nick76 Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Καλησπερα.Μετα την αναβαθμιση σταματησε να λειτουργει η εφαρμογη call recorder για εγγραφη κλησεων.Γνωριζεται καποια εφαρμογη καταγραφης κλησεων που να δουλευει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Καλησπερα.Μετα την αναβαθμιση σταματησε να λειτουργει η εφαρμογη call recorder για εγγραφη κλησεων.Γνωριζεται καποια εφαρμογη καταγραφης κλησεων που να δουλευει; Acr και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Acr και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα Δυστυχως ουτε αυτη δουλευει...Μηπως πρεπει να ενεργοποιησω καποια ρυθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. December 16, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Διαγράφτηκαν μηνύματα Off topic. Υπενθυμίζω επίσης ότι δεν επιτρέπεται η δημοσίευση του ίδιου ακριβώς μηνύματος σε πολλαπλά νήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 Cube acr αυτό δουλεύει σίγουρα Παράθεση Nobody's perfect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 Cube acr αυτό δουλεύει σίγουρα Δουλευει τελεια!Σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chistianopap Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 Με το holey light τι γίνεται βρε παιδιά στη 10; Σ' εμένα δε δουλεύει με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 (edited) Δοκιμασε το aod notify. Δουλευει αψογα. Αλλα για να λειτουργει μονο το δαχτυλιδι γυρω απο την καμερα σαν ledακι χρειαζεται αγορα. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 17, 2019 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chistianopap Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 Δοκιμασε το aod notify. Δουλευει αψογα. Αλλα για να λειτουργει μονο το δαχτυλιδι γυρω απο την καμερα σαν ledακι χρειαζεται αγορα. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από θέμα μπαταρίας; ποια ακριβώς είναι η εφαρμογή γιατί βγάζει πολλές στο play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.alwaysondisplay Δεν εχω παρατηρησει κατι στην καταναλωση. Σαν να μην υπαρχει. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. December 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2019 Όλα καλά,πολυ smooth,όμως δυστυχώς σε όποια εφαρμογή ανοίξω πληκτρολόγιο (Gboard,Samsung)την ώρα που γράφω η εφαρμογή ξαφνικά φεύγει και πάει στις πρόσφατες εφαρμογές ,την ξανανοιγω και συνεχίζω,,,,πολύ σπαστικό, κοιτούσα μήπως πατάω κάτι και την κλείνω κατα λάθος αλλά όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. December 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2019 Παιδια στην official led cover θηκη υπάρχει τρόπος για παραμετροποιηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Παιδια στην official led cover θηκη υπάρχει τρόπος για παραμετροποιηση;Μόλις βάλεις τη θήκη σου εμφανίζει μια εφαρμογή στο μενού. Αλλάζεις εικονίδια για τις επαφές σου και τις ειδοποιήσεις εφαρμογων και μπορείς να φτιάξεις και δικα σου. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Μόλις βάλεις τη θήκη σου εμφανίζει μια εφαρμογή στο μενού. Αλλάζεις εικονίδια για τις επαφές σου και τις ειδοποιήσεις εφαρμογων και μπορείς να φτιάξεις και δικα σου. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ρώτησα σωστά.. εννοούσα εκτός από την δικη της εφαρμογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 (edited) Ταλαιπωρουμουν από την αρχή από την πρώτη στιγμή που το πήρα με WiFi disconnect κακό σήμα κλπ.Πλέον με το android 10 το σήμα είναι καμπάνα και ούτε ένα disconnect, έχει τώρα τέσσερις μέρες.... Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 19, 2019 by LeGendGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Καλημέρα σε όλους. Εχω ένα "γαλλικό" S10+ και είμαι με Cosmote. Προ περίπου δύο εβδομάδων έκανα την αναβάθμιση σε Android 10 / UI 2.0. Βλέποντας διάφορα video σχετικά με τις βελτιώσεις, παρατήρησα ότι υπάρχει ένα χαρακτηριστικό το οποίο δεν έχω. Στην εφαρμογή Phone, πλέον πρέπει να εμφανίζεται εκτός από τα κλασικά Keypad / Recents / Contacts και ένα τέταρτο tab = Places. Στην δικιά μου περίπτωση, αυτό δεν υπάρχει! Η ερώτηση λοιπόν είναι, εσείς το έχετε? υπάρχει κάποια ρύθμιση για να εμφανιστεί? Η είναι εξαρτώμενο από την χώρα στην οποία είναι "δεμένο" το συγκεκριμένο τηλέφωνο? Ευχαριστώ (σημείωση: έχω κάνει factory reset). Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Με το holey light τι γίνεται βρε παιδιά στη 10; Σ' εμένα δε δουλεύει με τιποτα Δουλεύει,απλά θελει επαναγκατασταση με bluetooth,wifi,NFC ανοικτα την ωρα της επανεγκαταστασης.Ωστοσο λειτουργει μόνο το swirl και το pie.Οχι το holey light (ο κύκλος δηλαδη)... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Δουλεύει,απλά θελει επαναγκατασταση με bluetooth,wifi,NFC ανοικτα την ωρα της επανεγκαταστασης.Ωστοσο λειτουργει μόνο το swirl και το pie.Οχι το holey light (ο κύκλος δηλαδη)... βαλτε το aodnotify και θα δουλευει και ο κυκλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaras1 Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Καλημέρα σε όλους. Μόλις παρέλαβα το νέο μου smartphone s10+.. Mετα από ένα χρόνο με το s9+και τις άριστες εντυπωσεις από αυτό.. Επειδή ακόμη το κινητό είναι στη πρώτη φόρτιση 2πραγματα να ρωτήσω άσχετα προς το παρόν με τη λειτουργία του τηλεφώνου.. Το κουτί μου ήρθε από το μαγαζί κλειστο μεν οκ όλα αλλά έλειπε η ζελατίνα περιτυλιγματος ενώ πέρσι εξωτερικά το s9+είχε.. Έτσι ειναι στο S10+? Και δεύτερον μέσα το κουτί δεν είχε θήκη ενώ σε βιντεακια στο YouTube παρατηρώ ότι έχει δώρο μια θήκη μέσα νομίζω πλαστική.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Καλημέρα σε όλους. Μόλις παρέλαβα το νέο μου smartphone s10+.. Mετα από ένα χρόνο με το s9+και τις άριστες εντυπωσεις από αυτό.. Επειδή ακόμη το κινητό είναι στη πρώτη φόρτιση 2πραγματα να ρωτήσω άσχετα προς το παρόν με τη λειτουργία του τηλεφώνου.. Το κουτί μου ήρθε από το μαγαζί κλειστο μεν οκ όλα αλλά έλειπε η ζελατίνα περιτυλιγματος ενώ πέρσι εξωτερικά το s9+είχε.. Έτσι ειναι στο S10+? Και δεύτερον μέσα το κουτί δεν είχε θήκη ενώ σε βιντεακια στο YouTube παρατηρώ ότι έχει δώρο μια θήκη μέσα νομίζω πλαστική.. Καλορίζικο ούτε το δικό μου είχε ζελατίνα εξωτερικά ούτε θήκη κάποιες συσκευές έχουν θήκη μέσα αλλά είναι για άλλες χώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 To σημαντικό είναι η ταινία ασφαλείας; Ήταν κομμένη; Αν όχι δεν έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Εκτός του "Double Tap" για να ανοίξει η οθόνη του κινητού, υπάρχει επιλογή και για να κλείνει η οθόνη ? Αν ναι, πως την ενεργοποιούμε και δεν το έχω εντοπίσει ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Δεν υπάρχει. Υπόψιν ότι το double tap to wake καταναλώνει τρελή μπαταρία... Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Δεν υπάρχει. Υπόψιν ότι το double tap to wake καταναλώνει τρελή μπαταρία... Sent from my Galaxy S10e ειναι τσεκαρισμενο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Ναι, όσες φορές το είχα ενεργό είχε εμφανέστατη διαφορά. Ίσως είναι και λογικό. Κάτι θα πρέπει να δουλεύει για να μπορεί να ανιχνεύσει τα χτυπήματα στην οθόνη. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts