Jump to content

pyroboliko

Members
  • Δημοσιεύσεις

    246
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

pyroboliko's Achievements

  1. Cosmote και Vodafone έχουν δώσει δωρεάν ίντερνετ. Η wind και η Q κοιμούνται ακόμα
  2. To x4 pro πόσες αναβαθμίσεις android θα πάρει; Μια ή παραπάνω
  3. Κρίμα Η Samsung στο Α53 και 52 δίνει 5 αναβαθμίσεις android
  4. Ποσες αναβαθμισεις θα πάρει το pro και το pro plus
  5. καλησπερα Αν και ειναι εκτος θεματος αλλα σε Μ4 pro 5g δεν υπαρχει η επιλογη σε επαφη για αμεση κλση, μονο συντομευση ολοκληρη η επαφη στην επιφανεια εργασιας. μηπως γινετε καπως αλλιως. Το εχετε και εσεις?
  6. καλησπερα Αν και ειναι εκτος θεματος αλλα σε Μ4 pro 5g δεν υπαρχει η επιλογη σε επαφη για αμεση κληση, μονο συντομευση ολοκληρη η επαφη στην επιφανεια εργασιας. μηπως γινετε καπως αλλιως. Το εχετε και εσεις?
  7. Καλημέρα Θα αλλάξω κινητό. Από xiaomi σε xiaomi. υπάρχει εφαρμογή ώστε να μεταφέρω όλα τα προγράμματα στο νέο κινητο απευθείας χωρίς να τα μεταφέρω ένα ένα από το google play?
  8. Διάβασα μερικά σχόλια και σε ξένα σάιτ ότι η οθόνη ενοχλεί τα μάτια. Είναι αυτό πιθανόν
  9. Πρόγραμμα Q με απεριόριστο χρόνο ομιλίας λέτε να βγει ;
  10. επρεπε να βαλω καρτα μονος μου αλλα η υπαλληλος δεν μου ειπε τιποτα για την χρεωση. εστω να ξερω.
  11. Δεν ξερω ποτε ξεκινησε αλλα για νεες καρτες sim οταν βαζεις δεκα ευρω θα γινετε αυτοματη χρεωση καποιου ποσου ( απο δεκα ευρω μου εμειναν 40 λεπτα) και εχεις πακετο 200 λεπτα προς ολους και 500 mb. αλλα σου δινει δωρο και καποια εξτρα γιγα. αυτο για την πρωτη ανανεωση καρτας, Μετα βαζεις εσυ οτι θελεις. Αυτο μου εγινε στο υποκαταστημα. Φανταζομαι και μονος μου να εβαζα καρτα απο το σπιτι μου παλι το ιδιο θα γινοταν. Αυτα μου ειπαν στο chat της Q εγω εκανα παραπονα για την διαδικασια και περιμενω επιστροφη δεκα ευρω
  12. Το πακέτο που ενεργοποιήθηκε στην γραμμή σας σας έδωσε 200 λεπτά προς όλους και 500 ΜΒ, η χρέωση έγινε για να ενεργοποιηθεί ο αριθμός σας, δεν σας επέλεξε κάποιο πρόγραμμα ο υπάλληλος, εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε κάτι άλλο μπορείτε να κάνετε ανανέωση εκ νέου. Είναι αυτόματη η πρώτη ανανέωση, δεν θα μπορέσει να γίνει η επιστροφή του ποσού αυτού για την ενεργοποίηση του αριθμού . Θα χρειαστεί να γίνει εκ νέου ανανέωση στον αριθμό για να ενεργοποιήσετε κάποιο άλλο πακέτο.
  13. ναι χθες σε υποκαταστημα
  14. χθες ενεργοποιησα ενα νεο αριθμο Q και στο τελος μου λέει η υπαλληλος οτι για ενεργοποιηθει η συνδεση πρεπει να αγορασω καρτα των δεκα ευρω. Ενω μπορουσα και απο σπιτι μου το εκανα εκει. σημερα που εβαλα την καρτα sim στο κινητο ειδα απο την εφαρογη της q οτι εχω υπολοιπο 40 λεπτα και ενεργοποιημενο ενα πρόγραμμα rollover. Το οποιο φυσικα το εκανε η υπαλληλος χωρις να με ρωτησει. Σε αυτη την περιπτωση τι γινετε. Δεν νομιζω να ειναι ετσι η διαδικασια.
  15. Ραδιοφωνο χωρις καλωδιο παιζει το Note 10 ?
×
×
  • Create New...