ntinoscrypton Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 To plus ειναι 5g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 To plus ειναι 5g? Όχι.Αργοτερα θα βγει ειδική έκδοση και μάλλον Ελλάδα δεν θα έρθει. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Ξέρει κάνεις αν μπορείς να περάσεις σε demo έκδοση κανονική rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Ποτε εδωσες παραγγελια?το πληρωσες κιολας?Πάει καμιά εβδομάδα που έβαλα την προπαραγγελία. Σήμερα έβαλα 50€ προκαταβολή μόνο που μου ζήτησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Στο πρόγραμμα ανταλλαγής δεν είναι απαραίτητο να πάτε ακριβή συσκευή. Και ένα 3310 να πάτε θα πάρετε την έκπτωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Πάει καμιά εβδομάδα που έβαλα την προπαραγγελία. Σήμερα έβαλα 50€ προκαταβολή μόνο που μου ζήτησαν. Εγω εκανα την πρωτη μερα αμεσω ς μετα την παρουσιαση,με πηραν τηλ να βαλω κ γβ 50€ αλλα επειδη τους ειπα θα το κοψω τιμολογιο,μην εχουμε λογιστικο θεμα ,διοτι θα το κοψω σε ονομα αλλου,το αφησαμε ετσι.τους ειπα να προχωρησουν ομως κανονικα και πως εχω παρει και αλλα κινητακλπ. Δεν πιστευω να με πανε αργοτερα...αφηστε που πιστευω θα υπαρχει διαθεσιμοτητα γενικα Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Μια ερωτηση παιδια.Πρεπει να το κανω οπωσδηποτε προπαραγγελια το κινητο?? Δλδ αν απλα παω απο τις 23 του μηνα και μετα σε ενα καταστημα δεν θα το βρω?Παιζει κατι με την διαθεσιμοτητα του? ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- WIND: https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/newsroom/deltia-tupou/deltio-tupou/1526313980475/ Από ότι βλέπω οι άλλες δύο κάνουν έκπτωση μόνο αν πας παλιά συσκευή για ανταλλαγή: COSMOTE: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/galaxy_note10.html VODAFONE: https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/smartphones/samsung-mblphsam-note10256gb4gdsaurblav/p-125493/?m_source=eshop-banner&m_medium=banners&m_name=20190808-note10-preorder Ευχαριστω :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Μια ερωτηση παιδια.Πρεπει να το κανω οπωσδηποτε προπαραγγελια το κινητο?? Δλδ αν απλα παω απο τις 23 του μηνα και μετα σε ενα καταστημα δεν θα το βρω?Παιζει κατι με την διαθεσιμοτητα του? ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω :)Εμείς το κάναμε για την έκπτωση η οποία ισχύει σε προπαραγγελία μέχρι 22/8. Για διαθεσιμότητα δε νομίζω να υπάρχει θέμα. Ίσως σε κάποιο χρώμα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Εμείς το κάναμε για την έκπτωση η οποία ισχύει σε προπαραγγελία μέχρι 22/8. Για διαθεσιμότητα δε νομίζω να υπάρχει θέμα. Ίσως σε κάποιο χρώμα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ααα καταλαβα.Την εκπτωση την παιρνουμε μονο αν κανουμε προπαραγγελια δλδ??Σκεφτομαι να το παρω απο καταστημα wind και δεν εχω ξεκαθαρισει αν θελει συσκευη πισω η οχι για την εκπτωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Ααα καταλαβα.Την εκπτωση την παιρνουμε μονο αν κανουμε προπαραγγελια δλδ??Σκεφτομαι να το παρω απο καταστημα wind και δεν εχω ξεκαθαρισει αν θελει συσκευη πισω η οχι για την εκπτωση.Και γιατί δεν τους πέρνεις ένα τηλέφωνο; Στάλθηκε από το SM-T835 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Και γιατί δεν τους πέρνεις ένα τηλέφωνο; Στάλθηκε από το SM-T835 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠριν απο λιγο πηρα τηλ σε καταστημα WIND και μου ειπαν οτι δεν ισχυει καμια εκπτωση στην προπαραγγελια, ουτε ανταλλαγη συσκευης.Την ιδια τιμη θα παρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Την έκπτωση την παίρνετε κανονικά! Πας μια παλιά συσκευή ότι και να είναι και παίρνεις τα 100 ευρώ έκπτωση. Στο αντίστοιχο promo πέρυσι με το Note 9 ο γερμανός μου έδινε μόνο 350 ευρώ για το note 8 και εγώ τους έδειξα την προσφορά για τα άλλα 200. Σε μερικά καταστήματα δεν έχουν απλά ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villlis Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 (edited) Σήμερα βρέθηκα σε media markt και το είδα από κοντά to glow έβαλα την μουσική στο τέρμα. .