Jump to content

MARIOSVRS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    122
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MARIOSVRS

  1. Χθες παρελαβα τα δωρα απο samsung τα ακουστικα τα εχω βαλει αγγελια για πωληση χωρις να ανοιξω το κουτι γιατι λογο δουλειας δεν με βολευουν. Οποτε οποιος ενδιαφέρεται ας μου πει. Το smart tag που το δοκιμασα καλο ειναι αλλα εχει τον περιορισμο της αποστασης στον εντοπισμο λογο bluetooth . Tο smatt tag + πιστευω θα ειναι πολύ χρήσιμο που θα εχει μεγαλη εμβέλεια εντοπισμου.
  2. Καλησπερα σε ολους εγω εχω παρει την σιλικονης και την δερματινη σε μαυρο. Η δερμάτινη εχει ωραια αισθηση μυριζει δερμα και το κάλυμμα της καμερας ειναι μεταλικο με ωραια αισθηση ,επισης τα πλαινα κουμπια ειναι μεταλλικά και αυτα. Η σιλικονης ειναι απαλή και νομιζω προστατευει λιγο καλυτερα το κινητο .
  3. Καλησπερα σε όλους μόλις μου ήρθε επιβεβαίωση για τα δωρα της προπαραγγελιας. Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στην προωθητική ενέργεια Samsung Galaxy S21 της Samsung. Θα παραλάβετε τα δώρα σας εντός 10 εργάσιμων ημερών. Τα δώρα σας αποστέλλονται με ταχυμεταφορά στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει, προϋπόθεση δε παραλαβής, αποτελεί η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητάς. H ομάδα της Samsung Electronics Hellas
  4. Προηγούμενες συσκευές ήταν huawei p20 pro huawei p30 pro τελευταία συσκευή είχα το xiaomi mi10 pro και όλα είχαν τρομερή αυτονομια ακόμα και το xiaomi με όλα ανοιχτά και υψηλο Ρυθμό ανανέωσης στην χειρότερη περίπτωση μέχρι τις 00:00 είχα τουλάχιστον 30% μπαταρία . Γενικά η μόνη χρήση φορτιστή ήταν το βράδυ πριν κοιμηθώ. Βέβαια με το xiaomi είχα αλλά θέματα κυρίως λογισμικού. Σήμερα πάντως είδα ότι στο μενού "όριο χρήσης της μπαταρίας" το κινητό έχει προσθέσει καμία 40ραρια εφαρμογές στην λίστα της πλήρης αδράνειας κάτι που μέχρι χθες δεν είχε καμία. Οπότε φαντάζομαι η διαδικασία εκμάθησης του κινητού περιλαμβάνει και αυτό, δλδ να δει ποιες εφαρμογές δεν χρησιμοποιείς και να τις βάζει σε αδράνεια .Οπότε περιμένω να δω αν βελτιώσει την αυτονομία αυτό.
  5. Απολογουμαι φίλε έκανα λάθος παράθεση η απάντηση μου αφορούσε το σχόλιο του χρήστη s_wind που έλεγε να σταματήσουμε να λέμε παράπονα και τον κουραζουμε. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι φταίμε εμείς γιατί είμαστε μέτριοι ως αρχάριοι χρήστες και δεν έχουμε καταλάβει πως δουλεύει το κινητό . Και να μην αναφέρουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε γιατί κουράζουμε και γινόμαστε βαρετοι. Ο σκοπός του φόρουμ οπότε είναι να μπαίνουν τα 20 άτομα που γνωρίζουν και να λένε πόσο απίστευτο είναι; Φιλικά πάντα!
  6. Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι φταίμε εμείς γιατί είμαστε μέτριοι ως αρχάριοι χρήστες και δεν έχουμε καταλάβει πως δουλεύει το κινητό . Και να μην αναφέρουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε γιατί κουράζουμε και γινόμαστε βαρετοι. Ο σκοπός του φόρουμ οπότε είναι να μπαίνουν τα 20 άτομα που γνωρίζουν και να λένε πόσο απίστευτο είναι; Φιλικά πάντα!
  7. Καλημέρα σε όλους ! Δεν έχει νόημα να τσακωνόμαστε ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο χρήσης και συνήθως κρίνει ένα κινητό από την εμπειρία που έχει και από προηγούμενα κινητά. Οπότε όταν με κάποια συσκευή καινούργια προκύπτουν κάποια θέματα δεν είναι ευχάριστο το ότι πρέπει να σπαταλήσει χρόνο που πολλές φορές δεν διαθετει για να βρει τι φταίει . Όσον αφορά το σεταρισμα από την αρχή για κάποιους είναι πρόβλημα γιατί στο backup βρίσκονται πολλά πράγματα που τα χρειάζεται π.χ κωδικοί wifi ,call log , μυνήματα, τα οποία είναι διαδικασία να τα περάσεις μετά μεμονωμένα. Στο επίπεδο που έχουν φτάσει πλέον τα smartphone το ευτυχές είναι ότι μπορούμε να αλλάζουμε μια συσκευή και αυτή να σεταρεται αυτόματα ακριβώς όπως την είχαμε στην προηγούμενη συσκευή . Και ήταν κάτι που πάντα οι χρήστες iphone καυχιοντουσαν . Σίγουρα τα παιδιά που λένε ότι ένα καθαρό σεταρισμα από την αρχή λύνει πολλά θέματα έχουν δίκιο αλλά είναι ταλαιπωρία και χαλάει λίγο την εμπειρία χρήσης . Το προηγούμενο κινητό μου λόγο πολλές προβλημάτων στο λογισμικό είχα φτάσει στο σημείο να κάνω 5 επαναφορες σε μια βδομάδα . Πράγμα πολύ κουραστικό! Ο καθενας που δίνει τόσα λεφτά έχει απαιτήσεις και του είναι δύσκολο να αποδεχτεί τις οποίες παθογένειες. Οπότε καλό είναι τα σχόλια να πιέζουν τις εταιρείες να παρέχουν πιο ολοκληρωμένες συσκευές αφού έχουν το θράσος να ζητάνε τόσα χρήματα. Παρά να κατηγορουμε ο ένας τον άλλον για κακή χρήση. Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που θάβουν μια συσκευή από εμπάθεια, αλλά όταν τα αρνητικα σχόλια είναι πολλά και σε άλλα φόρουμ τότε το πρόβλημα βαραίνει την εταιρεία. Φιλικά πάντα!
  8. Λέμε και κάποια προσευχή όσο το κάνουμε όλο αυτό ; Αστειεύομαι ! Όλοι έχουμε εμπειρίες από κινητά και σεταρισματα και δεν είχαμε προβλήματα . Οπότε μην μπούμε στην διαδικασια ότι κάτι κάνουμε λάθος γιατί η μόνη μεταβλητή που έχει αλλάξει είναι το κινητό και όχι ο τρόπος σεταρισματος και χρήσης .Σίγουρα κάτι στο λογισμικό φταίει που μακαρι με κάποιο update στο μέλλον να διορθωθεί. Φιλικά πάντα!!!
  9. Καλησπέρα σε όλους ! Κάτοχος και εγώ του κινητού από τις 22 του μήνα μέχρι σήμερα μετά από 6 φορτίσεις και κάποιες απογευματινές για να βγάλω την μέρα είμαι πολύ απογοητευμένος με την μπαταρία. Όπως έγραψα και στον official νήμα έχω απίστευτο battery drain . Από το πρωί μόλις το βγάλω από την φόρτιση σε ελάχιστο χρόνο θα πάει κοντά στο 90% και μετά από 2 ώρες θα έχει φτάσει στο 70% . Η απώλεια ενέργειας συνεχίζεται ακόμα και όταν το έχω στην τσέπη μου .Ο γρίφος είναι ότι δεν έχω κάποια ένδειξη ή πληροφορία από το μενού της μπαταρίας για το ποια εφαρμογή το προκαλεί αυτό. Ένας συνήθης ύποπτος είναι η χαμηλή στάθμη σήματος που παρατηρώ σε σχέση με το προηγούμενο κινητό μου . (Έχει μικρότερο δεκτή για να κρατάει τo sar χαμηλά; Αν ξέρει κάποιος να απαντήσει πάνω σε αυτό.) Πάντως αν εξαιρέσεις την μπαταρία είναι απίστευτο κινητό αλλά με κακή μπαταρία είναι σαν Ferrari με μικρό ντεπόζιτο.
  10. Το εχω αναφέρει και σε προηγούμενα μνμ οτι έκανα επαναφορά από το προηγούμενο κινητό. Σήμερα 21:00 μου έκλεισε από μπαταρία με 3 ώρες sot. Στις εφαρμογές δεν δείχνει κάποια με μεγάλη κατανάλωση. Έχω παρατηρήσει ότι η μπαταρια φεύγει νερό και οσο το εχω στην τσέπη μου. Μπορεί δλδ να το κοιτάξω μετά από 20 λεπτά και να έχει πέσει 15%. Ε φόρουμ της Samsung που μπήκα αρκετοί κάνανε τα ίδια παράπονα, και μάλιστα λέγανε ότι δεν έχει καμία σχέση η αυτόνομια που δείχνουν οι youtubers με αυτό που συμβαίνει στα κινητα του. Και πράγματι στα reviews το βγάζουν να έρχεται πρώτο σε αυτονομία ακόμα και 12 ώρες sot, με την εμπειρία που έχω μέχρι τώρα τόσο δεν φτάνω ούτε με 2 φορτίσεις.
  11. Σήμα δεν έχω γενικά καλό παρόλο που με το προηγούμενο κινητό μάρκας huawei ειχα τουλάχιστον μία γραμμή παραπάνω από το s21 ultra. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω τι κάνει battery brain;
  12. Εμένα αυτή την στιγμή που μιλάμε έχει 5% μπαταρία με 2:43 λεπτά sot . Μου φαίνεται όχι μόνο δεν βελτιώσανε την αυτονομία αλλά πρέπει να έχουν βάλει και καμιά αντίσταση να καίει ρεύμα μέσα!!! Νιώθω ότι η μπαταρία είναι 2500ma . Πόσο δύσκολο είναι επιτέλους να βγάλει ένα γ....... κινητό που να βγάζει μέρα . Από το s4 το s6 και το s8 θυμάμαι να αγχώνομαι που θα βρω πρίζα για να μην σβησει και εν έτη 2021 ακόμα η ίδια εμπειρια. Είναι πολύ απογοητευτικό ένας κολοσσός όπως η samsung να διαφημίζει ένα κάρο τεχνολογιες και βελτιώσεις και στην πράξη να μην ισχυει τπτ . Και καθόμαστε να συζητάμε αν θα το βάλουμε fhd αν θα ρίξουμε τα hz στα 60 αν θα κλείνουμε συγχρονισμους και ότι άλλο ενεργοβορο για να βγάλει μέρα . Τι σκατα τα πληρώνουμε όλα αυτά αν είναι να μην τα χρησιμοποιούμε; Εσείς παιδιά είστε ευχαριστημένοι με την αυτονομία;
  13. Το έχω φορτίσει 6 φορές πλήρως συν κάποιες φορτίσεις απογεύματα για να μου φτάσει μέχρι να κοιμηθώ. Τα έχω ενεργοποιημένα τα back up .μου κάνει εντύπωση όμως ότι στην κατανάλωση μπαταρίας δεν δείχνει κάποια εφαρμογή να τραβάει πολύ μπαταρία. Πάντως αυτό που παρατήρησα είναι ότι συνεχώς έχω χαμηλή σταθμη σήματος και μου κρατάει το 4g δίκτυο παρόλο που έχει μηδέν σήμα δεν το γυρνάει δλδ σε 3g για να ανέβει η στάθμη . Οπότε πρέπει να παίζει ρόλο και αυτό. Το έχω συγκρίνει με άλλες συσκευές με τον ίδιο πάροχο και έχω μια με δύο παύλες λιγότερο σήμα . Ακόμα και στο σπίτι μου που μέχρι πρότινος είχα τέρμα σήμα πλέον έχω 2 με 3 παύλες.
  14. Σήμερα το έχω βγάλει από το φορτιστή πριν 40 λεπτά και έχω 75% αυτή την στιγμή . Σίγουρα κάτι τραβάει μπαταρία από πίσω. Πάντως στην κατανάλωση μπαταρίας δεν μου γράφει κάποια εφαρμογή με μεγάλη κατανάλωση. Θα ξανακάνω επαναφορά να δω αν αλλάζει κάτι.
  15. Επαναφορά από το προηγούμενο κινητό μου.
  16. εγω εχω 6 μερες το κινητο και μεχρι σημερα δεν εχω βγαλει μερα .Κατα τις 19:00 με 20 00 πρεπει να το βαλω για φορτιση γιατι μου εχει μεινει κατω απο 20% . Βεβαια τα εχω ολα ανοιχτα 120hz και υψηλη αναλυση και aod . Bεβαια εχω παρατηρησει οτι μου πεφτει με γρηγορο ρυθμο και οταν εχω σβηστη την οθονη και δεν το χρησιμοποιω. ειχα πολλα χρονια να παρω samsung το τελευταιο ηταν το s8 το οποιο αλλαξα γιατι ειχε τραγικη αυτονομια . Μετα απο χρονια ακουσα τις παρουσιασεις της samsung για μειωση της καταναλωσης και διαφορα ποσοστα οποτε ειπα να το ρισκαρω . μεχρι τωρα ειμαι απογοητευμενος οσο αφορα την αυτονομια, εχω τον νου μου απο το απογευμα και μετα να υπαρχει φορτιστης και πριζα κοντα μου . Ελπιζω να αλλαξει αυτο και να στρωσει .
  17. Ολο παρουσιαζουν τεχνολογιες και και ποσοστα μειωσης της καταναλωσης και στην πραξη τπτ δεν αλλαζει . Ελπιζω να στρωσει τις επομενες βδομαδες αλλιως παλι μιλαμε για κακη αυτονομια και σε αυτη την συσκευη. Ισως εχω κακομαθει με τα προηγουμενα κινητα μου αλλης εταιρειας που επεφτα για υπνο με 40% μπαταρια.
  18. Καλησπέρα σε όλους .εγώ μέχρι τώρα δεν έχω μείνει ευχαριστημένος σήμερα δεν το χρησιμοποίησα παρά πολύ και έχω μείνει με 20% με λιγότερο από 2 ώρες sot. Εσάς πως σας φαίνεται η μπαταρία;
  19. Εγώ παραγγελία την δερμάτινη θήκη από το πλαίσιο μου είπαν ότι την έχουν διαθέσιμη και με ρώτησαν σε ποιο κατάστημα θέλω να την παραλάβω. Τους είπα στο mall και μου απάντησαν ότι την επόμενη μέρα θα είναι εκεί για παραλαβή .την επόμενη μέρα πήρα τηλέφωνο για επιβεβαίωση στο μαγαζί και μου είπαν ότι την έχουν και να πάω να την πάρω. Όταν έφτασα στο πλαίσιο του mall και την ζήτησα δεν ξέρανε τπτ και ρωταγανε ο ένας τον άλλον . Πήρα ξανά στο τηλεφωνικό τους κέντρο 2 φορές μπας και βγάλω άκρη και περιμένοντας συνολικά κανένα 40λεπτο μου είπαν ότι δεν υπάρχει και αφού είμαι ήδη στο κατάστημα να την παραγγείλω για να την φέρουν όσο είναι διαθέσιμη. Και ούτε μια συγνώμη που με στείλανε τσάμπα εκεί. Δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση.
  20. Έχει βρει κανένας σε κάποιο κατάστημα ετοιμοπαραδοτη θήκη; Ψάχνω και δεν βρίσκω πουθενά.
  21. Έχεις δίκιο δεν το σκέφτηκα αυτό γιατί ποτέ δεν βάζω sd πάντως αν πάρεις από 256gb και πάνω πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες σε γενικές γραμμές. Περιμένω να δω από μπαταρία πως τα πάει γιατί προέρχομαι από huawei οπότε έχω κακομαθει.
  22. Νομίζω η samsung φέτος έβγαλε ένα ολοκληρωμένο τηλέφωνο χωρίς κάποιο ακόμα μεμπτό σημείο.Μεχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος.
  23. Το πήρα από πλαίσιο το οποίο για κάποιο λόγο το έχει διαθέσιμο πιο νωρίς.
  24. Καλησπέρα σε όλους σήμερα παρέλαβα το κινητό. Μέχρι τώρα πολύ ευχαριστημένος. Πολύ ποιοτικό κινητό! Ξέρει κανείς πως μπορώ να κλειδώνω εφαρμογές ( να ζητάει μοτίβο ή δακτυλικο όταν πάω να την ανοιξω) μέχρι τώρα οποίο κινητό είχα τις κλειδωνα από το μενού των εφαρμογών εδώ δεν το βρισκω μόνο τον ασφαλή φάκελο βρήκα το οποίο δεν κάνει αυτό που θέλω.
×
×
  • Create New...