Teolilio Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 τελικα παρήγγειλα σημερα το active ,,ημουν αναμεσα σε αυτο και στο amazfit gtr ,,αλλα με πεισατε και διαλεξα το gt..το περιμενω να πω εντυπωσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Sorry με 5 φορές γυμναστική 1 ώρας. Και εγώ κάπου τόσο αλλά indoor, αν εσύ κάνεις έξω και χρησιμοποιείς GPS τότε θα καταναλώνεις πιο πολύ αλλά και πάλι είναι μεγάλη η διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Παιδιά το έχω 5 μήνες. Είναι πολύ καλό για αυτά που προσφέρει. Όποιος ψάχνει για να μιλάει, να στέλνει μηνύματα κλπ δεν κάνει, πρέπει να κοιτάξει αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Sent from my S10+ Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Αυτα τα πανεμορφα faces ειναι αποκλειστικα του active ή τα βαλατε με την πατεντα του κινεζικου account? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Δεν είναι του active. Το GT έχω σκέτο. Είναι custom. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Δεν είναι του active. Το GT έχω σκέτο. Είναι custom. Οντως. Τα ειδα βιαστικα. Πως τα βαλατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Αυτα τα πανεμορφα faces ειναι αποκλειστικα του active ή τα βαλατε με την πατεντα του κινεζικου account?Κάνε ένα Google it η ένα YouTube it Huawei watch gt active custom face Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Εγώ με το κινέζικο account. Αλλά από τότε έχει αλλάξει ο τρόπος και δεν το ξέρω. Είναι λίγο μανούρα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Λογικα δεν θα βγει καποια στιγμη η εφαρμογη απο Beta να μπορουν ολοι να αλλαζουν τα watchfaces ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teolilio Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Καλησπέρα παιδιά νέος κάτοχος έχω μια απορία.. Ο καιρός από που παίρνει δεδομένα? Έχω το galaxy s8 και άλλα δείχνει το κινητό και άλλα το ρολόι.. Δεν παίρνει δεδομένα από την εφαρμογή του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Καλησπέρα παιδιά νέος κάτοχος έχω μια απορία.. Ο καιρός από που παίρνει δεδομένα? Έχω το galaxy s8 και άλλα δείχνει το κινητό και άλλα το ρολόι.. Δεν παίρνει δεδομένα από την εφαρμογή του κινητού? Στο health, είναι ενεργοποιημένο το "αναφορές για τον καιρό"; Μήπως φταίει αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teolilio Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Είναι ενεργοποιημενο.. Το κινητό έλεγε 7 βαθμούς και το ρολόι 4... Και λέω αν δεν παίρνει δεδομένα από το κινητό από που παίρνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzi Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Καλησπέρα, Εχω το ρολόι σχεδόν ενα χρόνο και τώρα τελευταία εχω θέμα με την καταγραφή δραστηριότητας. Συγκεκριμένα στην ποδηλασία ενω καταγράφει κανονικά την δραστηριότητα με πετάει στην αρχική οθόνη, στο watchface δηλαδή, με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται τίποτα. Αυτό γίνεται τους τελευταίους 2 μήνες. Περιμένω μήπως στρώσει με κάποια μελλοντική αναβάθμιση, αλλα δεν βλέπω φως. Αντιμετωπίζει κανέις άλλος αυτό το πρόβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Καλησπέρα, Εχω το ρολόι σχεδόν ενα χρόνο και τώρα τελευταία εχω θέμα με την καταγραφή δραστηριότητας. Συγκεκριμένα στην ποδηλασία ενω καταγράφει κανονικά την δραστηριότητα με πετάει στην αρχική οθόνη, στο watchface δηλαδή, με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται τίποτα. Αυτό γίνεται τους τελευταίους 2 μήνες. Περιμένω μήπως στρώσει με κάποια μελλοντική αναβάθμιση, αλλα δεν βλέπω φως. Αντιμετωπίζει κανέις άλλος αυτό το πρόβλημα ?Factory reset το ρολογακι για αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzi Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Έκανα reset στο ρολόι πολλες φορές. Το πρόβλημα παραμένει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 καλησπερα παιδια σε note 10 plus android 10 υπαρχει προβλημα δεν δουλευει καθολου το huawei health Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 καλησπερα παιδια σε note 10 plus android 10 υπαρχει προβλημα δεν δουλευει καθολου το huawei health Τι πρόβλημα δηλαδή; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Κατέβασε το beta apk από aptoide κάνε την ενημέρωση στο huawei health και θα δουλέψει μια χαρά πριν λίγο το ρύθμισα. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Συγνώμη για το offtopic αλλά επειδή στην ίδια οικογένεια ανήκει, μήπως γνωρίζει κανείς ποτέ θα κυκλοφορήσει το honor magic watch 2; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 (edited) Μόλις το έλαβα. Σύνδεση με P30 pro άμεση. Σύγκριση με Samsung s3 frontier. Ομορφιά υπέρ του Huawei. Notifications έρχονται μια χαρά από viber, messenger, κλήσεις, sms, emai μέσω της εφαρμογής aquamail. Δεν με ενοχλεί που δεν απαντάς σε κλήσεις και δεν μιλάς με αυτό όπως ήταν στο Samsung γιατί απλά δεν το έκανα ποτέ με το Samsung. Οι κλήσεις μου δεν θέλω να ακούγονται από ηχεία και να ακούν όλοι οι γύρω. Δεν με ενοχλεί που δεν απαντάς σε μνματα και σε οποιαδήποτε εισερχόμενη ειδοποίηση γιατί απλά ποτέ δεν το έκανα με το Samsung δεν με βόλευε. Ναι το Samsung είχε περισσότερες δυνατότητες στον τομέα απαντήσεων αλλά για εμένα δεν ήταν χρηστικές. Το μόνο που θα ήθελα και ήταν καλύτερο το Samsung είναι να διάβαζα τα email και όχι μόνο τον τίτλο τους όπως και περισσότερη ελευθερία στη παραμετροποίηση με τα watchfaces. Επίσης το Samsung ήθελε φόρτιση σχεδόν κάθε μέρα. Μεγάλο κακό. Γενικά εμένα μου ταιριάζει περισσότερο το Huawei. Πήρα το ασημένιο με καφέ λουράκι. Samsung είχα το μαύρο με το λουρί σιλικόνης μαύρης. Edited January 15, 2020 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Μόλις το έλαβα. Σύνδεση με P30 pro άμεση. Σύγκριση με Samsung s3 frontier. Ομορφιά υπέρ του Huawei. Notifications έρχονται μια χαρά από viber, messenger, κλήσεις, sms, emai μέσω της εφαρμογής aquamail. Δεν με ενοχλεί που δεν απαντάς σε κλήσεις και δεν μιλάς με αυτό όπως ήταν στο Samsung γιατί απλά δεν το έκανα ποτέ με το Samsung. Οι κλήσεις μου δεν θέλω να ακούγονται από ηχεία και να ακούν όλοι οι γύρω. Δεν με ενοχλεί που δεν απαντάς σε μνματα και σε οποιαδήποτε εισερχόμενη ειδοποίηση γιατί απλά ποτέ δεν το έκανα με το Samsung δεν με βόλευε. Ναι το Samsung είχε περισσότερες δυνατότητες στον τομέα απαντήσεων αλλά για εμένα δεν ήταν χρηστικές. Το μόνο που θα ήθελα και ήταν καλύτερο το Samsung είναι να διάβαζα τα email και όχι μόνο τον τίτλο τους όπως και περισσότερη ελευθερία στη παραμετροποίηση με τα watchfaces. Επίσης το Samsung ήθελε φόρτιση σχεδόν κάθε μέρα. Μεγάλο κακό. Γενικά εμένα μου ταιριάζει περισσότερο το Huawei. Πήρα το ασημένιο με καφέ λουράκι. Samsung είχα το μαύρο με το λουρί σιλικόνης μαύρης. Όταν θα βελτιώσει η Samsung τη διάρκεια της μπαταρίας, ξαναμιλάμε.:lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Όταν θα βελτιώσει η Samsung τη διάρκεια της μπαταρίας, ξαναμιλάμε.:lol: Δυσρυχώς για την ώρα είναι αδύνατο να φτάσει στα επίπεδα του watch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimri13 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Μπορούμε να σύρουμε πάνω στην οθόνη για να ανοίξει? Ή ανοίγει μόνο με το που γυρίσουμε τον καρπό μας ή πατώντας ένα από τα 2 κουμπιά? Παράθεση Sagem MW3020 -> Nokia 3330 -> Sony Ericsson K500 -> Sony Ericsson K750 -> LG Renoir -> Motorola RAZR-> Samsung Galaxy S4-> HTC One M8-> LG G5 -> Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Είναι ενεργοποιημενο.. Το κινητό έλεγε 7 βαθμούς και το ρολόι 4... Και λέω αν δεν παίρνει δεδομένα από το κινητό από που παίρνει? Άλλη πηγή έχει το κινητό και άλλη η εφαρμογή για το ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts