναι ο καλύτερος / ασφαλέστερος / ευκολότερος τρόπος για να μεταφέρω τις επαφές μου από το Huawei P9 Lite? 2. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τον μαμίσιο mail client. Έχω διαβάσει ότι ο Blue Mail είναι πολύ καλός. Τον έχει δουλέψει κανείς σας; Και για τις δύο περιπτώσεις, ο Google account αποκλείεται, προτιμώ να μοιράζομαι όσο γίνεται λιγότερα με την Google. Ευχαριστώ προκαταβολικά :)
  15. nxen

    Huawei Nova 5T

    Σ' ευχαριστώ για την συμβουλή. Πήρα και με διαβεβαίωσαν ότι η εγγύηση είναι 2 χρόνια αντιπροσωπίας Huawei και ότι οι συσκευές είναι όντως ευρωπαϊκές. Τον Απρίλιο που είχα αγοράσει, για συγγενικό μου πρόσωπο, από το συγκεκριμένο μαγαζί είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος, οπότε νομίζω ότι μπορώ να τους εμπιστευτώ και τώρα.
×
×
  • Create New...