Jump to content

panosz1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    255
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panosz1

  1. Ρε ομάδα έχετε να προτείνετε κάποια συσκευή μέχρι 400 - 500€ για τη γυναίκα μου? S21 FE αξίζει ή καλύτερα Α53?
  2. Ευχαριστώ φίλε, αυτό ήταν!
  3. Παιδιά έχεις κανείς θέμα με τις συνδέσεις ιντερνετ (wifi & δεδομένα) με την 13; δεν έχω πρόσβαση στο ιντερνετ μέσω κινητού από εχθές που έκανα την αναβάθμιση. τι να κάνω;;
  4. Καλημέρα στην ομάδα! Μια βοήθεια παρακαλώ! Ξαφνικά στο Facebook και στο telegram άλλαξε ο ήχος ειδοποιήσεων, ενώ μέσω των ρυθμίσεων (ήχοι και δόνηση) και μέσω των ρυθμίσεων της κάθε εφαρμογής φαίνεται ο ήχος που έχω ορίσει όμως όταν έρχεται ειδοποίηση τότε χτυπάει διαφορετικά. Καμία ιδέα?
  5. Τι είναι ρε παιδιά τα hms Huawei mobile services? Το έχουμε όλοι όσοι έχουμε S21 με huawei ρολόι??
  6. Αααα κατάλαβα.. υπάρχει η 10.1.1.312 αλλά δεν ξέρω αν θα την βάλω γιατί έχω βάλει κάποια custom watch faces
  7. Έχω Mod εφαρμογή Health οπότε μάλλον θα πρέπει να απενεργοποιησω τις κλήσεις από το ρολόι. Στην περίπτωση που γυρίσω στη επίσημη, πως θα βρω προηγούμενη έκδοση από αυτή που δίνει το Google play?
  8. Καλημέρα. Κάτοχος Huawei watch GT2 pro με κινητό Galaxy S21 ultra. Παρακαλώ για μια βοήθεια! Όταν έχω ενεργοποιημένα τα ασύρματα ακουστικά και κάνω εγώ κλήση ο ήχος δεν μεταφέρεται στα ακουστικά αλλά στο ρολόι. Όταν δέχομαι κλήσεις, αν απαντήσω από το κουμπί των ακουστικών όλα καλά αλλά αν απαντήσω από το τηλέφωνο τότε πάλι ο ήχος μεταφέρεται στο ρολόι. Πως μπορώ να κάνω σαν πρώτη επιλογή τα ακουστικά? Υ.Γ. έχω απευθυνθεί και στο αντίστοιχο νήμα του GT2 αλλά θεωρώ πως λόγω κινητού είναι καλό να το δημοσιεύσω και εδώ..
  9. Καλημέρα. Κάτοχος GT2 pro με κινητό Galaxy S21 ultra. Παρακαλώ για μια βοήθεια! Όταν έχω ενεργοποιημένα τα ασύρματα ακουστικά και κάνω εγώ κλήση ο ήχος δεν μεταφέρεται στα ακουστικά αλλά στο ρολόι. Όταν δέχομαι κλήσεις, αν απαντήσω από το κουμπί των ακουστικών όλα καλά αλλά αν απαντήσω από το τηλέφωνο τότε πάλι ο ήχος μεταφέρεται στο ρολόι. Πως μπορώ να κάνω σαν πρώτη επιλογή τα ακουστικά?
  10. Καλησπέρα! Μόλις παρήγγειλα το GT2 pro.. η mod εφαρμογή health πρέπει να λειτουργεί μόνη ή μπορεί να λειτουργεί και παράλληλα με τη μαμά εφαρμογή? Επίσης υπάρχει κάποιο link για τη mod εφαρμογή? κάποιος οδηγός υπάρχει?
  11. Το facer υποστηρίζεται?
  12. Καλημέρα σε όλους! είμαι κάτοχος του Galaxy Watch 46mm και επειδή το βαρέθηκα μετά από 4 χρόνια, σκέφτομαι να πάρω το Gt2 pro μιας και το βρίσκω σε καλή τιμή. οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: θα υπάρχει θέμα 'συνεργασίας' με το Galaxy S21 ultra; και επίσης τα watch faces περιορίζονται σε αυτά τα 200 που έχω δει στα reviews ή υπάρχουν και άλλα; στο Samsung watch είναι άπειρα τα watch faces και με προβληματίζει το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχουν τόσα λίγα στο huawei health.
  13. Γειά σε όλη την ομάδα! Εκτός από το μαμά καλώδιο υπάρχει καμία καλή πρόταση μέχρι 20€? Κυρίως για φόρτιση το θέλω.
  14. Ρε παιδιά με τα δωρεάν θέματα έχετε βρει καμία άκρη; εγω πολύ λίγα στα κορυφαία αλλά στα δωρεάν δεν υπάρχει τίποτα!
  15. Ευχαριστώ για την απάντηση!!
  16. Την ρουτίνα με το GPS πως την έκανες; δεν βρίσκω τον τρόπο να το κάνω και εγω..
  17. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με το δικό μου.. εντωμεταξύ συνειδητοποίησα ότι και στο cosmote TV μου βγάζει σφάλμα δικτύου.
  18. Παιδιά έχεις κανείς το Youtube Vanced ? Σας γράφει ελέγξτε σύνδεση στο ίντερνετ; εμένα μου το βγάζει μετά από το Update
  19. καλημέρα φίλε, εγώ έχω αυτά εδω τα Anker: https://www.skroutz.gr/s/22398262/Anker-Soundcore-Life-P2-In-ear-Bluetooth-Handsfree-Μαύρο.html?from=account_favorites με τα οποία είμαι απολυ ευχαριστημένος από άποψη ήχου, συνδεσημότητας αλλά και διάρκεια μπαταρίας. Τα ακουστικά βγάζουν περίπου 5-6 ώρες συνεχόμενης μουσικής και η βάση θέλει φόρτισμα μία φορά στις 2-2,5 βδομάδες με τη χρήση που κάνω εγώ βέβαια (κυρίως ομιλία)
  20. Έχει κανείς το Huawei GT2 pro ή και το απλό; υπάρχει κανένα θέμα με τη συνδεσιμοτητα στο κινητό μας;
  21. Καλύτερη προς το αποτέλεσμα με ενδιαφέρει να είναι! Σε ευχαριστώ! Καλημέρα!
  22. Μπερδεύτηκα..αφού UHD είναι 3.840 Χ 2.160 πως είναι καλύτερη του FHD η ανάλυση;
  23. Γειά σας παιδιά. Στην εγγραφή βίντεο, ποια ρύθμιση είναι η καλύτερη; το UHD 60 ή FHD 60; υποθέτω και η αναλογία οθόνης πρέπει να είναι 9:16
  24. όχι δεν εννοώ αυτο..εννοώ γραμματοσειρές που να υποστηρίζουν ελληνικούς χαρακτήρες εκτός από τις υπάρχουσες που έχει το galaxy store. Εφαρμογή βρήκα να το κάνει, γραμματοσειρά δεν έχω βρει
  25. Καλησπέρα σε όλους, υπάρχουν γραμματοσειρές που να υποστηρίζουν ελληνικά; και αν ναι πως τις περνάμε;
×
×
  • Create New...