Jump to content

geob79

Members
  • Δημοσιεύσεις

    178
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About geob79

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

geob79's Achievements

  1. Καλησπέρα στους κατόχους. Πώς είναι από πλευράς κρατήματος στο χέρι; Όπως το S23U?
  2. Καλησπέρα. Υπάρχει εφαρμογή για email στο iOS που να υποστηρίζει "push" (δηλαδή, να έρχονται τα νέα e-mail και οι σχετικές ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο...)?
  3. Γνωρίζει κανείς αντίστοιχα, εάν υπερέχει σε αυτονομία το S23 σε σχέση με το S23+ ? Κι εγώ θα προτιμούσα το μικρότερο, αλλά σκέφτομαι το μεσαίο για λόγους μπαταρίας.
  4. Έχω κάνει τη σχετική αναφορά στο forum του S23+ (αυτό έχω). Παρατηρώ λιγότερο σταθερό σήμα WiFi σε δίκτυα ασθενή, πχ στη δουλειά μου, με αποτέλεσμα με το WiFi calling να μην λειτουργεί πάντα καλά, ή όταν βγαίνω εκτός κτηρίου (και χάνετε τελειώς το σήμα wifi) διακόπτεται η ροή δεδομένων παρόλο που είναι ανοικτό το 4G.
  5. Διαπιστώνω το εξής πρόβλημα. Η αυτόματη εναλλαγή μεταξύ WiFi και phone data δεν είναι ομαλή, και οδηγεί σε διακοπή της ροής δεδομένων (πχ σταματά το ραδιόφωνο). Για να δώσω παράδειγμα, βρίσκομαι σπίτι με ανοικτά τόσο το WiFi όσο και το 4G. Με το βγαίνω από το σπίτι (οπότε χάνεται το σήμα του WiFi), σταματά πχ το ραδιόφωνο παρόλο που το 4G έχει καλό σήμα... Έχει κανείς κάποια ιδέα γιατί συμβαίνει;
  6. Καλημέρα, χρόνια πολλά. Από πλευράς σήματος WiFi βλέπεις κάποια διαφορά σε σχέση με το S22?
  7. Update. Σήμερα έχω 3h 40m SOT με κατανάλωση 45% της μπαταρίας. Με τυπικο mode λειτουργίας (όχι light mode δηλαδή)
  8. Όχι, ΟΚ. Γενικά άριστη η συσκευή. Φοβερή οθόνη και επίσης, τα haptics, ήχος. Κάμερα δεν έχω δουλέψει πολύ. Αυτονομία θα περίμενα λίγο καλύτερη. Πιανει όμως 6.5 ώρες SOT με όλα άνοιγμα, galaxy watch συνδεδεμένο 18 ώρες την ημέρα. Περισσότερα τις επόμενες ημέρες.
  9. Καλησπέρα. Κάτοχος του S23+ αλλά λόγω "κινητικότητας", κάνω το ερώτημα σε αυτό το forum. Έχει παρατηρήσει κανείς δυσκολία στην αυτόματη εναλλαγή μεταξύ WIFI και data? Το διαπίστωσα σε περιοχή με ασταθές σήμα WIFI, τόσο με streaming (ραδιόφωνικό σταθμό) όσο και με τις κλήσεις (wifi calling που έχανα σήμα)..
  10. Καλημέρα. Κάτοχος από χθες. Σε κάποιες εισερχόμενες κλείσεις, ακούγεται θρόισμα από το μικρόφωνο....όχι σε όλες....να ανησυχώ;;
  11. Καλησπέρα. Μετά από καιρό, επανήλθα στο Galaxy (S23+). Δεν βλέπω πουθενά το VoLTE toggle. Δεν εμφανίζεται πλέον;
  12. Παίδες, με αυτά που διαβάζω..θέλω να κάνω unroot & lock bootloader...κάποιος καλός οδηγός υπάρχει;
  13. Γνωρίζει κανείς εάν εκτός από το VoLTE, ενεργοποιήθηκε και το WiFi calling?
  14. Συμφωνώ. Κι εγώ μετά το root είδα διαφορά. Ένα μόνο θέμα είναι όταν περνάει από WIFI-calling σε δίκτυο κινητής, έχω δει να διακόπτεται η συνομιλία μου για 2-3 δευτερόλεπτα.
  15. Καλησπέρα. Σας έχει έρθει η ενημέρωση του Ιανουαρίου; Προφανώς, εγώ που έχω κάνει root το Pixel 6 πρέπει να κάνω χειροκίνητη εγκατάσταση; Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό οδηγό;
×
×
  • Create New...