Tasos19s Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Ευχαριστώ φίλε μου, δούλεψε! Μια ακόμη απορία Όταν το φορτιζω με τον απλό φορτιστή της Apple κάποιες φορές ακούω τον ήχο φόρτισης (σαν να ξαναμπαίνει στην μπριζα) Επιπλέον ο φορτιστής καίει...(μήπως σταματάει για λίγο να δίνει ρεύμα και μετά ξαναδίνει;) Με τον γρήγορο φορτιστή δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο... Κι εγώ το έχω παρατηρήσει Ίσως φταίει η βελτιστοποιημένη φόρτιση και καμία φορά στιγμιαία σταματάει λόγο δηλαδή κάποιου θέματος του λογισμικού Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 64GB 11 Pro η 11αρι 128gb? Αν υπολογίσω τις βλακείες apps που έχω στο τωρινό μου 128gb κινητό νομίζω πάνω κάτω τα 64gb είναι ok, απλά σκέφτομαι στο μέλλον δεν θα μου κάνει και θα το μετανιώνω. Παράθεση NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 64GB 11 Pro η 11αρι 128gb? Αν υπολογίσω τις βλακείες apps που έχω στο τωρινό μου 128gb κινητό νομίζω πάνω κάτω τα 64gb είναι ok, απλά σκέφτομαι στο μέλλον δεν θα μου κάνει και θα το μετανιώνω. 11 pro 64. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 64GB 11 Pro η 11αρι 128gb? Αν υπολογίσω τις βλακείες apps που έχω στο τωρινό μου 128gb κινητό νομίζω πάνω κάτω τα 64gb είναι ok, απλά σκέφτομαι στο μέλλον δεν θα μου κάνει και θα το μετανιώνω. Όσο χώρο έχεις, τόσο περισσότερο χρησιμοποιείς. Εγώ θα πρότεινα το 11-128. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 64GB 11 Pro η 11αρι 128gb? Αν υπολογίσω τις βλακείες apps που έχω στο τωρινό μου 128gb κινητό νομίζω πάνω κάτω τα 64gb είναι ok, απλά σκέφτομαι στο μέλλον δεν θα μου κάνει και θα το μετανιώνω. Pro. Η οθόνη είναι ότι καλύτερο έχω δει. Βάλε στα συν ότι είναι απαλλαγμένο από το burn in φαινόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Παίδες Καλησπερα. Στην παρέα σας και εγώ από εχτές. 11pro green 64. Εχτές 1η μέρα πολύ ασχολήθηκα με το κινητό και ψιλό εκαιγε στην πλάτη. Συμβαίνει;; Η έχουμε θέμα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrx8 Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Κι εγώ το έχω παρατηρήσει Ίσως φταίει η βελτιστοποιημένη φόρτιση και καμία φορά στιγμιαία σταματάει λόγο δηλαδή κάποιου θέματος του λογισμικού Δοκίμασα και με απενεργοποιημένη την βελτιστοποιημένη φόρτιση αλλά και πάλι το κάνει Μάλλον ζεστένεται αρκετά ο μικρός φορτιστής και κόβει την τροφοδοσία για δευτερόλεπτα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... Πάντως με τον γρήγορο φορτιστή δεν υπάρχει θέμα Εάν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ας μας πει την γνώμη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Ενεργοποιείται το fast charging Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrx8 Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Ενεργοποιείται το fast charging Ο ήχος ακούγεται μόνο με τον κλασικό φορτιστή της Apple ενώ φορτίζει. Δεν πιστεύω ο μικρός φορτιστής 5w να έχει fast charging. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Δοκίμασα και με απενεργοποιημένη την βελτιστοποιημένη φόρτιση αλλά και πάλι το κάνει Μάλλον ζεστένεται αρκετά ο μικρός φορτιστής και κόβει την τροφοδοσία για δευτερόλεπτα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... Πάντως με τον γρήγορο φορτιστή δεν υπάρχει θέμα Εάν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ας μας πει την γνώμη του Λογικό να το κάνει. Αν παρατηρήσεις, αν το βάλεις στην φόρτιση κάποια στιγμή που δεν έχει τρελή ζέστη, θα είναι όλα ΟΚ. Το έχω τεστάρει τώρα 3 μέρες σερί γιατί και εγώ ανησύχησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Στη Vodafone, summer sale, Το Κινητό στα 999 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Τοσο εχει και σε αλλα καταστηματα παντως. καλη περιπτωση για οποιον θελει να κοψει τιμολογιο βεβαια η vodafone,αν και προσωπικα θεωρω οτι δεν ειναι ιδανικο το τωρινο timing για να δωσει καποιος πολλα λεφτα για iphone εν οψει των καινουργιων που θα βγουν τους επομενους μηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Καλησπερα. Αγόρασα την θήκη της Apple την clear Cover και ειναι πολύ σκληρή. Δεν μπορούσα να την βγάλω. Λέω το έσπασα το κιν. Και ψιλό σκέφτομαι να την ξανά βάλω. Όντως τόσο δύσκολη ειναι στο να την βγάζεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Τοσο εχει και σε αλλα καταστηματα παντως. καλη περιπτωση για οποιον θελει να κοψει τιμολογιο βεβαια η vodafone,αν και προσωπικα θεωρω οτι δεν ειναι ιδανικο το τωρινο timing για να δωσει καποιος πολλα λεφτα για iphone εν οψει των καινουργιων που θα βγουν τους επομενους μηνες. Βεβαίως και έχει τόσο και σε άλλα μαγαζιά. Απλά εκεί θα είχε και άτοκες δόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Απορρίπτω το viber. Ο κουμπάρος μου θέλει τις ταυτότητες τη δικιά μου και της μέλλουσας συζύγου για ταξιδάκι που θα πάμε αλλά δεν θέλει μέσω messenger αλλά viber για να υπάρχει η κρυπτογράφηση όπως μου είπε. Είναι απαραίτητο όλο αυτό; Υπάρχει κίνδυνος από το messenger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Απορρίπτω το viber. Ο κουμπάρος μου θέλει τις ταυτότητες τη δικιά μου και της μέλλουσας συζύγου για ταξιδάκι που θα πάμε αλλά δεν θέλει μέσω messenger αλλά viber για να υπάρχει η κρυπτογράφηση όπως μου είπε. Είναι απαραίτητο όλο αυτό; Υπάρχει κίνδυνος από το messenger? Και το messenger έχει encryption στις secret conversations https://m.facebook.com/help/messenger-app/1084673321594605 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Και το messenger έχει encryption στις secret conversations https://m.facebook.com/help/messenger-app/1084673321594605 Sent from my iPhone using Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρω ίσως το viber το έχω εγκαταλείψει εδώ και χρόνια. Άντε και κάποτε να κόψω το messenger αλλά ας όψεται το επάγγελμα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Μιλάμε για άκυρο θέμα εφαρμογών; Η για ανταλλαγή αρχείων μεταξύ δυο iPhone (που θα ταίριαζε σε αυτό το νήμα); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Με το τελευταίο iOS update διαπιστώνω βελτίωση στη μπαταρία. Εσείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 19, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Με το τελευταίο iOS update διαπιστώνω βελτίωση στη μπαταρία. Εσείς; Το έχουν επιβεβαιώσει αρκετοί κάτοχοι, έχουν κάνει καλή δουλειά με την 13.6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Έτσι φαίνεται γενικά σε όσους είχαν θέματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 (edited) Καλημερα στην παρέα. Έχει κάνει κάποιος απο σας την μετάβαση απο samsung s9 να μας πει εμπειρία απο την διάρκεια μπαταρίας σε μέτρια-σκληρή χρήση? Βγάζει το 11pro την ημέρα? Edited July 22, 2020 by nikosnt74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 Καμία σχέση οι 2 συσκευές σε αυτονομία Διπλάσια περίπου το iPhone Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 1 φόρτιση μιάμιση μέρα βγάζω οριακά. Εάν δε το γυρίσω σε 3g τις δυο μέρες τις έχω άνετα. Αλλά σερφάρω και από το iPad 2018 και κάνω μεγάλη οικονομία. Ουδεμία σχέση με το iPhone 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 Το s9 εκεί κακή αυτονομία δεν συγκρίνεται με τα παρά πολύ καλά iPhone της σειράς 11... Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts