Jump to content

Expendable

Members
  • Δημοσιεύσεις

    733
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Expendable

  • Ημ. Γέννησης 15/12/1970

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Expendable's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Θα βάλεις το γυαλί και μετά θα αποθηκεύσεις το αποτύπωμα.
  2. Μια χαρά ακούγεται σε σημείο που θα χρειαστεί να το χαμηλώνεις λίγο όταν είσαι σε περιβάλλον χωρίς θόρυβο. Η μνήμη είναι ρυθμιζόμενη (έχει υπομενού στις ρυθμίσεις όπως τα περισσότερα samsung) με ανώτερο τα 8gb . Οπότε εσύ κρίνεις πως θα χειριστείς την μνήμη του. Στην vodafone όντως την γράφουν με 6gb στα χαρακτηριστικά της.
  3. Απογοητευση....Εκανα το πρωι την αναβαθμιση στο 11ι . Μετα απο μια ωρα λειτουργιας η συσκευη εκανε force closed σε οποια εφαρμογη προσπαθουσα να ανοιξω. Παω να κανω επανεκινηση και τη ωρα που παει να ανοιξει εβγαλε The system has been destroyed !!!!!! Κοινως.....μπάι μπάι 11ι αν δεν επανερθει με fastboot.....
  4. Το 11i που έχει το EU στην εκδοση miui είναι με 13.0.8 και ενημέρωση ασφαλείας Ιουλίου....Πολύ πίσω σε σχέση με άλλα μοντέλα. Έχει καθυστερήσει πολύ η ενημέρωση του σε επίπεδο ασφαλείας. Και είναι και ένας σημαντικός λόγος που με κάνει να προχωρήσω σε αντικατάσταση της συσκευής. Δεν με πολυαπασχολει αν θα μείνει στην 12 ή θα πάει στην 13...αλλά σε ενημερώσεις ασφαλείας πάσχει αρκετά.
  5. Το είχα πάνω από μηνα το συγκεκριμένο. Δεν είχα πρόβλημα . Δεν ξέρω τι μπορεί να άλλαξε ο δημιουργός στην τελευταία του αναβάθμιση. Πάντως τώρα με το θέμα της xiaomi πάει καλά. Δεν έχω τα χθεσινά προβλήματα.
  6. Λοιπόν , κοίταξα ποιες εφαρμογές έκανε αναβάθμιση εχθές...Εκτός του mesenger και της revolut οι υπόλοιπες ήταν της google. Διέγραψα της revolut αλλά μετά από λίγο ξαναέκανε επανεκκίνηση. Και έφαγα την φλασια και κοίταξα στα θέματα. Δεν έχω εργοστασιακό θέμα , αλλά από developer που υπάρχουν στη εφαρμογή.Είχα δει ότι είχε βγάλει ειδοποίηση πριν κάτι μέρες για update σε 2 θέματα που έχω αποθήκευση κ;ι χρησιμοποιώ αλλά δεν το είχα κάνει. Έχω από εχθές εργοστασιακό θέμα στο τηλέφωνο και το τηλέφωνο σταμάτησε τα κόλπα που έκανε με στιγμής. Εχει περάσει ένα 12ωρο χώρος επανεκκίνηση και πάγωμα της οθόνης. Πιστεύω ότι αυτό έφταιγε.
  7. Καλησπέρα . Έχω το 11i . Με επίσημη Ρομ και έχει πάρει τις ενημερώσεις κανονικά. Από εχθές το βράδυ έχει ξεκινήσει κάτι κόλπα με το να χάνει το σήμα (το wifi παραμένει ενεργό)...να κάνει μόνο του restart (4η φορά πριν λίγο) ...να παγώνει η οθόνη και να μην δέχεται εντολές, εκτός αν πατήσω το power στιγμιαία και σβήσει. Έβαλα το πρόγραμμα στην εφαρμογή Ασφάλεια να τρέχει μήπως βρει κάνα ιό ή πρόβλημα , αλλά τα δείχνει όλα οκ. Εφαρμογές εκτός playstore δεν έχω και σε κάποιες έγινε ενημέρωση εχθές. Πάει πουθενά αλλού το μυαλό σας για το τι μπορεί να το δημιουργεί αυτό; Η μπαταρία του δείχνει να δουλεύει σωστά.
  8. Εγώ θα κοίταζα στις εφαρμογές που έχω κάνει εγκατάσταση. Εφόσον έκανες reset και επανήλθε , και μετά το στήσιμο στο ξαναέκανε , κάποια εφαρμογή σου την κάνει την ζημιά. Δες ποια ζητάει δικαιώματα στην μπαταρία , για αρχή. Υπάρχει περίπτωση να σου την κάνει και το θέμα που έχεις επιλέξει , αν έχεις επιλέξει.
  9. Καλησπέρα. Κάρτες δεν χρειάζεται να αλλάξεις. Για την vodafone δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο από το να βάλεις την συσκευή από τις ρυθμίσεις στο δυκτιο 5G.... Βέβαια η κάλυψη της ακόμα είναι σε αρχικό στάδιο ...και σε περιοχές αλλά και σε ταχύτητα. Για την cosmote δεν γνωρίζω τι κινήσεις πρέπει να κάνεις για να σου βγάζει 5G.... Αλλά αν η μία κάρτα συνδεθεί σε δυκτιο 5G η άλλη θα είναι σε 4G.... Η συσκευή είναι dual stand by....που σημαίνει όταν μιλάς στην μια κάρτα η άλλη θα μπαίνει σε standby . Η ηχογράφηση κλήσης γενικώς βγαίνει εκτός στις νέες συσκευές και ενημερώσεις. VoLTE και VoWifi δουλεύουν κανονικά στην vodafone. Εφόσον θα σου έρθει η συσκευή από ελληνική εταιρεία δεν χρειάζεται να πειράξεις την ρομ και να ξεκλειδώσεις. Η EU θα είναι ή Global. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στην λειτουργία της.
  10. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το δυκτιο και οι ταχύτητες. Ειδικά vodafone και wind...Στο ίδιο σημείο που κανείς την μέτρηση με 5g καντην και με 4g ....Θα δεις ότι στο 4g θα βγάλεις καλύτερες ταχύτητες. Από του χρόνου ή προς τα τέλη του χρόνου ίσως να μιλάμε για κάτι καλύτερο από το σημερινό. Οι ίδιες οι εταιρείες δίνουν μεγάλο χρονικό διάστημα για να φτάσουν στο 100% οι προβλεπόμενες ταχύτητες.
  11. Ήρθε και από εδώ σήμερα...Στην EU έκδοση. 2.6 gb ...Στις πληροφορίες λέει μόνο security patch Μαίου και freeze frame mode στα βίντεο...Πολλά τα gb για μόνο αυτά τα δύο...
  12. Αυτή που έρχεται OTA δεν είναι beta...Σταθερή είναι... Μόλις κατέβηκε...
  13. Δοκίμασε να κάνεις κλήση πάνω από τον χρόνο που σου εμφανίζεται το πρόβλημα με ανοιχτή ακρόαση ή με Bluetooth...να μην έχεις επαφή με την συσκευή. Μπορείς να έχεις και συνεχώς ενεργοποιημένη την οθόνη για να βλέπεις τις αντιδράσεις της. Εναλλακτικά άλλαξε μια κάρτα σιμ...Κάνουν κάτι τρελά η πιο παλιές κάρτες (διετίας και πίσω) στις καινούργιες συσκευές. Μου έχει τύχει σε καινούργια συσκευή (όχι την συγκεκριμένη ) να δέχομαι κλήσεις από σταθερά αλλά όχι από κινητά!!!! Μετά από πολύ ψάξιμο καταλήξαμε στην αλλαγή της σιμ....και λύθηκε το πρόβλημα. Άσχετο βέβαια με το δικό σου πρόβλημα....αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
  14. Πας Ρυθμίσεις...Μπαταρία και απόδοση.... Εξοικονόμηση ενέργειας ....και σου βγάζει την λίστα με τις εφαρμογές σου. Πατάς πάνω σε μια εφαρμογή και επιλέγεις αυτό που σου χρειάζεται. Για να μην κλείνουν οι εφαρμογές όταν σβήνει η οθόνη επέλεξε "Χωρίς περιορισμούς"
×
×
  • Create New...