Jump to content

carcaroth

Members
  • Δημοσιεύσεις

    129
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by carcaroth

  1. Όχι παιδιά δεν θα πάρουμε, μόνο security πλέον
  2. Ναι, σήμερα το πρωί, δε φαίνεται κάποιο πρόβλημα ως τώρα.
  3. Καλή χρονιά σε όλους. Καλωσορίζουμε το Android 14 στο κινητό μας!
  4. Ναι, γίνεται κανονικά.
  5. 10 μήνες κάτοχος της συσκευής, κανένα πρόβλημα και το εκτιμώ κάθε μέρα και περισσότερο. Η σχέση τιμής-αξίας του είναι νομίζω κορυφαία. Περιμένουμε Android 14 ως τα τέλη του έτους.
  6. Μέσα Αυγούστου περίπου
  7. Μάλλον δε θα βγει pro φέτος...
  8. Χωρίς Google services, κινητό ανέκδοτο με τέτοια τιμή, χαχαχα!
  9. Πριν μια ώρα ήρθε νέα μικρή ενημέρωση γύρω στα 35MB, που πιθανόν διορθώνει το ζήτημα, αν κι εγώ δεν παρατήρησα διαφορά στην κατανάλωση....
  10. Τη χρησιμοποιώ με το gt2 pro με το μαγνήτη μάλιστα κάτω από τη θήκη και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
  11. https://www.skroutz.gr/s/14158335/Baseus-Βάση-Κινητού-Αυτοκινήτου-Μαύρη-Ασημί-με-Μαγνήτη-SUGX-A01.html Εξαιρετική!
  12. Προσωπικά δεν αντιμετώπισα κανένα από τα θέματα που ανέφερες. Για την κάμερα, δεν είμαι και ο πιο ειδικός να κρίνω μιας και δεν ασχολούμαι πολύ, αλλά είμαι ευχαριστημένος, ιδίως στα βίντεο και σε συνθήκες μετρίου φωτισμού. Για εμένα προχώρα 100% και η τιμή πολύ καλή!
  13. Καλημέρα και καλή Ανάσταση με υγεία σε όλους. Συνοπτικά το κινητό δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα πουθενά. Η οθόνη όντως θα μπορούσε να είναι λιιιιίγο πιο φωτεινή.
  14. Αυτό εννοώ, το πατάς και δεν κάνει τίποτα. Δεν βρίσκω κάποια ρύθμιση από τα μενού....
  15. Καλημέρα σε όλους. Το κινητό το έχει η γυναίκα μου. Πώς γίνεται η ρύθμιση το κεντρικό κουμπί να σε στέλνει (κλασσικά) στην αρχική οθόνη? Ρωτάω γιατι τώρα δεν κάνει τίποτα....
  16. Το έχω από 12/2022. Διαπιστώνω βελτίωση σε όλους τους τομείς που αναφέρεις μετά από κάθε ενημέρωση. Το τηλέφωνο είναι εξαιρετικό σε όλα, προτείνεται ανεπιφύλακτα.
  17. Εγώ προσωπικά κρατάω την εργοστασιακή μεμβράνη μέχρι να φθαρεί. Το ίδιο είχα κάνει και με τo Master Edition. Με αρκετές πτώσεις δεν είχα πρόβλημα. Είναι και θέμα τύχης βέβαια...
  18. Με γειά φίλε, το κινητό είναι υπέροχο, θα το ευχαριστηθείς.
  19. Μόνο στο viber έχω παρατηρήσει πως κάποιες στιγμές πρέπει να το ανοίξω για να δω ότι έχω νέα μηνύματα. Και το έχω ψάξει ότι δεν είναι κάποια ρύθμιση της εφαρμογής που έχω επιλέξει.
  20. Και στην Ελλάδα ήρθε κανονικά.
  21. Πού να μην ήταν και όλα καλά αγαπητέ..
  22. Και πάλι χαμηλά πέφτει, δυστυχώς. Χρειάζεται βελτίωση σε αυτόν τον τομέα.
  23. Προτείνεται ανεπιφύλακτα για το κινητό μας. Τέλεια εφαρμογή σε όλη την επιφάνεια, εξαιρετική αίσθηση, πανεύκολη "επαγγελματική" τοποθέτηση με τη βοήθεια ειδικών αυτοκόλλητων που διαθέτει για να αποφεύγονται οι παρεκκλίσεις. Δεν επηρεάζει καθόλου τους αισθητήρες.
×
×
  • Create New...