TypeRS Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Εμφανίστηκε στο Σκρουτζ https://www.skroutz.gr/s/17025989/Xiaomi-Redmi-Note-7-64GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Τόσο θα πρέπει να πουλάνε ο μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων όχι τα μαγαζιά τού skroutz. Ίσως είναι βέβαια νωρίς, δηλαδή το pro θα ξεκινήσει με 350 ευρώ στο skroutz.? Άλλα έλεγαν για την τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Παίδες καλησπέρα. Που μπορώ να βρω σε χρώμα το roze gold για την γυναίκα μου; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Στα 195 ευρω με Priority και μεσω Ολλανδίας νομιζω ειναι μια Τίμια και Δίκαιη τιμή για την εκδοση 4/64! μαλλον θα γίνω κατοχος!:):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Το τσίμπησα και εγώ, γιατι ήθελα μια συσκευή με μεγάλη μπαταρία και θύρα ακουστικών, και δεν ήθελα το Notch του Poco. Απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι τώρα, τα κάνει ολα σωστά, χωρίς να ξεχωρίζει ομως και κάπου, εκτός απο τη μπαταρία που ειναι απλά τέρας. Στο 200άρι που παίζει τώρα είναι τιμια περίπτωση αν δε θες το Notch, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να το προτιμήσεις απο το Poco. Οταν φτάσει το 170άρι που αξίζει κανονικά, θα ειναι μια πολύ καλή προσφορά. Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Οι ειδοποιήσεις αριστερά του notch φαίνονται κανονικά; Ή πρέπει να κατεβάσεις τη μπάρα ειδοποιήσεων για να φανούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Οι ειδοποιήσεις αριστερά του notch φαίνονται κανονικά; Ή πρέπει να κατεβάσεις τη μπάρα ειδοποιήσεων για να φανούν; Οχι φαίνονται κανονικότατα. Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 έχει εμφανιστεί σε κανέναν η ένδειξη 4g+ ? με το volte τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 έχει εμφανιστεί σε κανέναν η ένδειξη 4g+ ? με το volte τι γίνεται? Δεν το έχω δει και δε νομίζω κιόλας. Από ότι βλέπω δεν υποστηρίζει CA. Το VoLTE δεν το χρησιμοποιώ, δεν ξέρω. Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termitiss Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Στα 169,78€ σήμερα το μαύρο και 185,15€ το μπλε Κουπόνι 4BGRN7 https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-7-Global-Version-6_3-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-660-Octa-core-4G-Smartphone-p-1432334.html?p=5Z2703914233201411WD&ID=224&cur_warehouse=HK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 κατοχος και γω του κινητου εδω και μια εβδομαδα, πολυ ευχαριστημενος...... αλλα..... το μεγαλο μείον ειναι η καμερα που προεξεχει πολυ ... ακομα και με την θηκη που εχει η συσκευασια ... επικυνδινο πολυ ! ! μηπως καποιος φιλος εχει βρει πουθενα θηκη σιλικονης διαφανες να ειναι πιο χοντρη για να καλυπτει την καμερα? ποσα mm πρεπει να ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Στα 169,78€ σήμερα το μαύρο και 185,15€ το μπλε Κουπόνι 4BGRN7 https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-7-Global-Version-6_3-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-660-Octa-core-4G-Smartphone-p-1432334.html?p=5Z2703914233201411WD&ID=224&cur_warehouse=HKΕυχαριστούμε... Χτύπησα το μπλε μόλις τώρα.... Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Άκυρο Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Τα ελληνικά Σκρουτζομαγαζα που γράφουν όλα global version έχουν φέρει όντως τη global με τη Β20 η εννοούν απλά τα ελληνικά ότι έχει. Γιατί κανένας δε γράφει μέσα στο σάιτ τις μπάντες. Ξέρουμε εδώ αν έχει αυτοκόλλητο global όπως στα προηγούμενα redmi για να αναγνωρίζουμε τη global από το κουτί; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Τα ελληνικά Σκρουτζομαγαζα που γράφουν όλα global version έχουν φέρει όντως τη global με τη Β20 η εννοούν απλά τα ελληνικά ότι έχει. Γιατί κανένας δε γράφει μέσα στο σάιτ τις μπάντες. Ξέρουμε εδώ αν έχει αυτοκόλλητο global όπως στα προηγούμενα redmi για να αναγνωρίζουμε τη global από το κουτί; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πέρνεις τηλέφωνο στο σκρουτζομαγαζο που θέλεις και ρωτας έχει το αυτοκόλλητο που λέει global version;;; Αν σου πει ναι το τσιμπας εγώ έτσι έκανα και ήρθε μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Από κάμερα πώς πάει σε ταχύτητα; Τραβάει γρήγορα ή έχει shutter lag; Sent from my iPhone 6s using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not62 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Στα 202 ευρώ με Priority και μέσω Ολλανδίας νομίζω είναι μια πάρα πολύ καλή τιμή για την έκδοση 4/128 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosexc Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Τελικά αξίζει η αγορά του στα 20 ευρώ πιο πολλά από το 6pro? Είμαι ανάμεσα τους και δεν ξέρω που να καταλήξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Ναι αξίζει. Για 20€ δε το συζητάμε. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 πείτε από κάποιο σκρουτζομάγαζο που το πήρατε και είστε ευχαριστημένοι γιατί σήμερα έσπασε η οθόνη του Redmi Note 4 οπότε πάω για το 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carcaroth Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Καλημέρα σε όλους. Με ενδιαφέρει το κινητό αλλά στα specs της global έκδοσης (πηγή gsmarena) δεν αναφέρεται η 800άρα. Γνωρίζει κάποιος με βεβαιότητα αν την έχει ή όχι? Παράθεση WOLFGUARD OF ANGBAND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-7-global-64gb Σύμφωνα με αυτό σε όλες τις global εκδόσεις έχει κανονικά 800αρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Απο φωτο που ανεβασε στο flickr ενας ισπανος φαινεται το note 7 να εχει χειροτερη καμερα (σε ημερησιες ληψεις) απο το mi play.Εχει τραβηξει την ιδια σκηνη και με τα δυο κινητα και φαινεται το mi play να υπερτερει στα περισσοτερα σημεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Απο φωτο που ανεβασε στο flickr ενας ισπανος φαινεται το note 7 να εχει χειροτερη καμερα (σε ημερησιες ληψεις) απο το mi play.Εχει τραβηξει την ιδια σκηνη και με τα δυο κινητα και φαινεται το mi play να υπερτερει στα περισσοτερα σημεια. Και το gizchina έκανε review και είπε τα χειρότερα, δώσε link του Flickr Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 https://www.flickr.com/photos/153916151@N05/albums Κατεβασα τις ληψεις που ειναι ιδιες και στις δυο συσκευς και τις συγκρινα. Το play εχει καλυτερο δυναμικο ευρος,ευκρινια,καλυτερη ισσοροπια λευκου.Το note 7 σα να εχει μια ταση προς το ψυχρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts