Jump to content

panagiotisd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    377
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About panagiotisd

  • Ημ. Γέννησης 10/09/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

panagiotisd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Σιγα σιγα ολα τα router των εταιριων ενσωματωνουν τα 5Ghz! Με ρυθμο αποδοσης πολυ ανωτερο απο τα 2.4Ghz. Ας μην ειμαστε κλειστοι σε νεες τεχνολογιες. Οταν βγηκε το Type-C ολοι βγαιναμε και λεγαμε πανε για πεταμα ολα τα περιφερειακα που εχουμε και τι βλακεια ειναι αυτο. Τωρα ομως μια χαρα εχουμε βολευτηκαμε με το να εχουμε μεγαλυτερο data transfer rate αλλα και ταχυτερη φορτιση...
  2. Θα γινει οπως εγινε και το 3.5mm jack. Στα "premium" μοντελα θα το βγαλουν και στα "οικονομικα" θα εχουν την θυρα φορτισης. Αρα οπως και με το 3,5 jack θα γκρινιαξουμε λιγο και μετα θα προσαρμοστουμε. Και εμενα με ξενερωνει οταν φευγει κατι που εχω συνηθίσει αλλα πλεον πανω στο γραφειο μου εχω το stand της ασυρματης φορτισης. Απο την εποχη Nexus 5 που ηταν το πρωτο τηλεφωνο που επιασα με αυτη την τεχνολογια!
  3. Παντως αν υπαρχουν μερη τα οποια θα εχουν στο τραπεζακι-παγκακι ασυρματη φορτιση θα ειναι πολυ καλο! Απλα θα το αφηνεις πανω και ολα καλα. Πριν λιγες μερες ειχα παει μεχρι το Ναυτικο Νοσοκομειο Κρητης(ΝΝΚ) και ειδα ενα παγκακι περιεργο απο τα αλλα. Το πλησιαζω και ειδα οτι ηταν ολο με ηλιακους συλλεκτες και διπλα θεση για να φορτισεις το κινητο! Πεταξα πανω το τηλεφωνο και αμεσως εκανε quick charge! Ηταν ευχαριστη εκπληξη μπορω να πω!
  4. Εμενα στο messaging του miui δεν μου εχει πεταξει κατι τετοιο. Μηπως στο βγαζει αν εχεις το messages της google;
  5. Εχω το ιδιο tempered glass και το μονο που εκανα ηταν να περασω τα δαχτυλικα απο την αρχη και δουλευει ρολοι!!
  6. Πρωτες εντυπωσεις με την 11.0.8 ειναι αν μη τι αλλο θετικες! Αν και πρωτα σταδια η μπαταρια φαινεται να διαχειριζεται καλυτερα και να εχει καλυτερους χρονους! Αυτο βεβαια θα φανει σε 2-3 μερες! Εγινε ακομα πιο smooth και γενικα δεν βλεπω κολληματα. Το μονο αρνητικο που βλεπω ειναι στην καρτελα Themes. Ειναι πετσοκομενο και δεν ξερω τι φταιει γιαυτο... Φταιει το Region Restriction; Αποφασισε η Xiaomi να το δωσει ετσι; Δεν ξερω. Παντως αν το βαλεις για παραδειγμα στο Region της Indias εχεις καλυτερο Interface με πιο πολλες επιλογες. Μπορει να παιξει update. Ειδομεν.
  7. Για Global ή ΕΕΑ εκδοση εσκασε μυτη; για να ξερουμε τι να περιμενουμε :p
  8. Καλημερααα και καλο μηναααα!! Ποτε θα εχουμε το νεο update που επιστρεφουν και τα θεματα! Κανα νεο υπαρχει;
  9. Κατω από την επιλογή του default launcher εχει την επιλογή home screen και ενεργοποιείς το συρταρι ή όχι αν θελεις!
  10. Πηγα να κανω εγκατασταση της εκδοσης (ALPHA-4.10.6.1025-06141703) αλλα μου εβγαζε οτι δεν μπορει να κανει εγκατασταση. Οσοι δεν μπορουν κανουν την συγκεκριμενη εγκατασταση, μπορουν να δοκιμασουν την (ALPHA-4.15.0.1366-11211612) που εχει γινει release στις 22 Νοεμβριου. Αυτη με αφησε το συστημα για να κανω εγκατασταση!
  11. Γιατι τετοια εμπαθεια με το τηλεφωνο; Αν εχεις τοσα πολλα προβληματα και δεν εχει στρωσει με hard reset που εχεις κανει τοτε πας στο service γιατι πιθανοτατα ειναι hardware το προβλημα. Και εγω ειχα το προβλημα με το flash που αναβε μονο του, ο ηχος που ενεργοποιοταν μονος του μετα απο σιγαση αλλα μετα το hard reset δεν εχω κανενα προβλημα. Εκτος απο τις ασυμβατες εφαρμογες που ακομα δεν εχουν κανει update σε Android 10. Δεν ειναι προβλημα του mi9 αυτο! Και μια παρενθεση, το οτι δινει πολλα update μια εταιρια δεν παει να πει οτι ειναι καλο κιολας. Διαφορετικα η Google με το Pixel θα μπορουσε καθε ωρα να pushαρει ενα update και να λεει οτι φτιαχνει παπαδες. Θελει δοκιμες ενα update πριν βγει ωστε να μην μεινει ο κοσμος δυσαρεστημενος. Καθως χρηστης της σειρας Nexus και γνωριζοντας τι παει να πει early update μονο για το hype! :D:)
  12. Παιδια σημερα βγηκε update για την εφαρμογη και εμενα μετα εστρωσε... Ισως ηταν καποιο κολλημα που εκανε trigger στα κινητα μας! :lol:
  13. Αλλο ενα bug που εχω συναντησει, βαζω το κινητο στο αθορυβο και αυτο αποφασιζει απο μονο του να βγει μετα απο ενα λεπτο. Ή το βαζω για 30 λεπτα στο αθορυβο και αυτο παλι απο μονο του αποφασιζει να βγει απο το αθορυβο. Παω για factory reset μαλλον το Σ/Κ οσο και να βαριεμαι να το κανω! :p:lol::D
×
×
  • Create New...