Jump to content

forumkid

Members
  • Δημοσιεύσεις

    190
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by forumkid

  1. Πανελλαδική Υποστήριξη – 100 Quest Service Centers Η παροχή τεχνικών υπηρεσιών της Info Quest Technologies, επεκτείνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα, μέσω των Quest Service Centers (QSC) ενός δικτύου 100 εξουσιοδοτημένων συνεργατών. Η επιλογή των Quest Service Centers γίνεται με αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης της υποδομής και τεχνογνωσίας τους. Το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών εξασφαλίζεται σε όλες τις περιοχές, αφενός με την αυστηρή επιλογή και με την συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση, αφετέρου με την εφαρμογή συστήματος ποιοτικού ελέγχου, που ελέγχεται στo πλαίσιo της πιστοποίησης της εταιρείας κατά το πρότυπο ISO 9001:2015. Μεταξύ άλλων τα Quest Service Centers λειτουργούν ως Κέντρα Επισκευής για τους υπολογιστές Quest. Καλέστε στο 211 999 1260 και ενημερωθείτε για το πλησιέστερο σε εσάς QSC. Ειδα αυτο και ειπα να παρω να μαθω που υπαρχει το πλησιεστερο QSC στην περιοχη μου .Μιλησα με δυο εκπροσωπους οι οποιοι επεμεναν οτι υπαρχει μονο ενα κεντρο σερβις στην Αθηνα.
  2. Ηρθε και η 12.5.1.0 και το προβλημα με την καμερα εξακολουθει να υπαρχει.. Ξεθωριασμενα χρωματα επισης συχνα καποια αντικειμενα δεν εχουν καθολου χρωμα.Ειναι θεμα σοφτγουερ αφου με τα raw η αλλες εφαρμογες δεν υπαρχει θεμα,οπως και με το hdr.Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι,γιατι εφαρμογες οπως,snap camera.open cam,hedgecam 2, που λειτουργουν κανονικα στο Α3 στο νοτε 10 υπαρχει προβλημα με την εκθεση.Στις συγκεικριμενες που αναφερα οσο και αν χαμηλωσω την εκθεση υπαρχει παντα υπερεκθεση.Αλλες δεν δινουν τη μεγιστη αναλυση (camera x.pro cam x κ.λ.π),αλλα μονο μεχρι 8ΜΡ,ενω στο α3 ολα κανονικα..
  3. Εχει βαλει καποιος το Led Blinker η κατι σχετικο;Στο RN 10 δεν λειτουργει το Led blinker σε αντιθεση με το Α3. Με την καμερα δεν εχετε θεμα με ξεθωριασμενα χρωματα η καποια αντικειμενα να μην εχουν καθολου χρωμα; Το εχει παρακανει η xiaomi με το θεμα software.Πεταει συσκευες στην αγορα και απο σοφτγουερ οτι να'ναι.Τα ιδια και χειροτερα με το 10s. https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_10s__hands_on-review-2268p5.php Το δικο μου ειναι εκδοση MIUI Global 12.0.4.0
  4. Εμενα η οθονη του RN 10 διπλα στο Α3 φαινεται χαλια.Παρολο που το εχω στη ρυθμιση "κορεσμος",το Α3 ειναι ποιο φωτεινο με πολυ ποιο ζωντανα χρωματα.Επισης σε διαφορα βιντεακια επιδειξης στο youtube, εκει που το Α3 δειχνει κανονικα στο ΡΝ 10 σκοταδι βαθυ.Κατι τρεχει με τη φωτεινοτητα.Στο νετφλιξ οι υποτιτλοι φαινονται λιγο σα διπλοι.Να φταιει το tempered glass που εχει.Να το βγαλω και να παρω κατι ποιο ποιοτικο;
