Jump to content

ParallelUniverse

Members
  • Δημοσιεύσεις

    198
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ParallelUniverse

  1. Ήρθε και σε εμένα σήμερα. Έχω 14.0.9.0 TKHEUXM. Το update είναι 14.0.11.0, 4 GB
  2. Μου έκανε εντύπωση γιατί έχω 10+ χρόνια android smartphones από όλες τις μάρκες και δεν έχω ξαναδεί τέτοια ενημέρωση
  3. Στο μενού του bluetooth έβγαλε αυτήν την ενημέρωση. Αφού την κάνεις, κάνει "restart" το bluetooth, δηλαδή κλείνει και ανοίγει ξανά για να εφαρμοστεί η ενημέρωση. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ενημέρωση. Την κάνατε και εσείς; Τί αλλάζει;
  4. Μου ήρθε update 14.0.9.0.TKHEUXM, 274 MB.
  5. Με αυτό το πρόβλημα δεν έχουμε κάποια εξελιξη, έτσι; Απλά περιμένουμε κάποιο update, από Xiaomi ή google;
  6. Μετά την αναβάθμιση σε miui 14 (14.0.7.0): Συγκεκριμένα στο youtube, στα notifications (στο notification shade και τη lock screen) δεν υπάρχουν τα play/pause-next-previous κουμπιά! Επισυνάπτω και εικόνες από lock screen και notification shade. Τα αντίστοιχα κουμπιά φαίνονται κανονικά σε άλλες αντίστοιχες εφαρμογές (spotify, youtube music, google podcasts κλπ) Άλλαξα το control center από νέο σε παλιό, ψαχούλεψα άλλες ρυθμίσεις, ρυθμίσεις του youtube, άλλαξα theme, τίποτα...
  7. Μετά την αναβάθμιση, μου εμφανίστηκε πρόβλημα με τις κλήσεις VoWiFi, το οποίο δεν υπήρχε με το miui 13. Το πρόβλημα είναι απλό: δεν σε ακούνε, δεν τους ακούς. Κλείνοντας το VoWiFi, όλα καλά. Ίσως τελικά είναι καλό να γίνει ένα factory reset μετά την αναβάθμιση αυτή. Αλλά βαριέμαι.
  8. Ήδη φτάνει σε κάποιους το miui 14, διαβάζω. Όχι beta testers κλπ, κανονικά global stable.
  9. Κάπως άσχετο αλλά και σχετικό, ευχαριστώ πολύ τα μέλη για τα τελευταία τους posts σχετικά με το miui 14. Δίνετε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη νέα ενημέρωση και την πορεία επίλυσης των bugs, σε εμάς που δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να βάλουμε eu roms και betas. Keep it up!
  10. Προφανώς έγινε reset ΟΛΩΝ των κωδικών, ΟΛΩΝ των χρηστών. Η ανακοίνωση του myphone έλεγε ότι με κάποιο τρόπο, σε κανονικά accounts, εμφανίζονταν spam posts για κρύπτο κλπ. Πιθανολογούν ότι υπήρξε διαρροή κωδικών από άλλα sites, στα οποία έτυχε διάφοροι χρήστες να έχουν ίδια username και password με εδώ. Προσωπικά επειδή όντως και εγώ είχα ίδιο κωδικό με άλλα sites, τον άλλαξα με πιο ισχυρό και ξεχωριστό από οποιονδήποτε άλλον.
  11. Ω ρε φίλε. Δεν σας εμπιστευόμουν και δεν πέρναγα τις εκδόσεις αυτές από apkmirror. Την πέρασα τελικά, την τελευταία. Και γ@μώ, τέλεια animations! Το θέμα είναι: γιατί δεν μας δίνει σχεδόν ποτέ stable έκδοση η xiaomi, μέσω του system apps updater?
  12. Σίγουρα θα υπάρχει, ας πει όποιος ξέρει. Αυτό που θέλω να σχολιάσω είναι ότι είναι πανάκριβο! Σε αυτήν την τιμή παίρνεις άλλη -υποδεέστερη φυσικά- συσκευή με amoled οθόνη. Ή βάζεις ακόμα 80 ευρώ και παίρνεις καινούργιο poco f3...
  13. Σήμερα 24 Απριλίου: Miui 12.5.7, patch Μαρτίου.
  14. Follow up: Τελικά πήραμε update με patch Ιανουαρίου. Φτάνουμε Μάιο και ακόμα έχουμε security patch Ιανουαρίου (!) και miui 12.5. Αναμένεται λοιπόν update με patch Μαρτίου (λογικά) και miui 13.
  15. Φίλοι, off topic αλλά, γιατί μπερδεύεστε και μπερδεύετε και άλλους; Άσχετα μεταξύ τους τα θέματα: 1. η έκδοση τιμολογίου σε εταιρεία με απαλλαγή ΦΠΑ και 2. η 2ετής επίσημη εγγύηση... 1. Έκδοση τιμολογίου με απαλλαγή ΦΠΑ κάνουν (ή πρέπει να κάνουν) όλα τα καταστήματα και όλες οι αλυσίδες. Οι μεγάλοι το κάνουν εύκολα και απλά, τα μικρά καταστήματα συνήθως το κάνουν δύσκολα. Φυσικά υπάρχουν και πολλές φωτεινές εξαιρέσεις στα μικρά καταστήματα που δεν σε ταλαιπωρούν. Προϋπόθεση φυσικά η εταιρεία να είναι σε κανονικό καθεστώς ΦΠΑ, να αγοράζει ο εκπρόσωπος ή άτομο που έχει εξουσιοδοτήσει ο εκπρόσωπος και διάφορα άλλα. 2. Επίσημη (τονίζω ΕΠΙΣΗΜΗ, δηλαδή ΜΟΝΟ InfoQuest) δίνουν ΜΟΝΟ οι μεγάλες αλυσίδες και όσα καταστήματα προμηθεύονται από αυτή (την infoquest). Τα άλλα καταστήματα έχουν 1ετή ή 2ετή εγγύηση καταστήματος, όχι επίσημη δηλαδή. Δηλαδή αν πάθει κάτι εντός του χρονικού διαστήματος της εγγύησης, το γυρνάνε Κίνα ή σε κάποια ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία. Πάντως όχι στον επίσημο διανομέα στην Ελλάδα. Αυτό ισχύει για τις συσκευές Xiaomi-Poco-Redmi. Σε άλλα brands (κυρίως Samsung αλλά ίσως και Realme) μπορείς να βρεις 2ετή κανονική-επίσημη εγγύηση από άλλα καταστήματα, εκτός των "επισήμων"... Αυτά σας τα λέω στα σίγουρα, επειδή έχω ψάξει και τα 2 θέματα, έχω μιλήσει πολλές φορές σε τηλέφωνα και διά ζώσης με αρμόδιους.
  16. Αυτό το σενάριο δεν το έχω δοκιμάσει. Σκέφτηκα ότι ίσως η εφαρμογή να κλείνει (λόγω εξοικονόμησης ενέργειας) επειδή είναι στο παρασκήνιο. Δες το εξής, μήπως και παίζει ρόλο: παρατεταμένο tap στην εφαρμογή>πατάς το κυκλωμένο i για να μπεις στις πληροφορίες εφαρμογής>και δοκίμασε να αλλάξεις τη ρύθμιση στην εξοικονόμηση ενέργειας (battery saver). Από Miui Battery saver σε No restrictions (χωρίς περιορισμούς).
  17. Όχι, λειτουργεί απροβλημάτιστα. Δοκίμασε επανεκίννηση, καλιμπράρισμα πυξίδας (compass), clear cache του google maps. Αν και θεωρώ ότι το πιο πιθανό είναι να χάθηκε τυχαία και προσωρινά το σήμα (μπορεί να συμβεί αν υπάρχουν παντού τριγύρω πυκνές πολυκατοικίες).
  18. Μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα φθηνά που θεωρούνται καλά (wozinsky, mocolo, nillkin, hofi, ringke, ancus, fonex). H fonex νομίζω δε βγάζει τζαμάκι για poco f3, αλλά γενικά είναι ποιοτικά. Από τις παραπάνω νομίζω ξεχωρίζουν Nillkin και Mocolo. Κανένα όμως δεν είναι σαν το PanzerGlass. Είναι η έκδοση Redmi Note 10 Pro/ Pro Max/ Mi 11i/ Poco F3. Στο Skroutz θα το βρεις σαν "PanzerGlass Full Face Tempered Glass Black (Redmi Note 10 Pro)". Νομίζω το είχα πάρει στα 15 ευρώ από μεγάλη αλυσίδα. Πανάκριβο αλλά κάνει τη διαφορά. Τέλεια αίσθηση, αντοχή στις κρούσεις και τις γρατζουνιές. Έχει μαύρο πλαίσιο γύρω αλλά κάθεται καλά, δεν δημιουργεί πρόβλημα. Ένα θέμα που πρέπει να κοιτάει κάποιος στο τζαμάκι είναι εννοείται και η συμβατότητα με τη θήκη (αν χρησιμοποιεί). Αρκετές θήκες μπορεί να "κλωτσάνε" τα τζαμάκια που βγαίνουν πολύ έξω.
  19. Πέρα από link, θα βόλευε κάποιος που ξέρει να γράψει έναν οδηγό με το ποια ακριβώς έκδοση Gcam να βάλουμε στο Poco F3 αυτήν την περίοδο. Επίσης θα βόλευε οδηγός με τις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις ή/και πώς φορτώνουμε xml κλπ. Θυμάμαι στο Poco F1, στο site της έκδοσης BSG της Gcam είχε αναλυτικές οδηγίες και σου εξηγούσε ποιες ρυθμίσεις να κάνεις ανάλογα με τα γούστα σου (πχ χρόνους διαφράγματος, πόσο saturation να έχει στο night mode κλπ)
  20. Βρήκα κάτι ενοχλητικό. Δεν είναι bug, αλλά ενοχλεί. Αν έχεις ενεργοποιημένο το face unlock, τότε ενώ σκανάρει (αλλά και για λίγο αφού ξεκλειδώσει), πετάει μια πράσινη ειδοποίηση πάνω αριστερά από το MiuiBiometric. Είναι feature για μεγαλύτερη ασφάλεια/διαφάνεια, να ξέρεις και καλά πότε χρησιμοποιείται η μπροστινή κάμερα. Φυσικά δεν απενεργοποιείται, ο μόνος τρόπος είναι να απενεργοποιήσεις το face unlock.
  21. Φαίνεται εξαιρετικό το update. Δεν έκανα factory reset. Όλα είναι πιο snappy, τα animations έχουν μικροβελτιώσεις που μου αρέσουν πολύ.
  22. Καλή χρονιά σε όλους! Ξεμείναμε με patch Σεπτεμβρίου και δεν έχουμε καν miui 12.5!
  23. Πόσα watt είναι ο φορτιστής; Επίσης πάντα παίζει το ενδεχόμενο να έχει βλάβη ο φορτιστής μετά από τόσα χρόνια, όπως και το καλώδιο.
  24. Θα έπρεπε να έχει στα wallpapers επιλογή "solid colors" αλλά... δεν έχει.
  25. Τα ίδια και εγώ... Συνέχεια. Θέλει εκκαθάριση cache κάθε φορά για να δουλέψει... Απλά googlαρε black background ή black wallpaper και κατέβασε μια μαύρη εικόνα. Ακόμα και στη ζωγραφική των windows μπορείς να φτιάξεις μία, με 1 κλικ.
×
×
  • Create New...