Jump to content

paul29

Members
  • Δημοσιεύσεις

    170
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by paul29

  1. Καλησπέρα φίλε μου!!!!! Και εγώ έγραψα λίγο ποιο πάνω για απορίες για το s20 για φωτογραφίες γιατί και εγώ ειμουν έτοιμος να πάρω το p40 pro στην γυναίκα μου αλλά με αυτά που διαβάζω γενικά αλλά και στο απέναντι νήμα και με βάση και τιμή που έχει καλύτερα να πέσω λίγο σε ποιότητα φωτογραφίας και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για όλα τα υπόλοιπα παρά να έχω προβλήματα με εφαρμογές και υποστήριξη...... όχι αυτό δεν παίζει όχι αυτό θέλει hack η εφαρμογές με κινέζικα.... άσε να μου λυπεί..... αν έπεφτε η τιμή του αρκετά η το δίνανε με δώρο bands και smart watch μπορεί να το σκεφτόμουν τώρα με τίποτα..... όσο για της φωτογραφίες που ρώτησα εγώ έχω το s10+ και αφού με είπαν το το s20 τραβάει καλύτερα εμένα με ικανοποιεί.... αυτό βέβαια είναι η άποψη μου!!!!
  2. Καλησπέρα παιδιά!!!!! Με ενδιαφέρει να πάρω το κινητό για την γυναίκα μου, σε χαρακτηριστικά με καλύπτει το μόνο που δεν ξέρω είναι η κάμερα πως τραβάει της φωτογραφίες???? Εγώ έχω το s10+ καλύτερα η χειρότερα????
  3. Καλημέρα παιδιά!!!!! Έχω κάποια βίντεο τραβηγμένα με το κινητό , αλλά όταν ανοίγω την επεξεργασία βίντεο σε κάποια μου βγάζει της επιλογές κανονικά για επεξεργασία αλλά σε κάποια άλλα δεν μου βγάζει της παραμετροποιησεις παρα μόνο να κόψω το βίντεο!!!!! Γιατί το κάνει αυτό??
  4. Καλησπέρα παιδιά!!!! Προσπαθώ εδώ και μέρες να βάλω ένα video wallpaper στο κινητό αλλά δεν μου βγάζει επιλογη...... πάρα μόνο για οθόνη κλειδώματος..... κατάφερε κάνεις να βάλει κινούμενη εικόνα ως ταπετσαρία????? Στην οθόνη κλειδώματος το περνάει κανονικά....
  5. Τώρα σίγουρα δεν αξίζει να πας σε s20.... και λόγο τιμής και λόγω ότι η samsung υποστηρίζει με ολλα τα feature το s10.....
  6. Αυτό που λες είναι μια σούπα που την λένε, όσοι δεν ασχολούνται με την τεχνολογία η νομίζουν ότι τεχνολογία είναι τα megapixel της κάμερας.... Και ναι σίγουρα έχει κάνει πολύ καλές πωλήσεις ή huawei αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει η κρίνει μόνο από την κάμερα ένα κινητό!!!!! Από προσωπική εμπειρία ή samsung έκανε χαμηλότερες αναβάθμισης αλλά έπιασε ολλο το φάσμα των update ενός κινητού από UI μέχρι και κάμερα!!!! Η Huawei τι έκανε εκτός από την κάμερα????? Που είτε πάρεις το p9 είτε πάρεις το p30 είναι το ίδιο μενού!!!! Για αυτό σου λέω άλλο η γνώση της τεχνολογίας και άλλο η προώθηση της παπατζας της κάμερας....
  7. Καλημέρα στην ομάδα!!!!! Να πω και εγώ την άποψη μου!!!!! Είδα την παρουσίαση της samsung και το μόνο που αξίζει για εμένα για να φύγεις από s10 η s10+ είναι να πας στο s20 ultra ,όλα τα άλλα είναι είτε πολύ μικρές αλλαγές η και περιττές!!!!! Άσε που πιστεύω ότι κάποια software update θα έρθουν και στην σειρά s10+ .... για το 5G δεν το σχολιάζω καν στην Ελλάδα είμαστε....
  8. Πάνω σε αυτό το θέμα θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι.... συγγνώμη αν ειναι off topic. Όταν αγοράζεις καινούργιο κινητό από τα μεγάλα καταστήματα σε λένε να μεταφέρουν τα δεδομένα σου από το παλιό στο νέο!!!!! Αυτό είναι ασφαλές διαδικασία η να το αποφεύγουμε???? Εγώ βέβαια ειμαι του χειροκίνητο setup αλλά είναι μια ωραία ερώτηση για να μάθει κάτι περισσότερα ο κόσμος από κάποιον ποιο σχετικό...
  9. Το έγραψα πριν 5 μέρες αλλά δεν το σχολίασε κανένας..... της κατέβασε κανενας πουν ξέρει από τέτοια προγραματα???? Να μας πει άποψη????
  10. Καλησπέρα Παιδιά!!!!! Πρόσεξε κανείς πόσα προγράμματα προφορτισε η Samsung στο ssmsung store???? Έχουν σχέση με την μπαταρία και την ασφάλεια!!!! Πως Σας φαίνονται????
  11. Καλησπέρα παιδιά!!!! Η Samsung το UI το πήγε σε άλλο επίπεδο πλέον, νομίζεις ότι δεν δουλεύεις ένα κινητό android, απλά υπέροχο.... Πολύ λεπτομέρεια, τέλεια εμφάνιση και χειρισμός..... Όλες οι εταιρίες πλέον ανέβασαν της τιμές στους στα κινητά αλλά αυτό που κατάφερε να δώσει η Samsung με το one ui δεν το έπιασε κανείς!!!!! Αν δεν το χρησιμοποιήσεις και δεν το ψάξεις δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά!!!! Θα μπορούσα να πω χωρίς βέβαια να συγκρίνω ότι πλησιάζει πολύ την apple σε ποιότητα και λεπτομέρεια.... Εγώ είμαι πλήρως ικανοποιημένος από το κινητό όσο για κάποια λαθάκια και βελτιώσεις αυτά τα παραβλέπω γιατί είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν με update.... δεν σκοπεύω να αλλάξω κινητό τουλάχιστον για την επόμενη 2ετια, το μόνο που μπορώ να χρεώσω στην Samsung είναι η υποστήριξη της σε παλαιότερες συσκευές όπως ότι s8 δεν θα πάρει την αναβάθμιση, αυτό πρέπει λιγο να το κοιτάξει!!!!!
  12. Παιδιά νομίζω ότι τέλος η εφαρμογή one hand operation η Samsung το ενσωμάτωσε στο android 10 και πολυ ποιο όμορφο και λειτουργικό!!!! Συμφωνείται???
  13. Αν και είμαστε λίγο εκτός θέματος, αλλά αφού το ανοίξαμε θέλω να μου πείτε και μένα κάτι για ακουστικά, ψάχνω πολύ δυνατά σε ύψος με καλό μπάσο και ποιοτικό πρίμα, υπάρχει τίποτα...... για το κινητό!!!!!
  14. Και εγώ Παιδιά μια από τα ίδια!!!! Δεν πρόκειται να αλλάξω για τουλάχιστον 2 χρόνια!!! Το κινητό είναι υπερ πληρες, και με καλύπτει είτε σε θέμα εργασίας σε ταχύτητας αλλά και θέμα κάμερας.... αν καταφέρει και η Google να κάνει αυτό που είπε ώστε να παραβλέψει της εταιρίας και να δίνει σημαντικά update μέσω του store!!!! Τότε δεν θα υπάρχει κανένα θέμα αλλαγής ούτε μετά από 2 χρόνια γιατί θα έχει λυθεί και το θέμα ασφάλειας!!!!!
  15. Πλάκα κάνετε!!!!!!! Εδώ σε απέναντι θέμα, υπάρχουν άτομα που συνεχίζουν και υποστηρίζουν ένα κινητό που κάνει γυρω στο χιλιάρικο χωρις καμια υποστηριξη, χωρίς κανένα πρωτότυπο ui..... μόνο και μόνο για την κάμερα που με αυτά τα λεφτά πέρνεις την καλύτερη dslr της αγοράς!!!!! Πόσες φορές τους διαβάζω και μου έρχεται να σχολιάσω και μετά το ξανά σκέφτομαι και λέω τι να ασχοληθείς πετάει ο γάιδαρος πετάει!!!!!
  16. paul29

    Huawei P10

    Βρε παιδιά το night mode το βάλανε???? Δεν το βρίσκω πουθενά, που είναι.....
  17. Ευχαριστώ!!!!! Καλή είναι!!!!!Μήπως γίνεται να εμφανιστεί κανονικά σαν εφαρμογή και όχι σαν πλαίσιο edge???
  18. Καλημέρα παιδιά!!!! Καλο σαββατοκύριακο!!!! Έχει το κινητό πυξίδα??? Δεν το βρίσκω πουθενά!!!!
  19. Συγγνώμη κατάλαβα λάθος!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από τα εργαλεία αποκλεισμού διαφημίσεων για το Samsung browser ποιο από τα προτεινόμενα της εταιρίας έχετε δοκιμάσει και δουλεύουν καλά???
  20. Ερώτηση panzer glass δοκίμασε κανένας???? Η εταιρία λέει ότι έκλεισε το θέμα με το δακτυλικό αποτύπωμα!!!!! Ισχύει????
  21. Καλησπέρα παιδιά!!!!! Έχω κάποιες σημειώσεις από την εφαρμογή snotes από παλιά μου συσκευή s5 συγχρονισμένα με το Samsung cloud!!!! Και ενώ μπορώ να τα κατεβάσω ξανά δεν μπορώ να τα διαγράψω οριστικά από το cloud!!!! Ούτε από το κινητό ούτε από το PC!!!! Καμία ιδέα????
  22. Εγώ παιδιά δεν πατάω τίποτα!!!! Με βολεύει η Bixby λέω hi Bixby screenshot και είναι έτοιμο!!!!
  23. Αυτό είναι πολύ σημαντικό ερώτημα!!!! Και πρέπει να γίνει για πλήρη αξιοποίηση του κινητού και της AI. Θέλω και εγώ να απαντηθεί??? Όπως και αν η ελληνική αντιπροσωπία μπορεί να το προτείνει και να επισπεύσει την διαδικασία????
  24. Εξαφάνισε ολές τις διαφημίσεις από το κινητό? Απο οποιαδήποτε εφαρμογή όπως Facebook Instagram κ.τ.λ και από εφαρμογές που ήθελαν χρηματικό ποσό για να βγάλουν της διαφημίσεις??? Πόσο σου κόστισε??? Έχει καμία επίπτωση στην λειτουργία του κινητού??? Είναι έμπιστο???
  25. Επειδή τώρα είμαι για δουλειά σε παραμεθόριο που δεν εχει αλυσίδες και πολλά καταστηματα για επιλογές , τι μου προτείνετε να πάω σε ένα κατάστημα γερμανό ή wind ή Vodafone που μόνο εχει εδώ και να βάλω ένα τζαμακι ή ζελατίνα προσωρινά ????Η να παραγγείλω κάτι καλύτερο από skroutz????
×
×
  • Create New...