Είναι πιο δυνατός απο το note 9 με καλή ποιότητα, αλλά αν τον βάλεις σε μεγάλη ένταση δονείται η πλατη του κινητού . Edited August 24, 2019 by villlis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Πριν απο λιγο πηρα τηλ σε καταστημα WIND και μου ειπαν οτι δεν ισχυει καμια εκπτωση στην προπαραγγελια, ουτε ανταλλαγη συσκευης.Την ιδια τιμη θα παρω. Τώρα σωθηκες Πάνε σε κανένα πιο σοβαρό κατάστημα αν θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Τώρα σωθηκες Πάνε σε κανένα πιο σοβαρό κατάστημα αν θέλεις ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ !!!!Οκ !!! ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την έκπτωση την παίρνετε κανονικά! Πας μια παλιά συσκευή ότι και να είναι και παίρνεις τα 100 ευρώ έκπτωση. Στο αντίστοιχο promo πέρυσι με το Note 9 ο γερμανός μου έδινε μόνο 350 ευρώ για το note 8 και εγώ τους έδειξα την προσφορά για τα άλλα 200. Σε μερικά καταστήματα δεν έχουν απλά ιδέα. Εχω ενα samsung j5 του 2016 και ενα NOTE 8.Το note δεν το δινω θα το κρατησω.Οτι πιασει το j5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ !!!!Οκ !!! ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω ενα samsung j5 του 2016 και ενα NOTE 8.Το note δεν το δινω θα το κρατησω.Οτι πιασει το j5 Το j5 2016 εχω και γω και πιανει 133€.100 ζτης samsung και 33€ η συσκευη.θα το κρατησω γιατι το,εχω καβατζα οταν ξεμενω απο κινητα,καλη ωρα οπως τωρα.οποτε τους παω πισω ενα sony mε κουμπια και παιρνω τα 100€ Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Το j5 2016 εχω και γω και πιανει 133€.100 ζτης samsung και 33€ η συσκευη.θα το κρατησω γιατι το,εχω καβατζα οταν ξεμενω απο κινητα,καλη ωρα οπως τωρα.οποτε τους παω πισω ενα sony mε κουμπια και παιρνω τα 100€ Νακ καταλαβα.Επιπλεον δεν εχω ουτε το κουτι του ,βασικα τιποτα δεν εχει μεινει απο αυτο, μονο η συσκευη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Το j5 2016 εχω και γω και πιανει 133€.100 ζτης samsung και 33€ η συσκευη.θα το κρατησω γιατι το,εχω καβατζα οταν ξεμενω απο κινητα,καλη ωρα οπως τωρα.οποτε τους παω πισω ενα sony mε κουμπια και παιρνω τα 100€ Θα πρέπει η συσκευή να είναι λειτουργική;;Τα παρελκόμενα ;;Έχω κάτι συσκευές που δεν ανοίγουν καν. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Θα πρέπει η συσκευή να είναι λειτουργική;;Τα παρελκόμενα ;;Έχω κάτι συσκευές που δεν ανοίγουν καν. Sent from my iPhone using TapatalkΠρέπει να ανοίγει η συσκευή και να είναι λειτουργική. Τα παρελκόμενα δεν χρειάζονται. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Πρέπει να ανοίγει η συσκευή και να είναι λειτουργική. Τα παρελκόμενα δεν χρειάζονται. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι ενημερωμένοι οι επίσημοι ή θα πάω εκεί και θα με κοιτάνε σαν εξωγήινο ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι ενημερωμένοι οι επίσημοι ή θα πάω εκεί και θα με κοιτάνε σαν εξωγήινο ;;; Επίσης έχει σχέση η μάρκα ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 100+ευρω θα εχει χασει λογικα το Note10+ στον πρωτο περιπου μηνα,μιας και τον αλλο μηνα θα ανακοινωθει και το mate30pro. Γιαυτο η Samsung βιαζεται να κυκλοφορει τις συσκευες της.Για να πεφτουν γρηγορα οι τιμες τους και να ειναι πιο ανταγωνιστικες απεναντι στις αλλες. Αρα μην σκατε τοσο πολυ με το promotion των 100ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Εντωμεταξύ ξαναπήγα στον Κωτσόβολο τους είπα για αυτό με τις παλιές συσκευές και μου είπε σε μας δεν ισχύει κατι...τι στο καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Εντωμεταξύ ξαναπήγα στον Κωτσόβολο τους είπα για αυτό με τις παλιές συσκευές και μου είπε σε μας δεν ισχύει κατι...τι στο καλό.Πάνε σε πλαίσιο, είναι πιο ενημερωμένοι. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 To 5G ποτέ βγαίνει στην αγορά;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 (edited) Πάνε σε πλαίσιο, είναι πιο ενημερωμένοι. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠηγα και γω σ ενα καταστημα Π*****, με βλεπει η πωλητρια που το κοιταω μου λεει αν το κανετε προπαραγγελια θα το εχετε στις ταδε του μηνα. Την ρωταω τη προσφορα ή εκπτωση εχει - μου λεει καμια. Της λεω δεν υπαρχει προσφορα 100ε και ανταλλαγη συσκευης; παιρνει κατι τηλ κτλ μετα απο 5 λεπτα μου λεει οχι, τελικη τιμη 999. Ηθελα να ξερα ποιον κάλεσε... ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 20, 2019 by cv19985 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts