Jump to content

aelaras1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aelaras1

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

aelaras1's Achievements

  1. Εννοείται ότι πάει για πούλημα οποίος ενδιαφέρετε ας μου πει ..2 ημερών το poco...πάντως είναι για κλάματα που ο κόσμος αγοράζει κινέζικες μπακατέλες ..έπεσα και γω στη παγίδα είπα να αλλάξω μιας και είχα από s4 s6 s7 s9 μέχρι S10 plus 4 έτη θηρίο με 2κ οθοναρα..να δω πως είναι τα κινέζικα και το συμπέρασμα είναι ότι τελικά μόνο για κορόιδα....τελωσπάντων πούλημα και επιστροφή μάλλον ξανά σε samsung!
  2. Δηλαδή παίρνουμε καινούργιο smartphone το οποιο υποστηρίζει 5g ...για να τηλεφωνούμε στη cosmote ..να μας ανοίξει το 5g;;Άσε που δε γίνεται διότι πήρα και είπαν η συσκευή ακόμη δεν έχει πάρει πιστοποίηση!!!!!!!!Ευτυχώς που ακολούθησα τα βήματα που έγραψε ένας άλλος κάτοχος pocof4 και έβαλα τη σιμ σε άλλο κινητό και το ενεργοποίησα....Πάντως όλα αυτά είναι για κλάματα αυτό κατάλαβα τελικά ...αλλά ήθελα κινητό....xiaomi ...άφησα τη ναυαρχίδα του 2019 SAMSUNG S10PLUS για να αγοράσω κινεζική λακαμία........Ότι πληρώνεις παίρνεις τελικά.....πόσω μάλλον κινέζικα!!!!Η διαφορά ΤΕΡΑΣΤΙΑ....pocophone σου λέει ο άλλος ...κοιτάω την οθόνη ανάλυση του λωκου...Δηλαδή το σαμσουνγκ που είχα μοντέλο 2019 με ανάλυση 2κ και εδώ οθόνη της πλάκας;;;;Μάλλον πάει για πούλημα η κινεζική...λακαμία!!!ΧΙΑΟΜΙ poco f4....κλαυσιγελος
  3. Καλησπέρα σε όλους ,μόλις αγόρασα το poco f4 και ενώ στη σιμ vodafone εμφανίζει το δίκτυο 5g,στη cosmote δεν εμφανίζει παρά μόνο 4g+..τι συμβαίνει υποτίθεται είναι 5g συσκευή...κάποια βοήθεια τι μπορώ να κάνω;
  4. Προφανως και δε μιλησα!!Αλλωστε εαν ειχα μιλησει δε θα ζητουσα γνωμες εδω μεσα στο φορουμ...επιπλεον χθες το περασε ..οταν τον παρατηρησα δε μπορουσα να τον ρωτησω...underatand my friend??? ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προφανως και δε μιλησα!!Αλλωστε εαν ειχα μιλησει δε θα ζητουσα γνωμες εδω μεσα στο φορουμ...επιπλεον χθες το περασε ..οταν το παρατηρησα δε μπορουσα να τον ρωτησω...understand my friend???
  5. Σημερα περασε ο ψυμτικος το καινουριο κλιματιστικο GENERAL ECTRIC 18000BTU...Στη δοκιμη που εκανα στο ψυξη ολα τελεια παγωσε τον χωρο σε 10 λεπτα αλλα καποια στιγμη το κλιματιστικο εκλεισε για κανενα 4λεπτο εντελως και μετα ξεκινησε παλι...πως γινεται να σβηνει ενω ειναι INVERTER???Απο οσο ξερω τα INVERTER δε κλεινουν εντελως απλα ριχνουν στροφες..τι μπορει να συμβαινει σε κλιματιστικο καινουριο λιγων ..ωρων...??μηπως η εγκατασταση που εγινε? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σημερα περασε ο ψυκτικος το καινουριο κλιματιστικο GENERAL ELECTRIC 18000BTU...Στη δοκιμη που εκανα στη ψυξη ολα τελεια παγωσε τον χωρο σε 10 λεπτα αλλα καποια στιγμη το κλιματιστικο εκλεισε για κανενα 4λεπτο εντελως και μετα ξεκινησε παλι...πως γινεται να σβηνει ενω ειναι INVERTER???Απο οσο ξερω τα INVERTER δε κλεινουν εντελως απλα ριχνουν στροφες..τι μπορει να συμβαινει σε κλιματιστικο καινουριο λιγων ..ωρων...??μηπως η εγκατασταση που εγινε?
  6. Εδω και μια εβδομαδα κατοχος του s10+..πολυ καλυτερο απο το s9+που ειχα πριν σε ολα εκτος απο τη μπαταρια στην οποια δε βλεπω και καμια αισθητη διαφορα πανω κατω τα ιδια με s9+..επιπλεον οταν ανοιξα το κινητο τη πρωτη φορα το android 10 ηταν ηδη περασμενο απλα εγω περασα καποιες εφαρμογες απο το αντιγραφο ασφαλειας που ειχα..χρειαζεται να κανω καμια επαναφορα εργοστασιακων οπως διαβαζω και κανουν μερικοι και για ποιο λογο γινεται αυτο?
  7. Καλημέρα σε όλους. Μόλις παρέλαβα το νέο μου smartphone s10+.. Mετα από ένα χρόνο με το s9+και τις άριστες εντυπωσεις από αυτό.. Επειδή ακόμη το κινητό είναι στη πρώτη φόρτιση 2πραγματα να ρωτήσω άσχετα προς το παρόν με τη λειτουργία του τηλεφώνου.. Το κουτί μου ήρθε από το μαγαζί κλειστο μεν οκ όλα αλλά έλειπε η ζελατίνα περιτυλιγματος ενώ πέρσι εξωτερικά το s9+είχε.. Έτσι ειναι στο S10+? Και δεύτερον μέσα το κουτί δεν είχε θήκη ενώ σε βιντεακια στο YouTube παρατηρώ ότι έχει δώρο μια θήκη μέσα νομίζω πλαστική..
  8. Προσπαθω να βρω πως να βγακω το ποσοστο μπαταριας στην οθονη να φαινεται δε βρισκω κατι..ρυθμισεις-εφαρμογες-γραμμη καταστασης γραφει ενας φιλος...αλλα γραμμη καταστασης δεν υπαρχει...γραμμη πλοηγησης γραφει αλλα μεσα δεν εχει τιποτα για μπαταρια..
  9. Πως εμφανιζω στην οθομη του s9plus το ποσοστο μπαταριας?
  10. Γιατι οταν στελνω sms και εχω ανοιχτο ταυτοχρονα το wifi δεν παραδιδεται το μηνυμα εκεινη τη στιγμη ενω μολις κλεισω wifi παραδιδεται απευθειας?εχει γινει πολλες φορες και συνηθως το sms η δε παει καθολου η παραδιδεται την αλλη μερα
  11. Γιατι οταν στελνω sms και εχω ανοιχτο ταυτοχρονα το wifi δεν παραδιδεται το μηνυμα εκεινη τη στιγμη ενω μολις κλεισω wifi παραδιδεται απευθειας?εχει γινει πολλες φορες και συνηθως το sms η δε παει καθολου η παραδιδεται την αλλη μερα
  12. Καλησπερα πως γινεται να κανω πολλαπλα παραθυρα ;Μετα την αναβαθμιση σε android 9 δεν μπορω να το βρω
  13. Πως γινεται να βλεπω το ποσοστο μπαταριας στην αρχικη οθονη?Με την αναβαθμιση φαινεται μονο η μπαταρια
  14. Καλησπερα σε ολους. Νεος κατοχος S9 μετα απο 1 χρονο που ειχα στη κατοχη μου το s7..καμια σχεση τα δυο κινητα και απολυτα ευχαριστημενος-ενθουσιασμενος με το s9(λιγο η μπαταρια αλλα οκ...).Θελω να κανω την αναβαθμιση σε android 9 και δε ξερω αν χρειαζεται να γινει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων οπως εχω διαβασει απο μερικους και αν ναι πριν την αναβαθμιση η μετα η επαναφορα?
×
×
  • Create New...