Jump to content

jtgiannis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    763
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jtgiannis

  1. Καλησπέρα. Τι φάση αυτή η ενημέρωση;; Τι ρόλο βαράει;
  2. Όντως, περίμενα 3 μέρες για να δω τι γίνεται και έχω πλέον σιγουρευτεί. Η μπαταρία έχει γίνει εξαιρετικη. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Το κινητό είναι μια χαρά. Βέβαια κρατάω μικρό καλάθι καθώς η Samsung με τα update είναι ότι να 'ναι, οπότε...
  3. Καλημερα. Οκ ωραια τα κολπακια με την AI κλπ ,αλλα με το AOD μας τα εκανε .μανταρα..Ελπιζω σε καποιο update να το διορθωσει.
  4. Παιδιά εμένα με επανεκκίνηση όλα έγιναν μια χαρά. Κατέβηκε ήδη και ετοιμάζομαι για εργοστάσιακη επανεκκίνηση. Δοκιμάστε πάλι, υποθέτω κάποιο θέμα με την διανομή του Update θα είναι.
  5. Ναι μου το έκανε και εμένα. Κάνε μια επανεκκίνηση στο κινητό και θα ισιώσει.
  6. Καλημέρα στην παρέα. Τώρα την κατεβάζω!
  7. Παιδιά καλησπέρα. Μία βοήθεια παρακαλώ. Υπάρχει τρόπος, μια ρουτίνα ας πούμε να αλλάζει σε συγκεκριμένη ώρα η ρύθμιση της οθόνης από έντονη σε φυσική;;
  8. Ωπ, πάμε γερά για 6.1, ούτε σεισμός να ήταν!!
  9. Το έκανα, είμαι οκ, ευχαριστώ πολύ!
  10. Καλημέρα. Μου το κάνει και εμένα, μια πιάνει μια οχι. Σε περίπτωση που έχεις Good Lock δοκίμασε " Good Lock - Registar - Back Tap action (ενεργό) - Double Tap(take and share screenshot)
  11. Καλημέρα, το έχω κάνει αυτό, γι αυτό αναρωτιέμαι τι γίνεται...
  12. Παιδιά καλημέρα. Το κινητό έχει μια ρύθμιση να κατεβαίνει μέχρι κάτω όλη η "κουρτίνα" η πρόσβαση δλδ στις γρήγορες ρυθμίσεις κάνοντας swipe στο επάνω δεξί μέρος της συσκευής. Για κάποιο λόγο δεν μου το κάνει. Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα;;
  13. Α ναι, αυτή η έκδοση. Όχι δεν μου έχει έρθει. Λογικά θα σκάσει όπου να ναι. Με την ευκαιρια μιας και λεμε για το smoothens ,με τον nova launcher τι γινεται, εχει ξεπεσει τελειως??
  14. Καλησπέρα. Σε ποια έκδοση αναφέρεσαι;;
  15. Καλημερα. Μηπως εχουν ενεργοποιησει στην ρυθμιση οθονης στο ''προστασια για ξεκουραστα ματια'' την επιλογη ''Μεγαλυτερη ανεση''?το λεω γιατι και στο δικο μας με αυτη την ρυθμιση τα χρωματα γινονται οπως αναφερεις.
  16. Παιδιά καλησπέρα. Πραγματικά σκέφτομαι πλέον να μην ξαναπάρω κινητό σειράς S αλλά να περάσω σε Fold 5 ή τλπ όταν βγει το Fold 6 .Άπλα έχω την αίσθηση ότι δεν έχει να μου δώσει πλέον κάτι από εμπειρία χρήσης τα κανονικά κινητά(εχω αρχίσει να τα βαριέμαι). Θα μείνω με το S23 ultra και φυσικά δεν θα το δώσω. Θα μείνει στα κινητά που λάτρεψα και τα κρατάω μουσείο!!
  17. Ωραία, βγήκε και το s24 Ultra, μπορούμε τώρα να κοιμόμαστε ήσυχοι. Στα δικά μας, με το ταπεινό μας κινητό τώρα. Μια ερώτηση. Πότε αναμένεται το One ui 6.1 να χαρούμε και εμείς;;
  18. Οκ, ρολαρει, μου ήρθε και εμένα.
  19. Σύμφωνω! Πες τα ρε φίλε!! Εύγε!!! (Συγγνώμη στο φόρουμ για την αυθόρμητη έκφραση των σκέψεων μου)
  20. Καλημέρα στην παρέα. Έφθασε και το Update Δεκεμβρίου.
  21. Εμ μια μετάφραση παρακαλώ το ΑΑ;;; Η αλήθεια είναι ότι με ταλαιπωρεί κομματάκι.
  22. Παιδιά καλημέρα. Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει mirror το ANDROID AUTO του κινητού σε ταμπλετ; Πως γίνεται;;
  23. Καλησπερα στην παρεα. Στο πλαισιο της παραμετροποιησης του ''τετραγωνου'' σουπερ κινητου μας ,υπαρχει μια ενδιαφερον εφαρμογη που λεγεται Round corners & Hide notch. Θα την βρειτε στο play store και αυτο που κανει ειναι να στρογγυλευει τις ακρες της οθονης.
×
×
  • Create New...