  5. Εχω το Α3 και η καμερα του ειναι προβληματικη (προβλημα εστιασης,θορυβος,τεχνουργηματα) απο τη πρωτη μερα.Ετσι μετα απο ενα χρονο και κατι πηρα το Note 10, μονο και μονο για την καμερα.Αψογη εστιαση,θορυβος ανυπαρκτος,καλυτερο δυναμικο ευρος,ποιο σωστα χρωματα.Οταν υπαρχουν:).Δυστυχως εχει θεμα με τον κορεσμο των χρωματων (και οχι μονο) σε σημειο που οι φωτο του ειναι λιγο "ανοστες".Δεν ειναι μονο οτι ειναι σα ξεθωριασμενα τα χρωματα, πολυ συχνα,αλλα οτι σχεδον σε ολες, μεμονωμενα αντικειμενα (δενδρα,σπιτια,αυτοκινητα, κ.λ.π) δεν εχουν καθολου χρωμα.Δεν ξερω γιατι,αλλα οι φωτο που παιρνω με λειτουργια πορτραιτου εχουν καλυτερη αντιθεση,ευκρινεια και σχετικα βελτιωμενα χρωματα.Επισης με hdr τα χρωματα φτιαχνουν,αλλα δεν ειναι αξιοπιστο.https://photos.google.com
  6. Εδω https://www.chinamobilemag.de/test/redmi-note-10.html ο γερμανος εχει κανει πολυ καλη δουλεια.Εχει σχεδον 200 φωτο απο το note 10.Εχει την ιδια σκηνη σε 12mp,16mp,zoom και ευρεια ληψη. Επισης εχει και ορισμενες σε μακρο και πορτραιτο.Εδω υπαρχουν σε πληρη αναλυση https://photos.google.com/share/AF1QipONSt8NwLm3aN4dUehYFckt87kcZ9M79aEaneOeZ9gDrk6uRMp1L11D3uaI2D2bBQ?key=TmJud1ZYZkRKYXhjc0hDZERvTmNPMW5XTUlhQTBR. Εχω δυο αποριες.Τα 16mp τα παιρνει απο τη ληψη σε 48mp με καποιο προγραμμα επεξεργασιας;Το μεγεθος των ληψεων 12mp ειναι 4mb.Στο δικο μου το Α3 ειναι 7-8mb.Εχουν συμπιεστει η σ'αυτο το μεγεθος τις βγαζει το κινητο;Παντως στα 16mp οι φωτο δειχνιυν ποιο φυσικες.
  7. Η καμερα του note 10 ειναι στα επιπεδα του 9 pro;
  8. Κι εγω απο αναγκη χρησιμοποιω τη gcm.Φυσικα κανει τη διαφορα κυριως οταν λιγοστευει το φως.Ποσο μαλλον στο δικο μου που εχει προβλημα.Θα προτιμουσα, ομως να δουλευε κανονικα η μαμα εφαρμογη.Το παραξενο ειναι οτι το βιντεο δεν εχει αυτα τα θεματα.Ηεγγραφη ειναι νορμαλ.Ακομα και οι φωτο που βγαζω ενω τραβαω βιντεο ειναι καλυτερες.Δες δυο που τραβηξα το πρωι.https://photos.google.com/?pageId=none&pli=1 Απλα υστερουν λιγο σε κοντραστ και ευκρινια αυτες που τραβηξα κατα την εεγγραφη 4κ βιντεο.Δες ομως στις κορυφες των δεντρων στην φωτο που τραβηα κανονκα.Εκει φαινεται καθαρα το προβλημα.Οποια εφαρμογη (πλην gcam) και αν δοκιμασα το θεμα υπαρχει και δεν ειναι μονο αυτο.Αυτο ειναι το λιγοτερο.Δηλαδη δεν ειναι το θεμα οτι εχει λιγο χειροτερη αναλυση,ευκρινια απο καποια αλλη συσκευη η απο τη gcam εδω μιλαμε για προβληματικη κατασταση.
  9. Ακριβως το ιδιο και το δικο μου.Δεν ξερω τι φταιει ,απλα διαπιστωνω οτι σε αρκετες συσκευες υπαρχει θεμα.Φωτο πως μπορω να ανεβασω σε κανονικη αναλυση; Σαυτο το βιντεο στο 1:57-2:15 μπορεις να δεις αυτο που λεω.Μονο στο δικο μου ειναι πολυ χειροτερα.
  10. Φυσικα και το εστειλα,αλλα δεν βρηκαν καποιο προβλημα.Επειδη ψαχνοντας βρηκα διαφορα βιντεο και φωτο που παρουσιαζουν το ιδιο προβλημα το αφησα ετσι.Σκεφτηκα οτι θα φτιαξει με τις ενημερωσεις,οτι ειναι θεμα σοφτγουερ.Τελικα κατεληξα στο συμπερασμα οτι υπαρχουν δυο ειδη Α3.Το εινα ειναι αυτο που περιγραφουν τα διαφορα σαιτ οπως gsmarena,chinαhandys, κ.λ.π,δηλαδη πολυ καλη καμερα για την κατηγορια του.Το αλλο ειναι (οπως το δικο μου) το προβληματικο.Παρα,πολυ θορυβο,προβληματα στην εστιαση,εικονες συχνα ξεθωριασμενες ψοφιες χωρις κοντραστ. Το hdr ανυπαρκτο.Τις περισοτερες φορες υπερφωτιζει τα παντα χειροτερευοντας τα πραγματα.
  11. Εχω θεμα απο την αρχη που το πηρα.Η εφαρμογη του τηλεφωνου και οσε αλλες δοκιμασα μαυρο χαλι.Οπως εχω ξαναγραψει εχω και το παλιο xiaomi το c4.Το 4c ειναι μια κατηγορια πανω σε αναλυση ,θορυβο κ.λ.π.Εναι φανερο οτι υπαρχει προβλημα.Νομιζα οτι ειναι θεμα σοφτγουερ,αλλα μαλλον μπορει να φταιει και η καμερα.Μονο με τη google καμερα φτιαχνει η εικονα (τεραστια διαφορα),αλλα το προβλημα της εστιασης παραμενει.Τις περισσοτερες φορες δεν μπορει να εστιασει σωστα.Ακομα και το ρεντμι 7Α απο εστιαση και ευκρινεια ειναι πολυ καλυτερο.Λεω λοιπον να δωσω 30 ευρω να αλλαξω την καμερα να δω τι θα γινει.Ελεγα μπας και στρωσει με τις διαφορες ενημερωσεις,αλλα τωρα μετα την ενημερωση Μαρτιου η μαμα εφαρμογη χειροτερεψε μαλλον.
  12. Αμα θελω να αλλαξω την καμερα (48 mp), απλα κουμπωνω στη πλακετα τη καινουργια η εχει και αλλες διαδικασιες;
  13. Υπαρχει gcam για το Α5;Το εχει ενας φιλος ο οποιος δεν ασχολειται και πολυ με το κινητο.Απλα μηπως και βελτιωθει λιγο η καμερα.Απο δυναμικο ευρος ειναι χαλια.
  14. Πριν απο λιγο ευτυχως μετα απο παρατεταμενο πατημα στο πληκτρο "off" εσβησε και ανοιξε κανονικα.
  15. Εδω και 2-3 ωρες ηρθε η ενημερωση ιουλιου,εκανε επανεκκινηση και ολα καλα.Πριν απο μιση ωρα περιπου διαπιστωσα οτι το wi-fi δεν εχει σημα και δεν απενεργοποιειται.Εκανα επανεκκινηση,μαλλον προσπαθησα να κανω αλλα εδω και 10-15 λεπτα εχει κολληση γραφει επανεκκινηση ,αλλα δεν κανει τιποτα.Παταω σβησιμο,αλλα δεν ανταποκρινεται.Τι μπορω να κανω?Ειναι EU.
  16. Το κινητο ειναι λαχειο, οτι σου τυχη δηλαδη.Ειχα και εχω θεμα με στοκ καμερα.Ψαχνοντας ειδα οτι σε πολλες συσκευες υπαρχει παρομοιο θεμα με την καμερα.Το εστειλα στο σερβις του κατασηματος (παραεισαγωγη) με δειγματα απο φωτο και μου ειπαν οτι ειναι επεξεργασμενες.Τοσο χαλια.Τελικα εγινε επαναπρογραμματισμος της συσκευης,αλλα τιποτα δεν εγινε.Mετα απο απειρες δοκιμες ειδα οτι στην εγγραφη βιντεο δεν υπαρχουν παρομοια θεματα και οτι υπαρχει μεγαλη διαφορα με τη ληψη φωτογραφιων.Με τον ιδιο φακο δεν γινεται η ληψη?Ανεβασα καποια δειγματα απο φωτο,(screenshots ειναι), αλλα φαινεται η διαφορα. Ειναι 1 φωτο HDR zoom, 2 auto zoom και 3 zoom απο 4κ ληψη βιντεο. https://photos.google.com
  17. Απο καμερα τι λεει σε σχεση με το Α3;
  18. Εχω βαλει το Led blinker ,στο οποιο εχεις δυνατοτητα επιλογης μεταξυ λεντ της συσκευης και ενεργοποιησης του 'λεντ' του προγραμματος.Ετσι δουλευει.Εσυ εχεις παρομοια θεμετα με την καμερα οπως στο βιντεο;
  19. Με την 10 EU εκδοση το λεντακι σε αναπαντητες και μηνυματα δουλευει κανονικα.Απλα μεχρι να τα καταφερω καθε φορα ιδρωνω.Ειναι λιγο μπερδεμα ,οπως και η ρυθμιση του αθορυβου.Επισης το δακτυλικο δουλευει καλυτερα.Δυστυχως ομως η στοκ καμερα μαυρο χαλι.Οτιδηποτε και αν δοκιμασα σε software- πλην gcam-εχει ακριβως το ιδιο θεμα οπως στα 1:59, 2:05 και 2:13 στο παρακατω βιντεο. Απλα συμβαινει σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο. Αλλο πραγμα να λεμε οτι η gcam εναι καλυτερη και αλλο αυτο.Μιλαμε για προβληματικη λειτουργια!Το κινητο εχει δυστυχως θεμα και δεν νομιζω και στο σερβις να κανουν κατι.
  20. Μπορει να μου καποιος που κανω λαθος κι ενω το εχω στο αθορυβο,εβαλα στις εξαιρεσειε 'απο κανενα'και παρολα αυτα ακουγεται παλι.Καθε φορα που κανω αυτη τη ρυθμιση με εκνευριζει αφανταστα.Επισης σεν βρισκω την 'καρετα-καρετα' δηλ. την αργη κινηση στο βιντεο. Ευχαριστω!
  21. Με μπαταρια 19% οθονη 11,5 ωρες με wifi ανοιχτο και βιντεο απο youtube.Φωτεινοτητα 30% περιπου. Μεγαλη απογοητευση ομως γιατι περιμενα μηπως φτιαξει η στοκ καμερα αλλα τιποτα δυστυχως.Αντε με το καλο παμε για την 11.
  22. Τελικα ισχυει ηρθε η 10 η ηταν πρωταπριλιατικο;
  23. Προχθες εβαλα την ενημερωση Μαρτιου.Απο τοτε η μπαταρια παει σα νερακι.Ενω πριν σε αναμονη,απο 100% ως 99% κρατουσε 11+ωρες.Χθες βραδυ το φορτισα στις 23.00 και το πρωι 7.45 ηταν 86%.Σοκ!Εχω ενα θεμα με μια εφαρμογη που δεν μπορω να τη διαγραψω, αλλα την εχω εδω και 10 μερες,χωρις να υπαρχει τεοιο θεμα.Απλα δεν καταλαβαινω γιατι δεν διαγραφεται.Εναι η 'AcDisplay'.
  24. Επειδη εχω προβλημα με τη στοκ καμερα και επειδη 'ταχω παρει' θα δοκιμασω οτιδηποτε και ας μπρικαρει ας φρικαρει.Το δικο μου ειναι 9 με Security Patch Φεβρουαρίου απλα απο την αρχη η καμερα εχει προβλημα.
×
×
  • Create New...