karagalexk Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση όμως δεν ενεργοποιήτε απο ότι βλέπω..Σου έβγαλε κάποιο μήνυμα πατώντας τον αριθμό; Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Για μισό ρε παιδια... Η 10.2.14 ποια είναι? Εγώ γιατί έχω 10.2.30 και ποια η διαφορά τους? Εχω "ελληνικό" mi9. Global stable. Μία ρομ είναι η Global και η άλλη είναι η EU. Κι εγώ με την 2.30 είμαι. Υπομονή. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Σε μένα με global stable τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Σου έβγαλε κάποιο μήνυμα πατώντας τον αριθμό; Sent from my MI 9 using Tapatalk μου έβγαλε ''carrier was disabled'' Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Μάγκες μόνο εγώ δεν έχω συνηθίσει τις χειρονομίες πλήρους οθόνης και προτιμώ τα κουμπιά η υπάρχουν και άλλοι? ΧΑΧΑΧΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Είδε κανείς καμία έστω και λίγη διαφορά στην λήψη φωτογραφίας μετά την αναβάθμιση; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 μου έβγαλε ''carrier was disabled''Λογικά θα δουλεύει Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Μάγκες μόνο εγώ δεν έχω συνηθίσει τις χειρονομίες πλήρους οθόνης και προτιμώ τα κουμπιά η υπάρχουν και άλλοι? ΧΑΧΑΧΑΣυνήθεια ειναι! Και εγω στην αρχη το γυρισα 2 φορες στα κουμπια! Μετα που συνηθισα τις χειρονομιες μου κακοπαει σε αλλα κινητα χωρις αυτες!!! Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 στη κάμερα σας έχει να αλλάζετε τους φακούς η δουλεύει με pinch to zoom? κάποιος? :confused: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 κάποιος? :confused:Έχει κουμπί που είναι 0.6 1 και 2...ο κάθε φακός Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Δεν μικραίνουν τα εικονίδια??? Γέμισε όλη η οθόνη .... Με μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όλα ηρθαν σωστά ! Αφού πήραμε και Android 10 , το ήθελε πιστεύω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Μωρε βαριέμαι τη διαδικασία της επαναφοράς. Πάντως έγινε πολύ κινιταρα το mi9 I love it Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Ποιο smooth βούτυρο για Android γρήγορο ήταν έτσι κι αλλιώς με νέες λειτουργίες με τη 10η έκδοση και το Miui11 προς τη σωστή κατεύθυνση. Έχει μείον ακόμα αλλά ελάχιστα. Το τσεκάρω και θα πω την γνώμη μου κάποια στιγμή. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Έτσι, να βγαίνουν προς τα έξω οι πρώτες εντυπώσεις. Απ ότι καταλαβαίνω δε θα το γλυτώσουμε το factory reset. Μικρό το κακό. ______________________ legriTV on YouTube Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Είχαμε μια κουβέντα δεν θυμάμαι αν ήταν εδώ ή στο θέμα του rn7, για το αν πρέπει μετά από αναβάθμιση miui ή Android να γίνεται factory reset, εγώ επιμένω ότι ένα factory reset μόνο καλό κάνει, μπορεί να μην είναι απαραίτητο αλλά σίγουρα βοηθάει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Έχει κουμπί που είναι 0.6 1 και 2...ο κάθε φακός Sent from my MI 9 using Tapatalk και photo και video ε? γιατι εμένα έχει στο video τα lenses αλλά photo δεν τα δείχνει κάτω κάτω κ αλλάζεις μόνο με pinch to zoom... :confused: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Είχαμε μια κουβέντα δεν θυμάμαι αν ήταν εδώ ή στο θέμα του rn7, για το αν πρέπει μετά από αναβάθμιση miui ή Android να γίνεται factory reset, εγώ επιμένω ότι ένα factory reset μόνο καλό κάνει, μπορεί να μην είναι απαραίτητο αλλά σίγουρα βοηθάει. Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ. Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά που λένε ότι είναι placebo effect όλο αυτό. Άστο, μη πιάσουμε τη κουβέντα αυτή, θα βγούμε εκτός. Ο καθένας έχει κρίση και πράττει ανάλογα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Με μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όλα ηρθαν σωστά ! Αφού πήραμε και Android 10 , το ήθελε πιστεύω!!! Για να καταλάβουμε και εμείς οι λιγότερα γνωστές. Δλδ παίρνεις την αναβάθμιση και μετά κανείς επαναφορά, η το factory reset για ποιο λόγο βρε παιδιά; Σίγουρα μετά την επαναφορά ξανά μάνα από την αρχή η συσκευή. Το ίδιο ισχύει και με το FR; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 (edited) Συνήθως μετά από καμιά βδομάδα του update στρώνει μόνο του. Δεν χρειάζεται fr. Edited November 2, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Εμείς με global 10.2.30 πότε θα έρθει η αναβάθμιση ; Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 και σε μενα με global stable …..14, τιποτα, σπασιμο!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HARRIS_G3 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Εμενα παιδια γιατι δεν μου εχει ερθει ακομα;; 10.2.30.0 stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Εμενα παιδια γιατι δεν μου εχει ερθει ακομα;; 10.2.30.0 stable Από Δευτέρα 4/10 εμείς. Είμαστε στο δεύτερο κύμα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Σας χαιρετώ όλους μπαίνοντας κι εγώ στο subforum με ένα Mi 9 6/64. ROM προς το παρόν έχει την 10.2.30. Έχω την εξής ερώτηση: Όταν δέχομαι εισερχόμενη κλήση στο Viber μετά από 2 νότες σταματάει ο ήχος. Το παρατήρησα σε 4G και σε wifi με σήμα καμπάνα. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Σας χαιρετώ όλους μπαίνοντας κι εγώ στο subforum με ένα Mi 9 6/64. ROM προς το παρόν έχει την 10.2.30. Έχω την εξής ερώτηση: Όταν δέχομαι εισερχόμενη κλήση στο Viber μετά από 2 νότες σταματάει ο ήχος. Το παρατήρησα σε 4G και σε wifi με σήμα καμπάνα. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; viber και κάποια άλλα προγράμματα ποτε δεν λειτουργούσαν πλήρως στο miui σπάνια για πολύ λίγο καιρό είχε περιπτώσεις που έπαιζαν αλλά μετά το επόμενο update παλι στα ταρταρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts